Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Tanár úr 4 ( két tűz között)

Gyorsan teltek a hónapok. Egyre közeledett az érettségi, ami miatt feszült voltam.
Egyik nap, a kémiatanárunk rendkívül sokat késett- pedig mindig pontosan jön az óra kezdetekor. Mikor megérkezett legalább húsz perces késéssel, bejelentette, hogy terhes, és jövő héttől új kémiatanárt kapunk. Különösebben nem érdekelt a dolog addig, míg meg nem ismertem az új tanárnőt.
Hosszú szőke hajú, körülbelül huszonhat- huszonhét éves nő, frissen kapott diplomával, magas sarkú cipőben és kiskosztümben robogott be az osztályba, Balázs kíséretével. Csinos nő volt, ami tény az tény.

- Üdvözlöm önöket, a nevem P. Anna. Én fogom önöknek a kémiát tanítani, mivel Kiss tanárnő a jövő héttől nem lesz. - kezdte a bemutatkozást. A hangja kicsit rekedtes volt, mégis szexi. Végig nézett az osztályon, majd Balázshoz fordult, és kéjesen mosolyogva bólintott, hogy befejezte mondani valóját. Feltűnően bámulta Balázs testét. Balázs rám nézett, majd szemével intett, hogy csillapodjak, mivel látta rajtam, hogy majd szétvet az ideg, és már nem kell sok ahhoz, hogy beszóljak valamit.
- Remélem emberek, megfelel önöknek a tanárnő! Biztosak lehetnek benne, hogy ugyan olyan jól fog majd tanítani, mint Kiss tanárnő.- mondta Balázs, komoly osztályfőnökös stílusban, közben pedig rákacsintott Anna tanárnőre.
Itt betelt a pohár. Iszonyatosan féltékeny lettem, mégis fegyelmeztem magam, és a legkisebb jelét nem mutattam mérgemnek.

Este találkoztam Balázzsal a parkban. Már sötét volt. Kellemes tavaszi este. Leültünk egy padra, majd beszélgetni kezdtünk.
- Tetszik neked, igaz?- vontam kérdőre.
- Kicsoda?
- Hát az a szőke lotyó.
- Annára gondolsz?- nézett rám kérdően.
- Igen rá.
- Csinos nő, de nekem itt vagy te.- felelte halkan. Szinte suttogva.

Finoman megcsókoltam, majd kezem a nadrágjába csúsztattam, és markolászni kezdtem péniszét, ami pillanatok alatt keményre duzzadt.
- Ne mit csinálsz, itt megláthatnak!- szólt rám szigorú hangon.
- Nem jó, amit csinálok?- kérdeztem vissza.
- De, de ne itt, bárki megláthat!
- Ne viccelj, üres a park.
- Akkor is! Hagyd abba!- mondta, és eltolta kezem.

Felállt, majd fel-le járkált a pad előtt a fejét fogva. Néha rám, néha a földre nézett. Olyan volt, mint a kisgyerek, amikor valami rosszat tesz, és nem tudja, hogy mondja el az anyjának.
- Balázs… baj van?
- Nem nincs semmi baj, ne haragudj!- mondta majd visszaült mellém a padra és átkarolt.

Nem faggattam tovább, mert abból úgy is csak veszekedés lett volna. De tudtam, éreztem, hogy Anna áll a dolgok hátterébe…
Másnap Balázs nem jött dolgozni. Kérdeztük a tanáriba, hogy hol van, ott pedig elmondták, hogy három nap betegszabadságot vett ki. Suli után elhatároztam, hogy meglepem őt a kedvenc csokijával. Vettem is két táblával a boltban, és elindultam hozzá.
Mikor odaértem, meglepetten tapasztaltam, hogy nyitva van a bejárati ajtó. Annál jobb! Még jobban meglepődik! Bementem, majd levettem cipőim. Halkan indultam tovább, hogy megkeressem Balázst. A konyhából nevetést hallottam, méghozzá egy nőjét. Benéztem, majd láttam Balázst Annával viháncolni.
- Üdv!- köszöntem, mint aki most ért haza.
Anna meglepetten nézett rám. Balázs szintén.
- Valami van az arcomon, vagy miért néztek ilyen furán?- kérdeztem.
- Beszélhetnénk?- kérdezte Balázs
- Hogyne, mondjad!
- Figyelj, félre érted a dolgokat… Anna nekem egy régi barátom, és már nagyon rég nem láttam…
- Hagyd a rizsát, van köztetek valami?!- szakítottam félbe.
- Nem, nincs semmi!- szólt közbe Anna.- Balázs sokat mesélt rólatok. Nem tenné kockára a kapcsolatotokat, az bármennyire is bizarr. Szeret téged!
Zavartan hallgattam Annát, majd Balázsra néztem, ő pedig bólintott. A feszültség szinte érezhető volt a levegőben. Szerettem volna elhinni Anna szavait, de valahogy nem ment. Hátat fordítottam, majd könnyekkel küszködve indultam a kijáratajtó felé.
- Várj!- szólt utánam Anna.
- Nincs mire várnom .- feleltem félvállról, de addigra Anna utolért és megragadt a karom.
- Kérlek hallgass meg!

Megfordultam, majd ránéztem. Végig néztem a testén. Hirtelen átfutott néhány gondolat az agyamon. Mi lenne, ha hárman csinálnánk? Kíváncsi vagyok Anna melleire, arra, ahogy csókol, ahogy nyelvével finoman izgatja csiklóm… Másrészt fájna látnom, ahogy Balázzsal szeretkezik, ha megcsókolja… De nem érdekel! Akarom ezt a nőt!
- Gyere, üljünk akkor le!- javasoltam, majd szememmel intettem hogy kövessen.
Bementünk a hálószobába, majd leültünk az ágyszélére. Nem mondott semmit, csak némán nézett rám. Mintha ő is ugyan arra gondolt volna. Kívántam, még is bennem volt egy fajta gyűlölet iránta.
- Nem akarok magyarázkodni, neked de, tényleg semmi nincs köztünk! Balázsnak te vagy a mindene.
Nem feleltem semmit, csak bámultam tovább. Egyre nagyobb volt a kényszer, hogy megérintsem őt, de nem tudtam, hogy tegyem meg az első lépést.
- És te kívánod Balázst? – kérdeztem.
- Most erre mit mondjak?
- Csak az igazat!
Nem válaszolt egyértelműen, csak mosolygott.
- Ezt vegyem igennek?- kérdeztem mosolyogva?
- Végül is… igen.- válaszolt lehajtott fejjel.
- Értelek. Jól van, nem akarlak nehéz helyzetbe hozni, csak gondoltam megkérdezem.
- Tudod, egészen másra számítottam.- nézett rám mosolyogva.
- Mármint? Miben?
- Azt hittem bejövünk ide, nagy ordítozás, hajcibálás…
- Ó, azért ne nézz ilyen barbárnak!- nevettem fel.
- Csak, azt hallottam rólad, hogy nagyon vad vagy mindenben. De itt most nem érzékelem ezt a vadságot.
- Pedig tudok az is lenni!- mosolyogtam rá.
- Igazán? És miben?

Itt volt az alakalom, most vagy soha! Vadul a hátára löktem, közel hajoltam hozzá, az ajkába haraptam, majd megcsókoltam. Visszacsókolt, ahogy szerette volna, és ahogy én akartam. Egyik kezével a fenekem markolászta, a másikkal a pólóm alatt simogatta melleim. Lábaival átkulcsolta derekam. Hosszasan csókolóztunk, majd hirtelen ellökött magától.
- Valami baj van?- kérdeztem.
- Nem, csak… annyira hirtelen jött ez az egész, nem értelek.
- Én se magam!

Rám mosolygott, majd levette a felsőjét és melltartóját. Kezeivel masszírozni kezdte melleit, amik gyönyörűek voltak. Lábam közt kellemes bizsergést éreztem. Nagyon vártam, hogy mikor veszi le a következő ruhadarabot. Ahogy a gondolat végére értem, a nadrágjától is megszabadult, egy bugyi volt csak rajta. Falatnyi fekete tanga. Már végképp elveszítettem az önkontrollt, és ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy megérintsem formás kebleit. Finoman markolásztam őket, közben pedig csókolóztunk, majd segített megszabadulnom a ruháimtól. Már teljesen meztelenek voltunk. Simogattuk egymás testét, gondosan ügyelve arra, hogy ki ne hagyjunk semmit.

Megérintettem csupaszra borotvált punciját, ami már teljesen nedves volt. Apró köröket írtam le ujjaimmal csiklóján. Halk nyöszörgések hagyták el az ajkát, amik aztán egyre hangosabb, kéjes zihálássá váltak. Lassan bevezettem mutató- és középsőujjamat a puncijába. Anna becsukta szemeit, és teljesen átadta magát az élvezeteknek. Nyílt az ajtó, Balázs lépett be. Tovább folytattam Anna kényeztetését, és Anna se reagált Balázs bejöttére.
Szememmel intettem, hogy jöjjön ide. Kicsit zavartan bólintott, majd vetkőzni kezdett ő is.

Mikor már teljesen meztelen volt, odalépett hozzám, és megcsókolt, aztán leült mellém, és figyelte, ahogy Anna punciját izgatom. Egyik kezével a combom simogatta, másikkal a merev péniszét verte lassú mozdulatokkal. Anna egyre gyorsabban kapkodta a levegőt, ebből tudtam, hogy közel jár az orgazmushoz, ezért gyorsabban mozgattam ujjaim. Vonaglani kezdett, és hangosan sóhajtozott. Mellbimbói megduzzadtak, hasát megfeszítette. Egy hangos sikoly, majd elernyedt egész teste. Elélvezett.

Balázs felé fordultam, megcsókoltam, majd a hátamra feküdtem, lábaim pedig széttártam, ő pedig finoman belenyalt nedves puncimba. Felnyögtem. Anna is magához tért. Közelebb hajolt, majd mellbimbóim kezdte szopogatni, miközben Balázs nyelvével kényeztette csiklóm. Már nagyon vártam, hogy Balázs belém hatoljon merev farkával. Szerencsére nem kellett sokat várnom. Mintha, csak gondolatolvasó lett volna! Rám feküdt, majd belém döfte előnedvtől gyöngyöző farkát. Ritmikusan mozgott, miközben Annával vadul csókolóztunk. Kéjes zihálás hagyta el ajkaim.

Rettentően élveztem, ahogy mindketten engem kényeztetnek. Balázs egyre gyorsabban kezdett mozogni bennem. Már közel volt az orgazmus, mégis vissza akartam fogni magam, még nem akartam elélvezni. Finoman beleharaptam Anna ajkába, majd hagytam, hogy jöjjön, aminek jönnie kell! Egyre erősebb volt az inger, és néhány pillanat múlva elélveztem én is. Balázs gyorsan leugrott rólam, és kiverte farkát a mellemre. Anna buzgón nyalogatta le Balázs ondóját a kebleimről, majd az ágyra rogyott, Balázs mellé. Én egyből felöltöztem, és köszönés nélkül távoztam.

Néhány nap múlva találkoztunk a suliban Annával. Mindketten úgy tettünk, mintha semmi nem történt volna. Majd a nap végén megtudtam, hogy Balázs felmondott. Megkerestem őt, ő pedig elmesélte, hogy miért döntött így.
Egy darabig csak némán álltunk a kávéautomata előtt, és bámultunk egymásra.
- És mi lesz most önnel?- kérdeztem.
- Kaptam egy ajánlatot, egy másik szakközép sulitól, ami 20 km-re van innen. Holnap már ott kezdek.
- Értem.
- És önnel?- érdeklődött.
- Megyek főiskolára, Budapestre.
- És velünk mi lesz?
- Azt nem tudom. Talán jobb lenne, ha semmi.
- De… Akkor ez a négy hónap mi volt?
- Most mennem kell. Biztosan látjuk még egymást!- búcsúztam könnyes szemekkel.
- Ne, hagyjon így itt! Legalább valami búcsúcsók, vagy egy ölelés?!

Felsóhajtottam. Körülöttünk mászkáltak a diákok és a tanárok is. Már nem érdekelt. Közelebb léptem hozzá, átöleltem majd egy utolsó csókot adtam neki.
- Most már mennem kell!
- Még egy percet! Csak egyetlen percet!
Hátat fordítottam, majd sietős léptekkel távoztam. Mindenki minket nézett.
Azóta nem láttam Balázst. Mai napig nem tudom, történte utána Anna és közte valami, igazából már nem is érdekel.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Vivienne ·
Nah kössz :smile: Véletlenül állfelfelé a nyilacskám,és nem tudom megváltoztatni :flushed:

Morgan Le Fay ·
Teljesen elrontottad :no_mouth:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: