Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem motel - Becstelen vágy, bűnös tett, meztelen igazság

Sűrűn esett az eső az egész városban, Zilah utcái ilyenkor teljesen kiürülnek, bolond az, aki áztatja magát. Mégis, egy eldugott motel előtt, hosszú- sötét kabátban ácsorog egy férfi. Már majdnem húsz perce ott várakozott; különböző, kétes hírű hölgyek már beinvitálták, de szóra sem méltatta  őket. Undorodott az ilyen nőktől...
A férfi ingerülten nézett a csuklóján tikk-takkoló órára: ha öt percen belül is ott fog álldogálni, akkor hivatalosan is átverték. Ennek gondolata bántotta az egóját.
- Elnézést... - alacsony, vékony hölgyemény integetett vidáman- Ha nem tévedek, Royhoz van szerencsém, nem igaz?
A férfi bólintott. Igazán meglepődött;egy szinte gyerek lány állt előtte, akiből azt sem nézte volna ki, hogy illetlenül beleiszik a tejes dobozba, nemhogy ilyen munka mellett kötelezte el magát.
- Nocsak, nocsak... Egy szépfiú... Érdekes. Kétlem, hogy nem találsz magadnak szexpartnert. Csak nem... a titkos vágyaid miatt?- Roy ismét csak bólintott- Menjünk be, nem szeretném, ha a csinos arcod a megfázás miatt elcsúfulna.
Amíg a nő bejelentkezett és különböző dolgokkal foglalkozott, Roynak eszébe jutott, mennyire bizonytalan is volt egy nappal azelőtt a dolgot illetően. Az interneten keresgélve talált rá a hirdetésre:,, Fiatal lány szívesen teljesíti minden kívánságodat, legyen az BÁRMI. Hívj bizalommal, s ha olyat kérsz, amitől viszolygok, kárpótollak!" Először nem tudta, hogyan is kezdjen a dologhoz, végül tárcsázott. Érzéki női hang szólt bele a telefonba, amitől teljesen elbizonytalanodott, de erőt vett magán és megbeszélt egy találkozót az egyik diszkrét motelben. Éjjel aludni sem tudott, annyira nyugtalanította a dolog, s el sem hitte, hogy ott áll a hölgy mellett a motelben és néhány perc választotta el vágya tárgyától. Szíve majd kiugrott a helyéről.


Amíg a szoba felé tartottak, Roy végigmérte a lányt; szőke, göndör hajával, kislányos szemeivel nem volt az esete, ő inkább a barnahajú nőket szimpatizálta. Az édesanyjának is barna haja volt. Egy pillanatra átfutott az agyán, hogy még megtorpanhat, de tudta, ez az utolsó lehetősége. Alig kapott észbe, már a szobában találta magát.
Royt rettenetesen feszélyezte a szégyenérzete. Nem volt biztos abban, hogy el tudja mondani azt, amit szeretne, hiszen egy társadalmilag elítélt dologról volt szó.
- Nos?- nézett kérdően a lány Royra, miközben az ágyra ugrott- Mi a kívánságod?A telefonban nem adtál meg túl sok adatot, nem tudtam miből kiindulni, ezért rengeteg játékszert hoztam magammal. Persze, játszhatok halottat, ha arra vágysz, lehetek kutya, anyukád. Megüthetsz és megüthetlek. Mondd, mire vágysz és én teljesítem, ha meg tudod fizetni.
Roy zavarba jött, néhány pillanatig visszakozott, de végül a lány fülébe súgta szíve- vágyát, mintha ott, a szobába is szégyellné magát az emberek előtt, ahol csak ők ketten voltak.
- Igazán érdekes... - mondta komoly arccal a lány- Ilyet eddig soha nem kértek tőlem. Biztos vagy ebben?- Roy bólintott- Gondolom, rengeteget fantáziáltál róla... Rendben, de ennek ára van!És természetesen, ami az aktus után következik, nem az én felelősségem.
Roy ismét csak bólintott és átnyújtott a lánynak egy köteg pénzt. Kicsit gyanúsnak találta, hogy a lány mindenbe beleegyezett, de ez már nem számított. Vetkőzni készült, de a lány megállította:
- Majd én... - mondta érzékien, és kigombolta Roy ingét, miközben érzékien csókolgatta, harapdálta. Roy a fájdalomtól és izgalomtól fel- felnyögött. Szégyenérzete lassan semmivé foszlott.
A lány, az immár ingétől megfosztott Royt, az ágyhoz vezette. Kezeit bolyhos bilinccsel az ágyhoz rögzítette. Egy pillanata Roy ellenkezni akart, de a lány elnémította.
- Ha sokat beszélsz, a szádat is bekötöm.
- Csak a nevedet és a korodat áruld el!- kérte Roy.
- A nevem May. - jól láthatóan nem akarta elárulni a korát, ezt Roy nem is firtatta. Nem is volt fontos.


May Roy mellkasa fölé hajolt, hosszú haja a kikötözött testre omlott. Érzéki volt; ösztönből cselekedtek. May szemérmetlenül játszott Roy nyelvével, nyalogatta melleit, s amikor a mellbimbói megkeményedtek, az izgalmakat egy- egy gyengéd harapás tompította. A lány ritmikus mozgása egyre inkább fűtötte a levegőt, mindketten egyre hangosabban vették a levegőt. Roy mellkasa már tele volt harapásnyomokkal, amikor végre kis segítséggel megszabadulhatott szűk nadrágjától. May Roy férfiasságát vette kézbe, úgy kacérkodott, mintha a lángok elemésztenék. Egyszerre volt kínzó és gyönyörteli. A lány értette a dolgát, a tapasztalat, amit eddig szerzett, könnyedén megmutatkozott. Szenvedély sugárzott minden mozdulatából. Összeolvadt és szétvált Roytól, újra és újra, órákon át. A kéj belefröcskölt a levegőbe. Minden érintést élveztek, mert tudták:ez az alkalom különleges.
May végig megkötözve tartotta Royt, aki így képtelen volt megsimogatni a lány dús kebleit, de engesztelésképp megnézhette, ahogyan a hölgyemény sajátmagának okoz örömteli pillanatokat.
Eljött az idő: Roy teste megfeszült, elérte az álvezeték csúcspontját, s várta, hogy May megtegye azt, amit évekig rejtegetett szülei elől, barátainak sem beszélt róla, néha magától is undorodott... De eljött a pillanat: May felkapta az éjjeliszekrényről a vékony, de éles kést és átvágta Roy nyakát.
Roy élvezetek közepette megfulladt saját vérében. Arcára halála pillanatában ráfagyott a kielégítettség ábrázata.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Tulipán ·
Maga az írás nem nagy durr,de a csattanó jó volt :) :wink:

emobaby ·
Nem rossz, de ez kevés! Hiányzott az igazi feszültség!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: