Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerpentin

Elkeseredett mozdulattal csapja be maga mögött a kaput. Lábát átveti az ülés fölött, nyeregbe pattan és beindítja a gépet. Vet még egy dühödt pillantást a telefon kijelzőjére. Semmi. Mérgében legszívesebben földhöz vágná a ketyerét. Beindítja a gépet, felbőg az egy literes motor, felrántja a dzsekin a villámzárat, lecsapja a füstüveg plexit a sisakon, és csikorgó kerekekkel elindul.
Az utca végén gyerekek fociznak az aszfalton. Óvatosan kerülgeti őket, szinte pattanásig feszült idegekkel várja, hogy kiérjen a fullasztó házak közül. Kínosan ügyel arra, hogy ne lépje át a sebességkorlátozásokat, szinte kínozva saját magát.
Mazohista vagy, röhög saját magán ironikusan.

Az utolsó házakat elhagyva kapaszkodik fölfelé a gép az emelkedőn. Még ötszáz méter.. még háromszáz... Kiteszi az indexet és rákanyarodik az autóútra.
Szabadjára engedi a majd kétszáz lóerőt és igyekszik kizárni minden mást a fejéből. Lassan kezd felengedni benne a feszültség, átadva helyét az elégedettségnek. A pattanásig feszült idegek lassan megnyugszanak. Szinte egybeforr a géppel, ahogy az autókat kerülgeti. Negyedórányi száguldás után lassít a kereszteződésnél és besorol balra.
Széles ívben veszi be a kanyart, utolsó pillanatban szorítva be a böhöm gépet egy szemből jövő terepjáró elé. Újra dübörög az ereiben az adrenalin. A mellékútra érve végre igazán szabdjára engedheti a tombolást, amit eddig tudatosan fojtott el magában. Tövig húzza a gázpedált, a motor egy keréken indul el felfelé a hegyi szerpentinen. A határ határán mozog, tudja ő is jól. Szinte belefekteti a motort a kanyarokba, mélyen rádőlve, és közben újra elborítja a düh.

Felrémlik előtte a park, ahol a fél délutánját töltötte, hiába. Haragosan felmordul a sisak alatt, és ebben a pillanatban beszitál a gép hátulja. Pillanatok alatt önti el a hideg veríték és ezzel szinte egyidőben a józanság.
Lelassít, kihúzódik az út szélére. Halad még néhány száz métert, majd félreáll a kialakított pihenőben.
Leállítja a gépet, lerántja a fejéről a sisakot, és mély levegőt vesz. Hát már itt tartunk? - kérdi magától. Fenébe. Ha már néhány szöveges üzenettől, néhány levéltől és egy röpke pár perces beszélgetésől kiborul, mi lett volna, ha meg is várja azt a nőt? Halkan felnevet.
Hülye vagy, mondja magának. Nem is ismered...
Mégis... Felrémlik agyában a kellemesen bizsergető lágy hang és szinte azonnal társul hozzá a fényképről jól ismert arc. Elkomorodik.
A lány azt igérte, szerdán landol a repülő, és amint sikerül elhoznia a gépét a bérelt garázsból, szól neki.
Ma délelőttre beszélték meg a találkozót, de hiába várta órákon keresztül - ezer közül is megismerte volna a narancs színűre fényezett hatszázas tuningolt Yamahát, annyiszor látta a fényképet - mégsem jött el a lány. Pedig több mint egy órán át várta.
Megcsörren a telefon. Mohón kap utána.
- Igen? - morran bele.
- Szevasz Gabikám. Na, megvolt a kicsike? - kebelcimborája kaján hangjától ordítani volna kedve.
- Ááá.. Fenét. Nem jött el - sóhajt.
- Nem??? Ne viccelj, ezt nem mondod komolyan! Hónapok óta erre várt, és mégsem? - hitetlenkedik a jó haver.
- Tudom. Nem jött, mit tudom én, mi történt. Felejtsük el, jó? - sóhajt - Egy- két órán belül otthon leszek, este leülünk egy sör mellé, és megbeszéljük, de ne most, oké, pajti?
- Rendben, rendben, hol vagy most?
- Hol lennék? A Füttyös fölött - néz szét. Mesébe illő látvány: az út túloldalán kicsiny kőkorlát, mögötte a több száz méteres mélység, és amerre a szem ellát, fenyvesek.
- Na igen, hol máshol? - vigyorodik el a haver - Bár, nem gondoltam volna, hogy egyedül jutsz ki. Sajnálom, öcsi - teszi hozzá.
- Nyugi. Túlélem. Este találkozunk - nyomja ki a telefont.

Ha a Verát túléltem, akkor bármit... - gondolkodik el. Felrémlik előtte egy repülő váza. Sajogni kezd a válla az emlék hatására. Akkor vágta hozzá a nője,mikor közölte vele, hogy szedje a sátorfáját, mert egy ócska ribanc. Vera kiborult, dobált mindent, ami a keze ügyébe került. Így tett szert Gábor egy csinos kék foltra a vállán, és néhány napi jeges borogatásra, mikor a közel két kilós agyag váza elől nem tudott idejében félrehúzódni.Vera persze röhögve vette tudomásul a pillanatnyi diadalt, mielőtt elszállt volna egy nevelő célzatú pofon (jóval kisebb kaliberű természetesen, mint a váza), amitől a lány végre jobb belátásra tért, és felfogta: tán-tán nem az a legjobb bosszú egy három napos haveri hétvégéért a motoros találkozón, ha a szomszéddal fekszik össze. Pláne, ha van olyan hülye, hogy hagyja magát meglepni.

Gyors és viharos balhé után a lány egy délelőtt alatt kisöpörte a lakást, eltüntetve négy közös év nyomát - no és pluszban egy jó nagy adag holmit... De neki nem volt kedve minden egyes darab fölött vitadélutánt nyitni, vajon, kié is az adott bögre, tányér, lejátszó, pokróc, miegyéb...
Gábor még egyszer körülnéz, és közben felidézi azt az estét, mikor egy közös barátjuk ajánlotta figyelmébe Ginát, aki Írországban tanult, mondván: a csaj három hónap mulva hazajön, őt keresd a nyelvoktatás miatt. Profi, nagyon jó nyelvérzéke van, kedves, ügyes, keresd meg, fél év alatt professzort csinál belőled.
Így kezdtek el levelezni, először csak a nyelvoktatásról, aztán szépen lassan kiderült, a lány is motorrajongó, és már alig várja, hogy itthon újra nyeregbe ülhessen.
Ritka dolog, hogy egy nő ennyire rajongjon a műszaki dolgokért, a férfit meg is lepte a dolog, és egyre kíváncsibb lett.

Kiderült, Ginát senki nem várja itthon, úgyhogy szépen lassan a baráti lvelezgetésből több lett. Már csak a személyes talállkozót kellett nyélbe ütni, de addig még volt néhány hét.
A lány tegnap hazaért. Ma pedig nem jött el a megbeszélt találkozóra.
Randi - suttogta maga elé, - ne kerülgesd, randizni akartál a csajjal, de felültetett.
Sóhajtva felhúzta a bukósisakot, beindította a motort, és elindult lefelé a szerpentinen. Na igen. Annyi fülledt levélváltás után épp ideje lett volna...
Lassabban vette a kanyarokat, mint fölfelé, elgondolkodva nézte a két oldalt elterülő tájat, mikor hirtelen felfigyelt a háta mögött közeledő másik motorra. Jóval távolabb követte őt lefelé a szerpentinen, de közel sem olyan megfontolt sebességgel haladt, mint ő. Néha egy- egy villanásra élesen kirajzolódtak a narancs- fehér kontrasztok, majd megint eltűnt a fák között.
Bizseregni kezdett a válla. A gép a háta mögé került. Belenézett a tükörbe és egy pillanatra megbillent alatta a motor. A narancsszínű járgány első kereke szinte súrolta a rendszámtábláját.
Elöntötte a feltörő düh, és rámarkolt a gázkarra. A motor felbődült és megugrott. A másik, mintha zsinóron rántaná maga után, egy centire sem maradt le. Észvesztő tempóban vették lefelé a kanyarokat.
A háta mögött haladó hirtelen felgyorsult, kitette az indexet és behúzódott mellé, majd megelőzte. Felvillant egy pillanatra a féklámpa, mintegy figyelmeztető jelzésként, majd a sárga motor jelzett és félrehúzódott. Lassan gurult tovább a következő kanyar utáni pihenőhelyig és begurult egész a bokrok mögé, a jótékony hűvösbe.

A férfi először megbűvölten követi, majd ocsúdva mellé húzódik, lerántja a sisakját, és dühösen eldobja. Sejti már, ki és mi volt az oka a dilis száguldásnak néhány kilométeren át, és legszívesebben addig tekerné a másik nyakát, míg van rajta mit húzni.
- Hülye vagy te? - ordítja magából kikelve- Meg akarsz dögölni???- Gyilkos hangulatban van.
A sárga járgány vezetője halálos nyugalomban száll le a motorról, megkerüli és elé áll.
- Nem, csak siettem, késésben voltam.
Lassan lehúzza a sisakot, és félredobja. A leomló aranybarna zuhatag eltakarja az arcot, de a hangot a férfi ezer közül is megismerte volna.
- Volt egy nemvárt olajcserém, két óráig tartott, ezért késtem. Ne haragudj - simult a nyeregben ülő férfihez a lány, amennyire csak a helyzet engedte.
- Azt hittem.... - kezdi Gábor, csillapulóban.
- Tudom, és ne haragudj. De most itt vagyok - húzta le a villámzárat a kabátján a lány.

A férfi megbabonázva nézte a hófehér pólót, a lány pedig ránevetett.
- Na, ennyire haragszol? Csókolj már meg!
Kínzó lassúsággal közeledett egymás felé az ajkuk, míg végre egymásra talált. Mohón csókolóztak, kezük- szájuk falta a másik minden elérhető centiméterét.
- Ugye tudod, hogy bajod is eshetett volna? - kérdezte a férfi a lélegzetvételnyi szünetben. - Eszement csirke, fel is borulhattál volna! - futja el megint a méreg.
- Tudom, de mikor mögéd értem, és láttam, hogy annak ellenére, hogy észrevettél, nem állsz meg, kicsit elborult az agyam - magyarázta a lány - Nem akartam, hogy úgy hagyj állva ezzel a csodagéppel, hogy meg se magyarázhattam.
- Most már mindegy. It vagy, ez a lényeg - sóhajtott bele a hajzuhatagba a férfi.
A lány keze már Gábor combját simogatta, kezei felfedezőútra indultak a dzseki alatt, hátát, vállát simogatták, míg a férfi keze közel ugyanazt az útvonalat járta be, nem hagyva ki a lány mellét, nyakát, haját.

Átvetette a jobb lábát a járgány fölött, hogy teljesen a lány felé fordulhasson. Ajkai éhesen falták a lány bőrének minden egyes szabad centiméterét. Apró ujjak kutatták a dzseki alatt a farmer derekát, hogy bebocsátást nyerjenek szinte izzó bőre alá.
Szorosan egymáshoz simult a két csípő, szinkronban zihált a tüdejük az izgalomtól.
A férfi átfordult, és nekitámasztotta az ülésnek a lány fenekét. Finoman hátrébb hajtotta a felsőtestét, hogy hozzáférhessen a dekoltázsához és a melleihez. Nyelve forró nyomot hagyott az érzékeny női bőrön.
Gina felsóhajtott, ahogy a férfi keze felfedezőútra indult a csípőjén és a hasán keresztül az öle felé.
Gábor finoman feljebb tolta a lányt az ülésen, hagyta, hogy nekidőljön a kilométerórának, fordított lovagló ülésben. Fürgén húzta le a villámzárat a nadrágon, szinte áhítattal hajolt a puha fehérneműre a szájával.

Gina felsóhajtott az élvezettől és simogatni kezdte a férfi ágyékát. Ügyetlenül próbálta kibújtatni a férfit a meglehetősen szűkké vált nadrágból, legalább csípőig. Gábor szája már a fehérnemű vonala mellett szántja a lány bőrét. Egyszerre érnek célhoz: Gina keze a férfi farkára, Gábor szája pedig a lány szeméremajkai közé.
Gábor lehúnyt szemei mögött megjelenik a néhány soros üzenet, amit Gina indulás előtt küldött neki.
"Olyan,bmintha ezer éve ismernélek. Már nagyon várom, hogy végre a tiéd lehessek. Mondd, szeretkeztél már a természetben?" Ennyi. Gábor milliószor újraolvasta az üzenetet, és tisztában volt vele: Gina tudja mit akar, és nem fogja hagyni magát eltántorítani. Sőt.
Úgy mozdultak, úgy nyúltak egymás felé, mintha örök időtől fogva ismernék a másik testét, kérni sem kellett és a másik tudta, mi a legtitkosabb vágyuk. Hiszen az utóbbi időben minden egyes üzenet erről szólt...
A férfi finoman ízlelgette a lány kelyhét. Eltolta magától a lány kezét, bármilyen nehezére is esett, hogy csak rá figyelhessen. Míg nyelve a csiklóját becézte és ingerelte, ujja finoman körözni kezdett hüvelyének bejáratánál. Gina már hangosan zihált, szinte rátolta magát a férfi kezére.

Gábor lassan becsúsztatta egy ujját Ginába, miközben a nyelve lassan, de erőteljesen ingerelte a lány csiklóját. Gina körme vörös foltokat hagyott a vállán, megfeszült a csípője és hatalmas sóhajjal élvezett el Gábor szájától és ujjától. A férfi gyengéden megemelte, hogy helyet cserélhessenek. Hátát a kormánynak vetette, és magához vonta a lányt. Újra csókolózni kezdtek. Gina keze már a férfi ölét simogatta. Gábor hálás sóhajjal tolta előrébb a csípőjét.
A lány kérés nélkül is tudta, mit kell tennie. Lassan, kéjesen előre hajolt a férfi ölére, miközben le sem vette a szemét az arcáról. Majd teljes figyelmével Gábor farka felé fordult. Először csak puhán végig csókolta, finoman ízlelgette a nyalvével. Türelmetlen ujjak túrtak a hajába, irányítva a mozgását. Jólesően felnyögött és mélyebbre engedte a szájában a férfit. Gábor már csak pillanatokra volt a csúcstól, mikor a lány felemelte a fejét, mélyen a szemébe nézett, és megkérdezte:
- Nem baj, ha most inkább...?

Gábor nem szólt egy szót sem, csak mohón bólintott. A lány végleg megszabadult a szűk farmertól és a fehérneműtől, egyik lábát megtámasztotta az utas lábtartón és kecsesen a nyeregbe simult Gáborral szemben. Így legeltették a szemüket egymáson néhány pillanatig, Gábor a lány szégyentelenséggel határos feltárulkozásában gyönyörködve, Gina pedig a férfi mohón csillogó szemében és vágya kétségbe vonhatatlan, lüktető bizonyítékában.
Összehajoltak, hogy csókot váltsanak, miközben a testük szinte sikítva követelte a jussát. Ismét csak az ujjaikkal becézték egymást. Mikor Gina keze a férfi farkára fonódott és finoman rászorított, Gábor egyetlen mozdulattal vonta magára. Felszisszent az érzéstől. Fejét a lány mellére hajtotta, keze szinte odatapadt Gina csípőjére, és finoman megemelte őt, miközben ölével tolta magát még mélyebbre.

A lány megtámasztotta a lábát a lábtartón, és mozogni kezdett. Lassan, finoman, minden centijét kiélvezve a férfi farkának. Fejét Gábor vállára hajtotta, és finoman megharapta a nyakát. Gábor megrándult az élvezettől. Felsóhajtott és erősebben kezdte irányítani a lányt.
Gina hátrahajtotta a fejét, hogy láthassa férfi arcát.
Öle már lüktetett, szorosra zárta a combjait Gábor csípője körül, rászorított a titokizmaira, és mohó elégedettséggel vette tudomásul, hogy Gábor szeme elhomályosodik az érzéstől. Érezte a türelmetlen szorítást a csípőjén, és átadta magát a férfinak teljesen.
Innentől kezdve Gábor bármit megtehetett volna vele. Szájába vette a lány mellét, és édesen kényeztetni kezdte. Egyik keze a derekát fogta át, másik keze a lány combját szorította, egyre gyorsabb tempóra sarkallva őt.
Gina felsóhajtott, majd megremegett egy pillanatra. Halk nyögés hagyta el az ajkát, és rászorította magát Gáborra.
A férfi érezte a lány hüvelyének lüktetését, és nem bírta tovább. Arcát a lány hajába temette, és elhaló sóhajjal merült el a kéjben.
Zihálva támogatták egymást a motor nyergében még egy darabig, míg valamelyest csillapodott a szívverésük.
Lassan összeszedegették a szétszórt holmikat. Gábor felsegítette a lányra a dzsekit, Gina pedig apró csókokkal előzte meg a férfi ruháján a villámzár nyomát.

Beindították a motorokat, és lassan, szinte lépésben hajtottak lefelé a szerpentinen, szorosan egymás mellett, szinte összeért a lábuk. A városba beérve, az első kereszteződésnél Gábor megvárta, míg a lány mellé gurul, felhúzta a füstüveg rostélyt, és kérdőn nézett Ginára.
A lány szó nélkül bólintott, a lámpa zöldre váltott, és a narancs fényű gép hazáig követte Gábor jégezüst motorját.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dstella ·
Jajj, felrémlett Tom Krúz a Top Gánból, mikor a mocijával a repcsitéren kihajtja magából a gőzt.
Jajjjjj!!!!
Hát nagyon bele voltam zúgva... khmmjópáréveakkoribankhmm

:heart_eyes: :heart_eyes:

Viszont meg kell húznom a piros cekát, mert szerintem ezt nem olvastad át. Tökre összekeverve maradt a jelen-múltidő, no meg egynéhány szóféleség.
És ez sajna rontott az élvezeti értékén.
Corvin ·
Nem egy rossz film, de kruz olyan buzoid...
akkor inkabb az An Officer and a Gentleman..
Richard Gere az egyik kedvencem... abban is van motor porgetes...s kulonben is 1982 amikor a film keszult
egyebkent is egy nagyon jo evjarat..


Murr,

engem nem zavart a jelen-mult ido.. nem lett volna konnyu maskepp megoldanod szerintem, hiszen a mult ido visszaemlekezes..
Tetszett.

dstella ·
Haha, buzoid Krúz!
:D :D :D :D

Miért a Gere nem ugyanaz a kategória?
(lásd: sűrű, elnyíló ajkú pislogása)

:D :D :D :D

Az emlegetett filmet is szeressem amúgy. Hajh, a gyári munkáslányok sanyarú sorsa...
:D

Állítólag a rendező annyira utálta a betétdalt, hogy a) eleve bele se akarta tenni a filmbe b) miután a csapból is az UP WHERE WE BELONG folyt, közölte, hogy kitépi a rádiót, ha még egyszer meghallja.
-meg tudom érteni-
:D
Corvin ·
Most igy, hogy mondod... de azert nem teljesen..:)

Eddig nme tunt fel, igaz en inkabb a Julia Roberts szemeit nezegettem pl. a Pretty Womanben,
mint a Gere-et.. remelem elnezed ezt nekem..:))D.D

triklovic ·
Tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: