Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tanítási szünet

Nyáron tanítási szünetben sokat jártunk ki a haverommal a strandra. Ismerkedés céljából ez volt a legjobb hely, csak hát volt egy bökkenő, nagyon fehér bőrűnk volt. Kitaláltuk, hogy megszerezzük a 10 emeletes ház tetőtéri kulcsát és a tető fogunk napozni titokba. A kulcs meg is lett és le is másoltattuk. Ahogy a baráti körünkbe terjedt a hír, hogy mi hol napozunk úgy lettünk egyre többen. A haverom elment nyaralni, így egyedül jártam fel.
Egyik nap mikor felmentem napozni egy göndör barna hajú lány is ott volt. Köszöntem neki, ő viszonozta. Egy darabig nem történt semmi, majd felém fordult és megkért, hogy kenjem be a hátát naptejjel. Én odamentem és nyomtam a kezemre naptejet. A lány hátra nyúlt és kikapcsolta a melltartóját. Szépen bekentem az egész hátát. Ekkor megfordult. A két formás melléről le se tudtam venni a szemem. A lány azt mondta: most elől is. Nyomtam a kezemre naptejet, dörzsölgettem egymáshoz a két kezem, de sokat várhattam, mert megfogta a kezemet és a mellére húzta. Elkezdtem simogatni, éreztem, ahogy megkeményednek a mellbimbói. Közben az én nadrágom is elkezdett dagadni. Hamar szűk lett, és a lány egy mozdulattal lehúzta rólam. Megfogta a farkam, simogatta, csókolgatta, majd bekapta. Közben a kezemet a puncijához húzta és együtt simogattuk.
Lefeküdtem a törölközőjére, ő rám ült. Azt hittem nem lehet ennél jobb, de tévedtem. Megfogta a farkam és beigazította, lassan beleült. Éreztem a meleg, nedves punciját. Elkezdett mozogni, a két kezem a melleire húzta. Pici rángások futottak végig a hasán és egyre mélyebben vette a levegőt. Úgy éreztem végem van és valami kitör belőlem. Ekkor a lány is elélvezett. Rám hajolt és megcsókolt. Még mindig nem tértem észhez. Lassan felöltőzött és elment.
Ő volt az első nő, akivel szexeltem. Nehezen kiderítettem, hogy 2 háztömbbel odébb lakik és 8 évvel idősebb nálam. Fél év múlva el költőzött, soha többé nem láttam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Nem tetszett, mert csak vázlat.

Csuklos ·
Gyengus.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: