Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szombat esti láz

Már vártam a szombat estét. Végül is, szerintem már hétfő este arra vártam, hogy végre szombat legyen. Hogy ne a melóval foglalkozzak. Hogy ne az érdekeljen hogy szakadt az eső, hogy beázott az új lakásom. Hogy ez az foglalkoztasson, hogy a felettem lakó gyerekes család örökre eltűnjön, mert a kölyköktől nem lehet pihenni. Így elérkezett a kedd, ami nem volt vészes, és a szerda is, amiikor rájöttem hogy elmegyek fodrászhoz. Aminek az lett a végeredménye, hogy aznap este, mikor vacsorázni mentem egy ismerősömmel egyszerűen úgy eláztam, hogy arra nincs kifejezés. És ebből az is következik, hogy a frizura is „ugrott”. De sebaj!

A csütörtök nyugis volt, a péntek meg hát, akkor már tudtam, hogy már csak egyet kell aludni. Szervezkedtem, mert az volt a cél, hogy a barátnőmmel ott találkozunk a bulin. Közben a partneremmel is egyeztettem, mert mindketten máshonnan indultunk a szombat estére, egy harmadik helyen találkoztunk, hogy egy negyedikre elmenjünk együtt, hogy ott találkozzunk a barátnőmmel. Lázas egyeztetések, röhögés, jókedv, körömrágás, izgatott készülődés volt az egész szombat. Ráadásul még a kis családom is nagy programot csinált, és így szinte megállt számomra az idő, úgy, hogy óránként lépett egy egészet előre . Egyik percben 1 óra volt, a másikban már délután 2. Kész voltam, mint az a bizonyos „Házi feladat”.

Elérkezett az indulás ideje. Mivel egy rendkívül megbízható „magyar formatervvel bíró” autóm van, amire sok-sok év garanciát adtak, amit szerintem úgy kell érteni, hogy az autónak márkaszervizben kell pihenni. És az én kis „Szidni” valóm nem igazán volt hajlamos erre az útra vállalkozni, a szomszédom kellett már szerdán beizzítanom arra, hogy szombat este ha nincs programja, vigyen már el engem lakóhelyemről Gödöllőre, mert ott beszéltünk meg találkozót az ismerősömmel, hogy onnan együtt megyünk tovább. Nem gondoltam már ekkor se, hogy az este átlagosan fog eltelni. Azt hiszem ízlésesen, de elég kihívóan öltöztem fel. Nem túl mini, de azért rövid szoknya, harisnya, közepesen magas sarok, felül mellbe attraktívan demonstráló ing, kellően nem begombolva. Alkalmi sofőrömről azt kell tudni, hogy pénze jóval több van mint kéne, és ezt luxusautókra költi, és ő lett sofőröm Gödöllőig. Az út hamar eltelt az M3-on, hiszen mire beszédbe kezdtünk, már oda is értünk. Nem késtünk, szerintem legalábbis biztosan nem, és akivel tovább utaztam Gödöllőről már ott várt. Fura volt átülni a nagy és hatalmas több lakás árát képviselő, nagy német presztízsautóból egy McDonnalds vezetők autójába, egy Mondeoba. Végül is olcsó, nagy, és így azt hiszi a szomszéd, hogy hú de gazdag vagy.

A dolgok itt kezdtek bonyolódni. Az első sofőröm igen csak felkapta a szemét, hogy kihez ülök át, bár hangos megjegyzést nem tett rám. Második sofőröm meg ugráló ádámcsutkával mutatkozott be, mert hát mi előtte személyesen nem ismertük még egymást. Láttam a szemében, hogy zavarban van, és keresi a szavakat. A természet olyan hanggal áldott meg, hogy Amanda Lear hozzám járt hangleckékkel, és tudom, hogy sok férfi-fiú hiszi azt, hogy a ma divatos nemi identitásával nem tisztában levő átalakuló művész vagyok. De nem, megnyugtatom az olvasót, hogy nőnek születtem, nő vagyok ma is, nincsenek átműtött részeim és a hormonkezelést se kapok. Egyszerűen olyan mély a hangom, mint egy férfinek. Ez van. Viszont búgni úgy tudok, hogy vagy futnak előlem, vagy remegve mondják hogy mééég! J

Miután tisztáztuk hogy nem kell aggódnia, hogy nincs „tököm”, neki indultunk a célnak, a közös helynek, ahol találkozunk a barátnőmmel. A hármas úton mentünk , és nem telt bele sok idő a hatóság villogó fényei világították meg szépséges Mondeonk külső és belső részét. Igazoltattak minket. Jól néztünk ki!:) Sofőröm kereste a papírjait, elegánsan de nem túl öltözötten vezetett. Hátul két gyerekülés. Mellette a „jobb egy”-ben egy nő, aki nem úgy néz ki, mint aki bérből és fizetésből él meg. Naná hogy engem is alaposan megkérdeztek hogy ki vagyok, mert ugye mint kiderült az utó kölcsön, a papírok keresgélés alatt, az én tárcámba előbb került ki vibrátor mint a papírjaim, l lakcímkártyám ok, személyim sehol, jogosítványom lejárt, szóval volt bonyodalom. Szemmel a tisztelt fiatal rendőr bácsik simán pucérra vetkőztettek és én voltam olyan szemtelen, hogy hagytam is, hogy a szemük jól érezze magát. Én nem vettem észre hogy a mellem látszik! Úgy jó 10-15 perces tortúra után utunkra engedtek. Minden elhaladó autóból láttam hogy megnéznek, de hát végül is nem nagy különbség volt köztem és az út mellett álló pillangók közt, csak én nem a Tesco-ban vettem a ruháim!

Nem is tudom mikor értünk már ki a megbeszélt helyre. Parkolóhelyet kerestünk és be a címre. Már vártak minket és ez tetszett! Nagyon kellemes kis helyen találkoztunk barátnőmmel. Igen, egy olyan helyen beszéltünk meg randevút, ahova az emberek azért mennek hogy alkalmi vagy épp már nem annyira idegen ismeretségeikkel egy igazi nagy szexi éjszakán legyenek túl. Nem volt sok ember, talán 20 fő ha lehetett. Kellemes sötétség, egy-egy világosabb sarok segített tájékozódni, mi merre van. Az úttól megszomjaztam és egy „szokásos” Martini lett az első italom. Önfeledt és tartalmas csevegésbe kezdünk barátnőmmel, úgy jó kis általánosságokban hogy kivel mi történt, mi nem, és hogy milyen a hely stb… a párom és a barátnőm párja addig férfi módra elmentek vadászni, hogy az ő kis „nőstényeik” nehogy éhen haljanak. Rövid túra alatt beszerezték azt amire vágytunk, és együtt leültünk beszélgetve elfogyasztani kései vacsoránk. Kis könnyű kaja után, ejtőzés, beszélgetés tovább…. Mert ugye a nők bármikor tudnak beszélni, tartja a mondás, ehelyett a fiúknak lett feltétlen megbeszélni valójuk. És nem a foci vb!

A zene vitte a lelkünket, annyira hogy a medencetérben kötöttünk ki. Jó volt végre pucérnak lenni, bár nem volt rajtam túl sok ruha. Ahogy barátnőmön se, és ismét gyönyörködtem a tetoválásaiban. Annyira imádom benne, hogy olyan kis visszafogott, szende lányka és közben megy egy robbanékony szexdémon! Jól esett a fürdés, úszás, és hogy a rengeteg sporttevékenységet lazítással töltsük el, át is települtünk a jacuzziba A fiúk nem akartak bejönni, ők a szaunába mentek, így kikerültünk egymás látómezejéből.

Ekkor lépett be egy mélynövésű görög isten, aki azonnal ledobta törülközőjét, és közölte hogy bejöhet-e a jacuzziba. Hát…Igen! Nem tudom hogy ki fogta meg előbb a lábam, vagy én de azt tudom hogy a víz alatt egy alapos simogatós, tapperrolós játék vette kezdetét. Kezem találkozott Spárta szülöttének altesti kardjával. Így vakon is azt mondtam magamban hogy méretes harcossal volt dolgunk. Barátnőm feje is a medence szélén pihent, tarkójára támaszkodott és teste ívbe hajlott harcosunk ujjai támadására. Hogy mekkora céda ez a csaj! Nem mentünk el a végletekig, de azért annyira igen, hogy megkértük a fürdőtársunk hogy folytassuk odakinn. A fiúk meg bátran szaunáztak tovább, de mi már a lépcsőn felfelé tartottunk egy szobába. Nem sokat törődtünk az öltözettel, egy gyors törülköző magunk köré, és fel a lépcsőn, be az első szobába, nem kevés szempár által figyelve. Zavart egy kissé hogy tudom hogy néznek, de nagyon izgató is volt tudni, hogy „megnéztek” vagy hogy lehet hogy majd közben meglesnek minket. Görög harcosunk beterelt maga előtt, és közben keze megérintette a fenekünket. Nem tudtam nem megállni egy pillanatra hogy érezzem hogy tol maga előtt.

Barátnőm leheveredett az ágyra, és nagy csókcsatába kezdtünk. Medencém az égben, és éreztem újdonsült partnerem ujjait és nyelvét sima puncimon. Barátnőm feszes mellét gyúrtam közben, meg csókoltam majd a dolgot úgy variáltam hogy csókolni tudjam vállát, nyakát, száját és közben az ujjam behatolhassak abba a kívánatos puncijába. Imádom ezt nagyon érezni a nyelvén át azt, ahogy a puncijával harcolok. Nem vagyok biszex annyira hogy erre napi szinten vágyakozzak de azért ki az, ki nem szakít a gyümölcsből? Ujjaim feszítették őt, nyelvünk harcolt, és puncimba a spártai egyedül vágott bele a rohamba. Hagytam magam, hogy bevehesse váram. Na jó nem hagytam, hanem akartam, de a gonosz ember, ahogy érezte, hogy kezdem jól érezni magam, közben már puncikám nyalogató barátnőm felé kecsingatott.

Már épp a csúcs közelében voltam, mikor egyszerűen levált rólam mint tapéta a falról és minden teketória nélkül úgy hatolt bele barátnőm sima tetovált punijába hogy az felnyögött hangosan. Én meg ott voltam üresen! Idő kellett míg feleszméltem és igyekeztem játékszert találni magamnak. Úgy helyezkedtem el, hogy egyszerre izgassam barátnőm épp kitöltött punciját és a kis harcos dárdáját. Később egymás mellé térdeltünk és váltott üzemmódba dolgozott hol a csajomban, hol bennem de közben óvszert cserélt okosan. Majd egymás mellett voltunk még amikor egyszerre kezdtük a farkát nyalogatni, szopni és izgatni még tovább és szinte a farkán át csókoltuk egymást. Hirtelen éreztem, hogy belém hatol valaki, de a hely szelleme ezt magába hordozta. Láttam hogy van nézőnk, illedelmesen szemkontaktusba került velünk hogy nyugtázzuk: maradhat. Én tudom hogy bólintottam rá, gondolom barátnőm is, hiszen ott volt.

Éreztem hogy lassan belém tolja a farkát, és hevesen dugni kezd, miközben csókolóztunk a farkon, ami a szánk előtt meredezett. De megörültem, mert hirtelen barátnőm lefejelt, mert valaki hátulról őt is meglökte. Rövid időn belül nagyon gyorsan megdugtak mind a kettőnket. És remegő lábakkal dőltünk el, mint két vénlány. Kis csókcsata még köztünk lányok közt és tussolni vettük az irányt. Ekkor döbbentünk rá, hogy a pasijaink sehol sincsenek! Szerintem állíthatom hogy kitámolyogtunk a nagy közösségi bárba ahol láttam pár csillogó szemet, és volt aki odajött hogy csodaszépek voltunk. Olyan szembólintást tudtam körülbelül erre válaszolni, mert erőm semmi. Nem kellett a Martini, ki voltam száradva mint a sivatag Asszuánnál!

Hangtalanul vigyorogtunk a csajommal, édes barátnőmmel, és azt beszéltük meg, hogy tartunk egy tényleg relaxáló pezsgőfürdőzést és utána lustálkodunk egy fél órát valahogy. A fiúk még ekkor se kerültek elő. Nem mintha ez nagy aggodalomra adna okot, hogy mondjuk ott hagytak de azért dolgozott bennünk a kíváncsiság. Barátnőm talált rájuk, mert ő felfelé indult, én meg lefelé. Az egyik szobában értem őket utol, barátnőm ott nézte ahogy a két gazember pasink egy csinos lánykát épp arra alakít, hogy átérezze a grillcsirkék nehéz sorsát, mikor is szájról és alulról is fel van tűzbe. Kicsit vergődött a pipi, de a fiúk rendesen odapirítottak neki hogy kielégítsék utólag megbeszélt nem kis étvágyát. Kitettek a fiúk magukért, szerintem mindketten szívinfarktus közeli állapotban lehettek!

De izgalmas volt nézni őket. Hoztunk egy-egy italt nekik, bár ezt nem szabad, de barátnőm kimosolyogta, hogy feltétlen vigyázunk a poharakra. Így is lett! Úgy ötösben, a lánykával kezdtünk egy pihenésbe, úgy egy halomban. Szerintem váltva néha be is aludt valaki mert a hangokból ez jött le:. Eltelt egy jó fél óra, mikor annyira szomjas lettem hogy arra nem igazán van fogalom, és lerángattam magammal a bárba barátnőm párját. Útközben belestünk pár helyiségbe és láttunk párt,i illetve többeket is szexelni, de akadt jó pár emberke aki csak a kukkoló szerep miatt lehettek jelen. Számomra nincs ezzel baj, bár egy színpadon én nem tudnék szexelni, de így szobában belesni vagy épp ott lenni és meglesnek. Az jó!

Azt észre vettem ám, hogy az alkalmi bárlátogató társam farka néha meg-megmozdul. Meg is érintettem neki amit hagyott. És ennek örültem. Azért így már fel tudtam mérni mitől is olyan kiegyensúlyozott a barátnőm. Jó a gyógyszere szájon át is kellemes méret, de odalenn is ha a nuni kezelést kap. Elitalozgattuk az időt, és vissza indultunk a csapat maradékáért, de nem találtuk őket ott. Egy másik pár volt épp egymással elfoglalva, és a jelekből ítélve bár nem zárkóztak be, de nem tartottak igényt a jelenlétünkre, így tovább kerestünk Zsut és a pasim. Rájuk is találtunk azzal a lány társaságában akit a fiúk előtte épp kezelésbe vettek. Nem is tudom hogy lenne a legjobb leírni azt a látványt, ami fogadott. A lányok egymás punciját izgatták kézzel és szerintem azon versenyeztek ki tudja jobban meggyötörni, megkínozni a másikat. Ujjak tűntek el, néha úgy láttam hogy kézfej is, hiszen egy női kéz, hacsak nem valami ex vízilabdás keze, kecses és formás, a nuni meg mint tudjuk imádja azt befogadni ami feszít.

Szóval szerintem ott be-be csúszott egy-egy kéz. Közbe meg a párom, hol egyik, hol a másik lány száját támadta akik úgy ugrottak oda, és kapták be, mint búvár a csutorát. Öröm volt nézni, vagyis engem izgatott. Leültünk a fal mellé a földre és onnan figyeltünk Zsu párjával az ágycsatát. Közben önkéntelenül is oda borult fejem partnerem ölébe. Ezek az ösztönök! Az ágyon levő kis csoport hamar átalakult egy 69-hez hasonló figurába csak épp oldalt fekve és a két lány így kapta meg hüvelyébe a kardot.. szépen egymás után, mikor már láttuk rajtuk, hogy remegnek a párom az új lányt nagyon megdugta aki egy halálsikollyal dőlt ki. Az óvszer lekerült a farokról, Zsu bekapta azt, és élvezettel villanó szemekkel beton keményre szopta, majd összezárt térdekkel kitérdelt az úgy szélére. A kislány csókolta Zsut, de később már láttam hogy ujjai csiklóját keresik. Az intenzív együttlétet igen csak élvező pár mellé helyezkedett, és egyszerre izgatta Zsu csiklóját, és tolta be ujját a szűk popsiba. Nem kellett sokat várni, a hatás nem maradt el. Kidőlt mindenki én pedig számba éreztem Zsu párjának termékét. Váljék egészségemre…ugye?!

Nincs jobb relax szerintem mint a fürdő, és így oda vettük négyen az irányt. Nem mondom hogy bárki is tudott futni. Kis barátnőnk, puszit nyomott mindenki arcára és eltűnt a szemünk elől. A szauna megtette hatását, mindenki olyan lett, hogy pár perc után új ember lett belőlünk. Váltva szauna, majd zuhany és egy picike fürdés a medencében. Az éhség is ránk jött, és ezért követtük a fiúkat, akik kaja beszerző körútra mentek. A kajálás alatt páran odakerültek hozzánk és mire észbe kaptam négyen voltunk négyfelé szerintem. Azt tudom hogy beszélgettem egy számomra először nagyon nem szimpatikus úriemberrel, akiben pozitívan csalódtam, mert a beszélgetésből az lett, hogy ujjai bennem kerestek menedéket.

Arra is emlékszem hogy a párom és Zsu párja galád módon valami egzotikus cicababával tűntek el együtt, és Zsu egyetemistáknak tartott valami székfoglaló előadást. Na szóval egyszerűen eltűntünk egymás szeme elől egy időre és én kettesben voltam a duma gyárossal, a fiúk eltűntek a cicababával de mint kiderült utólag csak olyan ismerkedés volt, semmi több, de ez nem okozott senkinek se csalódottságot. Zsu pedig olyan helyzetbe került, vagy ahogy ismerem inkább megteremtette magának hogy egyik egyetemistájával volt, miközben a másik nézte őket, majd cseréltek, és ez így lezajlott kétszer, saját elmondása szerint. De nem volt biztos abban hogy nem 3x történt a csere. Elszakadt volna a film?:) Rég dugtak meg annyira, mint a fickó. De tetszett nagyon. És fura volt hogy ezen a helyen nincsenek „zárt ajtók” még is nem vettem észre hogy bárki is nézett volna minket. Elbúcsúztunk egymástól és barátnőmet egy olyan szobában találtam meg, ahol mindenfelé tükrök vannak. Nem tudtam eldönteni hogy most azt nézi hogy mi történik vele, vagy azt hogy mit csinálnak a fiúk épp rajta. Meg benne. De ahogy láttam a szeme csillogásából jól érezték magukat. Közben a fiaink is megjöttek és mivel rólam azt hitték hogy unatkozom, így azt s szerepet kaptam mint Zsu. Most már azt néztem mi történik Zsuval és velem , na és fordítva is, és ebbe nagyon bele tudnék most bonyolódni, de alaposan meg lettünk dugva mi csajok. Volt ott csere, meg pihenés meg nem tudom, mert nem emlékszem mindenre.

A bárban tértünk magunkhoz szerintem és normálisan ülni nem is volt már kedvem. Volt ott egy kis függönnyel le és eltakart rész, oda bújtunk be Zsuval és iszogattunk. Mintha kiállítási tárgyak lennénk, hiába bújtunk el, azért meg-megnéztek minket, volt aki odaült, megsimogatta a lábam, vagy épp Zsu popsiját simította végig. És jól esett tűrni nagyon. A fiúk eléggé kimerültek, és nekünk se volt erőnk nagy szájaskodni, hogy bírjuk még, szétváltunk mindenki a saját párjával, és sétáltunk egyet, belestünk néhány helységbe, és utána egy fürdés után hazafelé vettük az irányt. A Mondeo hallatlan kényelmes volt hazafelé, de azért irigyeltem barátnőmék autóját nagyon, mert az Alfa olyan szexis, mint Zsu maga.

Szép este volt, és biztos hogy lesz folytatása még, úgy is hogy együtt megyünk és úgy is hogy külön párként, mert úgy még is más minden.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Couple ·
Sziasztok!

Úgy érzem nem kell jobban és részletesebben kidolgozni egy ilyen történetet.
Persze lehetne úgy fogalmazni amit a köznyelv elvár egy erotikus történettől de nem hiszem hogy a szóhasználat, vagy a túlzott képi megfogalmazás szükséges.
Ennek ellenére fogadom a kritikát és nincs is vele semmi bajom.
Ráadásul a történet valóságra épült!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: