Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Társasjáték - A nyertesek

Azt már megírtam az előző részben, hogy a társasjátékot elvesztettem. De az igazi játéknak még közel sem volt vége!

Bár Zoli és a két lány kimaradtak a váratlanul érkezett orgazmushullámból, amikor látták, hogy mi hárman egy ideig magunkkal leszünk elfoglalva, hamar felocsúdtak, és kíméletlenül igyekeztek behozni minket.

Nóri és Panni, akik egyre nyíltabban versengtek egymással, hamar Zolira vetették magukat, miközben mi élveztünk. Panni gyorsan lecsapott barátja farkára, úgy érezte, nem engedheti azt át Nórinak, főleg Nóri előző, nagy sikert aratott „elnyelős” mutatványa után. Hajkoronája eltakarta, ahogy Zoli rúdját szopogatta és közben kezével ütemesen verte a fiú farkát, míg másik keze a saját lába közt cuppogott.

Nóri maga sem volt rest, hamar hanyatt döntötte Zolit, és fölé térdelt, mint azelőtt Petinek, azzal a különbséggel, hogy most szinte ráhúzta punciját Zoli szájára, virgoncan verdeső nyelvére. Kezeivel melleit markolászta, csípőjét pedig előre-hátra ringatta, hogy minél erősebben érezze a Zoli arcának dörzsölését pinája ajkain a nagy nedvességben.

Panni hamar megérezte fiúja kőkemény farkán, hogy az nemsokára elsül, ezért átvetette ő is a lábát barátján, és magába irányította a puncija által már jól ismert faszt. Az asztal túloldalán mi éppen összezuhantunk az őrületes orgazmusok hullámai között, amikor Zolin már két lány is lovagolt egyre önfeledtebben.

Zoli a mennyországban érezte magát a csajok hirtelen lerohanása nyomán, ám kezei eleddig nem igazán találták a helyüket. Az első másodpercekben egyik keze a még térdelő Panni puncijával és fenekével játszott, meg-megmártózva a szűk, de a megszokottnál sokkal tüzesebb és nedvesebb lyukakban, míg másik kezével a fölötte térdeplő Nóri melleit markolászta. De Nóri olyan vadul dobálta magát a száján, hogy Zolinak minduntalan meg kellett markolnia két kézzel a csípőjét, hogy néha levegőhöz is jusson. Amikor aztán érezte, hogy farkát a már ismert és hőn szeretett punci veszi körül, keményen megmarkolta két kézzel Panni fenekét.

- Basszál, Zoli, basszál meg, de nagyon keményen! - hangzott Panni ellentmondást nem tűrő utasítása, amely épp csak eljutva Zoli füléhez, megtette a hatását. Zoli mindent beleadott, keményen döfködte Pannit abban az ütemben, ahogy Nóri pinája csúszkált a száján.

Ekkor néztem oda én is. Peti követte a tekintetem, és ugyanúgy megdöbbentette a látvány, mint engem. Nóri megérezte, hogy nézik, és nyöszörögve mondta Péternek, egyre szélesebb csípőkörzésekkel lovagolva Zoli arcán:
- Gyere, te csődör! ... Ahhhhh!... Veled akarok elmenni! ...Uhhhhhhh!

Peti elindult a vonagló hármas felé, farka az iménti élvezése ellenére tovább meredezett (lehet, hogy a szerelem éltette?). Panni a testét feszes ívben hátrafeszítette, kinyújtott karjaival a háta mögött, barátja combjai mellett támaszkodott, és csípőjét picit megemelte, hogy több helye jusson Zolinak, minél keményebben tudja döfködni őt, a hüvely belsején megbúvó érzékeny részt dörzsölő faszával.

- Add a farkad a számba, te Csődör!... Aaahhhhhhhh!... - sikította Nóri az ágaskodó, tisztára szopott fasszal közeledő hódolójának, ám Péternek más ötlete támadt. A vállánál fogva előre döntötte Nórit és mögé térdelt, éppen elférve Panni előtt. Nóri rögtön kapcsolt, és egyik kezével hátranyúlt, hogy széthúzza a fenekét, miközben csípőjét is megállította, levegővételnyi szünetet hagyva Zolinak. Zoli már közel volt a végső döfésekhez, és bár immár hárman térdeltek felette, egyre nehezebbé téve számára a mozgást, ezt sem bánta, főleg, hogy Panni újra átvette tőle a lüktetést, miközben egyik kezével Zoli heréit markolászta. Zoli egyszer csak arra eszmélt, hogy Peti egy kemény döféssel felnyársalja Nóri kitágult seggét, és ezzel a mozdulattal ismét rászorítja a lány duzzadt ajkait Zoli arcára.

- Ahhhhh!... Ez az!... Áhhhhh!... Basszd szét a seggem!... Áááááh!... Kúúúúrd!... – sikoltozott Nóri, két kézzel támaszkodva, maga előtt, nehogy orra bukjon Peti vad döféseitől. Panni egyre gyorsabb ütemre váltott, keze barátja heréiről egyre gyakrabban vándorolt át saját fenekéhez, meg-megujjazva magát. Zoli hörgései belefulladtak Nóri hatalmasra duzzadt, lucskos pinájába, egész arca eltűnt a lány síkos combjai és szétnyílt tüzes ajkai között, amelyek csúszkálását már egyedül Peti döfködései határozták meg, egyre követelőzőbben és durvábban utat törve pár centivel Zoli arca felett, Nóri fenekében.

Panni hüvelye egyszer csak megszorította Zoli farkát, puncijának izmai lüktetni kezdtek, Zoli heréi pedig felkészültek, hogy kilövelljék a felgyülemlett magot. Ekkor Nóri hatalmasat sikoltott, teste megrázkódott, és miközben dobálni kezdte felsőtestét, pinája mélyéből egy tüzes sugár borította be Zoli arcát, száját. Ez megadta az utolsó lökést Zolinak, teljesen elvesztette az eszét, hörögve tüzelt barátnője még élvező puncijába, miközben kezével próbálva ösztönösen hátrébb nyomni Nóri fröcsögő picsáját, hogy levegőhöz jusson, ezáltal akaratlanul is ellentartva a lány csípőjét Peti döféseinek.

- Méééég!... Áhhhhh!... Baaaassz! - hörögte Nóri, miközben összeomlott, előre dőltében pedig Peti könnyűszerrel megemelhette fenekét, kutyapózba kényszerítve a lányt, ezáltal Zolit is levegőhöz juttatva. Zoli farkát Panni puncija már teljesen kifacsarta, ám Petinek még kellett egy kis idő, hogy ismét elmenjen. Nem engedte el a lány medencéjét és egyre keményebben kúrta a seggét. Nóri folyamatosan élvezett, öntudatlanul dobálta a csípőjét, de közben arra sem volt ereje, hogy a felsőtestét megtartsa. Feje a párnába nyomódott, és sikolyai között egyre mocskosabb kifejezésekkel tüzelte Petit, aki vasmarkokkal húzta magára újra és újra.

Úgy harminc döfés után aztán Peti tövig felnyársalta Nóri seggét, hogy minél mélyebbre lövellhesse gecijét, Nóri pedig egészen addig, míg egy csepp is maradt Péter faszában, folyamatosan élvezett. Egyszerre érezte, hogy farpofái Petihez csapódnak, fenekét egyre feszíti Peti fasza, és telepumpálják a seggét forró spermával, amelyből aztán oldalt minden egyes döfésnél átfolyt egy kevés a puncijára, az abban elmerülő ujjai tövére.

Zoli, miközben magához tért, ámulva figyelte a feje felett zajló eseményeket, majd miután Nóri meg Péter támolyogva lekászálódtak róla, hogy keressenek egy helyet, ahol elterülhetnek, Panni hozzábújt, mi pedig csókolózni kezdtünk Lacival, akinek a farka még mindig a puncimban nyugodott.

- Tetszik a társasod, Laci, kár hogy nem sikerült nyernem! – ismertem el, amikor kicsit magamhoz tértem.
- Egy visszavágót? – hangzott a válasz, amely, mindannyian tudtuk, költői kérdés akart lenni. Nem is kapott rá kifulladt nevetésen kívül más választ. Meg persze egy néma szorítást tőlem, a legnemesebb részénél.

Legyen folyt. köv.? ;)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Crias ·
Nagyon jó volt :)
Mellesleg szerintem még nincs befejezve...
Elvégre úgy indult hogy a veszteseknek kell a nyerteseket kielégíteniük :blush:

ANONIMUSZ2 ·
MINDENKÉP FOLYTAZSD :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: