Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Születésnapom alkalmából 4. rész

Elkészültem, felvettem a kék ingemet egy laza fekete farmerral, gondolkodtam az alsógatyán, de végül felvettem egy bokszert, biztos, ami biztos és csengettek is az ajtónál. Kinyitottam és a gyönyörű barátnőm állt az ajtóban, bár sejtettem a smink és a ruha alapján, hogy Nataliéknál volt, de nem kérdeztem rá, inkább ott helyben megcsókoltam, amit még örömtelibben viszonzott is. Közben kezemmel végigtapogattam rózsaszín ruháján keresztül testének finom vonulatait, melyre elégedetten hallottam kisebb nyögéseit, de még mielőtt bele lendültem volna ellépett mellőlem. Majd a kis táskájából elővett egy selyemkendőt, melyre én még izgatottabb lettem, hogy most mi lesz, aztán megkért forduljak el, és egy kicsit ereszkedjem lejjebb. A szememre tette, hátul jó erősen megkötözte, ezután kezemet a kezébe helyeztem és elkezdett kivezetni a lakásból, hallva a kulcs nyikordulását, tudtam, hogy valahova elvisz, de azt, hogy azt még nem.

-    Szóval most már elárulod, hova is megyünk, vagy találgassak kedvemre – nem tudtam milyen arcot vág, de hallottam jót kuncog magában és elkezdett levezetni a lépcsőn.
-    Nem, nem árulhatom el, még nem – és végig simított a seggemen, majd megmarkolászta – ha pedig találgatni akarsz, akkor mindent bele, de tudod minél többször kérdezel, annál többször kell megállnunk, és végül lemaradnál a saját bulidról.
Ezután síri csendben maradtam, majd mikor kiértünk az utcára, taxit fogott és beszálltunk, azonnal felkészültem, hogy odafigyelek, amikor az utca címét mondja, de azon nyomban elkezded a lábam között matatgatni, amíg meg nem találta, amit keresett. Érintésétől egyből megkeményedett szerszámom, melyet fel-le cirógatott kezével, míg elmondta az úti célunkat, én pedig közben hátradőlve élveztem a továbbiakban az utazás nyújtotta kényelmet.

Az utunk további részében nem érintette meg a farkam, de nyelvével izgatni kezdte a fülemet, majd harapdálással folytatódott gyengéd kínzásom. Minden erőmet össze kellett szednem, hogy le ne tépjem a magamról a ruhát és ezt az ostoba kendőt, hogy aztán itt helyben, a taxiban tegyem magamévá szerelmemet, aztán éreztem, hogy megálltunk. Kinyitottam az ajtót, majd szép lassan kiléptem a kocsiból, majd gyorsan éreztem, ahogy Anna megfogja a kezemet, míg közben kifizeti a taxist, aki aztán el is hajtott. Buli zenéje ütötte meg a fülemet, mely egyre közelebbről szólt, de kedvesem még mindig nem vette le rólam a kendőt és úgy érzem nem is szándékszik, míg bennem lépünk oda. Gondoltam, hogy megkérdezem, de aztán megálltunk egy pillanatra, majd újból elindultunk, testünkkel állandóan hozzáértünk valakikhez, míg nem elfogytak az emberek és egy ajtó becsukása hallatszott hátulról. Anna elengedte a kezemet és azt mondta, most már levehetem a kendőt, kezeimmel kibogoztam a csomót, elkezdtem levenni, míg közben arra gondoltam, hogy elrakom a kendőt Anna számára, amikor is megláttam Josht és Nataliet köztük meg csoki tortát rajta a nevemmel.

-    Boldog születésnapot Adam! – kiáltották felém egyszerre a barátaim, és míg elkezdtem Annával Joshék felé haladni körbe néztem mi van a szobában.
A jobb oldalon csak ablakok vannak, és ahogy észrevettem egy kisebb dombon vagyunk, így alattunk kirajzolódtak a város fényei. Ezen az oldalon volt még egy méretes kanapé és egy dohányzó asztal. A baloldalon fehér fal volt és fekete ajtó, ahonnan erőteljesen hallatszódott ki a zene. Az egész padlót be volt borítva valamilyen szőrös szőnyeggel, melynek a végében egy méretes francia ágy helyezkedett el. Közben Natalie egy pezsgős poharat nyújtott felém, majd mindegyikükkel koccintottam is, majd kiittam az egészet és feléjük fordultam.

-    Tehát ez volt a meglepetés szívem, amit ennyire titkoltál előlem. – szájon csókoltam, majd kezemmel arcán végigsimítottam – hidd el megérte, mert most én vagyok a legboldogabb ember a világon, aki együtt ünnepelheti a születésnapját a legjobb barátaival. – és újból megcsókoltam.
-    Köszönjük a meghívást Adam, hogy gondoltál ránk – mondta Natalie, egy közelebb jött hozzám, majd megcsókolt, egyből elhúztam magam és Anna felé nézegettem.
-    Nem mondtad el neki? – kérdezte Josh barátnője a kedvesemtől, aki megilletődve nézett végig mindenkin.
-    Nem tudtam elmondani, mert annyit mocorgott egész úton – ekkor a taxi jutott az eszembe és, hogy igazából ő mozgott többet és leginkább rajtam. – és nem is tudtam, hogy fogadná.
-    De mégis mit – kérdeztem már idegesen, hogy mit nem akarnak elmondani a barátaim, amikor is Josh lépett elém és megcsókolt.
Visszajött minden, a házibuli, a farkának az érintése, a kötelező ajkak és a kék szemek, mikor végett ért, rájöttem, hogy a szobában mindenki látta, ahogy a barátom lesmárol engem és nem taszítom el magamtól. Szólni akartam, de Anna belém fojtotta szót azzal, hogy ő is megcsókolt.
-    Az ajándékom neked, az, hogy ma este valóra válhatod, azt, amit eddig nem mertél megtenni. Példának okáért együtt lenni egy férfival, amit megértek, mert én meg Natalie seggére bukok. – aki erre mit sem sejtve kacéran elmosolyodott, melyen mindegyikünk jót mosolygott.
-    Szóval, hogy összefoglaljam, mindenki mindenkivel szabadon? – mutogattam mindenkire,amire mind a hárman összenéztek és elindultak felém.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: