Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szeretett tanárnőm

A történet 6 évvel ezelőtt játszódik, egy átlagosnak mondható budapesti középiskolában. Ekkor végzős voltam, és már tanév vége fele járt. Ilyenkor mindenki sokkal nyugisabb, lazább lett. Kémia órán vagyok. A kémiatanárt az angoltanárunk helyettesíti. Azt tudni kell róla, hogy nagyon kedves, megértő és mellesleg gyönyörűen néz ki. A formás mellei mellet a feneke is kívánnivaló. Az órán szabad foglalkozás van. A barátaim, beszélgetnek, játszanak, rajzolnak, de én csak ülök, és közben Dóri nénit bámulom. Szorgosan javítja a tegnapelőtt megírt angol dolgozatokat. Teljesen beleszerettem az iskolai évek alatt, de sosem mertem közeledni hozzá. Ekkor körbenéz a teremben és megszólít. Megkér, hogy menjek le a tanáriba, egy következő adag kijavítatlan dolgozatért. Én persze, mivel nincs jobb dolgom, engedelmesen segédkezem.

A tanáriba érve köszönök a bent lévő tanároknak, és Dóri néni asztalához megyek. Halomba állnak a dolgozatok. Felkapok egyet, és indulok visszafelé. Esténként sokszor könnyítek magamon, miközben rá gondolok. Az év alatt, volt egy igen durva válása, ami kikészítette. A munkájába menekült, látszott rajta, hogy mennyire kielégületlen. Pedig vevő akadt volna rá szép számmal, viszont ő titkon azt remélte, hogy a párjával egyszer újra összejön. Én egész mást reméltem vele kapcsolatban. A dolgozatokat átadva megkérdeztem ne segítsek-e még valamiben, ám ő azt mondta, nem kell. Visszaültem a helyemre. Sok mindenről gondolkodtam, míg nem azon kapom magam, hogy kicsöngetnek. Az osztálytársaim hamar elhagyják a termet. Így ketten maradtunk. A tanárnő tovább javítja a dolgozatokat. Az asztalhoz megyek. Csak most vesz észre.
- Hát te meg mit keresel még itt?
- Ööö beszélgetnünk kéne.
- Hallgatlak, de fogd rövidre, mert nem érek rá.
- A tanárnő magánórákat, tart?
- Igen, hétköznaponként. Egy óra 1000 Ft mért, érdekelne?
- Hát, igen. Úgy érzem, egy kicsit komolyabban kéne foglalkoznom az angollal.
- Ez való igaz - mosolyodik el. Rendben van, otthon beszéld meg a szüleiddel, és leghamarabb jövő hét hétfőn találkozhatunk, nálam vagy nálad?
- Inkább önnél.
- Oké, akkor megadom a címem - miközben elővesz egy lapot és ráírja.
Átnyújtja és elköszönünk egymástól.
Boldogan lépek ki a teremből. Otthon a szüleimmel lerendeztem a dolgot. A hét nagyon lassan telt. Csak a Hétfőre tudtam gondolni. Aztán elérkezett a várva várt nap.

A házhoz érve, észrevettem, hogy egy hatalmas házban lakik. A kerítés résein keresztül, megcsodáltam a kertet, a medencét, a virágokat. A kapuhoz érve becsöngetek. Kis idő múlva kijön az ajtón és kinyitja a kaput. Egy fekete köntösben van, mely nagyon illik a fekete hajához. A házba érve megkínál egy pohár narancslével, és leülünk az ebédlőasztalhoz.
- Elhoztad a könyveket, amiket kértem?
- Igen itt vannak - mutattam le a táskámra.
Előveszem őket, és el kezdünk tanulni. Jó hangulatban telik el fél óra. Időközben sokszor figyelem a melleit, persze épp elég diszkréten ahhoz, hogy ezt ő ne vegye észre. Az egyik óvatlan pillanatban, lehúzom a sliccem, kigombolom a boxert, és előveszem a férfiasságom, ami addigra már ágaskodott. A tanárral szemben ültem, tehát nem láthatta. Lassan elkezdtem húzni a fitymát. Egyre gyorsítottam, amit észrevett, és megkérdezte mit csinálok. Én csak hebegtem, mire ő vidáman az asztal alá nézett. Biztosan nem arra gondolt, ugyanis felsikoltott és felállt az asztaltól.
- Meg tudom magyarázni! - miközben elvörösödtem.
- Arra semmi szükség, itt és most vége az órának!
- Nézze, én szeretem magát, szerelmes vagyok magába. Már mióta álmodozom arról, hogy egymás karjaiban eggyé válunk - próbáltam minél szebb szavakat használni. - Szeretnék magával szeretkezni, most! - azzal a mellei felé nyúlok.
Megmarkolom őket, aztán a szemébe nézek és megcsókolom. Ő visszacsókol, mire elkezdünk vadul csókolózni. Istenem, mióta vártam már erre, és most végre itt az alkalom, megbaszhatom az angoltanárom!

A köntösét lehúzom róla, így láthatóvá válik a gyönyörű mellei, és formára borotvált puncija, mely az izgalomtól addigra teljesen benedvesedett. Letérdelt elém, és szájába vette a farkamat. Nagyon jól szopott, de még nem akartam itt elélvezni.
- Most én jövök! - azzal kivettem a farkam a szájából, felültettem az asztalra, és elkezdtem szenvedélyesen nyalni. Nagyon jó íze volt a nedvének, nem tudtam betelni vele. Nyelvemet csiklójához érintettem. Ettől az ajkába harapott, és hangosan élvezett. Pár perc után egy hatalmasat rándult a teste, egy nagy nyögés kíséretében. Pár másodpercig még feküdt az asztalon, aztán megszólalt.
- Mennyünk fel a hálóba - mondta.

Felkaptam, és felfutottam vele az emeletre. Ő az ujjával mutatta merre menyek, miközben a hasát csókolgattam. Az ágyra fektettem. Bezártam a szoba ajtaját, és újra egymásnak estünk. Lefeküdtem az ágyra, ő felém hajolt, és lassan a péniszemre ereszkedett. Egyre gyorsabban mozgott, miket hangos nyögések követtek. Miközben lovagolt rajtam, a melleit nyaldostam. Egyre gyorsabban mozgott a rudamon. Egyszer csak leszállt rólam, néhányat szívott a farkamon, és visszaült, csak most háttal nekem. A feneke mesésen pattogott fel-le a combomon. Már nem bírom sokáig, de mire szóltam volna elhangzott a várva várt mondat:
- Élvezz belém, élvezz belém! - sikongatta.

Nekem ennél több nem is kellett. Rákapcsoltam, löktem még néhányat rajta, aztán egy óriásit élveztünk. Akkora adag sperma jött ki a rudamon, hogy egy része visszafolyt a farkamra. Kis idő elteltével ezt ő engedelmesen lenyalta. Ilyen jót még senkivel sem keféltem. Szerintem ő is így érezhetett, mert elégedetten karolt át. Az egy órából négy-öt óráig maradtam nála. Aközben egyszer még orálisan kielégítettük egymást. Elmondta, hogy ne aggódjak miatta, szed tablettát. Megbeszéltük, hogy máskor is szeretkezhetünk, akár korrepetálásnak álcázva is.

És később többször is találkoztunk, aminek majdnem minden esetben szex lett a vége. Megfogadtuk, hogy a mi kapcsolatunk csak ránk tartozik, és senkinek sem mondjuk el a köztünk történteket.
Amint láthatod, én most szegtem meg. Remélem így hat év után már nem baj, Dóri? :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Rosemary ·
A nem létező faszom kivan ezekkel a szarokkal, amik a napokban kerülnek fel az oldalra! :angry: Pavlov, hozd a bundáskenyeres folytatását, mert bekattanok ezektől a gagyi, idétlen, szemétdombravaló "irásoktól"! :angry:
Anita ·
A lehetőség előtted is nyitva áll, hogy írj...

sonny grosso ·
Primitív.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: