Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szex a sötétben

A fiú arról beszélt, nem bírja tovább elviselni a sötétséget. Ám közben nyilvánvaló volt, hogy kívánja a lányt. Vivien tudta ezt, és bár elfelejtette leborotválni a punciját, a lábait egyre szélesebbre nyitotta.


- Hideg szél fúj odakinn, de idebenn meleg van - mondta a srác rejtélyesen, és kicsatolta az övét.


Vivien, aki nemrég töltötte a tizenhetet, és nagyon csinos lány volt, rábukott a srác faszára. Előbb csak nyalogatta, majd tövig nyelte a lüktető dorongot, hangosan cummogtatva a fitymát. A srác üres, de párás szemekkel meredt maga elé, kezei a lány haját simogatták. Szőrös combjait szélesre tárta, hogy Vivien minél jobban bekaphassa.


- Imádom, ahogy szopsz, drágám. Elhalkítja a szelet.


A lány, aki tudta, hogy rendkívüli férfivel van dolga, aki mindig furcsákat beszél, folytatta a munkálkodást. Nemrég ismerte meg a srácot, egy különös helyen - egy gödörben, ahol nem volt semmi fény, és furcsa alakok táncoltak. Ebben a gödörben egyszer lányokat is látott, ahogyan egymást kényesztették - sápatag, kövér farpofák árnyékát látta, és hosszú combokat, ahogyan egymásra fonódnak. És látott törpéket, ahogyan óriásokkal koitálnak, és villámgyors, fekete autókat, amiken nem volt rendszámtábla.


Jóleső érzés volt a forró és sima vesszőt nyalogatni, de a puncija már nagyon lüktetett, letépte hát a bugyiját, és a fiú szája felé térdelt.


- Kinyallak, ahogyan még senki, ahogyan lovagod sem soha - mondta a fiú, és Vivien nagyon hamar sikongatni kezdett, mert a srác istenien nyalt, és közben ujjazta a popsiját, és a nedvei úgy áradtak, mint a folyó, amikor kiönt a nyári zápor. Hasában ugráltak az izmok, és a vulvája vörös volt, érezte hogy vörös, és mikor a kéj felrobbant benne, majdnem elájult.


- Megbaszlak, mint Góliát.


Igen, és akkor a srác már benne is volt, tekintete nem volt üres többé, hanem ragyogó, mint a milliomos ujján a gyémánt, és Vivien egészen új érzéseket tanult. Megtapasztalta, milyen amikor teljesen meztelen, forró és odaadó, és gyönyörtől iszamos pinájában olyan kemény hímtag dolgozik, mint egy miniatűr bazaltoszlop, amelyet bevontak bőrrel, s a bőr alatt tűzforró nedvek keringenek, és ha túlhevül, talán világít is az éjszakában.


- Dugj…dugj… - a lány hangja már csak állati hörgés volt, a csiklója zsibongott, vonaglott forró és nedves öle. Kétségbeesetten kapaszkodott a srácba, aki fújtatva dolgozott, de a lány még így is érezte, hogy időnként messze jár, hallgatja a szelet, a hideget, hallgatja a sötétet. De aztán a lány élvezni kezdett, fejét dobálva és jajongva, és a fiú is jött, remegett és spriccelt, és női üregét megtöltötte a langyos láva, és Vivien elragadtatásában a srác vállába harapott.


- Imádom, hogy ennyire szétkúrtál - lihegte aztán kábán, és hagyta, hogy a srác a mellét csókolgassa. Érezte a fiú melegét, bőrén az édes Ferrari parfümöt, a tétova elégedettséget.


Majd az idegenséget ismét.


- Kurva sötét van - mondta a srác, és karkörzésbe kezdett.


A lány lenézett a testére, és ő látott. Látta telt melleit, lapos hasát, hosszú combjait. Végigsimított ragacsos, forró ölén, és csodálkozott, furcsálta az egészet, és leginkább azt, mennyire különös dolog a szex. Mennyire törékeny. Vonzó és ijesztő. És arra gondolt, mit kezdhet egy olyan fiúval, aki az aktus után olyanokat mond, hogy „kurva sötét van”.


A fiú abbahagyta a karkörzést, odaborult a lány combjai közé, és ismét nyalt egy orgazmust Vivien meggyötört puncijának. Vivien megadóan tárta szét magát, és hangosan lihegett, amikor a csúcsra ért.


Aztán a srác felkelt, és felvette a nadrágját. Parfümjének illata betöltötte a szobát.


- Most elmondhatnám, amit tudok - mondta a lánynak. - De nem mondom el.


Vivien szinte alig vette észre, amikor a srác távozott. Csak feküdt meztelenül, lustán játszott a melleivel, és arra gondolt, hogy tényleg sötét van, tényleg rohadtul sötét van.
Hozzászólások
További hozzászólások »
emobaby ·
Egyedi stílus! :heart:

Rumcájsz ·
Remek stílusérzék!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: