Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sztriptíztől hajnalig 4/3.

Fél percig lágyan ringatózott a zenére, lassan körbefordulva, egy harapásnyi tangába öltözötten. Ekkor leugrott az asztalról, minden útjába esőt buja simogatásban vagy hosszú csókban részesítve, megragadta Tünde húgának kezét, és visszasétált vele az emelvényhez.


Az új fellépő élvezte a hirtelen ráirányuló figyelmet, örömmel osztozott az idáig Vivient övező, kéjsóvár tekintetek tüzében. Átvette a csaknem meztelen Vivien ringatózó mozgását, és mosolyogva pózolt a mobiltelefonok kameráinak.


Mariann állandósult kellékével, az üresnek tekinthető poharával és egy párásfalú sörrel mellém húzódott, utóbbit átnyújtva érdeklődött:


– Emese megvolt?


– A vibrinek… – válaszoltam tartózkodón.


– Haha… Tünde vibrijével dugtad meg? – csodálkozott. – Hát a sajátoddal, az igazival mit csináltál? Kíméled?


– Nem akartam kivenni a szájából…


– Haha…


Az alkalmi színpadon Vivien táncközben körbeforgatta, módszeresen megtapogatta partnerét, s egy követhetetlenül hirtelen mozdulattal térdig lehúzta annak bugyiját. A műsort hangosan élvezők már csak az eredményt látták, és ahogy Tünde húga engedelmesen kilép a diónyi méretű ruhadarabból.


Vivien mutatóujján megpörgette a tangát:


– Ki veti le még a bugyiját?


Kis cihelődés támadt a közönség soraiban, néhány erőtlen tiltakozás hallatszott, és máris három újabb bugyi lendült a magasba, köztük Mariann hófehérje. Ott mosolygott mellettem a szőkeség, felváltva a hosszú lábaira és rám pislogva –, kezében az elválaszthatatlan, többé-kevésbé üres pohárral, testén egyetlen fehér, combtőig érő ruhában.


– Soha nem éreztem még magam ennyire meztelennek – súgta.


Tünde húga az összetolt asztalok tetején hasonlóan vélekedhetett, mert önkéntelenül húzogatta apró szoknyáját… Vivien azonban nem engedte, hogy társa magával legyen elfoglalva, derekánál átölelve táncoltatta. Közben mind több virgonc bugyi emelkedett a magasba, mindahányat egyenként megtapsolta a lelkes közönség.


Az alkalmi színpad körül egyre szűkebbre zárult a kör. Vivien a legzajosabb társaság felé közeledett, akik mindeddig nyújtózkodva igyekeztek megérinteni, és türelmesen, ütemre billegve kivárta, míg végre bátorságot merítenek, és közösen lehúzzák róla a bugyiját.


Tünde előkerült valahonnan, Mariannt úgy üdvözölte, mintha évek óta nem találkoztak volna, majd belecsimpaszkodott a karomban, és nézte az asztalok tetején mozgó hugicáját.


– Ugye, szép kis öcsikém van? – kérdezte büszkén.


– Mindjárt kiderül, mekkora tévedésben vagy! Rá fogsz jönni, hogy nem is öcséd, hanem húgod van! – vigyorogtam rá, miközben Vivien kezei nyomán valóban feltárult a hugica minden nőiessége, s már két teljesen meztelen lány táncolt a szemeink előtt.


– Kin van még bugyi? – rikkantott Vivien. – És cicitartó? Le vele! – Fürkészve nézte a körülötte állókat.


Az egyetlen lányt, aki tévedésből nadrágban jött bulizni, többen az asztalra nyomták, és az ég felé kapálózó lábairól lehúzták először a farmert, majd újabb küzdelem árán a bíborszínű bugyit is.


– Mariann? – bújt hozzám Tünde. Az érdeklődésből azt hallottam ki, hogy vajon a másik oldalamon álló Mariann megfelel-e a bugyi-nélküliségnek. Válaszul büszkén mutattam a kérdéses ruhadarabot.


– És te? – kérdeztem vissza. – A háziasszonynak nem illik kilógni a vendégei közül! Csak nem akarod túlöltözni őket?


Tünde egy pillanatnyi gondolkodás után levetette, gombóccá gyúrta és a színpadra dobta öltözékének intim darabkáját. Néhány hasonló hajigálás követte az elsőt, a két meztelen lány úgy hajolt el minden alkalommal, mintha tojások röpködnének.


A buli ezzel a rendhagyó sztriptízzel vette kezdetét.


*


Gyönyörködtem a panorámában. Minden mozdulattal újra és újra kimosolygott a lányok feneke a ruha alól, s bár se több, se kevesebb nem látszott, mint korábban, csupán az a tudat is ingerlően hatott rám, hogy valószínűleg egyikükön sincs már bugyi. Azok a lányok pedig, akik egymással táncoltak popsit simogatva, folyamatosan kitették magukat a kandi tekinteteknek, és szemmel láthatólag élvezték a nyálcsorgatókat ugyanúgy, mint a női kezek érintését.


Nekitámaszkodtam a bárpultnak, magamhoz húztam két szendvicset és egy hűvös sört.


– Szerinted elég lesz a szendvics? – aggodalmaskodott a háziasszony izgalmával Tünde.


– Szerinted enni jöttek? – kérdeztem vissza. – Ott éppen kialakulófélben van egy szendvics…


Valóban nem úgy tűnt, mintha rajtam kívül bárkinek eszébe jutott volna, hogy kupacban áll a többféle harapnivaló. Viszont tőlünk párlépésnyire, élő húsként, két összekapaszkodott srác közé préselődött, egy tüsihajú, kreolbőrű lány.


– Engedd el magad, nem pincér vagy! – bíztattam. – Összejött már valami?


– Ne hülyülj, még egy zabszem se menne be!


– Muti! – Kézfejemet végighúztam csípőjétől lefelé a ruháján, ahogy a szél tapasztaná testéhez, majd visszafordulva a ruha takarásában megérintettem a szeméremdombját. – Zabszemmel nem is tudnék szolgálni, de ahány pasit látsz, annyi dugna meg szívesen, engem is beleértve, csak választanod kell.


– Volt már egy, tudod, amikor megjöttél, és még ma szeretnék egy hasonlót… később – Úgy fordult, nehogy megláthassa valaki, mely tájon kutakodom, pedig feleslegesnek tűnt ekkora fokú szégyenlősség, amikor a helyiségben majdnem minden kéz hasonlóan tevékenykedett.


– Csajosat? – csodálkoztam, egy ujjammal bekandikáltam a résen.


– Ne csinálj úgy, mintha nem tudnád! Ilyen napom van.


– Ildit? – tippeltem. Kezem odaszorult Tünde és a bárpult domborulata közé. – Rá kell hajtanod, mert addigra lestrapálják. Nem vesztegeti az idejét.


– Ennyire felmérted már a terepet?


Bólintottam.


– Ne izgass, mert nem tudok állni a lábamon! – figyelmeztetett játékosan, ahogy ujjamat próbáltam mozgatni a csiklóján. – Bepróbálkoztál Ildinél?


– Együtt készítettük a szendvicseket, azaz csak ő… de ennyi volt. A szobádban még összefutottunk, és nem dugni ment oda.


Tekintetében némi csalódottságot fedeztem fel.


– Ha rám hallgatsz, és főleg ha már végzett, akkor felviszed te is – folytattam.


– Jó az ötlet, de nem szeretném elkapkodni! Ha közben arra kell gondolnom, hogy mindenki jól érzi-e magát, akkor én nem fogom élvezni.


– Felesleges aggódnod, mindenki megtalálja a magáét vagy a másét.


– Te is? – Annyira odapréselt a puncijához, hogy meg sem bírtam mozdítani a forró nedvességben bennragadt ujjamat.


– Te csak magaddal foglalkozz! Megiszom a sörömet, és keresek valakit – válaszoltam. – Vagy ha meggondolod magad, és mégsem csaj-partnert akarsz, akkor csak szólj bátran! Nemcsak az ujjaim használhatók.


– Jól cumiznak a csajok… – jelentette ki elgondolkozva, mintha neveket akarna sorolni.


– Olyan volt már, de te tudod, láttad, sőt már a vibridet is használtuk, utólagos engedelmeddel, de puncit szeretnék… De ez legyen az én dolgom, te meg hajts rá Ildire!


Tünde nem mozdult, azaz éppen csak annyira, hogy fogvatartott ujjamat kicsit mégis mozgatni tudjam a barlangjában.


– Hát ti…? – lépett hozzánk a húga, aki időközben eltakarta a pucérságát, felöltözött.


– Beszélgetünk – válaszoltam.


– Messziről tényleg úgy tűnik, de most, ahogy alaposabban megnézlek benneteket… Több ez ártatlan beszélgetésnél. Kihúzol nekem egy dugót? – mutatott egy seregnyi üvegre a tükrös falrész felé.


– Ahhoz először be kell dugni – nevettem.


– Ujjadat gondoltad nekem is? – incselkedett. – Vagy komolyabbak a szándékaid?


– A pult mögött megbeszélhetjük – néztem a csillogó szemekbe.


– Ejha! Nem is lesz olyan a helyiségben, aki ne sejtené, mit csinálunk a pult mögött… Izgi! – Két szökkenéssel megkerülte a háromnegyed-köríves bárpultot, és kiválasztott egy üveg bort, mellékészítette a dugóhúzót. – Na, gyertek!


Tünde puncijából kihúztam az ujjamat, ismét megsimogattam a dombocskáját, és mi is belülre kerültünk. A húga közben valami gyanúsan színes italból töltött magának egy kortyot és lehajtotta:


– Egészségetekre! Te meg ne búsulj már! – ölelte át a nővére vállát – Nem egy evős-ivós csapat, az már biztos, de jól érzik magukat.


A kijelentés igazolásaképpen a szendvicsformátumban táncolók mindhárom tagjáról lekerültek az utolsó ruhadarabok is, amit a többiek – ha éppen nem saját élvezetükkel voltak elfoglalva – kitörő ovációval fogadtak.


*


Klikkek alakultak, egymást és a zenét túlkiabálva helyezkedtek el a nagylégterű földszint különböző sarkaiban. Egyre kevésbé tünedeztek el a párok, hogy szögletekben, sarkokban, vagy éppen a lépcsőfordulóban ismerkedjenek egymás testével, s aztán kipirulva előkerüljenek.


Tünde „öccséről” – akiről már régóta tudtam, hogy valójában nőnemű, ezért nem öccse, hanem húga – kiderült, hogy Evelynnek hívják. Ennek örömére kicsit pusziszkodtunk, közben nadrágon keresztül megmarkolta a farkamat, én pedig bugyitlan fenekét szorongattam. Belekóstolt a sikeresen felbontott, édes borba, és szótlanul leguggolt elém, kipattintotta a falloszomat – hosszan éreztem forró leheletét – és ráérősen kóstolgatni kezdte.


Melinda éppen visszatért, két kísérőjével összekapaszkodva – a srácok nem mutattak semmi hasonlóságot a korábbiakkal, akiket olyan alaposan megfürdetett, ez újabb kettő lehetett –, és Dupla-popsi is megjelent, ő is duplázhatott, ezt olvastam le fiúk vigyorgásáról.


Rákönyököltem a bárpult belső ívén körbefutó alacsonyabb részre, és szemrevételeztem a vendégsereget. Le kellene néznem – gondoltam, elvégre erősen vizuális típus vagyok – de tartottam tőle, hogy a selymes haj, a bájos arc, és persze az buja ajkak látványától nagyon hamar elélvezek.


– Nem azt mondtad, hogy inkább puncit akarsz? – kérdezte mellettem a szórakozott mozdulatokkal rágyújtó Tünde.


Húga abban a pillanatban abbahagyta a cumizást a pult takarásában, és kíváncsian nézett fel rám:


– Nos? Lehet szó róla…


– Ha már lehet választani – mosolyogtam –, de ezt se szívesen hagynám abba.


– Muszáj lesz választani, mert csak egy farkad van – nevetett Evelyn.


– Tudod, mit? Amelyikhez nagyobb kedvend van.


– Van ehhez is, ahhoz is – válaszolt Evelyn komolyan, még mindig előttem guggolva –, de azért most mindenkivel nem fogok dugni, mert szétbasztok, általában ezért választom a szopit – nézett rám felfelé – de te mégis eldöntheted, melyik áll hozzád közelebb.


Nem találtam semmi kivetnivalót sem a közelségben, sem az állásban, eldöntöttem, hogy a punciját választom.


Simogatásszerű érintéssel megfogtam a fejét és gyengéden felemeltem a lányt. Felhúztam azt a 2 centinyi textilt, ami még takarta, és a puncijához érintettem a farkam. Megmarkoltam a popsiját, mintha fel akarnám emelni és karóba húzni. Hátradőlt a pulthoz, de a fejét előrehajtva figyelte, mit csinálok. Játszadoztam. Többször végigvezettem fixen és kitartóan álldogáló farkamat a bejáratnál, köröztem a csiklóján, és én is néztem.


Úgy szétnyitotta a lábát, hogy a szintkülönbség miatt be kellett hajlítanom a térdemet, hogy hozzáférjek, ezért egy idő után befejeztem a játékot, Evelynt derekánál fogva megfordítottam, rátámaszkodott a bárpultra, és a fenekét kínálta. Punciját hátulnézetből már olyan kinyílt állapotban találtam, mintha eddigre túllennénk egy meneten. Nem is hagyott semmi kétséget afelől, hogy készen áll, hátranyúlt és határozottan bevezette falloszomat a bíbor-rózsaszín barlangba.


Melindáék sétáltak el a pult túloldalán – újabb két partnert talált magának –, ám ezúttal nem tűntek el a kíváncsi tekintetek elől, hanem felkapva a tálcák egyikéről egy szendvicset, a helyiség udvar felőli sarkában álltak meg, közvetlenül a hatalmas akvárium mellett. A lány, amíg elfogyasztotta az uzsonnáját, hagyta a srácoknak, hogy kezeikkel minden rejtekét felfedezzék, s elővegyék saját szerszámaikat kis húzogatásra, addig is, míg Melinda lenyelte az utolsó falatot és átvette az irányítást.


Tünde húga fel-le mozgatta a popsiját, és minden lökésemnél hátrafelé tolva ráerősített.


A tüsihajú, kreolbőrű lány, aki eddig meztelenül táncolt két, ugyancsak ruhátlan fiú között, nem tartotta fontosnak, hogy elhagyják a terem közepét – inkább gyorsan körbenézett, láthatják-e kellő számban az érdeklődők –, egyszerre markolta a két merev falloszt, és a srácok látható unszolásának engedve, kissé húzódozva ugyan, letérdelt eléjük, és felváltva fogadta ajkai közé a harciasan böködő fegyvereket.


– Hívjunk neked is még valakit? – kérdeztem Evelyntől.


Kérdőn nézett hátra.


– Látod, minden csaj duplázza az élvezetet – mutattam a tüsihajú és Melinda irányába, de Dupla-popsira is hivatkozhattam volna, akit a kanapén egyszerre négy kéz tapogatott.


– Nekem így jó, csak lassan, sokáig…


Tünde észrevétlenül eltűnt mellőlünk, viszont megjelent Mariann – Bocs, csak töltök magamnak valamit! – és bejött a pult belső felére, láthatatlan mennyiséget öntve valami aranyló italból egy pohár aljára.


Több lány maradt magányosan, de nevetésük, tekintetük és a széttett lábak jól mutatták, hogy ők is készen állnak a bevetésre, de ha mások egyszerre több hímneműt is lekötnek…


Az alacsony csaj, aki korábban Ildivel tűnt el egy fordulóra – minket váltva Tünde szobájában – kényelmesen ereszkedett lefelé a lépcsőn. Minden egyes foknál, amikor kinyújtotta az egyik majd másik lábát és meglibbent a ruhája, jól látszott, hogy már ő sem bajlódott a bugyi visszahúzásával. Úgy tűnt, ezután nem lányt akar választani, mert egy váratlan mozdulattal beletelepedett egy srác ölébe.


Kedvtelve nézegettem Evelyn fenekét, egészen kihúztam a farkam – ellenőrizve, hogy egyenletesen csillog-e a nedvességtől –, hogy aztán újra tövig visszatoljam. Simogattam a félgömböket és széthúztam őket, ujjaimmal köröztem a hátsó bejáratnál. Nem is tértem már vissza kíváncsi tekintetemmel a többi vendéghez, inkább elragadtatással szemléltem a közeli látványt, és kéjesen mozogtam a forróságban. Amikor már úgy éreztem, hogy túlcsordul az élvezet, kihúztam a farkam, és a popsijára akartam ereszteni fehér nedvemet, de a lány villámgyorsan megfordult, leguggolt, és mielőtt még odaadó szájába tudta volna fogadni férfiasságomat, beterítettem az arcát.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Katzie ·
Nagyon tetszik a többi részt is imádom ^^
Várom már a 4.-et nagyon :D
Marokfegyver ·
Zene füleimnek...

Sotetfeher ·
Az én ízlésemnek túl mozgalmas, de a stílus kárpótol. Tetszik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: