Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

TakaIchi 2

-1

Név: Tsukavaki Ichinose a nevem.
Hobby: Profi pólójátékos vagyok. Ezen kívül szeretek vízilabdázni, síelni és hegyet mászni.
Szenvedélyem a főzés és  séfnek szeretnék tanulni.
Munka: Munkámban elkötelezett, pontos és maximalista vagyok.
Önjellemzés: Személyiségem törekvő, ambiciózus, megbízható, pontos. Kitartó és gyakorlatias.
Örömömre szolgálna nyári gyakorlatom az önök éttermében tölteni. Előre is köszönöm segítő szándékú nagylelkű közbenjárásukat.
Az önök őszinte híve.....

Még mit nem még hogy örömömre szolgálna!, ha magával az ördöggel kell is paktálnom  akkor sincs olyan drága ár, ami ne érné meg a Hamadabuzaki étteremben töltött gyakorlatot! Híres és képzett szakácsok egész hada a fél karját is odaadná, hogy csak bepillanthasson oda..
Nevetséges!
El sem fogom küldeni. Egy a bele sem merek gondolni hány millióhoz az esélyem, hogy engem választanak. Ezen felül pedig még ott vannak azok akik a kapcsolataikkal szinte egyből betöltik az ilyen lehetőségeket.. Röviden: esélyem sincs.
Nem, nem is küldöm el...
(Végül elküldte, és fogalma sem volt róla, hogy megérzései mennyire beigazolódnak.. Egy séfnek a Hamadabuzakiban valóban az ördöggel kebelbarátjává kell válnia. Az ördög pedig senki más, mint Jinnai Takamura, a michelin csillagos szakács)

Három óra edzés után, a nyeregből csuromvizesen leszállva adtam át a boynak Huntert. Azonnal az öltöző felé vettem az irányt. Muszáj lezuhanyoznom, ragadok a rólam mindenhol patakokban folyó verejtéktől. A hajam ezüst fátyolként lapul koponyámhoz. Hiába a kobak alatt minden tartását elveszti, minden reggeli munkám kárba megy. Bokáig nedves vagyok..de megnyugtatólag hat, hogy a többiek sem néznek ki sokkal jobban.. Ez a szabadtéri nyári edzések szépsége...
A zuhanyzóból hangos méltatlankodás hallatszott, ám amikor beléptem mindenki elnémult. Mindig ezt csinálják. A kínos csend szinte fojtogatóvá vált, muszáj lesz kifaggatnom Nobut, hogy miért ölöm meg belépésemmel még a legjobb hangulatot is. A csend ma szörnyen idegesített. A csempe visszaverte és felerősítette a vízcseppek bőrömre pergő hangját. Még a körmöm sercegését is pontosan ki tudtam venni a hajszálaim között.
Tíz perc múlva már szárazon, felöltözve vártam az istállónál Nobut. Persze Hunterről sem feledkeztem meg. Ma 2 kiló répát hoztam neki, amit élvezettel ropogtatott boxa hozzám közelebb eső sarkában. Hunter csodálatos, jól izmolt, rámás, sötét pej csődör, okos fején egyetlen orrfolttal. Szemei olyan mélyek, és annyi megértés és kedvesség sugárzik belőlük.. Gyakran neki mondtam el minden problémámat, miközben arcom és karom puha szőrébe nyomtam szügyénél és nyakánál. Néha - mint egy válasz képpen - nemes fejét a vállamon nyugtatta, vagy az ajkaival és bajuszával a tarkómnál lévő hajjal játszott. Az idő megállt, nem ért el más, csak izmos állkapcsának hangja, ahogyan a répán munkálkodott.
Hirtelen két kar fonódott csípőmre, és kulcsolta körbe azt...Nobu. Igen ez az ő szokásos üdvözlési formája. És ez nála semmi többet nem is jelent egy szimpla üdvözlésnél. Nobu híres nőcsábász, fotómodellek és sorozatszínésznők is szép számmal megfordultak ágyában. Éppen ezért hatott rá sokkolóan, mikor a kamaszodó énem nem bírta magában tartani a sok felgyülemlett frusztrációt, és tesztoszteront, és lerohantam szerelmemmel. A mai eszemmel is elmondtam volna ezt neki, mert így minden könnyebbé vált, de korán sem rohantam volna le így. Szegény Nobu! Csak annyit tudott kinyögni, hogy ő most Youival van. Persze én soha többet nem hoztam fel a az incidenst, ő viszont annál inkább. Azt hiszem hízeleg neki, hogy én is megláttam benne a férfit. Azóta persze már tudom, hogy nem szerelem volt amit iránta éreztem. De akkoriban annyira kétségbeesetten vágytam arra hogy szeressenek, hogy mély barátságunkat is félreértettem..
- Beszélni szerettél volna velem Ichi-chan? súgta kéjesen a fülembe
- Igen, de ha nem hagyod abba ezt a bujálkodást, esküszöm nem szólok hozzád többet!
Nem értem most rá szokásos évődésünkre, rögtön a tárgyra tértem, mert talán kamaszoromból való örökségként nem tudok türelmesen várni. És azt pedig végképp nem viselem, ha kirekesztett vagyok és a többiek valami olyat tudnak amit én nem.. egy szóval, nem érdemes közém és az információ közé állni..
-Nobu-san, mond miért ölöm meg még a legjobb hangulatot is minden egyes alkalommal amint a zuhanyzóba lépek? Tudhatod, hogy egészen jó a humorom, és nem is vagyok egy túl rideg személyiség.. súgtam a fülében, miközben hátrahajoltam.
Nobu könyékig elpirult, azonnal elengedett és percekig egy értelmes mondatot sem tudtam belőle kihúzni. Majd pár udzsai-légzést követően már képes volt összeszedni magát..
- Tudod Ichi-san (Így csak akkor hív ha valami Nagyon komoly dologról akar beszélni) te annyira.. (mi hülye, nyomi, furcsa, buzi?) csodálatos vagy..! Tudod  a tested, az izomzatod aprólékosan kidolgozott, még is szálkás,a hajad is...-került zavarba, és küszködött magával is
- Elég, elég.., ne mondj nekem ilyeneket..- zártam le megütközve
- Ichi-chan, te tényleg nem tudod magadról mennyire kedves, és szép vagy? - kérdezte félrebiccentett fejjel, és kicsit kioktatólag.
Itt valami tévedés lehet. Persze adok a megjelenésemre és a sok sportnak köszönhetően az izmaim is megerősödtek, és kényszerből modellként is kerestem már kenyerem..
-Ichi-chan, szerinted miért fogadták el ilyen könnyen a többiek, hogy meleg vagy? Rád nem lehet haragudni..- folytatta, ami ha lehet még jobban zavarba hozott,
-Öhmm.. köszönöm Nobu, de elég lesz..
Soha nem gondoltam ilyesmire, persze sokan megbámulnak az utcán, és ha Nobuval kettesben vagyunk, de nem gondoltam volna, hogy ezért.. Igaz már kamasz koromtól kezdve inkább a férfiaknak jöttem be, egyszer a metróba egy meg is fogdosott, de..
- Hát, hogy ezt, hmm, most így megbeszéltük akár haza is indulhatnánk hmm? Ichi-chan?
Próbálta elviccelni a témát, de még mindig nagyon zavarban volt..Én lennék ilyen hatással rá? Hisz aamiket mondott..
- Szóval tetszem Nobu-szan? - búgtam az arcába- Annyira, hogy Mika-chant is félre tudnád tenni egy időre miattam?
- Ichi -mérgelődött sértett férfiasságában- ne mondj ilyeneket..- dohogta láthatólag erősen zavarban.
- Rendben, persze.., gyere, menjünk haza, elég volt mára, hisz látom mennyire kínban vagy..- sóhajtottam engedékenyen
-Ichinose! Te aljas!! - ugrott nekem, és tarkómnál fogva lenyomott, és finoman megegyengetett. Csak nevettünk az iménti párbeszéden, és valószínűtlennek tartottam, hogy ez valóban lehetne a némaság oka. Végigmentünk a  felforrósodott aszfalton a buszmegállóig és közben jókat derültünk az edzésen történteken. A zuhanyzó témát nem feszegettem tovább. A buszon sikerült egy ablak melletti helyet találnom, így végig az elhaladó fákat és repcemezőket figyelhettem. Nobu a másik irányba ment most, mert elvállalt egy nyári kisegítő állást a mérkőzésszüneti időszakra. Hiába a póló nem biztosít fix megélhetést..
Sokat gondolkodtam az elhangzottakon, és észre sem vettem, hogy lassan lábaim hazavittek. Egy kis galéria-lakásban élek a város egyik külsőbb kerületében. A berendezés egyszerű, funkcionális és letisztult, mint általában a stílusom. Nobu szerinte olyan mint egy laboratórium, mert főképp az acélos, hideg, szürkéskék árnyalatok dominálnak és szeretem a fém tárgyakat és nagy ablakokat is..
Belépve rögtön a lábtörlőn heverő vastag borítékon akadt meg a szemem. Mikor elolvastam a feladót a szívem két ütemet kihagyott. A Hamadabuzakiból jött..
Felvettek.
Itt áll feketén-fehéren. Én Tsukawaki Ichinose felvételt nyertem a Hamadabuzakiba, hogy a nyári gyakorlatomat Jinnai Takamuta, michelin csillagos szakács irányítása és útmutatása mellett töltsem még kilenc szerencsés társammal együtt. Ez nem lehet. Itt valami tévedés történhetett, nem lehet hogy engem válasszanak ki több ezer jelentkező közül... csak álmodom..

-

-

A mai nap is épp oly fárasztó és unalmas minta a többi. A séfsegédek közül talán Kiryouno Kerononak van valami tehetsége, érzéke a főzéshez.. De azt fel nem tudom fogi mit keresnek itt olyanok, mint Okimura Suzu, a Suzu étteremlánc ifjabbik örököse.. fel áll a szőr a hátamon ezektől az elkényeztetett gazdag kölyköktől, akik szüleik akaratának meghajolva végzik el kínkeservvel a képzéseim elfogva a helyet az olyanoktól, akik tényleg tanulni jönnek. A kapcsolati tőkének, még mindig óriási hatalma van az étterem láncoltatok világában..
-Viszlát elmentem! - végre már itt hagyhatom ezt a poklot. Nem a főzéssel vagy a konyhával van bajom, de egyszerűen nem bírom az ostobaságot!
- Várjon! Takamura-san! - szólított egy kicsit reszketeg, idős hang.
- Hamadabuzaki-sensei? Miben lehetek segítségére, uram? - kérdeztem meglepetten
- Kérem itt vannak az idei jelentkezők listái, a nyárra meghirdetett gyakorlatra. Azt akarom, hogy maga válassza ki közülük a legmegfelelőbbeket. Elegem van már a menedzsment korrupciójából! Bízok az ön józan ítélőképességében és szakértelmében!..
- Igenis uram, mikorra kellenek az akták? - kérdeztem, de legszívesebben az ablakon át menekültem volna már.-- Tegnapra! Takamura, ha holnapra nem lesznek meg, az idén lehet, nem veheti ki a szokásos későnyári vakációját! - felelte kissé nevetve. Óh.. hogy én hogy szeretem ezt az öreget.. ezért is maradhat ebben a pillanatban életben,
- Érettem uram! - feleltem katonásan, mire csak elmosolyodva kacsintott egy aprót, és elcsent a pulton lévő tálcáról egy sütit.
Dohogva ültem az íróasztalhoz, és ledobtam a nem épp vékony aktákat is. Hiszen csak most kaptam meg! Na ennyit a kellemes estémről.. Pedig tegnap a Rose-ban láttam egy finom kreolbőrű férfit csodásan telt ajkakkal, ah belegondolok mi mindent tudnék tenni velük.. Bassza meg hogy egész éjszaka benn leszek!!

Ez egész érdekes.. Tsukawaki Ichinose: gyors, gyakorlatias, kitartó, maximalista, elkötelezett. Kissé klisés, de síel, hegyet mászik és vízilabdázik is. Ezen felül profi lovaspóló játékos.
Francba, miért nem tették kötelezővé a fénykép mellékelését az önéletrajzhoz?! Most vehetem fel lutrira.. és ha ronda? Mind egy, rosszabb úgy sem lehet, mint az a Suzu fiú..
Elfogadva.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: