Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Születésnapi ajándék

Nem is olyan régen költözünk be ebbe a lakásba életem szerelmével, hogy megkezdjük a közös életünket. A lakás nem nagy, másfél szoba, konyha, fürdő. Indulásnak tökéletes.

Ez volt az első születésnap, amit külön lakásban, magunk tartottunk. Szerencsére otthon vagyok a konyhában, igyekeztem minden földi jóval elhalmozni nem csak a kedvesemet, de a meghívott barátokat is. Három fogás, desszert, pezsgő is volt, borok is, jó volt a hangulat, pont, ahogy terveztem. Miután az utolsó vendég is elment, elpakoltunk, beszélgettünk kicsit, újra nevettünk az este viccesebb dolgain. Majd magamhoz vettem az irányítást, mondtam a drágámnak, hogy most menjen be a szobába, hogy én is átadhassam az ajándékomat.

Érezte mire is gondolok, nem is vacillált, egyből elindult a szobába. Mielőtt belépett, még egy kacér pillantással visszanézett rám, és közben mosolygott. „Hú de nagyon várom már, hogy az enyém legyen”- gondoltam. Megtöröltem a kezem egy száraz konyharuhában, lekapcsoltam a villanyt, és elindultam a szobába.

A drágám már az ágyon feküdt, féloldalasan, kezével támasztotta a fejét, és a hullámosított haja gyönyörűen omlott kulcscsontja fölött a melleire. Nagyon jól állt neki ez a ruha. Ez volt neki az egyik ajándékom. A fekete színe nagyon jól emelte ki vékony derekát, nőies csípőjét, melleiről már nem is beszélve. Nem tudok nála szebbet elképzelni sem.

„Jól áll az ajándékod szivem. Csak van vele egy nagy baj...”- mondtam
„Micsoda?”- kérdezte meglepetten.
„Az, hogy ebben nem foglak tudni megmasszírozni”- válaszoltam. Elmosolyodott.
„Gyere, orvosoljuk ezt a problémát” mondta, és lassan, nagyon szexin felült az ágyon.

Odamentem mögé, félretűrtem a haját, szabaddá téve a nyakát. Gyönyörű bőre volt, mámorított a parfümje illata. Lassan húztam le a cipzárt a hátán, a fény finom árnyékot rajzolt csigolyáin, miközben csókokat leheltem a nyakára. Finoman kibújtattam ki a ruhából, miközben hátára fektettem. Egyik kezemmel felemeltem a felső testét, kicsatoltam a melltartóját, és levettem róla azt is.
Fantasztikus látvány volt. Szememmel simítottam végig, nem bírtam betelni a látvánnyal. Kerek mellei puhán feküdtek mellkasán, a kicsit átlátszó csipkés alsója hidat rajzolt medencecsontja fölött, és láttatni engedte frissen borotvált punciját. Órákig el tudtam volna nézni.
Szédülésemből aztán ő zökkentett ki, nyakkendőmet megragadva magához húzott, és csókolózni kezdtünk. Hátra döntött, lehúzta a nyakkendőmet, és vadul húzta ki a nadrágomból az ingemet, és elkezdte az övemet lazítani. „Ó Istenem!” Kiáltottam fel magamban. Ez a kedvenc részem. Ahogy előveszi, és felizgat.
Göndöres haja takarásában finoman ringtak kerek mellei, ahogy nagy hévvel, kezével kihúzta az övemet, és kigombolta a nadrágomat. Nem szórakozott, egyből húzta is le, majd az ágy mellé dobta. Két kezével egyszerre simította végig a combjaimat, és mikor az alsónadrágomhoz ért, végigsimított a farkamon, majd odahajolt, és nagyon forró hosszú csókot lehelt rá. Miután abbahagyta is izzott még a farkam az alsónadrág alatt. Nagyon intenzív élmény volt, főleg akkor, amikor a makkomat lehelte. Közben két kezével tovább simította a hasamat és lábamat. Ezt megcsinálta még egy párszor, és amikor már látta, hogy nem bírom tovább, feszít a nadrágom, levette rólam, még egyszer határozottan végigsimította a combjaimat, majd amikor a combtövemhez ért, keze álló a farkamra váltott, és finoman megmarkolta. Közel hajolt, felnézett rám gyönyörű zöld szemeivel, és nagyon lassan, és érzékien nyelvével végigsimította a makkom hátulját, majd miután csókjaival farkamat a tövéig beborítva, a heréimet kezdte nyalni. Finoman megszívta, miközben keze folyamatosan járt fel-alá az egyre keményedő farkamon.
Imádom, ahogy szop, félelmetesen jól csinálja. De ma erőt vettem magamon, ez az ő estéje volt, ő kellett, hogy következzen.
Felültem, magamhoz emeltem, gyors csókváltás után hasára fektettem. Fölé térdeltem, csókolni kezdtem a vállait, a szárnyait, a hátát, miközben az oldalán simítottam végig fel-le…fel-le… Nagyon lassan, alig értek hozzá az ujjaim. Gyorsan libabőrbe merült az én kis drágám, le sem tagadhatta volna, hogy élvezi. Ezen felbátorodva, kezeim áttértek fenekére, majd a combjaira. A térdei felé a combja külsején simítottam végig, de mikor felfelé indultak kezeim, erősebben nyomtam, szinte masszíroztam a combjait felfelé, úgy, hogy a két hüvelykujjam combjai belső felén haladtak. Puncijához közelítve egyre lassabban, és lassabban simítottam, elodázva a gyönyört. De már ő is be volt indulva, láttam rajta, ezért nem akartam kínozni. Felemeltem a csípőjét, lehúztam róla a fekete csipkés bugyiját majd újra simítani kezdtem. Nagy levegőt vett, szenvedéllyel, hangosan fújta ki az orrán, közben szétnyitotta a lábait. Kapva kaptam az alkalmon, míg egyik kezemmel a derekát kezdtem simítani, és finoman karmolászni, a másikkal nagyajkait simítottam körbe. Milyen finom. Istenem! Már ott is éreztem milyen nedves volt. Az ujjazásért nem rajong, azt szereti, ha a csiklóját simogatom. Én is nagyon szerettem a kezemmel a csiklóját. Simogattam is. Körbe-körbe, lassan, érzékien, miközben másik kezemmel a hátán húztam végig finoman a körmeimet. Számmal a derekára helyeztem apró csókokat, majd egyre-egyre gyorsítottam a tempón. Körbe-körbe… Átváltottam két ujjra, az egyikkel a csikló körül köröztem, a másikkal csiklója alatt. Nagyokat nyögött közben, tudtam, hogy szereti. Kicsit erősebben nyomtam, miközben még gyorsítottam az ütemen egy kicsit. Ezalatt a kezemet a hátáról fokozatosan a derekára helyeztem, és finoman nyomtam forró tenyeremmel az ágyhoz. Erre hangosan felnyögött, és alkarjaira emelkedve homorítani kezdte a hátát, sugallva azt, hogy izgassam a melleit is, miközben mélyeket lélegzett. Szereti, ha melleit is masszírozom. Odabújtam hozzá, álló farkam a fenekéhez fúródott, és kezemmel erősen megmarkoltam a mellét. Masszírozni kezdtem finoman, miközben másik kezemmel folyamatosan tartottam a tempót a csiklóján. Vállait csókoltam, szívtam meg egy kicsit. Lassan, de biztosan láttam rajta, közelít a célhoz. Csípője ritmusosan járt fel-alá, levegői egyre mélyebbek lettek, míg egyszerre aztán minden elnémult, megállt ő is egy pillanatra, és lélegzetét visszatartva adta magát át a gyönyörnek. Teljes teste beleremegett az élménybe. Pár másodperc után lábait önkéntelenül, reflexszerűen összezárva akadályozta meg, hogy tovább kényeztessem. Egyik kezemmel még mindig ugyanazzal a hévvel mellét masszíroztam, de a másik, immáron szabad kezemmel közben a hátát kezdtem simítani. Elengedtem puha keblét, újra fölé térdeltem, és a másik kezemmel is simítani kezdtem a hátát. Libabőrös lett, és meg-megrezdült a simításaimban.
Éppen felemelkedett volna, hogy „Te következel”, de határozottan visszanyomtam az ágyra, továbbra is a hasán feküdt. Egyik térdemmel átléptem a teste túl oldalára. Farkam változatlanul állt, sőt, ha nem még jobban az iménti látványtól. Csípőmet mozgatva, farkammal kezdtem simítani a szorosan összezárt combjai közét, ami igencsak tetszett neki. Fenekétől a térdéig, és vissza. Majd fölé hajoltam, és miközben a nyakába csókoltam, farkammal határozottan megnyomtam a combja tövét. Óriási sóhajtásban fakadt ki, és lábait megint finoman, puhán szétnyitotta. Megláttam a még mindig, sőt egyre inkább nedves punciját, elé helyeztem álló farkamat, és élvezettel néztem, ahogy elmerül benne, először a makkom, majd finoman, apró lépésenként az egész. Elmondhatatlanul jó érzés volt.
Izzott ő is, a vágyaim is, miközben centiről centire haladva merültem el benne egyre jobban. Egy kicsit mindig kifelé is húztam, de csak azért, hogy megálljak kicsit, hozzá tudjon szokni az érzéshez, és a pillanatnyi pihenő után így menjek aztán még mélyebbre, és mélyebbre benne.
Mikor elértem a legvégére, megálltam egy kicsit, kezeimet az oldala mellé tettem, rádőltem a hátára, és megcsókoltam a nyakát. Hagytam, had szokja meg az érzést, ahogy teljesen kitöltöm.
Pár másodperc telhetett el így, majd csókot leheltem a fülébe, felemelkedtem, a kezeimmel tartottam magam, majd nagyon lassan kezdtem el mozogni benne. Régóta együtt vagyunk már, érezzük a másik apró rezdüléseit. Egyszerre mozogtunk. Miközben tovább gyorsítottam a tempón, ő feljebb emelte csípőjét, hogy a G pontját is ingerelhessem, én pedig változtattam a szögön, hogy az öröme még intenzívebb lehessen. Csípőmet ringatva teljes testemből kezdtem mozogni, és velünk együtt az ágy is. Felemelkedett, a támlát nekiszorította egyik kezével a falnak, hogy ne csapjunk ennél is nagyobb zajt. De miközben felemelkedett olyan helyzetbe került a csípője, ami még intenzívebbé tette az együttlétet, és az apró sikolyaitól lett hangos a lakás. Én továbbra is teljes testből merültem el benne, és minden egyes lökésemet még egy nyögés kísérte. „Annyira jó vagy édesem”- mondta, és éreztem, ahogy megfeszített falának izmaival még egyre szűkebbé varázsolta magát nekem. Mintha két kézzel szorította volna a farkamat. Nem bírtam leállni, és ő sem engedett a szorításból. Egyre-egyre gyorsítottam a tempón, és éreztem, ahogy ő is meg-megremeg. „Ne hagyd abba” –mondta. „Ne hagyd abba” „Még” „Még”…„Csináld” „Csináld” és miközben az utolsó szó elhagyta a száját, légzése megint fennakadt, teste mozgása megállt, szemei lecsukódtak. Tudtam mi következik. Ezt látva én sem bírtam magammal, nagy levegőt vettem én is, és csak löktem, csak löktem, csak löktem már nem is én irányítottam magam. Közben ő szinte egyik pillanatról a másikra elkezdett megint magánkívül remegni, és az érzés engem is magával rántott, és óriásit élveztem belé.



Szárnyalásomból az ő szava húzott vissza a földre. „Feküdj rám egy kicsit”- mondta. „Had érezzem a tested, ahogy dobog a szíved” Remegett a kezem is, elhagyott az erőm, így örömmel feküdtem rá a hátára. Ő is zihált még egy kicsit az élménytől, szíve dobbanását én is éreztem. Mélyeket lélegzett. Nem szóltunk egymáshoz, nem is volt rá szükség.
Féltem, hogy összenyomom, ezért felemelkedtem róla, ő pedig azt mondta:” Hová mész?” Majd falának izmaival megszorította a még mindig merev farkamat, amit erre reflexszerűen teljesen tövig nyomtam belé. Felnyögött.
Ez volt a mi kis az apró játékunk ilyenkor. Megszorított, én pedig önkéntelenül is összerándulva, tövig hatoltam belé.. A játéknak, mint mindig, én vetettem véget.
Kihúztam a farkam, és mellé feküdtem az ágyra.
„Miért szálltál ki? Nem volt jó odabent?”- incselkedett velem.
„Ha már itt tartunk, valami bánt”- mondtam, és igyekeztem komolynak látszani, amire láttam az arcán a meglepődést.
„Mi az?”- kérdezte.
„A masszírozás csak elmaradt…”- mondtam, és mosolyra fakadtam.
„Majd holnap”- mondta, és ő is elmosolyodott, az este miatt pihegve, kipirosodva...
„Úgy lesz”- mondtam. „Holnap az első dolgom lesz”- kacsintottam rá.

Nem sokára rá, már aludtunk is. Nem hiába.
Hosszú nap volt…
Hozzászólások
Salambard ·
Jó volt! :) Első történetnek egyáltalán nem rossz! Sok sikert a továbbiakban!

Kovacsevics ·
Unalmas.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: