Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szobatárs I.

Flora kilép a zuhanyfülkéből és vele együtt a gőz is kiszáll. Jól esett neki a forró zuhany a nehéz nap után. Mindenhol végigtörli magát és vállára teríti puha köntösét. Egyedül van a fürdőben. Tükörben saját szemébe néz. Arcát vizsgálja, világosbarna szemeit, picit hegyes orrát és telt ajkait. Hosszú sötétbarna haja a vállára omlik. Végignéz meztelen testé. Megsimogatja puha, nem túl nagy melleit. Keze lecsúszik izmos hasára. Megtorpan… Csupasz punciját nézegeti és óvatosan megsimogatja. Gyakran töpreng rajta, mi lehet az oka, hogy még nem dugta meg senki. Az elmúlt években pár srác udvarolt neki, de mindenkit visszautasított. Nem akart komoly kapcsolatot, viszont ribanc sem akart lenni. Ennek ellenére rendszeresen szokott maszturbálni. Van, hogy hetente többször is. Megérinti csiklóját és elkezdi lassan masszírozni. Érzi, hogy egyre nedvesebb lesz. Egy ujját feldugja magának és nagyon lassan ujjazza magát. Végigfolyik ujján a nedve, most rögtön el tudna élvezni, ha akarna.




Hangokat hall a folyosóról, valakik a fürdő felé mennek. Észhez tér, gyorsan összehúzza magán a köntöst és megmossa hideg vízzel az arcát.
Visszaindul a szobájába és közben Evara gondol. Vékony törékeny alakjára, hosszú szőke hajára és a kék szemeire. Gyakran végignézi a lányokat, akár utcán is, de csak szemlélődik. Azt meg megállapította, hogy Evanak nagyobb melle van, mint neki, de hosszabb, karcsúbb lábai. Nem csoda hogy oda meg vissza vannak érte a pasik. Persze egyáltalán nem féltékeny rá, ez csak egy tény. Vajon visszatért már? Egész délután nem látta, az órái után nem jött vissza a koliba. Szeret vele lakni. Szerencsésnek mondhatja magát hogy ilyen szobatársat kapott a kollégiumban. Még csak pár hónapja laknak együtt, de remekül megvannak, még egyszer sem volt konfliktusuk. Rengeteget szoktak nevetni együtt, néha még közösen is elmennek vásárolni vagy beülnek egy kávézóba. Mindig elmosolyodik, mikor eszébe jut az első alkalom, ahogy…




Visszaér a szobájukhoz és kezét a kilincsre tenné, de az ajtó hamarabb kinyílik. Egy nagydarab, legalább 180 centis csupa izom pasi majdnem elgázolta. Az a tipikus „gazdag vagyok és helyes, úgyis az enyém leszel” kinézete van. De hát, ha tényleg jóképű, nem lehet neki ellenállni. Megáll az ajtóban, mosolyogva végignéz Florán, majd elsiet. Flora bemegy a szobába és bezárja az ajtót. Háttal neki Eva a könyveit pakolgatja, észre sem vette őt.
- Hát ez meg ki volt?
Eva felegyenesedik és megfordul. Egy rövid farmer és egy apró topp van rajta, ami alig takar valamit.
- Csak egy srác. Miért? – kérdezi barátnőjét mosolyogva.
- Nyugi van, le ne harapd a fejem. Csak érdekelt. Egész jól nézett ki. Mit akart tőled?
- Na jó… Szerintem már sejted hogy miért nem jöttem ide vissza délután. Igen, megdugott. És igen, jó volt. Bár nem az igazi, de jó nagy farka van… Miért nézel így? Csak nem tetszik?
Felhúzza szemöldökét és sejtelmesen mosolyog. Tudja, hogy Flora még szűz, de eddig csak egyszer került elő köztük ez a téma. Reméli, hogy ez egy újabb alkalom.
- Menj utána. Biztos örülne neked.
- És mégis mit mondjak neki? „Szia! Tetszel. Nem akarsz véletlenül megdugni?” Na ne viccelj – legyint nevetve Flora.
- Miért ne? Ettől biztos beindulna, és rögtön leteperne. Még csak gondolni sem lenne időd rá, hogy mégse.
Mindketten nevetésbe törnek ki. Aztán pár perces csönd nehezedik rájuk.




Flora nem tudja, mit mondjon. Nem szeretné feszegetni a témát, néha kínosnak érzi tapasztalatlanságát. Eva pontosan tudja mit akar, csak nem meri elkezdeni. Nagyon jóban lett szobatársával, nem akarja elidegeníteni magától. Végiggondolja mit és hogyan mondjon, aztán megszólal.
- Figyelj, szerintem kifejezetten jót tenne neked egy kiadós dugás. Látom rajtad hogy feszült vagy, biztos a suli miatt. Komolyan mondom, dugasd meg magad. Vagy talán az igazira vársz?
- Tudod, hogy nem. Csak nem akarok tíz perc flörtölés után egy szex mániás pasi ágyában kikötni. Egyszerűen, még nem akarom, hogy megdugjon egy pasi. Érted?
Eva az ágyon ül, és felnéz barátnője komoly arcára. Hosszú töprengés után rászánja magát, hogy kinyögje. Feláll, és egészen közel lép Florához.
- És ha egy csaj dugna meg? – megsimogatja a lány döbbent arcát.
- Ezt… most honnan szedted?
- Az a helyzet, hogy tudok segíteni, ha ezt szeretnéd.
Eva jól szórakozik a lány meglepődöttségén. Válaszra bíztatva lecsúsztatja kezét a fenekére és megsimogatja. Flora csak néz barátnője szemébe, ezernyi gondolat cikázik a fejében. Ő nem leszbikus… Sosem nézett vagy gondolt úgy Evara… Vagy mégis…? Miért nem kívánja a pasikat…?
- Úgy érted, hogy… - befejezetlenül marad a kérdés, de Eva tudja, mire gondol.
- Igen úgy. – mosolyog, még közelebb hajol és megcsókolja Florát. Nyelve lassan átcsúszik a lány szájába és megkeresi az ő nyelvét. Óvatos nyelvcsatába kezdenek, keze még mindig Flora fenekét simogatja.




Legalább nem húzódott el. Egy jó pont. – gondolja, és tovább merészkedik. Nem akarja túlságosan megrémiszteni a lányt, de nem bír magával. Lassan kiköti a köntöst és széthúzza. Egyik kezét ráteszi Flora mellére és simogatni kezdi. Pár pillanat és a bimbója keményen áll, várja a kényeztetést. Másik kezével a hasát simogatja, egyre lejjebb csúszik a testén. Áttér a combjaira. Finoman simogatja belülről, néha „véletlenül” végigsimítja a punciját. Flora picit széjjelebb teszi a lábát, Eva ezt ki is használja. Az egyre vaduló csókcsata közben benyúl a lány puncijába és megkeresi csiklóját. Elkezdi masszírozni, érzi hogy lüktet az ujjai alatt. Lejjebb csúsztatja ujjait és kettőt feldug Flora puncijába. A lány felnyög az élvezettől. Tetszik neki, hogy most nem a saját keze jár benne. Jobban élvezi, mint gondolta, lélegzete felgyorsul.
- Te aztán jó nedves vagy – suttogja Eva. Kihúzza ujjait a lányból és lecsúsztatja válláról a köntöst. - Tudod mit? Feküdj le az ágyra.
Flora megteszi, amit mondanak neki. Érzi, hogy puncijából combjára folyik a nedve, de nem érdekli. Nagyon beindult, ahogy Eva is. Nézi, ahogy Eva letolja magáról a nadrágot, alatta csak egy pici vörös tanga van, ami pont a lényeget takarja. Semmi mást. Megfogja felsőjét és egy mozdulattal áthúzza a feje fölött. Előugranak gyönyörű világos mellei. Látszik rajta mennyire ki van éhezve, függetlenül a délutáni szextől.




Elindul Flora felé, szétnyitja lábait és közéjük mászik. Ráfekszik, belenéz a lány barna szemeibe és megcsókolja. Most Flora nyelve kerül át Eva szájába, de Eva csak egy rövid nyelvcsatát enged. Elszakad a lány szájától és végigcsókolja a nyakát. Rövid, apró csókokkal halad lefele. Elidőzik a melleinél. Körbenyalja a kemény bimbókat, szájába veszi őket és megszívja. Játszik velük egy kicsit, pöcköli őket, majd lejjebb halad. Belenyal a köldökébe és nyelvét végighúzza Flora alhasán, elérve a puncijáig. Nem váratja meg sokáig a lányt, rögtön belenyal nedves puncijába. Flora felnyög, és élvezi barátnője nyelvének minden érintését. A lyuknál köröz a nyelvével, picit bedugja aztán vissza ki. Felcsúszik a csiklójához és lassan masszírozza. Flora hangosan nyögdécsel, már közel jár az élvezéshez. Eva még nem akarja megadni neki ezt az örömet, lassít a tempón. Két ujját feltolja Flora puncijába és nagyon lassan ujjazza. Nyelvével továbbra is a csiklóját izgatja. Ujjai gond nélkül csúszkálnak ki-be, a nedv már a tenyerén folyik végig. Flora minden egyes mozdulatot érez: mikor Eva ujjai a puncijában járnak, lüktető csiklóján a lány nyelvének mozdulatait. Egyre nagyobbakat nyög, érzi hogy mindjárt elélvez. Eva gyorsít a tempón. Megszívja a csiklót, ujjaival szinte felnyársalja Florát. Hallja a lány sóhajait és nyögéseit, az utolsó pillanatban leáll, nem hagyja, hogy elélvezzen, ezzel egy csalódott nyögést kényszerített ki belőle. Megvárja míg Flora csillapodik egy kicsit és nyelvével visszatér a puncijához.




Nedvtől csöpögő ujjával Flora segglyukát simogatja, egyre erősebben. Betolja ujja végét, megmozgatja egy kicsit, majd még beljebb hatol.
- Mi a fenét csinálsz? – kérdezi Flora meglepetten – Mit akarsz a seggemmel?
- Nyugi kislány, nem fog fájni. De szoknod kell a dolgot.
Rákacsint a lányra és tövig tolja neki az ujját. Flora felordít a kellemetlen érzéstől, de a csiklóján táncoló nyelv enyhíti fájdalmát. Még sosem gondolt rá hogy ott is megujjazza magát, de kezdi sajnálni, hogy kihagyta. Eva ujja lassan kitágítja annyira, hogy még egy ujja beférjen. De előtte kihúzza belőle, és nyelvével áttér oda. Betolja nyelvét a seggébe és ütemesen mozgatni kezdi. Benyálazza amennyire tudja. Figyelmeztetés nélkül két ujját tövig felnyomja Flora seggébe. Flora felnyög, teste megfeszül. Élvezi a popsijában mozgó ujjakat, egyre jobban benedvesedik. Eva nem győzi a puncijáról szopogatni a levet. Most már akarja, hogy Flora elélvezzen. Ujjaival begyorsít, nyelvével a csiklóját masszírozza, szívogatja. Szabad kezével felnyúl a lány melléhez. Megszorítja és a kemény bimbójával játszik. Flora légzése megint felgyorsul, hangos nyögései jelzik, hogy közel a cél. Agya elborul, nem érzékeli mi folyik körülötte, csak Eva ujjait érzi magában és nyelvét a punciján. Minden izma megfeszül és egy ordítás kíséretében rátör az orgazmus. Végigcikázik testén, minden izma megrándul és puncijából csak úgy folyik a nedv.




Az orgazmus csillapodásával Eva is lassít a tempón, kihúzza ujjait. Tisztára nyalja Flora punciját, ad rá még egy csókot és felfekszik a kábult lány mellé. Kezével a hasát simogatja.
- Na hogy érzed magad? – mosolyog Florára.
- Fáradtan. Még sosem élveztem ekkorát. Hol tanultál ilyet?
Eva válaszul megcsókolja, nyelvét átdugja a szájába. Flora érzi rajta saját nedvét, amit már egyszer kíváncsiságból megkóstolt.
- Remélem kipihented magad – kuncog Eva.
Végigsimít Flora punciján, majd felkel az ágyról. A „Mit akarsz?” kérdésre nem is válaszol, benyúl az ágya alá és kihúz onnan valamit. Flora felkel, kíváncsian közelít Eva felé, aki megfordul és kezébe nyom egy húszcentis felcsatolható műfaszt.
- Ismerkedj meg vele. Még a hasznunkra fog válni.

Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: