Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szilveszteri (szex) buli 2.

Halk zeneszó mellett, italainkat kortyolgatva pihentük ki az első menet fáradalmait. Félóra elteltével átrendeződtünk: Kriszta kihasználta a lehetőséget, míg András a fürdőszobában volt, Csilla mellé telepedett, és elkezdte finoman cirógatni, csókolgatni a testét. Már a buli elején kiderült, hogy a három lány közül ő a legcsajosabb beállítottságú, és most szabad utat engedett a vágyainak. Csilla saját bevallása szerint kíváncsi volt, mert még sosem szeretkezett lánnyal. Átengedte magát a kényeztetésnek, lehunyt szemmel élvezte Kriszta ügyködését. Mi négyen páholyból figyeltük őket, leginkább András volt kíváncsi, milyen hatást vált ki a dolog Csillából. Úgy tűnt, tetszik neki...Pár perc után már viszonozta is, amit addig kapott Krisztától. Érzéki csókolózásban forrt össze a szájuk, miközben kezeik bekalandozták egymás vágytól forró testét. Nem kapkodtak el semmit, a tapasztalt Kriszta irányított. Hanyatt döntötte Csillát, és a nyakától indulva apró csókokkal haladt lefelé, majd a széttárt combok között elmerült a feje. A látvány szemmel láthatóan felizgatta az összes kukkoló hímet, András nem kicsi dákóját masszírozva leste párja élvezkedését. A Drágám elérkezettnek látta az időt arra, hogy a saját vágyainak kielégítésének szolgálatába állítson minket. Letérdelt András elé, a farkát marokra fogta, és előbb kézzel, majd az ajkaival is dolgozott rajta kicsit. Nekem mindig különösen izgalmas volt, ha a párom kéjsóvár ribancként viselkedik, ettől nagyon beindulok bármikor. Most is tettre kész állapotban voltam már. Szótlanul egy óvszert nyújtottam feléjük, amit András villámgyorsan húzott fel magára, aztán hátulról beakasztott a Drágámnak, aki kéjesen felnyögött a benyomuló fasztól. Ideje volt beszállnom a buliba: a szája elé térdeltem, és ráhúztam a fejét ágaskodó farkamra. Arra az ütemre szopott engem, ahogy hátulról lökdöste András. Pár perc után cseréltünk, és én kissé erősebben toltam, míg ő cuppogott a másik faszon...
Közben a lányok is előrébb tartottak már, éppen 69-es pozitúrában kényeztették egymást a nyelvükkel. Csillának szemlátomást nem esett nehezére egy másik nőt kielégíteni ily módon...
A társaságból egyedül Zoli ült még a helyén, de nem teljesen tétlenül, mert erősen felizgulva a farkát markolászva figyelt minket. Átvettem az irányítást, és szóltam Andrásnak, feküdjön hanyatt a szőnyegen, a Drágám az égnek meredő fallosza fölé guggolt, majd rácsusszant, és végül a térdeire nehezedve lovagolni kezdett rajta. Ebben a pozitúrában szinte garantált, hogy bőséges kéjnedvét rácsorgatja az alatta lévőre, most is így történt. Kétszer-háromszor 'lepisilte' így Andrást, de a saját alteste is egy merő lucsok volt már, kellőképpen előkészítve az utat a hátsó barlangnyíláshoz...Azért a biztonság kedvéért odakentem még a léből, és kissé megujjaztam az ánuszát. Széttárt lábaik közé térdelve makkomat odaillesztettem a bejárathoz, kis körkörös mozdulatokat végezve vele. András vette a szituációt, mert kis időre leállt, és magára húzta párom felsőtestét, hogy könnyebb legyen nekem a behatolás.Nagyon lassan és finoman benyomultam, nem ütköztem semmiféle ellenállásba vagy tiltakozásba. Felajzott szuka volt már a Drágám, ilyenkor élvezi igazán az analizálást. Beindult a dupla dugattyú, és szinkronban mozogtunk a Drágámban, aki kezdett közben meglehetősen hangos lenni - szinte folyamatosan sikítozott a kéjtől. Üzekedés közben házigazdánkra tévedt a tekintetem, aki még mindig a helyén ült, és meredező férfiasságát markolva kukkolta történéseket. Hirtelen ötlettől vezérelve intettem neki, hogy jöjjön közelebb, és adja a párom szájába a farkát. Odaállt elé, én pedig hátulról belemarkoltam a Drágám hajába, és egyszerűen rátoltam a fejét a meredt faszra. Engedelmesen tűrte, majd kis idő után éreztem, már nem kell erővel tartanom a fejét, elkezdte önállóan szopni.
Egyszerre hárman voltunk benne, és ettől Ő is teljesen bevadult. Mi is...
Én már keményen basztam hátulról, tövig nyomva a popójába, és éreztem, mindjárt itt a vég, de megelőztek: András teste ívként emelkedett alattunk, ahogy elélvezett. Szinte ugyanabban a pillanatban Zoli is kitárazott párom szájába, amit simán lenyelt. Ettől a látványtól nekem is azonnal végem lett, teledurrantottam a hátsóját. Gyakorlatilag  egyszerre végezte ki mindhármunkat az én kéjsóvár ribim...Remegő tagokkal nyúltunk el egymás mellett, szorosan magamhoz öleltem, és fülét-nyakát csókolgattam a kiskifli-nagykifli pozitúrában. Közben láttam, hogy a lányok is végeztek már közben egymással, és tágra nyílt szemmel lesték a végkifejletett nálunk. Csilla lehámozta Andrásról a gumit, és a maradék ondót nyalogatta, szopogatta le a farkáról. Kriszta elégedett mosollyal nyugtázta, hogy a párja sem maradt ki a buliból a végén, miközben elismerően nyilatkoztak valamennyien a Drágám képességeit illetően. Ő bezsebelte a dicséreteket, és kedvesen viszonozta is, majd eltűnt a fürdőszobában. Mivel ismertem már annyira, tudtam, itt vége van számára a bulinak, anális szex után már nincs kedve újra kezdeni.
Én is maximálisan kielégültem, alaposan kiélvezhettem a dominanciára való hajlamomat, szinte végig én irányítottam a dolgok menetét. De azt hiszem, a többieknek sem lehetett okuk panaszra...(vége)
Előző részek
Hozzászólások
Pavlov ·
Repetitív, gépies, unalmas.

Marokfegyver ·
Szerencsére nem túl hosszú, de sikerült belezsúfolnod annyi közhelyet és sablont, hogy már azt sem bántam, ha a szereplők nem tudnak beszélni, csak essünk túl rajta. Legközelebb másik bulit válassz, valami érdekesebbet!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: