Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex az osztálykiránduláson

Mikor a tavasz elhozta a szerelmet és az erotikát, készen álltam, hogy elkezdődjön Inez becserkészése és megbaszása. Minden elterveztem, töviről hegyire, hol, mikor, hogyan. Éppen osztályfőnöki órán fantáziáltam, mikor szóba jött az osztálykirándulás. Sok lehetőség szóba jött, de a Mátrára esett a szavazás. A kirándulás 3 naposra lett tervezve. Hirtelen átfutott az agyamon, hogy fent, az erdőben büntetem meg a falloszommal, a természet lágy ölén. A faszom természetesen eme gondolatoktól a farmerom majd kiszakította. A kirándulásra már hónapokkal előtte felkészültem. Sok- sok óvszert, síkosítót, italt, cigit raktároztam el, hogy minél több élményt szerezzek. Eljött a várva várt (szex)túra. A busz előtt megláttam Inezt, akin épp egy miniszoknya, lenge felső kombó volt. Semmi melltartó, top, vagy efféle kebelfék. A lenge pólón a hegyes bimbók szinte kívánták, hogy szopkodjam őket, hogy még hegyesebbek legyenek. Odamentem Inezhez.
- Szia! - mondtam.
- Helló! - felelte.
- Nagyon szép vagy ma!
- Köszönöm! - mosolygott.
Ekkor hirtelen elejtette a táskáját, amiért ő, és én is azonnal hajoltunk. Mikor hajoltunk, az arcom az ő melleihez koccant, amitől a farkam keményen felállt. Visszaadtam neki a táskáját, de nagyon zavarban voltam, amit látott rajtam, és megkérdezte:
- Az előbbi miatt vagy zavarban?
- Igen, eddig még nem koccoltam le ilyen kemény és finom keblet.
- Az látom! - mutatott a farkamhoz.
Zavaromban inkább felmentem a buszra. Az utazás során a történtekre tudtam csak gondolni. Százszor elevenítettem fel magam előtt azt az érzést, amikor a kemény melle azt arcomnak csapódott. Megérezvén a szállásra, mindenki elfoglalta a szállást. A délután ismét csak az ábrándozásé volt. Este, vacsora után, elővettük az italokat, cigiket és szórakoztunk a többiekkel. Későre járt az idő, amikor Inez, és rajtam kívül más már nem volt a tábortűznél. Inez hozzám szólt:
- Figyelj, Dani!
- Figyelek! - mondtam.
- Nekem nagyon tetszett, mikor a mellem ütközött az arcoddal, a puncim utána a friss nedűben tucsogott! A mellbimbóim megkeményedtek, és a buszon is alig tudtak megnyugodni.
- Aha - mondtam kissé bénán.
- Aztán délután, muszáj volt elmennem a WC- re, és magammal vinni a vibrátorom, és kényeztetni vele a vágyaktól finom puncilében fürdő vaginám.
Erre nem tudtam mit mondani, de biztos elmondott mindent a felálló falloszom. Inez meglátta, és folytatta:
- Dani, nekem már nem elég a vibrátor, nekem hús- vér fasz kell, és nem másé, mint a Tiéd! Forró, szűk puncim, és méretes, formás popóm arra vár, hogy megbüntesd, megalázd! Légy szíves enyhíts a kínomon!
Ezzel elővette a farkamat, és húzogatni kezdte.
- Inez, mindennél jobban kívánlak 9. óta, téged képzeltelek magam elé, mikor vertem a farkam! Örömmel baszlak meg!
Inez megfogta a kezem, és a puncijába rakta.
- Most pedig ujjaz, a farkad pedig bízd rám!
- Ahogy akarod, te vadpinás kanca!
Ez a becenév bizonyosan tetszett neki, mert vastag, széles ajkaival egyből bekapta a makkom, szépen, óvatosan először a peremét, majd egyre jobban lefelé haladva szopta a vágytól tüzelő farkam. Miközben hevesen ujjaztam, éreztem, hogy minden lökésnél egyre nedvesebb. Hirtelen zajra lettünk figyelmesek, és jobbnak láttuk, ha a fészerbe vonulunk. Ott még kényeztettük egymást egy ideig, míg Inez rám nem parancsolt:
- Vetkőzz te hímkurva!
- Igen is, te cseléd!
Ezt követően csak úgy szaggattam magamról lefelé a ruhákat. Mikor a boxernél tartottam, a farkamat ismét erős szopásinváziónak tette ki, de ügyelt, hogy ne élvezzek el. Mikor rólam az összes ruhadarab lekerült, ráordítottam:
- Vetkőzz szuka, vagy nem kapsz faszt!
- Azonnal uram és parancsolóm!
Majd ő is megszabadult fölös ruháitól.
- Feküdj le, és kényeztessük egymást 69- es pózban! - mondta.
A húsos, vulkánként pulzáló, édes pináját a fejemre tette, és csípőjével körzött, amitől az egész arcomat beborította a meleg, mézédes puncilé! A farkamat nem kímélte, és isteni technikával a csúcspontig izgatott fel, ahol hirtelen abbahagyta.
- Élvezz a mellemre édes! Érezni akarom a gecidet!
A falloszomból a sperma úgy tört ki, mint egy vulkán, beterítve a melleit.
- Oké, mostmár felhúzhatod a kotont!
- Csak lennék már benned! - mondtam.
A faszom újra a tetőpontig szopta, de időben abbahagyta, és az óvszert feltéve, a felizgatott puncijába raktam kiéhezett faszom.
- Istenem, Dani, ez csodálatos! Bassz! Bassz! Ne hagyd abba sose!
És én, beleélve magam, dugtam be- ki a péniszem, ahogy csak bírtam. Közben az ánuszrózsáját masszíroztam. Mikor már hallani lehetett a nyögésekből, hogy nemsokára elélvez, hasra fordítottam, és szétraktam a lábát.
- Most pedig a popsiba teszem!
- Ne, ne Dani, ne csináld!
Majd síkosítóval bekentem a lyukát, és hirtelen a fenekébe raktam.
- Dani, neee, fáááj! - sikította



- Tűrjed!Ne ellenkezz! - kiabáltam.
Négykézlábra álltunk, és folytattam a lyukostromot. Láthatóan Inez sem bánta már, hogy hagyta , hogy a fenekébe rakjam. Kezével a fenekemet tolta, hogy minél mélyebben hatoljak be, a szűk popsilyukba.
- Told belém a nagy faszod, édes!Ne kímélj!A kurvád vagyok!Büntess meg!
A könyörgését megszántam, és még erőteljesebben dugtam. Éreztem, hogy Inez teste megremeg, és hatalmas sugárban spriccel ki a gyönyör folyékony jele. Ezek után, izzadtan, remegve esett össze, és könyörgött, hogy adjam meg neki a kegyelem döfést.
- Te csődör, a pinámban még alig voltál, pedig ő is kíván!
- Óhajod számomra parancs! - feleltem.
- Csak álld a sarat! - jegyeztem meg.
Majd misszionárius pózt vettük fel, hogy még keményebben betehessem falloszom.
- Ez az, ne hagyd abba, tudom, hogy erre vártál éveken keresztül, baszd szét! Csak a tiéd!
A buzdításra olyan keményen vertem be neki, ahogy csak bírtam. Azonban 10 perc után, éreztem, hogy a gyönyör állapotába kerültem, és elfogok élvezni. Hatalmas lendülettel toltam be a puncijába a farkam, majd egyszer csak hatalmas ordítás közepette elélveztem. Mindketten remegtünk a gyönyörtől, és forró csókot váltva váltunk el egymástól.
A kiránduláson még 5ször juttattuk el egymást a gyönyör édes világába! Mindkettőnk életében ez volt a legjobb osztálykirándulás.

Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Nem tetszett a történeted, mert irreális a cselekmény és életszerűtlen a párbeszéd.

bakos1022 ·
durva, lényegre törő... nincs benne hihető rész. Én a lágy, finom erotikát kedvelem... azok azonban akik durván szeretik, és átélik, amit leírtál, most tuti sikerként könyvelik el a sztorid.
Ha egy kicsit letisztultabb lenne, és életszerűbb, akkor tetszene... :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: