Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tanulmányi kirándulás Margó...(-n-val-ba)

Kora délután értem haza a suliból, minden frankó volt, anyámék "elutazva", éljen a szabadság.
Az ajtón viszont nem jutottam be, mert belülről kulcs volt a zárban. Na, ráfeküdtem a csengőre, meg a levélbedobó nyíláson kukkoltam befelé, hogy ki a rosseb van itthon, akárki is, nem hiányzott.
Nagysokára a látóteremben feltűnt Margó, aki mintha félig aludna, botorkálva közeledett az ajtó felé. Na, gondoltam, ez megint jól benyomott, aztán nem mer hazamenni, amíg ki nem józanodik.
Nagy nehezen kinyitotta az ajtót, a "szevasz"-ra csak valami motyogás volt a válasza, aztán én tipliztem befelé a szobámba.
Hát nem oda vackolta be magát?! A blúza, meg a szoknyája a fotelba lehajítva, akkor esett le, hogy tényleg: ahogy ajtót nyitott, csak kombiné és bugyi volt rajta.
Én is levedlettem, mert otthon olyan kevés cuccban jártam, amilyen kevésbe csak lehetett. Margó meg még sehol se volt, de sem hányás hangokat nem hallottam, sem más zörejt, gondoltam megnézem, hogy hol akadt el.
A másik szobában az erkélyajtó előtt ácsorgott és éppen egy jó pohár piát döntött a szájába, hosszú kortyokkal nyelve az italt. A másik kezében ott volt a borosüveg. Ahogy lenyelte a bort, újra tölteni kezdett a pohárba, de látszott rajta, hogy elég komoly kihívást jelent számára az, hogy fel ne dőljön.
Közelebb mentem, nem is érzékelte talán a jelenlétemet, annyira koncentrált a pohárra, meg a talponmaradásra.
Ahogy benyelte a következő adagot, meg akart indulni az erkély felé, de megtántorodott, de nem borult fel. Egyhelyben imbolygott, kis kilengésekkel és lehet, hogy el is aludt volna állva, de akkor biztosan elesik.
Megint beugrott, hogy kombinéban van és jobban szemügyre vettem. Melltartó nem volt rajta, tömör mellei szépen átlátszottak a kombiné vékony anyagán. Életben nem sokszor láttam addig ilyent, valahogy jobban tetszettek a cickók ruhában de nem voltam igazán rájuk -mármint úgy általában a mellekre- mozdulva, mint a korombeli srácok, bár ha alkalom volt, én is meg-megcsöcsörésztem azt a kevés számú csajt, aki ezt engedte.
Margó mellei jól néztek ki, de engem az érdekelt, hogy a bugyiján átlátszik-e a pinája szőre. Na, azt aztán végképp nem láttam még élőben, mert a korábbi élmények még igencsak "ifjontiak" voltak, akkor még nem tudtam, hogy a puncival mást is lehet kezdeni, mint megfogni, vagy símogatni. Margó fanszőre remekül átlátszott a bugyiján, ez máris javított a hozzá való viszonyulásomon. Kezdtem azon filózni, hogy mit hozhatnék ki a helyzetből. Talán, ha segítenék neki közlekedni, akkor "véletlenül" megfoghatnám a mellét, ha meg elalszik az ágyamon, talán még a pináját is megnézhetném közelebbről. Kérdés, hogy mennyire van berúgva.
Az, hogy nagyon, az látszott, de nem lett volna jó, ha határozott ellenállást is tanúsított volna, mert ha valamelyik manőveremet elárulja anyámnak, hát az szíjat hasít a hátamból.
Odamentem hozzá, közben az erkélyajtó üvegén keresztül láttam, hogy egy üres és egy teli borosüveg még ott figyel, gondoltam "besegítek", hátha hamarabb adódik valami lehetőség.
Rám pillantott, de mintha súlyok húzták volna le a szemhéjait, egy fél másodperc után újra csukódni kezdett a szeme.
Kábé a vállamig ért az egész csaj, meg tudtam volna tartani, ha összecsúszik, de jobban szerettem volna, ha nem kell cipelnem, így elkezdtem a szobám felé irányítani, közben mondtam neki, hogy hozza nyugodtan az üveget, nem kell kitenni az erkélyre.
Megint valami motyogás, na, -gondoltam- beszélni már nem nagyon tudsz, de azért még "segítek" én rajtad.
Betámogattam a szobámba, az ágy előtt megállítottam. Állt. Úgy, ahogy az előbb a másik szobában, de állt.
Gyorsan átmentem a bárszekrényhez és kivettem a házipálinkát, gondoltam az leveri majd a tudatát rendesen.
Visszaérve a félig üres poharába -a borba- belecsorgattam egy kisebb adagot, majd a kezét fogva szépen a szájához emeltem és megitattam vele.
Aztán elszedtem tőle a poharat is, meg az üveget is és a pálinkás üveggel együtt az ágyam mellé raktam, hogy azért kéznél legyen.
Visszafordultam Margó felé, ugyanúgy állt, a szeme talán félrésnyire volt csak nyitva, hogy látott-e valamit, azt nem tudom, a feje előrecsuklott, várható volt, hogy mostmár tényleg megborul.
De ezt nem akartam, mögéje léptem és a vállánál fogva magamhoz húztam, gondoltam így kicsivel stabilabban állhat. Semmi ellenállás, ez jó. Nem sokat szarakodtam, előrenyúltam és a markomba fogtam a melleit. Ha rendben, akkor minek húzni az időt, ha meg nem, akkor ennyitől még nem dől össze a világ, "bocs" és kész.
Húúú! Mintha mértékre készültek volna a cickói, annyira tele volt velük a kezem, teltek és súlyosak voltak, baromira élveztem, hogy markolászhatom őket, mert Margó meg sem rezzent, lehet, hogy nem is tudta, vagy érezte, hogy mit művelek.
Eljátszogattam egy ideig, a selymes anyagon keresztül símogattam, markolásztam és egy idő után megéreztem, hogy a mellbimbói ki akarják bökni az anyagot. Na, most vagy "képben van", vagy ez csak automatikus reakció a testétől? Nem sokáig törtem a fejemet, egyik kezemmel felemeltem a fejét, miközben ráhajoltam a nyakára és csókolgatni kezdtem, a másikkal tovább fogdostam. Semmi ellenállás. Szuper. Elszántam magam a történelmi pillanatra, én most valódi pinát fogok símogatni! Elengedtem a fejét és lenyúltam a kombiné széléhez, felhúztam és benyúltam Margó combjai közé. A csúszós, vékony anyagon keresztül mint az afrik zizzenése és az ágyék párás forrósága a mai napig nem kopott ki az agyamból. Kezdett állatira melegem lenni. Egy kicsit hátrafelé mozdultam és -egy életem, egy halálom- benyúltam a bugyiba. Döbbenet volt. Az mellett, hogy az élmény újdonsága olyant vert az agyamra, hogy beleszédültem, a tudatom alatt ott volt a meglepetés is. Mivel fanszőrt addig csak képen -és elvétve bugyin keresztül- láttam, azt gondoltam, hogy olyan az anyaga, mint a hajnak, vagy mint a karon a szőrnek. A farkam körül is még olyan finom volt a szőr, mint a haj. Margó pinája viszont erős, vastag szálú szörrel volt borítva, de mégis, valahogy selymes volt a tapintása. Nem csináltam igazából semmit, csak -ugyanúgy, mint a melleit- a markomba fogtam.
Éppen, hogy csak megmozdítottam az ujjaimat, éreztem a szőr alatt a rést. Margó meg sem rezzent, lehet, hogy elaludt, nem tudom, de azt tudtam már, hogy valószínűleg itt az alkalom arra, hogy a sok elmélet után a gyakorlat is képbe kerüljön. Nem akartam én megdugni, vagy a szájába élvezni, vagy ilyesmi. Csak azt akartam látni, érezni, tudni, hogy milyen egy igazi valódi punci kívül-belül. Elméletben szinte mindent tudtam már, rengeteget olvastam róla, meg arról is, hogy a férfiak önzősége és tudatlansága miatt nagyon sok csaj nem elégül ki, én nem ilyen pasi akartam lenni, de azt nem akartam, hogy majd az első alkalommal szembesüljek a "mi hol van, mit hová és egyéb" gyakorlatlanságból adódó problémákkal. Maradt az adott szitu és Margó.
Kihúztam a kezem a bugyiból és megpróbáltam leültetni az ágyra úgy, hogy ne essen le.
Mint egy zsák, ami a súlyánál fogva nem dől el, úgy maradt. Csak a feje lógott le a mellére, de kit érdekel.
Mixeltem egy olyan cuccot, mint az előbb és a kezét megemelve a markába nyomtam a poharat, aztán felemeltem a fejét és a szájához érintettem. Érdekes, hogy simán tudta, hogy inni kell, hibátlanul vette az akadályt. Amíg ivott, én ledobtam a pólómat és szépen a gatyámat is letoltam. Nem fordultam el, direkt, hogy szól-e valamit, ha látja, hogy meztelen vagyok, de lehet, hogy nem is látta. Ahogy kifogyott a pia, a keze leesett maga mellé és a feje is újból a mellére csuklott. Leraktam a poharat és egészen közel mentem hozzá. A haja a farkamat csiklandozta, kezdett megvastagodni és kicsit elállt, reméltem, hogy nem fogok elélvezni amikor nem akarok.
Az állánál fogva felemeltem a fejét és az arcához nyomtam az ágyékomat, lassan mozogva, majd az álla és a szája felé közelítettem. Ki sem nyitotta a szemét és egy rezdüléssel sem árulta el, hogy "ott van-e".
Kezdett rendesen felállni a farkam a cirógatástól, de nem erre ment ki a játék, így a vállánál fogva szépen hanyatt fektettem az ágyon. A mellei nem folytak szét, csak kicsit laposabbak lettek, a combján fel volt csúszva a kombiné és láttam, hogy valami isteni formájúan domború a vénuszdombja. Oldalról a segge alá nyúltam és kezdtem lehúzni róla a bugyit, de ehhez kijjebb kellett húznom az ágy szélére. erre sem reagált semmit, gondoltam, hogy mostmár nem is érdekel, hogy magánál van-e, vagy ájulatban. Egészen halkan hallottam a lélegzetét, akár alhatott is...
Lecibáltam róla a bugyit és gyönyörködtem a látványban egy kis ideig. Aztán letérdeltem elé, széttoltam a combjait és közéjük csúsztam.
Ujjheggyel végigcirógattam a vénuszdombon, aztán be a combok közé. Sikerült úgy símogatnom, hogy a szőrét szétválasztottam és már a vágás is látszott rendesen. Kicsit széthúztam, mert tudtam,hogy ott vannak a kisajkak és azok találkozása felett a csikló. Azt olvastam, hogy a női orgazmusnak ez az egyik kulcsa, ha nem a legfontosabb. De azt is olvastam, hogy nehéz megtalálni. Hát, itt az alkalom. Széthúztam a nagyajkakat és megpillantottam a pina rózsaszínű belsejét. A kisajkak összeértek, azt is tudtam, hogy a hüvely bejáratát fedik. Már régóta tudni szerettem volna, hogy milyen lehet az íze, mert némelyik képen nyaltak is. Közelebb hajoltam -szappan illatát éreztem- és először csak a vénuszdombot pusziltam meg, de aztán óvatosan kidugtam a nyelvemet és megérintettem a belsejét is. Semmi íze. Kicsit jobban benyaltam, még mindig semmi. Ekkor az ujjaimmal rendesen szétnyitottam a szőrös nagyajkakat és nyalni kezdtem mindent, amit a nyelvem elért. Egyszer csak éreztem, hogy a kisajkak már nem érnek össze és éreztem -tudtam, hogy az, annak kell lennie!- a hüvely bejáratát. egy fél perc után már az enyhén savanykás ízt is éreztem, ahogy próbáltam belenyalni a hüvelybe. Folyt a nyálam mint a rosseb, lassanként tiszta csatakos lett az egész hasíték, meg a szám az államig.
Nyaltam végig az egész rést, amikor egyszerre csak "belebotlottam" egy kis hupliba, pont ott, ahol vártam, megtaláltam Margó csiklóját. Abbahagytam a nyalást és (látni akartam!) benyálazott ujjakkal kezdtem babrálni, hol erősebben, hol gyengébben érve hozzá, már láttam a hüvelybemenetet is és azt is, hogy már nem csak a nyálamtól nedves. Az egyik pillanatban aztán Margó teste megrándult, amikor a csiklójához értem. Én pedig úgy döntöttem, hogy nem veszek róla tudomást és újból elkezdtem nyalni, de mostmár célzatosan a csiklóját, miközben a ujjaimmal a hüvelyének a bejáratát dörzsöltem. Nem kellett hozzá sok idő és Margó valami hang kiadása kíséretében dobott egyet a csípőjén és egyre hangosabban vette a levegőt, aztán -hogy nem hagytam abba- már zihált, a végén pedig valami állati nyöszörgés közepette belemarkolt a hajamba és a -már rángatózó seggét emelgetve- húzta magához a fejemet. Közben a nagy vergődés közepette az ujjam fokozatosan becsúszott a hüvelyébe és ha már ott volt, igyekeztem minél mélyebbre tolni. Rohadtul élveztem, hogy kinyalhatom, egyre erősebben próbáltam csinálni, meg is lett a jutalmam, mert elkezdett le-fel táncolni a csípője, a hangja előbb cincogóra vékonyodott, aztán elfúlt és akkor Margó három hatalmas rándulással elélvezett.
Az ujjamat kihúztam belőle, de a helyére a nyelvemmel mentem, mert a csiklóját nem akartam tovább "gyötörni", lassan, gyengéden mozgattam, majd felemeltem a fejemet a combjai közül. A keze ugyanoda visszacsúszott, ahol előbb volt, a feje félrefordítva, a szeme csukva és lassan a lélegzése is normalizálódott, tényleg fogalmam sincs, hogy most akkor mi van. De bassza meg, én akkor is kinyaltam egy pinát! Kurva jó!
Végigsimítottam a combján és ráhajolva megpusziltam a vénuszdombját.
...de megdugni nem mertem.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Elbírna egy sorozatot a téma, a ragok is ötletesek a címben, ahogy végig az. A "huplit" most hallottam először. Tetszett!

Szolnokalandok ·
Ok jo a sztori de lehetett volna cuccolni Margora.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: