Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Születésnapi ajándék - Neki

Kedvesem születésnapja volt. Már jó pár éve házasok vagyunk, és minden alkalommal megpróbáljuk valami különleges vagy rég nem csinált módon megünnepelni. Ez jelen esetben azt jelentette, hogy anyósom eljött bébisintérkedni, mi pedig végre újból el tudtunk menni kedvenc éttermünkbe, ahol bizony már elég rég nem voltunk. A három gyerek mellett elég nagy a hajtás, "különprogramokra" ritkán van lehetőség. A kellemes vacsora alatt végre tudtunk egy kicsit beszélgetni, és nem kellett arra figyelni, hogy esetleg ne hallják meg a gyerekek. Végül este 11 felé taxiba ültünk, és hazamentünk. Mivel mind a "bébicsősz"- anyósnak, mind a gyerekeknek határozott utasítást adtunk a lefekvéssel kapcsolatban, reménykedtünk, hogy már rég alszanak. Nos, ez majdnem így is volt. A kicsik már aludtak, a nagyobbik azonban még a kanapén bóbiskolt, állítása szerint ellenőrizni akarta, hogy hazajövünk-e. Amíg a feleségem gyorsan ágyba dugta, én hívtam egy taxit anyósomnak, beültettem, és kifizettem a taxisnak a várható vételárat.

Mire visszaértem a házba, feleségem már a vacsora romjainak eltüntetésével volt elfoglalva. Mikor megpróbáltam hátulról átölelni és kicsit kedveskedni, elhárította, majd felszólított, hogy menjek zuhanyozni, mert késő van.
Másnap szombat volt, nem kellett korán kelni, amit nem is mulasztottam el közölni vele. Sokat ígérő mosollyal közölte velem, hogy tudja. Erre nem tudtam mit válaszolni, a sejtelmes mosoly viszont beindította a fantáziámat, ezért további ellenvetés nélkül elindultam az emeleti fürdőszoba felé.

Gyorsan fogat mostam, majd megborotválkoztam. Az esti borotválkozásra még katonakoromban szoktam rá. Igen, olyan "vén" vagyok, hogy rövid ideig ugyan, de még voltam katona. Akkoriban a reggeli szemle során folyton szívóztak velünk, ha nem tűntünk frissen borotváltnak. A reggeli tumultus és kapkodás során viszont rendszeresen megvágtam magam, ezért egy társam ötlete alapján én is áttértem az esti borotválkozásra. Hajam, bajszom és szakállam is hirtelenszőke, akkoriban pedig még épp hogy a "pihe" kategórián túl volt, úgyhogy reggelre még nem serkedt ki annyira, hogy feltűnő lett volna. Ezt a szokásomat később is megtartottam, és minden barátnőm határozottan méltányolta. Szóval, borotválkozás után lezuhanyoztam, pizsamát húztam, és elindultam a hálószobánk felé.

Addigra a feleségem is végzett odalent, és már a fürdőszoba előtt várta, hogy kijöjjek. Gyorsan ellenőriztem, hogy mindenki alszik-e, majd bementem a hálószobánkba. Gondoltam, meglepem a kedvesem, ezért gyorsan lekaptam magamról a pizsamámat, és bebújtam az ö térfelén a takarója alá, azzal a szándékkal, hogy kicsit előmelegítsem a helyét, úgyis fázós.
Az ágymelengetés olyan jól sikerült, hogy egy idő múlva, a kellemes meleg hatására elkezdtem fantáziálgatni az este ránk váró folytatásáról, ami azzal az "eredménnyel" járt, hogy kedvesemet nem csak előmelegített ággyal, hanem terveimet takarója feltűnő dudorodásával is vártam.

Gyorsan kinyitottam a trükkösen nyíló éjjeliszekrény fiókomat, amiben a gyerekek számára elzártan tartjuk a "játékszereinket", és elővettem egy vibrációs gyűrűt. Ezt mindketten szeretjük, és amióta a nagy óvszergyártók jóvoltából már minden valamirevaló drogériában, bevásárlóközpontban, sőt, benzinkutaknál is kapni lehet, elég sűrűn használjuk is, mindig van egy-két darab készleten. Szóval elővettem, kicsomagoltam, és betettem a párnám alá.

Mikor kedvesem előkerült a fürdőszobából, és a bekapcsolt, hangulatvilágításként használt éjszakai fénynél észrevette a tényállást, elismerően felkuncogott, lekapta magáról apró hálóingét, majd felhajtotta a takarót, és azzal a felszólítással, hogy ez az ő helye, rá akarta vetni magát az ágaskodó szerszámra, de más terveim lévén, gyorsan kitértem alóla.

Inkább a hátára fordítottam, és finoman csókolgatni kezdtem. Először az arcát, szemét, majd az ajkait. Közben arcát, nyakát simogattam, majd válla után, amikor éreztem, hogy kezd beindulni, kerek mellei felé is el-elkalandoztam, de csak fokozatosan. Lassacskán áttértem a fültöve és a nyaka csókolására. Tudom, hogy ha egy kicsit már beindult, ezek az erogén pontjai nagyobb sebességbe kapcsolják. Kezem nem hagyta abba a kalandozást, néha a dereka tájára is tévedett. Tevékenységem nem volt eredménytelen, mert eddig hátamat és mellkasomat simogató kezeit a vállamra tette, és a maga szemérmes módján gyenge, már-már képzeletbeli lefelé nyomással tudtomra adta, hogy felkészült, és szeretné, ha kiterjeszteném "kalandozásomat".

Bal oldalán, mellette térdeltem, és csók-kalandozásomat az állán lefelé folytattam, majd mellei felé vettem az irányt. Jobb kezemmel arcát simogattam, bal kezemmel jobb mellét, közben pedig a hozzám közel eső bal mellét csókolgattam. Először finoman körülnyalogattam, különös tekintettel az alsó részére, ami tapasztalatom szerint egy rejtett, de igen érzékeny erogén zóna. Majd lassacskán feljebb mentem, és óvatosan körülnyalogattam a mellbimbóját. Ahogy a szám a bal mellén haladt, bal kezem ugyanazt az utat követte jobb mellén. Bimbói az izgalom hatására már keményedőben voltak, ennek e kényeztetésnek hatására egészen megkeményedtek. Az egyiket finoman simogatni, a másikat becézően csókolgatni kezdtem. Mindezt halk, alig hallható elégedett sóhajjal nyugtázta, majd a fejem simogatásával és enyhe lefele nyomásával jelezte, hogy bátrabban kalandozhatok.

Miközben vissza-visszatértem a nyakához és fül-hajlatához, egyre lejjebb kalandoztam. A mellei után „kezelésbe vettem” a hasát, köldöke környékét is, és szép lassan közelítettem az ágyéka felé. Még mindig mellette térdelve kicsit lejjebb húzódtam, és vissza-téréseimet már csak a mellekig folytattam. Kedvesem felém eső bal lábát oldalt fordította, és enyhén felhúzta, ezzel utat engedve öle kényeztetésének is. Én azonban nem tértem rá azonnal, hanem előbb a térdektől felfelé hatolva combjait kezdtem el előbb simogatni, majd csókolgatni. Először csak a felső részét, majd szépen lassan a comb-belsőt kényezettem, ezzel egyidejűleg lassan egyre jobban széthúztam combjai, végül az egyik comb-belsőn történő felfelé haladás után óvatosan belenyaltam forró ölébe, amit halk, elégedett sóhajjal és jobb kezének fejemre tételével nyugtázott.

Tudtam, hogy most helyben vagyok, kellően felkészült az ilyetén kényeztetésre. Ez nekem nem volt túl kényelmes pozíció, mert mellette térdelvén ágyékához csak úgy tudtam rendesen hozzáférni, ha jól behajoltam combjai közé, gyakorlatilag félig-meddig fejjel lefelé. Azonban nem akartam valamiféle komolyabb mozgolódással járó pózváltással kizökkenteni, inkább boldogan folytattam tevékenységemet, örülve, hogy örömmel veszi kényeztetésemet. Mert bár én boldogan kényeztetném sűrűbben is ezen a módon, de ő csak kellő lelki beállítottság esetén képes annyira ellazulni, hogy örömmel vegye, esetleg apró jelzésekkel tudtomra adja, hogy vágyik erre a fajta kényeztetésre.

Szóval ott tartottam, hogy először felülről lefelé teljes hosszában, a csiklót borító redőtől a gátig, széles nyelvvel végignyaltam, majd a pozitív visszajelzés után a komolyabb folytatásra készültem. Mivel gyakorlatilag fejjel lefelé voltam, tudván, hogy ő a gát irányából a csikló felé tartó mozgást szereti, ezért a kényeztetést elsősorban nyelvem alsó részével alulról felfelé folytattam. Először csak finoman nyalogattam a szemérem-ajkakat, az időközben kikandikáló csiklót mindig gondosan körülnyalva, vigyázva, nehogy hozzáérjek. Ugyanis nem egy gyors, hanem egy mély, hosszantartó orgazmust szerettem volna elérni. Bal könyökömre támaszkodtam, ezért a jobb kezemmel melleit simogatva igyekeztem kellemes érzését erősíteni.
Kis idő elteltével úgy ítéltem, lehet kicsit fokozni a dolgokat, ezért hirtelen nem csak belenyaltam puncijába, hanem a nyalakodást megszakítva, nyelvemet amilyen mélyen csak tudtam, benyomtam, és körkörös mozdulatokat végeztem vele, majd kihúztam és folytattam utamat a csikló irányába. „Újításomat” apró kéjes sikollyal vette tudomásul, és eddig combjaim hátsó felületén kalandozó bal kezével orvul megragadta ágaskodó szerszámomat, és finoman húzogatni kezdte. Nem is akárhogyan, mert ha nem másra koncentrálok, ott helyben elélvezek. Így is majdnem kizökkentem a saját tevékenységemből, és hogy a „zavaró” körülményt kiiktassam, melleit simogató kezemmel finoman megfogtam kezét, lehúztam magamról, és rátettem bal mellére.

A dolgot tudomásul vette, én viszont úgy találtam, itt az ideje, hogy figyelmét teljesen eltereljem magamról, ezért finoman körbenyaltam a redő alól időközben teljesen előbújt csiklóját, és mert fejem óvatos simogatásával jelezte hogy jól esik, majd figyelmemet ezután elsősorban a csikló kényeztetésére fordítottam. Bár kedvesem puncija már tocsogott a nedvességtől a csikló nyalogatásához jól megnyálazott nyelvvel kezdtem. Tudom, hogy ilyenkor már annyira érzékeny, hogy ha nem elég nedves a nyelvem, már annak redői is annyira kellemetlenül dörzsölhetnek, hogy teljesen megszűnhet a kéjérzés. Továbbra is nyelvem alsó (simább) felületével kényeztettem, egyre hangosodó és gyorsuló lélegzéséből tudtam, hogy közeleg a csúcshoz.

Hogy tetézzem a dolgot, a csikló mind gyorsuló kényeztetése mellett bal kezem mutatóujját bevezettem a tocsogó hüvelybe, és annak bejáratánál köröző mozdulatokat végeztem vele. Ennek hatására apró rángások futottak végig a testén. Magamban nyugtáztam, hogy kedvére való módon csinálom.
Ajkaimmal óvatosan körülfogtam csiklóját, finoman szívni kezdtem, miközben nyelvemmel teljes sebességbe kapcsoltam. A csikló kényeztetése mellett tovább köröztem ujjammal a hüvely bejáratánál, amit azzal tetéztem, hogy néha ki-be mozgattam is.

Tetteimet kis idő múlva eredmény koronázta, mert kedvesem teste rángani kezdett, puncija bejáratánál mozgó ujjammal éreztem az odabenn kezdődő összehúzódásokat, majd kedvesem egyszer csak megragadta üstökömet, kihúzta combjai közül, combjait erősen összezárta, ezzel kezemet is visszahúzódásra késztetve, ő maga pedig felém fordulva szinte magzati pózba összegömbölyödött, jobb kezét szájába véve harapdálta, és a kéj hullámai cikáztak rajta fentről lefelé és lentről felfelé. Én „munkanélkülivé” válva mindkét kezemmel simogattam, és gyönyörködtem benne, ahogy a csituló kéj utolsó hullámainak hatására még össze-össze rándul.

Még mindig felsőteste mellett térdeltem, ágaskodó szerszámmal. Ezt kedvesem is észrevette, mert a kéj hullámainak elcsitultával, magához térvén, hirtelen felemelkedett, és mielőtt még reagálhattam volna, bekapta, és finoman kényeztetni kezdte. Egy pillanatig elkapott a kísértés, hogy hagyjam végigcsinálni amit látszólag szeretett volna. De kis idő után erőt vettem magamon, kihúztam magam a szájából, hanyatt döntöttem, megcsókoltam, majd rámosolyogtam, és újra elkezdtem felizgatni. Most azonban már nem kellett olyan lassan haladni, a fültöve csókolgatása közben ugyanis hallottam, hogy légzése egyre szaporodik, ezért ezután egyből újra ágaskodó mellbimbóit kezdtem simogatni majd csókolgatni, majd kezem elkalandozott az ágyéka irányába. Finoman megcirógattam bozontját (egy keskeny „brazil” csík – nem szeretem ugyanis ha teljesen csupasz), majd lejjebb haladtam, aminek megkönnyítésére készségesen enyhén széttárta combjait. Óvatosan végigsimogattam nedvességtől tocsogó punciját, majd középső ujjam első ujjpercét óvatos mozdulattal bevezettem, és lassan ki-be mozgattam. Kedvére volt, mert mellbimbói még keményebbek lettek, ő maga pedig kicsit feljebb húzta és széjjelebb tárta combjait. Ezen felbátorodva már nem csak az első ujjpercemet, hanem a teljes ujjamat mozgattam ki-be. Amikor légzésébe apró nyögések is vegyültek, medencéjét az általam diktált ütemre mozgatta, középső ujjamhoz csatlakoztattam mutatóujjamat is, és egyre fokozódó tempóban mozgattam őket. Tenyeremet szándékosan úgy tartottam, hogy ujjaim ki-be mozgatása során ujjaim töve a csiklójához is hozzá-hozzá érjen. Tevékenységemet hamarosan siker koronázta, mert kedvesem testét újból elöntötte a kéj. Keble hullámzani kezdett, aprókat nyögdécselt, ujjaimmal pedig éreztem, hogy hüvelyizmai ütemesen összehúzódnak. Ez az orgazmus nem volt olyan intenzív, mint az előző, de nem is ez volt a célom. Inkább az, hogy felkészítsem az este megkoronázására.

Amíg egy kicsit lecsillapult, előbányásztam a párna alól az addig ott lapuló vibrációs gyűrűt, felhúztam és bekapcsoltam. A bekapcsolt vibrációs gyűrű hangjára kedvesem arcán mosoly futott át, és szemének villanása jelezte számomra, hogy tetszik neki a folytatásnak ez a módja.

Én is rámosolyogtam, és becsusszantam kedvesem combjai közé, majd ácsingózó szerszámomat minden további előkészítés nélkül egy határozott, de nem túl gyors mozdulattal tövig bevezettem az örömök csarnokába. Mindketten sóhajtottunk egyet. Kedvesem az újrakezdődő kéj hatására, én pedig a „végre otthon vagyok” érzéstől.
Lassan mozogni kezdtem benne, minden behatolást tövig végezve, hogy a vibrációs gyűrű elérje és izgassa a csiklóját. Ahogy a kéj erősödni kezdett, kezdtem kicsit gyorsítani, de néha-néha megálltam, azaz tövig benyomtam falloszomat, és a vibrációs gyűrűvel csiklója fölött köröztem egy keveset, majd újrakezdtem az ütemes mozgást. Közben próbáltam lazítani, és ügyelni, nehogy „idő előtt” elszálljak.

Kedvesem szaporodó halk nyögései és derekamra helyezett, a ritmust szinte kikövetelő kezei jelezték, hogy már nem sokáig kell kibírnom. Ekkor azonban váratlan dolog történt: a vibrációs gyűrű alig pár perc működés után leállt, valószínűleg selejtes lehetett benne az elem. Ilyenkor az ember nem fog hozzá szétszedni és megnézni, sőt még levenni sem, mert a varázs pillanatok alatt szertefoszlik.

Ezért inkább tudomásul vettem a tényállást, és tovább folytattam, amit eddig. Pontosabban szólva egy kis trükköt azért bevetettem, amiről tudtam, hogy kellő izgalmi állapot esetén a vibrációs gyűrűhöz majdnem hasonló hatással van. Ezt a trükköt még tinédzser koromban olvastam a Shógun című könyvben, és már akkor megragadta a fantáziámat, azóta pedig többször sikeresen alkalmaztam.
Az 5 hosszú – 5 rövid módszerről van szó. Az ember, kedvese kellően magas izgalmi állapota esetén az ütemes ki-be mozgását átváltja a következőre: 5 mély, lassú behatolást 5 gyors, gyakorlatilag csak a makk bevezetésével járó rövid behatolás követi, majd mindez ismétlődik. Az ember kedvese izgalmát ezzel a módszerrel a követelőzés szintjéig tudja fokozni, azaz egy idő múlva, amikor az 5 rövid szakasz jönne, valóságos vákuumot képez a puncijában (tudományosan: az hüvelybejáratnál keletkező izgalmi „mandzsetta” szorítása erősödik), csak hogy benn tarthassa a falloszt. Szóval én is ezt vetettem be, az általam tapasztalati úton továbbfejlesztett változatot. Ez annyiból áll, hogy amikor már nem csak a „vákuum-hatást” érzi az ember, hanem kedvese az ember fenekére gyakorolt húzó mozdulattal, kezével is próbálja benntartani a falloszt, látszólag beletörődik, ütemes, hosszú, mély mozgásba kezd, majd amikor a kedves figyelme 10-15 mozgás után lankadni kezd, hirtelen beiktat 3-4 rövid-gyorsat., majd folytatja a hosszú-mély behatolásokat.

Persze ez is csak egy ideig jó, így én is, amikor észrevettem, hogy kedvesem testén át-át fut egy kis kéjes rándulás, és ezzel egyidejűleg hüvely-izmai is meg-meg rándulnak, áttértem az egyre gyorsuló ütemű, „normál” mozgásra. Kis idő múlva, amikor éreztem, hogy már nem sokáig bírom, legnagyobb örömömre körmeit fenekembe süllyesztve maga felé húzott, így kényszerített egész mély behatolásra. Combjaival olyan erősen megszorított, hogy majd’ összeroppantotta medence-csontomat. Torkából mély, hörgés-szerű sóhaj tört elő, teste rángani kezdett, hüvely-izmai hullámoztak (úgy éreztem föl-le irányban a falloszom mentén), és úgy megszorongatta, hogy nem bírtam tovább tartani magam, engem is elöntöttek az orgazmus hullámai, feszülő heréim tartalma több hosszú rángással hüvelye mélyébe lövellt.

Néhány pillanattal később, amikor magamhoz tértem, ő még a kéj világában járt, hüvelyizmai még ütemesen össze-össze szorultak, combjaival még szorított, és a fenekemen kétoldalt érzett fájdalom ráébresztett, hogy kedvesem körmeive még mindig belém marva maga felé húz. Utólag kiderül, hogy véresre karmolt, de ezt és a gyógyulás fájdalmait is némi férfiúi büszkeséggel tűrtem.
Kicsit később, mikor magához tért, rámosolyogtam: „Még egyszer Boldog Születésnapot”, súgtam a fülébe. Boldogan visszamosolygott: „Soha rosszabb ajándékot!”, mondta.

Kiemelkedtem combjai közül, kedvesem mellé feküdtem, petyhüdt falloszomról lehúztam a selejtes vibro-gyűrűt, és hátranyúlva fiókomba ejtettem azt.
Ő szorosan hozzám bújt, finoman csókolgatni és simogatni kezdtem, hogy az előbb átélt élmény elmélyüljön bennünk. Amikor észrevettem, hogy enyhén libabőrös, azaz fázik, magam mögé nyúltam, ahol a szerelmeskedés hevében félretúrt takarója volt, és magunkra húztam. Idővel légzése lelassult, egyenletessé vált, elaludt.
Óvatosan betakargattam, én pedig áthúzódtam a saját térfelemre, betakaróztam a saját (sokkal vékonyabb) takarómmal, és én is elaludtam.
Nem kellett számolgatnom a bárányokat :-)
Hozzászólások
További hozzászólások »
zbory ·
túl részletes. ha egyes írásokra azt monják pornófilmes, ez inkább dokumentumfilmes, ami a Shógun dologgal végleg oktató jellegűbe torkollik. a sok részlet megöli az egyébként se nagyon volt hangulatot.

a trükkös szekrény tetszik :D

p.s. a taxinak "vételára"?

triklovic ·
Elmegy egynek.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: