Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Születésnap 1.rész

Születésnap


Történetünk három évvel ezelőtt játszódik Ausztriában, párom (nevezzük csak Gabinak) születésnapján. Negyven éves lett, bár sokan harmincnak sem nézték. Mindig is vigyázott az alakjára, kemény fenék, formás, gömbölyű mellek, vékony csípő.

Február vége volt, egész éjjel havazott, de szerencsére délelőtt kisütött a nap és szikrázott a friss havon, tökéletes szülinapnak indult.
Meglepetés partit szerveztem, barátok, Gabi munkatársai, mivel kicsi a lakás (hálószoba , nappali egyben a konyhával), nem hívhattam sok vendéget. Végül tizenegyen jöttünk össze, öt pár és Lili (alacsony, vékony lány, a húszas évei közepén, alkatához képest nagy, feszes mellekkel, pici kerek popsival), Gabi egyik barátnője.
A kissé szabad szájú lány egyedül élt a szomszéd városban és így elég sok időt töltött nálunk, nemegyszer hallottam, hogy a kalandjairól vagy éppen az egyedül töltött estéiről mesél Gabinak.

Jól indult a délután, sorban érkeztek a vendégek. Beszélgetés, iszogatás, zene, ajándékozás, gyorsan elszaladt az idő, este tízre fel is öntöttünk a garatra rendesen. Két csapatra szakadt a társaság, fiúk a konyhában, lányok a hálóban,
a „papírfalon” keresztül jól hallatszott, hogy miről folyik a diskurzus, természetesen a szex volt a téma, valószínűleg az alkohol oldotta a gátlásokat, tisztán hallottuk amikor Lili az újonnan  vásárolt vibrátoráról mesél a lányoknak.

Hajnali kettő körül szállingózni kezdett a társaság, ki haza indult, ki szórakozni a közeli bárba. Lili is indult volna haza, de rávettük, hogy ne üljön autóba, ahhoz már túl sokat ivott. Sokszor aludt már nálunk a nappaliban, de most úgy döntöttünk aludjon csak a hálószobában, mert nekünk még össze kell pakolnunk kicsit. Lili zuhanyozni ment, majd jó éjszakát kívánt, rövid ideig hallottunk még némi motoszkálást , de nemsokára csönd lett, gondoltuk gyorsan elnyomta az ital.
Rendet raktunk, megágyaztunk, lezuhanyoztunk, közben megbeszéltük, hogy mindenképpen szeretkezéssel kell megkoronázni ezt a remek napot.

Gabit kissé feszélyezte, hogy a barátnője a szomszéd szobában alszik, de mikor a nyelvemet a puncijába merítettem erről már teljesen megfeledkezett, sőt igen hangos nyögésekkel adott hangot tetszésének és végül egy hatalmasat
élvezett.
- Szerinted hallotta?  - Kérdezte.
- Nem hiszem, alszik, jól kiütötte magát.
- Akkor folytassuk.
…és már szájába is vette akkorra már duzzadó farkamat. Olyan intenzitással csinálta mint talán még soha. Gondoltam, felizgatta a beszélgetés amit a lányokkal folytattak. No meg talán az elfogyasztott alkohol hatására.

Egyszer csak abbahagyta.
-Pssszt, hallgasd csak.
Füleltünk.
A szomszéd szobából halk sóhajtozás hallatszott. Csak ekkor vettük észre, hogy az ajtó résnyire nyitva van. Talán Lili akkor nyithatta ki mikor én Gabi
puncijával foglalatoskodtam.
- Gyere lessünk be. – mondta. Magára kapta falatnyi bugyiját és már húzott is az ajtó felé.
Belestünk az ajtórésen, Lili az ágyon feküdt, tisztán láttuk a bevilágító hold fényében. Bal keze feszes mellét markolta, jobb keze a bugyijában, csípője hullámzott és egyre hangosabban sóhajtozott.
- Lehet, hogy mégis csak hallotta . – Súgtam oda  Gabinak.
- Negyven éves vagyok, de én még  nem láttam más nőt masztizni. Nagyon izgató. – Mondta halkan.
A félhomályban láttam, hogy megharapja az ajkát. Teljesen felizgult.
Talán egy perc sem telt el mikor már ő is a punciját simogatta, közben le sem vette a szemét a lányról.
- Szeretnél bemenni hozzá? – Kérdeztem.
- Nem bánnád? Még soha………….
- Dehogy, menj csak.

Gabi benyitott a szobába, én behajtottam mögötte az ajtót, Lili észre sem vette, már csak akkor, amikor Gabi leült mellé az ágyra. A lány kissé meglepődött és hirtelen kirántotta a kezét a bugyijából.
- Szia, Kicsim! – Mondta Gabi, valószínűleg izgalmában nem jutott más eszébe, és végigsimította a kezét a lány arcán.
- Sziiia, nagyon hangos voltam?
- Nem-nem, csak az ajtót felejtetted el becsukni.
- Bocsi, hallottam, hogy szeretkeztek és nem bírtam magammal. Tudod, már nem először történt, emlékszel, amikor legutóbb itt akartam aludni, de hirtelen haza kellett mennem? Meglestelek titeket amikor a zuhany alatt szeretkeztetek. Haza kellett mennem, úgy éreztem, hogyha most nem nyúlhatok magamhoz…………. Imádom hallgatni, mikor elélvezel.
Meséltem is neked erről az estéről, csak azt hagytam ki, hogy ez miattad volt.

Nem tudom melyikük volt nagyobb zavarban, de olyan természetesen beszélgettek, mintha ez mindennapos lenne.
- Gondoltam már rá, hogy miért mesélted el ezeket nekem, sőt eszembe is jutottál, mikor egyedül voltam itthon és magammal foglalkoztam. – mondta Gabi.


Képeket kaptam én ezekről az „egyedüllétekről”, de soha nem mondta, hogy Liliről fantáziál!!! Láttam már őket együtt táncolni egyszer-egyszer, szó se róla azon többen megbotránkoztak volna, de úgy gondoltam, mindkettő „őrült”.

- Szeretném nézni. –mondta Gabi. Volt ebben valami kis hazugság, amit Lili is kihallott.
- Csak nézni? – kérdezte, és Gabi szájára tapasztotta ajkait.
- Egyelőre. – válaszolta Gabi, miután felocsúdott a meglepetésből.
A lány felkapcsolta az éjjeli lámpát.
Suttogás hallatszott. Mint utóbb kiderült Lili megkérdezte, hogy én mit szólok ehhez.

Lili simogatni kezdte feszes melleit, lábait felhúzta, eljátszadozott kemény mellbimbóival, majd jobb kezét nedves bugyija fölé csúsztatta. Közben Gabit figyelte, aki az ágy végébe húzódott, hogy jól láthassa őt.
A lány ujjai körkörös mozgásba kezdtek az alig valamit takaró tangán, tekintetén látszott, hogy nagyon élvezi, hogy felizgatja Gabit azzal amit csinál.
Gabi csak nézte, bár combjai néha kicsit szétnyíltak és összezáródtak, de nem nyúlt magához. Néha az ajtó felé pillantott.
- Szeretnéd, ha levenném? – kérdezte Lili.
- Igen, nagyon. - hangjában már nyoma sem volt a korábbi zavarnak, izgatottság vette át a helyét. Egymásra nevettek.

Lili összezárta lábait és szépen lassan letolta a bugyiját. Amikor újra szétnyitotta combjait, magas szeméremdobja alatt előtűnt gyönyörűen sima, pici puncija, bár nagyajkai kissé már megduzzadtak és szétnyíltak, de így is olyan volt, mint egy tinilányé.
- Nagyon izgató amit csinálsz. – mondta Gabi.
- Nem csak neked, én is nagyon élvezem. - válaszolt a lány.
Lili jobb keze rögtön az ölébe vándorolt. Nagyon lassan fel-le kezdte mozgatni ujjait nedves punciján, majd mutatóujjával csiklójával kezdett játszani. Mosolyogva az ajkába harapott. Csípője ütemes mozgásba kezdett. Még mindig Gabit figyelte, bár szemei egyre sűrűbben csukódtak le, élvezte a játékod, de lassan az élvezet átvette az irányítást.
Hirtelen két ujját tövig benyomta , a nedves barlangba, teste megfeszült, bal kezével egyszer a lepedőt gyűrte, máskor feszes mellét markolta.
Ezt már Gabi sem bírta tovább nézni, fejét hátracsapta, nagyot sóhajtott és két kezével egymáshoz szorítatta  az „Ikreket”,  (én nevezem így gyönyörű,  feszes melleit) szeretett eljátszadozni velük, de úgy tűnt  ez most nem elég, mert a következő pillanatban jobb kezével megmarkolta  az apró fehérneműje felső részét és belehúzta  a nedves résbe.  Nem vesztegette az időt azzal, hogy levegye azt, csak félrehúzta és simogatni  kezdte magát. Ujjai lassú körkörös  táncba kezdtek , puncija minden részét érintve.
- Kicsim, ez csodálatos, nem gondoltam volna, hogy egy nő látványa ennyire felizgathat. – mondta – közben keze egészen a popsijáig siklott…………….
Hozzászólások
További hozzászólások »
7eventy5ive ·
Köszi.Már készül a folytatás.

Sinara ·
Első próbálkozásnak tényleg le a kalappal. De azért persze van még hova fejlődni.
Először is én a kategóriát nem értem. Nem mintha sokat számítana, de szerintem ez sokkal inkább gruppen, mint leszbi.
A történet jól megírt és én, személy szerint, nyelvtani hibát nem fedeztem fel benne, ami mostanság ritkább ezen az oldalon, mint az a bizonyos pigmenthiányos madár. A cselekmény viszont... hát, nem tudom. Szerintem kicsit unalmasra sikeredett. Persze, persze, még a nagy íróktól sem várja el az ember, hogy az első művükkel kitolják magukból a spanyolviaszt, de azért valami eredetiség nem ártott volna bele. Arról nem is beszélve, hogy sokkal hatásosabb, ha már rögtön az elején belecsapsz valami izgalomba. Azzal rögtön felkelted az olvasó érdeklődését, utána pedig, kellő érzékkel, már bármennyi adatmennyiséget le lehet nyomni a torkán. De ha szépen, lassan, óvatosan kezdesz építkezni az elején, jól meg kell tervezni és kivitelezni, hogy ne fulladjon érdektelenségbe a történet. Szerintem ez neked nem igazán sikerült.
Mindennek ellenére azonban csak bátorítani tudlak és sok erőt kívánok a folytatáshoz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: