Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szőke matektanárnőm..., IV.


Szőke matektanárnőm...,
„a logaritmus „


..., vegyes érzelmekkel teli megyek a korrepetálásra. Egész úton az jár az eszemben, - minek vigyek logarlécet....,? Csengetésre szokatlanul csinosan, nem akármilyen otthoni cuccban nyitott ajtót, mint máskor, hogy köntösben s alatta semmi. Gyanakvásom csak tovább fokozta.
Ahogy becsukódott mögöttem az ajtó egy csodálatos csókot kaptam s az illattól, amit viselt magán kábán követtem a nappaliba. Így is megrészegített teste minden rezdülése illata, de ma túl tett mindenen.
Anriskám kicsi tanítványom,- ülj le szépen a kanapéra és vetkőzz le teljesen..., hmm , ilyen se volt még. Látta csodálkozásom s nevetett, ma új anyagot veszünk..., szófogadóan levetkőztem és már számon volt, hogy a logarléc minek , mikor megszólalt ,- látom szót fogadtál és itt a logarléc.
Ekkor értettem meg , hogy mit is takar vagyis már nem takar a logarlécre utaló felhívás.
,- nos kezdte, Eszter...,látni akarom milyen hatással vagyok rád...,
A hi-fi berendezéshez lépett és a már előre bekészített cd-lemezt elindította. A zene izgató ritmusára módszeresen és lassan, hanyag eleganciával elkezdte egyesével a ruhadarabjait ledobálni.

Előbb szép lassan a blúzát gombolta ki, s engedte maga mögé..., követte a szoknya kellemes csípőmozgással csúszott le a lábához rúgta félre..., közben mindkét szemét rajtam pihentette és le nem vette volna, hanem inkább pásztázta..., a reakcióm kezdett beindulni, mert egy halvány mosoly megjelent a szája szögletében..., hogyne mikor egy picinyke csipke melltartó és egy leheletnyi tanga volt már csak rajta..., a két gyönyörű dombocskát épp csak jelképesen fedte a csipke..., alul a háromszög akár ne is lett volna, de így még csábítóbb volt.
Megszólalt kellemes búgó hangján,- látom a logarléc reakcióba lépett s egy mozdulattal a csatot kioldva felém dobta a kis melltartó csodát...,majd ezt követte a kis tanga és mindkettőt arcomhoz emelve ittam az illatát..., s gyönyörködtem a hibátlan test szépségében amely izgatóbb volt , mint valaha. Ezzel a kis jelenettel, úgy felizgatott, mintha már szájával érintette volna , mint korábban.
Egy pár laza mozdulattal hozzám hajolt s akkor már igencsak a nyakát nyújtogató falloszom után nyúlt s ajkához érintette..., mintha a villany ütött volna meg oly forró volt a lehelete..., kezem öléhez közelítve éreztem tiszta nedves..., nem hagyta őt sem érintetlenül a szokatlan jelenet.

Ujjammal szétválasztottam szeméremajkait, s finoman körkörösen izgattam csiklóját...,fel-fel nyögött és fojtatta a szopást, megspékelve nyelve izgató munkájával...,
Ma kedvesem minden pózt, amit csak tudunk kipróbálunk., s levitt a szőnyegre hatvankilences pózra, nyelvem akkorra már mogyorónyira duzzasztotta csiklóját, s ki be jártam a hüvelyében ami úszott már a kéjnedvben. Éreztem, hogy falloszom is a szétdurranás határán van, így váltottunk pozíciót. Térdre ereszkedtem és ő mindkét lábát a nyakamba téve behatoltam, s lassan ütemesen mozogtam benne. Egy-két mély lökés után oldalára fordult, s jobb kezemmel jobb lábát magasban tartva hátulról hatoltam be …, ekkor kéjesen felnyögött.
- Andrisom most jó mélyre és lassíts! - de ezt már levegőért kapkodva mondta, mert elélvezett. Még síkosabb lett a hüvelye..., négykézlábra ereszkedett s, mint a kutyák hátulról vad mozgásba kezdtem, de ő is az egész testét beleadva hullámzott alattam..., falloszom kihúztam egy percre belőle és úgy csatakosan a pulzáló popsijához dörzsöltem, ami mintha várta volna még hevesebben reagált. Visszavezettem a helyére és a nedves nyílást ujjammal tágítottam, majd a megfelelő pillanatban bebújtattam makkom s egyre mélyebbre hatoltam. Csukló-hörgő hangjaiból ítélve Eszterem az orgazmus csúcsán volt..., most kézzel előre nyúlva a kitágult hüvelyében megkeresve az érzékeny pontját, olyan mozgásba hoztam a testét, hogy nem bírtam tartani magam tovább az egész sperma adagom forrón belé ürítettem, ettől még nagyobbat élvezett..., így dőltünk le a szőnyegre..., sokáig egy hangot sem adtunk ki csak lihegtünk-pihegtünk mindketten.

Csodálatos voltál Eszterem szólaltam meg nagy sokára...,Te is kis tanítványom...,úgy érzem a sztriptíz megtette hatását...,máskor is jó lesz? Csodás lesz és ez a szám „ J’etame..., „ez még fokozta a hatást...,
No kedvesem a péntek délelőtti pótvizsgára azt hiszem kellőképp felkészültél, csak el ne késs...,
majd szorítok neked. Ma még nem sietsz ugye ???? Egy kis ismétlésben benne vagy ugye????
már hogyne lennék, ha ilyen példatárból oldhatom meg a feladatokat.
Nagyot nevetett..., majd lefürödtünk s köntösbe burkolózva összebújtunk és hallgattuk a zenét, míg el nem jött a perc mikor újra egymáséi lehettünk. Ma későig maradtam minden érintése ma édes borzongást és örömet váltott ki.
Nehezen vettem búcsút, de hogy nézne, ki ha itt aludnék, bár egyszer jó lenne.
Ezen elgondolkozva tértem nyugovóra.
A pótfelvételi egy külön téma...,folyt. köv.

samvay
Előző részek
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: