Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex az ötözőben

James csak engem nézett. A szeme mint a villám, úgy suhant végig rajtam. Nem tudtam elképzelni miért. Ő nem olyan, mint én. Más, vagyis meleg. Csak ketten voltunk az öltözőben. Már a látványtól, ahogyan öltözik, attól felizgultam. Imádom. Csodás teste van. Észrevette, hogy őt nézem. Gyorsan a padlót kezdtem el bambulni. Ekkor bement a zuhanyzóba. Meg nyugodtam. Próbáltam lehűteni magamat. De hamar elszóltam magam. Meztelenül jött vissza. Gyönyörű volt. Méretes szerszáma félig meg volt duzzadva. Éreztem, ahogy a péniszem feláll. Odajött hozzám. Megcsókolt. A nyelve finoman játszott az enyémmel. Végül megfogta a kezemet, majd bementünk a zuhanyzóba. Ott lerángatta rólam a ruhát. Hevesen csókolózni kezdtünk. Éreztem, amint a heréimet, a tenyerébe helyezi. Mintha méregetné. Húzgálni kezdte a farkamon a bőrt. Felnyögtem.
- Hogy kéred Sam? - kérdezte lágy hangon.
- Szopni akarok - feleletem félénken.
Letérdeltem elé, majd a számba vettem méretes férfiasságát. Volt vagy 18 cm. Hallottam, ahogyan felnyög, mikor a farkát tövig bekaptam. Finoman szoptam és örömmel töltött el, hogy élvezi. Kéjesen nyögött. Az előváladéka elöntötte a számat. Fura ízű volt. Beletúrt a hajamba.
- Megakarlak dugni - vallotta be suttogva.
Felálltam a földről, majd a zuhanyzó falához támaszkodtam. Felkészültem a behatolásra, de más történt. Belenyalt a lukamba. A testem megborzongott. Ezután, csak nyalt és nyalt. Kezdtem ellazulni. Nyögtem. Bedugta az egyik ujját a fenekembe. Egy kicsit fájt. Ki-be járt bennem.
Nem kellett sokat várnom, belém helyezte, lüktető férfiasságát. Felsikoltottam, mert nagyon fájt. Tágultam. Remegtek a lábaim. Egy könnycsepp gurult végig az arcomon. Erre hozzám dörgölőzött. Megpuszilta a könnycseppet, majd ritmusra döfködni kezdett. Nyögött. Kezdett egyre jobb lenni, míg élvezni nem kezdtem. A testem felvette a ritmust, ellentétesen kezdtem a csípőmet mozgatni. Hangosan nyögtem. Verni kezdte a farkamat. Nem kellet hozzá sok, elélveztem. Nem sokkal később, követett James is. Éreztem, ahogyan a meleg spermája belém áramlott. Egy kis ideig még bennem volt, majd kiszállt a testemből. Majdnem a földre estem. Utánam kapott. Együtt zuhanyoztunk le. Ki voltam tágulva, szivárgott belőlem a sperma. Miután végeztünk az órának is vége lett. Felöltöztünk. James odajött hozzám.
-Sam, kérdezhetnék valamit? - Nézett rám félénken.
-Igen?
-Lennél a...
Az ujjaimat a szájára tettem.
- Igen, lennék a titkos szeretőd - csókoltam meg.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: