Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szörnyű titok! /kitalált/

Amikor az egyik barátnőm sírva hívott fel, azt hittem,nagy baj van. Baleset történt a szüleivel,vagy vele, esetleg lecsukták valamiért,de egyik sem.
-Elhagyott! Én ezt már nem bírom!
-Mi?! Ki hagyott el:- kérdeztem
-A pasim, Dani. Tudod, akivel már két hónapja együtt vagyunk. Illetve már csak voltunk.
-Úristen, Niki! Ne szivass! 2 hónap az semmi.
-Nekem valami! - válaszolta
- Jó, akkor először is nyugodj meg. Vegyél egy nagy levegőt, ülj a kocsiba és gyere át. Kinyitok egy üveg bort és megbeszélünk mindent.
- Rendben- felelte és letette a telefont.
20 perccel később kopogott. Szörnyen nézett ki: kisírt szemek, elmosódott smink.
-Gyere be, ülj le és mondj el szépen mindent részletesen.
-Rendben- mondta, és leült a kanapéra.
-Minden az én hibám, túlságosan is elutasítottam.
-Ezt hogy érted?-kérdeztem
-Hát tudod, szex terén. Én nem feküdtem le vele.
-Nem?! Miért?
-Én akartam,de féltem.
-Te még szűz vagy?-kérdeztem
-Dehogy! -nevetett. De más vagyok, és ez rémítette meg. Egy szörnyeteg vagyok-mondta sírva.
-Dehogy vagy szörnyeteg, hogy mondhatsz ilyen!? Fiatal vagy, okos és nem mellékesen gyönyörű nő vagy! Én örülnék,ha csak fele ilyen szép lennék mint te.
- Te tiszta hülye vagy!- mondta, és egy húzóra megitta a 3. pohár bolrt.
-Azt hiszem, ez kifogyott- mondta és már bontotta is a következő üveg bort.
-Hű! Te aztán nagyon magad alatt vagy-mondtam mosolyogva. De mit értettél az alatt,hogy más vagy, egy szörnyeteg?
-Nem, ezt nem mondhatom el! Bár már elég bort ittam  ahhoz, hogy elmondjam. De nem , mégsem. Mi van,ha megrémítelek!? Te vagy az egytlen barátom a gimi óta! Nem veszíthetlek el!
-Niki! Erről szó se lehet! Nem fogsz elveszíteni! Mellettem voltál, mikor szükségem volt rád, csak nem képzeled, hogy cserben hagylak! Ki vele! Mi az a nagy titok!
Nem akart megszólalani, csak bámult maga elé. Aztán halkan elkezdte:
- A gimiben senkinek se tűnt fel, hogy tesi órán mindig én öltztem át elsőként és óra után én voltam az utolsó. Senkit sem érdekelt miért.
-Ne csigázz már! Mondd már el!- szóltam rá
-Jól van! De tegyél meg nekem valamit.
-Rendben.-feleltem
-Csukd be a szemed és kérlek add ide a kezed.
-Jól van. Tessék, becsuktam a szemem és itt van a kezem is.
Feltűnt,hogy remeg a keze és hogy nagyon puha a bőre. Hallottam egy ismerős hangot, és amit éreztem a kezemmel egyszerre volt ismerős és ilyesztő.
-Mit érzel? - kérdezte
-Nem tudom.Furcsak , mégis ismerős. Mi ez?
-Nyisd ki a szemed.-kérte
Kinyitottam a szemem és a látvány, ami elém tárult leírhatatlan!
-Neked, neked...-hebegtem
-Igen, péniszem van. Jól látod. Ez az a szörnyű titok, amit rajtad kívül cask a szüleim tudnak. Most már te is tudod. Megértem, ha elítélsz és meggyűlölsz. Egy szörnyeteg vagyok!- mondta
Még mindig nem tértem magamhoz a döbbenettől, viszont feltűnt, hogy még mindig a péniszét fogom. Észre vette. Felállt és levette nadrágját a tangával együtt.
-Én még soha... soha nem voltam, szóval érted- dadogtam
-Értem. Nem gond. -ivott egy kortyot. Ki akarod próbálni?-kérdezte
Elöntött a vágy, hisz már rég volt intim kapcsolatom. Talán a bor miatt, talán mert elmondta legféltettebb titkát. Nem tudom.
-Persze, de nézd el a bénázásom.
Nevetett, majd odahajolt hozzám és megcsókolt. Finom volt és puha. Magához szorított, automatikusan a péniszét fogtam. Ez neki is tetszett.Mélyeket sóhajtott. Lassan levette rólam az összes ruhát, én pedig róla. Közben egymás melleit simogattuk, csókolgattuk
-Állj fel-mondta Csukd be a szemed és állj kisterpeszbe. Jó, így jó.
Éreztem , ahogy a melleink összeérnek. Megfogta a derekam és magához húzott. Péniszét a lábaim közé csúsztatta, de nem hatolt be.
-Zárd össze a lábaid.
Összeszorítottam a lábaim, és ő mozgatni kezdte csípőjét. Rettenetesen izgató volt. Ez így ment egy ideig, aztán leültetett a kanapéra. Széttárta combjaim, majd közölte mosolyogva,hogy tetszik neki amit lát.Letérdelt elém és csókolóztunk. Elindult lefelé, a bimbóimat olyan keményre szívta, amilyenre csak lehetett. Aztán megfogta a csípőmet és előrébb húzta, lehajolt és nyalni kezdett. Soha még nem izgatott fel egy férfi sem, mint ahogy ő felizgatott. Leírhatatlan az érzés. Felnézett, majd felállt. Nem kellett mondania semmit, tudtam mit kell tennem. Nyelvemmel a makkját nyalogattam, aztán bekaptam, de csak a makkot. Felsóhajtott. Le akartam nyűgözni, tudtam mivel tehetném meg. Megfogtam a csípőjét mindkét kezemmel. Megsimogattam a fejem és kérdezte mire készülök. Erőse magamhoz húztam, mire nagyot nyögött. Ő az egyetlen , akinek mélytorkoztam. És csak nyeltem, mintha vizet innék. Egész teste remegett, hangosan nyögött.Megfogta fejem és elkezdte kihúzni péniszét számból, közben olyan erősen szívtam, amennyire csak tudtam. Duzzadt a vágytól, gyönyörű látvány volt. Magamban akartam érezni. Letérdelt a lábam közé és finoman a hüvelyemhez irányította péniszét. Megcsókolt, közben lassan behatolt.Mindketten felnyögtünk. Milyen jó érzés.
-Ez nagyon finom-súgta. Te vagy az első lány, akivel szeretkezek.
-Mint ahogy nekem meg te vagy.
Néhány perccel később már lüktettem. Nem akartam,hogy vége legyen, érezni akartam,hogy bennem van. Ki - be mozog. Megfordított. Most háttal voltam neki. Ismét behatolt. Felnyögtünk. Megjegyezte,hogy így mennyivel szűkebb vagyok, és ez nagyon izgatja. Egyre erősebbeket lökött, egyre hangosabban nyögtünk. Már éreztük,hogy nem bírjuk tovább. Még néhány lökés, és elélvezek. Tudta, érezte. Nekiszorított a kanapénak, kezeivel a melleimet markolta. Olyan erősen járt ki- be, amennyire csak tudott. Már nem bírtam tovább, remegtem. Testem megfeszült, fejem hátra hajtottam, nagyot nyögtem, szinte sikítottam. Elélveztem. Hallottam nyögéseit, megfogta csípőmet, nagyot lökött, aztán még egyet és még egyet. A harmadik után éreztem ,hogy lüktet. Felsikított, elélvezett.Péniszét még bennem hagyta egy ideig, bár mindketten éreztük ahogy az ondó csorog ki hüvelyemből. Simogattuk még egymást és csókolóztunk. Az este szeretkezéssel telt. Reggel , mikor felébredtünk egymásra néztünk. Nem kellett mondanunk semmit, mindketten tudtuk, hogy itt még nem ért véget. Barátságunk immár új irányt vett...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: