Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelmes lettem a tanáromba (I.rész)

Új tanár jött az iskolába, mindenki kíváncsi volt rá, a pletykák már az érkezése előtt elárasztották az épületet. Jóképű, frissen diplomázott fiatalembernek mondták az őt már ismerő kollégái. Ez valóban így is volt, a kisugárzásából megállapítva, már a folyosó végéről tudtam, hogy Ő az. Magas, de nem égimeszelő. Izmos, de nem agyongyúrt. A rövid sötétbarna haja és a szinte egy átvilágított üveghez hasonló színű zöld szeme tökéletes harmóniában volt. Borostás arca csak még vonzóbbá és férfiasabbá tette őt. Az öltözködéséből is csak úgy sugárzott a fiatalság és a stílusérzék. Látszott rajta a határozottság, és egy cseppnyi egoizmus is, amit csak akkor vesz észre az ember, ha külső szemmel figyeli az önelégült, de egyben ultra szexi mosolyát amikor bókot kap. Háta mögött becsukódott a tanári ajtaja. Ekkor jöttem rá, hogy egy ideje már csak őt bámulom és nem ártana órára mennem. Ám a látványtól teljesen kiszomjaztam, ezért vettem még előtte egy üdítőt az automatából. Az óra már öt perce elkezdődött, és mivel semmi szükségem sincs még egy igazolatlanra, így sietőre vettem a tempót, belerohanva a szintén siető új tanárba. Felnéztem a tőlem fél fejjel magasabb tanárra, elnézést kértem tőle, majd felvettem a földre esett táskáját és odaadtam neki. Látta rajtam ahogyan zavarba jöttem, és a már említett mosolyával annyit mondott, hogy elnézi, ha segítek neki eltalálni a tornateremig. Mivel én is oda készültem, így meglepődötten megkérdeztem tőle, hogy Ő lenne-e az új testnevelés tanár.
-Igen, mondta. Ezek szerint te lennél az egyik új diákom.
-Pontosan, feleltem. Remélem az előbbi incidens nem okoz majd problémákat.
-Ugyan, nem kell, hogy e-miatt idegeskedj, mindenkivel előfordul az ilyen. Na de most inkább menjünk be az órára.
A tornaterembe érve a többiek már átöltözve vártak ránk, én is indultam volna átöltözni, de az öltöző ajtaja zárva volt. A másik osztály tanára zárta be, aki most feltehetően a kulccsal és az osztályával együtt kint lehetett az udvaron. Úgy néz ki, hogy most velem kell átöltöznöd- mondta a tanár. Visszafogottan egyeztem bele, pedig gondolatban már örömtáncot jártam. A tanári öltöző egy kis kabinból átvezető fürdőszoba volt. A kabinban egy asztal, egy szék és egy mérleg volt. A fürdőszobában pedig egy fogas, egy zuhanyzó és egy vécé. Amire megszoktam a hely látványát, a tanár már teljesen meztelen volt. A tekintetem őrült sebességgel haladt végig hasizmán és megakadt hatalmas nagy szerszámán. Visszaemlékezés alapján talán tátott szájjal maradtam, és csak gyönyörködtem a látványban.
- Te nem öltözöl? Kérdezte.
-Ja, de igen, máris. Válaszoltam össze-vissza habogva.
Öltözésbe kezdtem, mire végeztem ő már felvette a torna cuccait. És kicsit sürgetni kezdett. Azért öltöztem ilyen lassan, mert egyáltalán nem számítottam arra, hogy látni fogom férfiasságát. Hát Ő nem visel alsóneműt?!
Attól függetlenül, hogy ez volt az első óránk vele, Ő követte az eddigi óratervet.
Szóval futás egész órán, de meglepetésünkre Ő is futott velünk, nem úgy mint az előző tanárunk aki csak ült a padon és közben a teljesítményünkről panaszkodott. Mellettem futott, azzal az indokkal, hogy mi már úgyis „ismerjük” egymást. Ez persze egyáltalán nem zavart, sőt még talán örültem is neki, ekkor már fülig szerelmesnek éreztem magam. A többiek már rég kifulladtak, de mi ketten csak futottunk tovább. Egyikünk egója sem hagyta, hogy a másikat hagyjuk nyerni. Kicsöngettek óráról, a hangtól mindketten abbahagytuk a futást és mondtunk is valamit, de az a lihegésünktől nem volt érthető. A többiek elmentek átöltözni, mi pedig a padon ülve vártuk, hogy jobban legyünk. Az izzadságtól, már csavarni lehetett volna minden ruhadarabot ami akkor rajtunk volt. Gratulált a teljesítményemhez és felkért, hogy induljak az iskolai futóversenyen. Elfogadtam, azzal a feltétellel, hogy majd együtt készülünk fel rá. Bementünk az öltözőbe, Ő vetkőzésnek indult, én pedig az arcomat mostam a csapnál. Teljesen meztelenül állt a hátam mögött, és kezét a vállamra téve azt mondta, hogy Ő most tusolni fog, ha akarok tusoljak én is vele, rám fér. A tükörből teljesen jól kivehetően láttam testének minden részét, és ennek az ajánlatnak a hallatán totál bevörösödtem. Elmosolyodott, majd azt mondta, hogy nincs miért zavarba lennem. Ami ebben az öltözőben történik az itt is marad. A zuhanyrózsa alá állt és elvezte ahogyan a víz hűti a testét. Na ez a jelenet már túl sok volt ahhoz, hogy ne csináljak semmit. Levetkőztem, és én is a tus alá álltam, csupán 5-10 cm lehetett a tanár és én köztem.
-Örülök, hogy te is csatlakoztál.- mondta, majd elkezdte simogatni a testét.
-Én is örülök neki. Szóval ami itt történik az itt is marad?- kérdeztem.
Nem válaszolt, csupán elnevette magát. Ezt én egy igennek regisztráltam, és a tanárom elé térdelve az akkor már szinte tökéletesen ágaskodó szerszámát a számba vettem és a lehető legkeményebbre szoptam. Ő csak nyögött és közben az ujjaival a hajammal játszadozott, majd váratlanul megszólalt.
- Szeretném, ha itt, ebben az öltözőben a tulajdonomként kezelhetnélek és mindenféle mocskos dolgot művelhetnék veled. Megengeded?
Lentről felnéztem rá, miközben másodpercek töredéke alatt a kérdésén vívódtam, majd pornófilmbe való válasszal álltam elő.
- Tanár úr, kérem! Használjon mint saját tulajdonát, kívánsága számomra parancs.
A tanár felnevetett, majd rögtön el is komolyodott. Akkor hát ne is pazaroljuk tovább a szót. Nyisd ki a szád! -mondta, utasítóan. Kinyitottam, ő pedig lehajolt egy csók erejéig, majd behelyezte férfiasságát a számba és ritmikusan elkezdte baszni azt. Megállt, és arra kért, hogy szopjam tovább. Elkezdtem újra szopni, ekkor már éreztem elő nedvének sós ízét. Teljesen rákattantam és egyre többet és többet akartam belőle. A kezével a farka tövére húzta a fejem, majd hosszú másodpercekig rajta tartotta. Kényelmetlen és mesés is volt egyszerre. Bár nem igazán kaptam levegőt, de az az íz, és az a kanszag ami ott terjengett a levegőben egyszerűen eufóriába juttatott. Kivette forró és nedves péniszét a számból, majd a nadrágjához ment, a nadrágzsebéből kivett egy óvszert, amit hozzám vágott és azt, mondta, hogy nyissam ki. Ameddig kinyitottam, Ő kihúzta a nadrágjából az övet és azzal együtt tért vissza hozzám. Egyik kezében az öv a másikban pedig a pénisze volt.
- Húzd rá az óvszert. -mondta.
Ráhúztam, majd szopni kezdtem.
- Finom?- kérdezte.
-Finom, de egy ízesítés sem lehet olyan jó, mint amilyen a Tanár úr íze.
- Helyes válasz. Ha nem így válaszoltál volna, akkor most jól elfenekelnélek az övemmel. Így csak a kezemtől lesz piros. Kínáld fel a feneked!
Megfordultam és kutya pózt vettem fel. A tanár úr széthúzta kezeivel a farpofáim, a lyukamra köpött majd mutatóujjával izgatni kezdett. Felnyögtem.
-Tetszik, ugye? Nevetett fel újra.
Nem tudtam válaszolni, csak nyögtem egyre szaporán.
-Kérdeztem valamit! Majd miután elhangzott ez a mondat másik kezével rácsapott két nagyot a bal farpofámra.
-Felszisszentem. Elnézést, igen tetszik.
(Kicsöngettek)
-15 perc és jön a következő osztály. -mondta kissé félve. Majd visszatért a szerepéhez és ezt mondta : ,,Úgy tűnik, nem ma fogom széterőszakolni a lyukad”
Kihúzta az ujját a lyukamból, levette az óvszert a péniszéről, elém jött és arra kért, hogy szopjam le, közben verjem ki magamnak. Így is cselekedtem. Erősen és gyorsan szoptam, közben pedig nagyokat húztam a saját péniszemen is. Mielőtt a tanár elélvezett volna megfogta saját péniszét, kivette a számból és az arcomra élvezett el, a szám körül habosra dörzsölte a gecit és arra utasított, hogy nyaljam tisztára a makkját. Miközben tisztítottam hatalmas hímtagját, én is elélveztem pont a tanár úr lábára. Egy két perc jutott a gyönyör kiélvezésére aztán gyorsan felöltöztünk, és mi előtt elhagytuk a termet, a tanárom így szólt : „Következő héten megkapod amit kiérdemeltél”
Hozzászólások
További hozzászólások »
Moviespam ·
Már nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra. :)

cmjcmjcmj1988 ·
én is lennék egy férfi ilyen játékszere, meg a szűz seggemlyuka is...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: