Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelmes lettem egy lányba...

Már régóta éreztem, hogy nem teljes az életem. Valami hiányzott belőle. Vagy valaki. Mindig is izgatott, hogy milyen lehet egy lánnyal... Kapcsolatban élek, de nem az igazi.
Aztán két éve megismerkedtem Vele. Gyönyörű göndör haj, kék szem, és a mosolya... Első találkozásunkkor éreztem, hogy elvesztem. Egy helyen dolgoztunk, így sokat voltunk együtt. Beszélgettünk, ha volt időnk. Ő is kapcsolatban élt. Nem akartam beletúrni. Próbáltam elhessegetni a gondolataimat, hogy milyen lenne vele... De nem tudtam. Egyre jobban éreztem, hogy végem. Ezért mindent megpróbáltam, hogy nehogy valamit is észrevegyen. Próbáltam tartózkodó lenni. Azt hitte, hogy haragszom rá. Nem tudtam, mit csináljak.
Aztán jött a szülinapom. Ajándékok, pia... A hangulat a tetőfokára hágott. Éreztem, hogy az alkohol hatására felbátorodok. Odajött hozzám. Átadta az ajándékát. Egy saját maga festette képet.
- Boldog szülinapot! - mondta, és lenyomott egy puszit.

Kész lettem. Ő mosolygott, és ment a többiekhez. Én meg álltam ott, mint egy szobor. Később a társaság leült egy körbe, és kitaláltuk, hogy "üvegeset" játszunk.
- Első pörgetés a szülinaposé! - kiabálta mindenki.
Így én kezdem a pörgetést. És hol állhatott volna meg az üveg, ha nem nála?
Gondolkodtam, mit kérdezzek tőle. Aztán a pia hatására merész lettem.
- Csókolóztál már lánnyal? - kérdeztem.
- Igen – felelte, és pimaszul rám mosolygott.
Ő pörgetett. De nem nálam állt meg az üveg. Türelmetlen lettem. Egyre jobban vártam, hogy engem pörgessen ki. Pár kör elteltével végre kipörgetett. A szívem ezerrel dobogott.
- Bevállalod a társaság előtt, hogy csókolózol velem? - kérdezte.
Hát erre a kérdésre nem számítottam. A szívem egyre hevesebben vert. Döntenem kellett. Gyorsan. És mivel mindig is bevállalós voltam, ezt feleltem.
- Persze. Miért ne? Hisz csak egy játék.

Odalépett hozzám, és az ölembe ült. A többiek röhögtek, és kiabáltak, hogy hajrá csajok, mindent bele. Elvörösödtem. Ő csak mosolygott.
- Ne izgulj! Ez csak játék. Te mondtad. Közeledni kezdett.
Éreztem, hogy az ajka az ajkamhoz ér. Puha volt, és nedves. Lágyan érintette, nyelvével finoman körbejárta az ajkaimat. Majd behatolt a számba. Nyelvünk összeért. Nagyon jó érzés volt. Csókolóztam Vele!!! El se hittem. Aztán véget ért az álom. Eltávolodott, és kiszállt az ölemből. A többiek tapsoltak és őrjöngtek. Visszaült a helyére. Én meg ültem kábán, nem tudtam magamhoz térni. Még egy darabig játszottunk, aztán elköszönt mindenki, és hazament a fáradt banda. Ő még maradt.
- Mivel mész haza? - kérdezte.
- Nem tudom. Egy óra múlva megy a vonatom.
- Aludj nálam. A párom nincs otthon, egyedül vagyok.
- Nem is tudom.
- Na, gyere. Majd tőlünk jövünk dolgozni.
- Rendben. - feleltem.
Elindultunk. Útközben beszélgettünk, de az estéről csak annyit, hogy jól sikerült.
- Megérkeztünk - mondta

Beléptünk a házba. Villanyt kapcsolt.
- Gyere, megmutatom a fürdőszobát. Zuhanyozz le, addig megágyazok.
Beálltam a zuhany alá. Próbáltam lehűteni magam, amennyire csak tudtam. Magam köré csavartam a törölközőt, és mentem a szobába. Ő épp akkor vetkőzött. Csak egy bugyi volt rajta. Megdermedtem.
- Rögtön jövök - mondta, és eltűnt a fürdőben.
Lefeküdtem az ágyba, és azon gondolkodtam, hogy mi lesz, ha mellém fekszik. De nem volt időm végiggondolni, mert már ott is volt.
- Na, gyors voltam? - kérdezte.
- Elég gyors - feleltem.
Beszélgetni kezdtünk. Mindenről. Aztán előjött a csók téma.
- Szerintem felejtsük el! - mondtam neki. - Nincs jelentősége, játék volt.
- Tényleg úgy gondolod? - kérdezte, és felém fordult.
- Miért? Te nem úgy gondolod?
- Nem. Te nem érzed, hogy már régóta vibrál köztünk a levegő? Hogy valami elkezdődött köztünk?
- Nem. Egyáltalán nem. Aludjunk! - mondtam, és hátat fordítottam neki. De a szívem hevesen vert. Hallottam, hogy szipog, és majd megszakadt a szívem. Nem bírtam tovább. Nem tudtam az érzéseimet visszafogni. Megfordultam, és átöleltem. Próbált eltolni magától, de nem engedtem. Magam felé fordítottam, és a félhomályban a szemébe néztem.
- Igazad volt. Tényleg vibrál köztünk a levegő. És valami elkezdődött. Csak félek. Félek ettől az egésztől.

Láttam a könnyeket a szemében, és nem tudtam mit tegyek.
- Én is félek. Még soha nem éreztem ilyet. De érzem, hogy akarom. Hogy akarlak! - és ekkor megcsókolt. Abban a csókban benne volt minden. Fájdalom, szeretet, szenvedély. Most még puhább volt az ajka. Hosszan és szenvedélyesen csókolóztunk, közben simogattuk egymást. Éreztem, hogy teljesen nedves vagyok. A hátára fordítottam, és a nyakát kezdtem csókolni, majd a füleit harapdáltam. Hangosan nyögdécselt, amitől még jobban beindultam. Elindultam lefelé, és a melleit kezdtem el izgatni. Először csak óvatosan, majd egyre vadabbul nyalogattam és szívtam be a bimbókat. Majd még lejjebb haladtam, végig nyalogatva a hasát.

Aztán odaértem a puncijához. Borotvált volt, középen egy csík hagyva. Még soha nem csináltam ilyet, de nagyon kívántam, és nem érdekelt semmi más. De előtte még húztam egy kicsit, és a combjait kezdtem el nyalogatni. Ekkor már nyöszörgött, és kérlelt, hogy ne kínozzam tovább. Eleget tettem a kérésnek, és belenyaltam puncijába. Jó íze volt, de nem akartam elsietni a dolgot. Lágyan megérintettem a csiklóját a nyelvem hegyével, és óvatosan mozgatni kezdtem. Az egész teste megfeszült.
- Ne hagyd abba! - kérlelt -, megőrjítesz teljesen!

Tovább nyalogattam a punciját, ami már teljesen nedves volt. Hogy fokozzam a dolgot, az egyik ujjamat bedugtam a hüvelyébe, és húzogatni kezdtem. Közben izgattam a csiklóját. Ekkor éreztem, hogy el fog menni, és vadul elkezdtem nyalni. A teste görcsbe rándult a kéjtől, és vad üvöltések közepette elélvezett. Mikor lehiggadt, magamra húztam, és megcsókoltam.
- Soha nem gondoltam volna, hogy egy nő fogja nekem mindazt megadni, amire vágytam. Ez csodálatos volt, és ép ésszel felfoghatatlan. Köszönöm neked, és szeretném viszonozni.
Újra csókolózni kezdtünk. Én már nagyon kész voltam, a csókjaitól el tudtam volna élvezni. Amikor a melleimet izgatta, éreztem, hogy nem bírom már sokáig. Ránéztem, és ő tudta, mit kell tennie. Lágyan megérintette a csiklómat, majd szívni kezdte.

És ez így ment, de csak pár másodpercig. Nem bírtam tovább. Éreztem, hogy a kéj elönti a testem. Minden porcikám megfeszült, és olyat éltem át, amit előtte még soha. Percekig csak kapkodtam a levegő után. Mikor magamhoz tértem, csak ennyit mondtam.
- Szeretlek!
- Én is - felelte. És nem akarom, hogy véget érjen ez az egész. Szeretni akarlak, ameddig csak lehet.
Azóta is együtt vagyunk, boldogságban, szerelemben.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

kardigan ·
Nagyon tetszik, varom a folytatast.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: