Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szeretet ünnepe

Hideg-szürkévé festett, porszemcsés levegő bújik be a nadrágszárakon és a szoknyák alá, nem jelent nappalból megmentett illúziót a felfénylő kirakatok fehér neon-melege. Mind terjedelmesebb az éj birodalma, amely kíméletlenül rátelepszik a füstszagú városra.
A lámpák fénylőbbek és gyorsabban váltanak, a járművek világítása csíkokat húz és elmosódik, mintha minden sietős alak könnyes szemmel tekintene rá.
Ez a jól ismert se ott - se itt állapot: szolgálatkész a meleg otthon, megszokott intimitásában ülnénk, gőzölgő vacsora fölött merengve, miközben onnan vágynánk részt venni a nyüzsgő forgatagban, orrot és fület pirossá festő, ijesztgető fuvallatokban.
Kocsija melegéből - szórakozottan kapaszkodva a könnyed kormánykerékbe -, érthetetlen feszültséggel szemléli az elsuhanó sötét, vastag kabátokat, amelyek alá nem szükséges túlságosan felöltözni. Csak egy mozdulat, ahogy felgördül a nehéz függöny, és feltárul a jól ismert vagy felfedezni vágyott titok.

A város szélén a kihalt, rendezetlen erdő országúthoz közelebbi oldalán egy magányos otthon lapul. Barátságos gyertyafény imbolygó melegét nem engedi megszökni a gondosan megválogatott kartonpapír, amely egy ponton még nincs rögzítve messze még a tél! -, hogy az ágyból lehessen nézni a csillagokat. A fekhely többrétegű, jól tompítja az időjárás szélsőségeit, főleg a színes újságok érintkeznek a földdel, amik jobban szigetelnek.

Kintre 0 fokot mutat a belső hőmérő, belül a minden évszakra egyetemlegesen beállított 21 fokra fújja a motor. Egy szál ingben vezet, magányosan.
Kedve lenne teletankolni a tartályt 95-össel, és addig menni, amíg a mutató le nem kattan villogó nullánál. Kimenni a világból!
Szépek ezek a hófehér, kurta bundák, melyek biztosan jóval drágábbak a bokáig érőnél, s mégsem takarják az időjárásnak és tekinteteknek kitett derék és csípő vonalat. Viselőjük garantáltan feliratkozhat krónikus vesekezelés várólistájának végére... Addig még mosolyoghat az autó sötét üvege felé abban a tudatban, hogy ilyen csillogó kocsiban csakis ismerős ülhet.

Tegnapi maradék a vacsora. Békés, magányos vacsora. Azért is hagyott előző napról, mert bizonytalan volt, lenne-e kedve elsétálni valamelyik közeli hipermarketbe. Ha hajlandósága lenne is, előre nem tudhatta, pénze lesz-e rá. S ha pénze is akadna valami csoda folytán, még mindig kiszámíthatatlan, hogy makacskodó dereka engedi-e megmoccanni. Ezért tette el a tegnapi vacsoramaradékot - amelynek egy része még tegnapelőttről származott -, és ezért nem fogyasztotta el reggelire vagy ebédre. Kényes, úri gyomra éjjel nehezebben tűrné az éhséget!

Most még hosszabb a nyitva tartás, mindent meg kell vásárolni, ami mozdítható, a szeretet pénzben és értékben szemléltethető leginkább.
Néhány nap múlva bár a hangulatát már hónapokkal előrevetítik a hipermarketek és a fénylő kirakatok minden korán bezár. Mindenkinek otthon a helye, családi körben. Ahol meleg-sárgák a fények, gőzölög a halászlé meg a töltött káposzta.
Az ünnepi zene elől kicsit el lehet bújni és egy sms-ben jókívánságot küldeni az azt majd ugyancsak titokban viszonzó kedvesnek.
Hány nap is van még addig?

Már csak néhány nap. Addig jó lenne, ha kitartana a vacsora! Megfelelően kiporciózva beosztható. Ünnepre pedig behoz egy fenyőágat az erdőből, ha rosszalkodó dereka megengedi, s ha enni nem is lesz mit, legalább megadja a módját a szeretet ünnepének!
Hasonló történetek
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
6645
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: