Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szonja

Szépen lassan formálódtak a vágyaim, ahogy Szonja is szépen lassan formálódott nővé a szemem láttára. Évente egyszer találkoztunk, kb. 10 évesen láttam először, én 30 múltam. Családommal kempingeztünk, ő, húga öccse, meg apjuk szinte az egész nyarat a kempingben töltötték. Az anyuka nem volt, ma sem tudom miért nőttek nélküle fel a gyereket. Az apuka a közeli nagyváros nagyvállalatánál nagyember.
Ezért nyár elején kiköltöztek szuper lakókocsijukkal a panelból, és a papa onnan járt dolgozni. A gyerekekre népes baráti kör vigyázott, nem is nagyon engedték őket mással szóba állni.
Éveken át csak épp, hogy köszöntünk, de mindig láttam, hogy figyel, irigykedve nézi, ahogy a gyerekeimmel játszom.
Pár évig nem jártunk arra, két éve ismét. Alig ismertem meg, érettségi táján járhatott, s már kivívta külön sátorhoz való jogot is.
Nem meglepő módon egy vézna lovag is feltűnt az oldalán. Én már elváltam, a fiam is 15 lett, nem kellett naphosszat utána loholnom, így ráérősen szemlélhettem a nagylány modell szépségű testét. Ezzel ellentétben mindig kislányos zavarban volt, ha szóba elegyedtem vele, elpirult, félrenézett, amit én elég konkrétan értelmeztem, de nem akartam nyomulni, mert nem láttam a vézna lovag szerepét, meg hát amúgy is.

Néha napokra elvitte Szonját, az apuka látható egyetértésével, szóval már ő is nagylánynak tekinti, ezt bíztató jelnek gondoltam, de nem tudom mire föl.

Elmúlt a nyár, nem is jutott eszembe tavaly júniusig. Megint abba a kempingbe mentem a fiammal, megint ott voltak, külön sátor, vézna lovag. Ugyanúgy zavarba jött, ha ránéztem, s mindig ingerültebb lett a fiújával, ha beszélgettünk pár szót.
Lassan a húga is alakulni kezdett, de még nagyon kislányos volt, eléggé mísz viszony lett közöttük. Az öcsikét meg közösen utálták.

Egyik este, 11 óra körül nagy viháncolással érkezett Lajoskájával, gondolom, valami sörözésből. A lovagot jobban megviselhette a dolog, mert láthatóan a nőjébe kapaszkodva lépdelt a sátor felé, s ahogy láttam türelmetlenül befelé húzta volna Szonját, aki a csillagok szépségét ecsetelte, elszívott még egy cigit, majd bemászott a sátorba. Jó nektek, gondoltam kissé szomorúan, de hát nem az én korosztályom.

Tíz perc sem telt el, halottam a zipzár hangját, Szonja huppant a fűre, térde közé hajtotta fejét, a sötétben is láthatóan rázkódott a válla.
Hűha, gondoltam, biztos valami durvát akart a madárfejű, majd mindjárt jön engesztelni. De nem jött.

Én mentem. Tüzet kértem alibiből, de egy síró nőtől csak megkérdi az ember mi a baj? Nem finomkodott:
- Elkezdtünk kefélni ez a kretén meg majdnem lehányt, aztán meg elaludt, sziszegte.
- Ciki, mondtam, te meg tökre be vagy indulva, intettem a fürdőruha alsóján terpeszkedő folt felé.
Most először nem pirulva nézett vissza, lángolt a szeme:
- Befejezed? Kérdezte, és tovább bűvölt.
Már hogyne, gondoltam, csak jó lenne, ha megfürödnénk, meg előkeríteném a gyerekemet, hogy menjen pizzázni, meg elszaladnék egy óvszerért. Nohát ez nem láttam esélyesnek. Kétszer ad, ki gyorsan ad, ilyen pillanat nem lesz mégegy.
Elnyomtam a cigijét, az enyémet és határozott mozdulattal betoltam a sátrába.

Erőteljes mozdulattal hanyatt fektettem, a letolt gatyával hortyogó pasija mellé. Én a másik oldalára feküdtem, és minden előkészítés nélkül benyúltam a fürdőalsóba.
A nedvesség hűvös volt, a csiklója kissé behúzódott már, de éreztem, hogy most gyorsan még vissza lehet varázsolni a nőt. Nagyon illúzióromboló volt az egész helyzet, éreztem, hogy bármikor elbizonytalanodhat.
A nyakát összenyalhatta a Lajoska, nem volt gusztusom ott csókolgatni. A fülébe súgtam:
- Milyen sokszor elképzeltem már veled!
- Én is rebegte.
- Igaz nem így folytattam, de valahogy minden elkezdődik.
A nyelvemmel finoman belenyaltam a fülkagylójába: összerándult a teste.
Bal kezem középső ujjával megtaláltam a punciját, és míg a fülét nyalogattam, óvatosan körözve tövig felnyúltam. A hüvelykujjam a csiklóját masszírozta, és ahogy reméltem hamar megéreztem a nedvesedés új, meleg hullámát.
Az elasztikus fürdőnacija kellő erővel préselte a kézfejemet a puncijához, az ujjazásban áttértem egy szabályos dugási ritmusra. Ezzel szinkronban húzogattam ki-be a nyelvemet a fülkagylójában. Hamar eljutott a csúcsa. Akkorákat nyögött, hogy kénytelen voltam lesmárolni, a csend kedvéért, bár ahogy a mellette heverő pasija letolt gatyájából előmeredő farkára tévedt a tekintetem, kissé lelohadt a vágy a szája iránt (a hülye, olyan részeg, hogy még azt se várja ki, hogy a kiscsaj leszopja, gondoltam kevéssé romantikusan).
Szonja valósággal őrjöngött karjaim között, kifejezetten élvezte a leszorított helyzetét, a nyelvemmel betömött száját.
Szeme nyitva volt, ezt szeretem. A smárolást is abbahagytam, egyszerűen, csak bedugtam a nyelvem a szájába. Rögtön vette az adást, szabályosan szopni kezdte. Ez végre nekem is jól esett, addig tisztára úgy éreztem magam, mint egy nő-szerelő iparos. Itt megnyomom: ott sóhajt, ott megnyalom, itt élvez: príma darab.

Puncija szűk volt, de rugalmas, és csupa lucsok. Mostanában 30-50 körüli nőim vannak, épp az ellenkező helyzet, ezt külön is élveztem. Ez a csajszi fél éve még biztosan szűz volt, legalábbis ezt a lyukat tekintve, gondoltam.

Már legalább két orgazmuson túl volt, mikor végre úgy éreztem, válthatunk.
- Vegyük le a ruhádat! - kértem, s nem hiába.

Nem láttam még életemben ilyen gyors bugyi levételt. Végre lekerült a felső is, s markomba vehettem csodás kerek mellét. Istenem, de rég volt ilyen feszes kis golyóbis a kezemben. (Tavaly felszedtem egy nőt, csak azért, mert 140-es mellbősége volt. Ezt úgy mértük, hogy négykézlábra állítottam, mert különben a hasáig lógott melltartó nélkül. Borzasztó volt. Szopd ropogósra, dugdosta a számba, de a bimbója is alig fért be, amúgy meg érzéketlen volt, mintha a hasán nyaltam volna. Cikis volt, a végén egyszerűen szájbabasztam, aztán kitettem a lakásból). Na, de ez, hát ezt lehetett markolni, simogatni, nyalni, szopni, és érdemes is volt. Úgy tűnt, hogy bárhol nyúlok ehhez a lányhoz, rögtön orgazmus közeli állapotba kerül… Nagyon élvezte a szexet. Nagyon. Így én is egyre inkább ráhangolódtam. A vetkőzés forgatagában végül valahogy hasra fordulva feküdt, csak a lábát nem tudta széttenni a részegen heverő kispajtás miatt. Csuklani kezdett, átléptem Szonján és egyszerűen befordítottam a „fal” felé.

Visszafeküdtem a lány jobb oldalára, és tovább folytattam a bal középső ujjas játékot, a hüvelykujjam így a popójához esett. Elsőre kissé feljebb rántotta a fenekét, de hihetetlen érzékkel ezt is élvezni kezdte. Alfele csupa síkos nedv volt, nem akartam a fenekébe nyúlni, de néha betévedt az ujjam. Meglepően laza volt, vagy nagyon lefoglalta a puncijában húzogatott ujjam. Eszembe jutott a sok amerikai szűzlány, aki, az esküvőig nem kefél, de orálisan, meg análisan már nagymester, ez felizgatott. Jó, gondoltam, biztos te is a seggszexhez szoktál, most megkapod. Ettől kezdve kicsit célzatosabban körözgettem a hüvelykujjammal a popójánál.

Közben hallottam, hogy megérkezett az apuci is, gondolom szintén valami kocsmából, mert jó nagyokat böffentet. Gondolom látta a kis pasi kocsiját, mert nem jött be a kislány a sátrába jóéjszakát kívánni. Ezt nem bántuk.

Eldöntöttem, hogy áttérünk egy rendes kefélésre rendesen. Szerszámom végre meredt (ez a sok „romantikus” körülmény nem tett eléggé izgatottá eddig). Hanyatt fektettem, kedvenc misszionárius pózomba, és elkezdtem betolni a farkamat. Ijedten felszisszent:
- Nincs rajtad óvszer!
- Nem baj, én már tudok vigyázni! - nyugtattam és hatalmas lökéssel beljebb indultam.
Ismét felszisszent.
- Ne félj, nem lesz baba – mondtam -, de meglepésemre azt mondta, hogy most fájt egy picit. Tényleg nem sokat kefélhetett még életében. Farkam nem méteres, igaz hosszabb, mint az ujjam, ezért pár pillanatra megálltam a szűk lyukában.
Pihegett egy picit, majd csípőmozdulattal jelezte, hogy mehet tovább. Kedvenc figurámat adtam elő, szinte mozdulatlan szerszámmal a csípőm mozgásával vertem szeméremcsontomat az ő szeméremcsontjához, alaposan kialapítgatva a köztük lévő csiklót.
Most már muszáj volt smárolni, sikított volna, verítékezett, libabőrös volt egyszerre, nagyon élvezte, lassan már én is.

Többedszeri csúcs-imitáció után, aminek rendre bedőlt és tényleg elélvezett (ezt éreztem az ajka kihűlésén) végre kihúzta a farkamat, és lassuló ritmusba bökögettem a csiklóját. Ijedten láttam, hogy megint beindul, ezért gyorsan a fülébe súgtam:
- Nem szeretnék ide élvezni, vigyázunk, ugye?
- Igen, igen – rebegte.
De belevágva a szavába súgtam:
- Bedugom a popsidba, majd ott spiccelhetek egy nagyot, jó?
- Jaj, úgy még soha - súgta, de nem volt ellenkezés a hangjában. Meglepődtem, azt hittem azért tárta olyan lazán az ujjam elé a lyukát, mert az volt a sexük „előtte”.
Oldalra fordítottam, és odaillasztettem farkamat a bejárathoz.
- Körözgess - kértem, lassan én meg beljebb dugom egy kicsit.
Laza volt, lelkes és bizakodó.
Két-három perc alatt már legalább félig benn voltam. Fantasztikusan élvezetes volt. Külön lehetett érezni minden gyűrűt, amin áthatoltam. Kezemmel a puncijához vezette a kezét, kicsist ellenkezett ugyan, de az együttes simogatástól megint megindult arrafelé, ahol már csak az élvezet van, szégyen meg nincs.

Hihetetlen erővel szorította a farkam a popója, éreztem, hogy lassan elsülök. Két kezemmel szorítottam kétfelől, ő is lelassult, figyelt. Az első kilövellés előtt kicsit visszahúztam a szerszámot, mert egyszerűen egy adagnyi hely sem volt előtte, a másodikhoz meg szinte kirántottam. Felszisszent a hirtelene mozdulattól, de a spicc után a benedvesített lyukban már szinte akadály nélkül tolhattam be a farkam. Tudom, hogy nem jó egészen tövig benyomni, de már én sem a technológus szemével néztem a dolgot. Hasra fordítottam és valósággal felnyársaltam a maradék spiccekre. Megragadta a kezemet és iszonyatos erővel beleharapott a kézfejembe, teste megfeszült, szinte egyenként láttam a hátizmait, tarkója verítékben úszott. Ja, ez most élvez egy nagyot gondoltam megnyugodva, cinikusan.
Kicsit pihentünk, majd óvatosan próbáltam kihúzni a szerszámot. A záróizma viszonyt olyan szorosan fogta körbe, hogy erről szó sem lehetet, a vér sem tudott visszafolyni, így meredő (régen éreztem ekkorának) farkam.
Óvatosan húzogatni kezdtem, hátha lelankad. Szonja ezt is félreértette, már hozzászokhatott a feszítő érzéshez a popójába, a járat csupa geci volt, intenzíven mozogni kezdett alattam. Összeszorított ágyékkal siettetem az újabb lövést, sikerrel, pár perc dugattyúzás után, meglepően nagy adaggal gazdagítottam a fenekét, de most gyorsan ki is húztam ereszkedő farkamat, hogy világos legye: itt a vége.
Oldalról félig ráfeküdtem, csupa izzadtság volt a testünk
- Te szeretőnek is elkésztően jó vagy, nem csak szépkislánynak – hazudtam, súgva a fülébe. Kacéran felém nevetett:
- Igazán?
- Hát, én tapasztalatból beszélek - mondtam.
- Hát azt éreztem - felelte, csillogó szemmel.
Felületem, felvettem a gatyámat, majd finoman végignyaltam a popsija két félgömbje között.
- Na, hát ilyesmi a szex, súgtam búcsúzóul és kimásztam a sátorból.
Fantasztikusan ragyogtak a csillagok, majdnem boldognak is érzetem magam. A közös zuhanyozóban, rutinosan, a plafont szemlélve eresztettem a meleg vizet a farkamra, majd aláálltam egészen.
Az ingembe törölköztem és visszaballagtam a sátrunkhoz. A fiam már mélyen aludt, fél kettő volt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szeretkező ·
Tűzmadárral értek egyett de lehet valos is talán agyon turbozva! :) Ninek? Felesleges!

és valahogy olyan vad az irás. akit érdekelnek valos történetek irjon nekem és megadok egy oldal cimet. Most indult egy magazin. Elégkezdetleges de nekem bejött és igazi történet venn benne meg sok érdekesség mint itt.

Csáo

Omba_ ·
Kellemes meglepetésként ért a sok letöltés, köszönöm. A hozzászólások is tanulságosak, sok jól feltett kérdést láttam bennük. Ezek jó részére (pl. a leányzó érzései) választ találtok a folytatásban. Ez már készen volt ennek megjelenésekor, lehetne egy harmadik rész is. Ennek billenytűre vetése még nem történt meg, valamiféle szemérem visszatart, majd meglátjuk...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: