Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex az egyik jó barátommal

Ez a történet csupán pár napja történt.
Egyik haverom áthívott. Már akkor kicsit furcsálltam a dolgot, hiszen úgy köszönt el, hogy "valami szexi ruhába legyél... ja, és nincs itthon senki." Sokat szoktunk így beszélni, nem igazán vettem komolyan. Azonban felvettem azt a terepmintás térdnadrágot, ami nekem már egy picit kicsi, így feszült rajtam, de legfőképp a fenekemen. Múltkor is megjegyezte, hogy milyen szép, kerek fenekem van benne.
Mikor ajtót nyitott, feltűnt, hogy egy nagyon szexi farmer van rajta. Teljesen rásimul a combjára, de amikor háttal ment előttem, akkor... beindultam. Tiniként az a segg annyira vonzott, hogy az valami hihetetlen. Azt a feneket nagyon sok lány megirigyelhetné. CSODÁLATOS volt! Egyből merevedésem lett tőle.
Azt hiszem rám mosolygott a szerencse, mert mikor lehajoltam, hogy levegyem a cipőm, egyből megmarkolta a fenekem.
- Na, most végre dugni fogunk! - gondoltam.
Megfordultam, egymásra mosolyogtunk, majd smároltunk. Nagyon érzéki volt, ahogy a nyelvünk játszadozott egymással. Teljesen elöntött a forróság - beindultam. Rámarkoltam a fenekére, majd az ujjaimmal a lyuka felé közelítettem. Bedugtam neki, amennyire tudtam a farmertól. Közbe ő a fenekemet csapdosta, markolászta.
- Gyere cica, menjünk be a szobámba! - mondta.


Követtem. Ott is smároltunk, majd gyorsan megszabadultunk a ruháinktól. Nem szórakozott, egyből mondta, hogy feküdjek le az ágyra. Így is tettem. Ekkor elkezdett játszani a farkammal. Először csak húzogatta, majd bekapta és elkezdett szopni. Halk nyögésekkel jeleztem, hogy jól csinálja.
Majd a hasamra fordított, és elkezdte harapdálni a fenekem. Aztán a lyukam fele ment, amit először csak a nyelvével izgatta körülötte, majd be is dugta. Nagyon jól csinálta.
Majd kutyapózba állított és behelyezte a farkát. Akkor volt először bennem pénisz, így egy kicsit fájt. Először csak gyengén csinálta, majd egyre gyorsabban, és egyre mélyebbre hatolt. Közben éreztem, ahogy tágul a lyukam.
- Hova élvezzek cicám? - kérdezte.
- Ah! Élvezz belém, kérlek! - nyögtem.
Mihelyst ezt kimondtam, egyből éreztem, ahogy forró spermája elönti a lyukam. Kicsit még hagyta, hogy belém folyjon, majd a maradékot lenyalta rólam.
Következtem én. Leültem az ágy szélére, kicsit szopta a farkam, majd beleült szépen, lassan. Nagyon jó érzés volt, ahogy belehatoltam a kissé meleg fenekébe. Nehezen lehetne ezt összehasonlítani bármivel.


Mikor teljesen bent volt a farkam a tökéletes formájú fenekében, elkezdett fel-le mozogni. Lassan, majd hirtelen begyorsult. Szabályosan ugrált rajtam. Mindketten hangosan nyögtünk. Közben a jobb kezemmel - ballal támaszkodtam - a farkát húzogattam.
Váratlanul leszállt rólam, majd a padlóra ment, és kutyapózra váltott. Egyből be is raktam neki újra. Nem mindennap dughat az ember egy olyan szép, borotvált, kerek feneket.
- Mindjárt szétélvezek. Ah! Hova kéred te? - kérdeztem tőle.
- Kend szét a seggemen! - válaszolt.


Ki-be jártam, majd amikor úgy éreztem, hogy alig bírom, kihúztam a farkam. Pont elélveztem, így szétkentem a még mindig eszméletlenül jó (de tényleg, valami hihetetlen feneke van) fenekén. Tudtam, hogy mit akar. Tehát elkezdtem lenyalni róla.
Mikor végeztem, felállt, megfordult. Egyből bekaptam a számba, és szoptam. A farka a korához képest nem volt túl nagy, de kicsi sem. Szépen elfért a számban. A nyelvemmel nyalogattam, a fejemmel pedig szépen előre-hátra mozogtam. Majd rásegített ő is- szabályosan megdugta a számat. Ekkor még egyszer elélvezett, de már nem olyan nagyot. Lenyeltem mind, és meg kell, hogy mondjam, nagyon jó íze volt.
Felöltöztünk, smároltunk egy picit, majd hazamentem. Megbeszéltük, hogy hétvégente mindig összefutunk. És hát azért a gyönyörű fenékért, bármit megcsinálnék.

Hozzászólások
További hozzászólások »
jacobharper95 ·
Én a cim alapján azt hittem hogy ez a barát hetero.

cmjcmjcmj1988 ·
nekem nagyon tetszett, én is szeretnék egy ilyen pasit, aki a szűz segglyukamat megbaszná...
sztifler76 ·
Hehe irj!kipróbáljuk de csak semmi cica meg buzulás :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: