Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem április idusán


1. A kezdet

Eme eset körülbelül kettő éve történt meg velem. Akkor tizenhét éves voltam, a barátnőm hovatovább tizenöt, de korán érő típus volt. Egészen vonzó alakkal bírt, karcsú volt, és gyantázta kicsi nuniját. Magamról annyit, hogy a fiúk szerint elég nagy a farkam. Az első kapcsolatomat tizennégy évesen létesítettem, majd valamivel később, de az első nagy szerelem 2005 őszén robbant be az életembe, mint egy kamion. A szerelem kivirított, és ugyanezt láttam barátnőm orcáján is olykor. Summa summárum, Már hét hónapja jártunk, mikor megtörtént a ...

(A jegyzőkönyvben itt két sor kihúzva, utólagos vizsgálatokkal tartalmuk nem megállapítható. Az esetről további adalék The New England Journal of Medicine XVIII/2345/4)

2. Április

Az iskolában, amit látogattunk, meglehetősen kolerikus időközönként került sor bombariadó elrendelésére. Ez is egy épp napon esett meg. Április volt, a kegyetlen, a földeken mikor zizegni kezdenek a borsókarók. Belátogattam az iskolába, s észrevételezem, a barátnőm rohan hozzám, nevezetesen hogy ma is bombariadó van. Ekkor jött az ötlet, hogy mivel szüleim nem tartózkodnak otthon, menjünk fel, és erre ő, némi, említésre valójában alig méltó vonakodást követően igent mondott. Elindultunk, de az általam húsz perc időtartamúra becsült sétából közel negyven minutum kerekedett. Egész úton csókolgattuk egymást, félig nyitott ajkakkal, s már nagyon vártuk, hogy felérjünk. Az áprilisi szél egészen tüskésre borzolta a hajkoronáját, ami vörösben izzott, mint a kemencében a hamu. Mikor betoppantunk a küszöbön, ízlésesen berendezett, felső-középosztálybéli otthonunkra vethetett barátném némi elragadtatott pillantást. Ugyanakkor a nemi vágyaink addigra egészen felkorbácsolódtak. Ez akkortájt számomra még némi furcsa ízzel járt a számba, és ettől függetlenül, a női nemiség burjánzásai bizonytalanná és hitetlenkedővé tettek. Mégis, fenntartásaim ellenére, rögtön a szobámat támadtuk meg! Míg én kimentem inni egy pohár vizet – merthogy rendkívül megszomjaztam az endorfinbeáramlás folytán - a barátnőm szinte teljesen levetkőzött, csak a melltartója és drága nedves bugyija maradt rajta, s így feküdt a takarómba csavarva nemi vágyak fűtötte fiatal testét. Ezt akkor nem láttam, de valóban így történt, ahogyan egyébként gondoltam is, mindeközben.

Mikor betoppantam a szobába, nem tudtam még, hogy mire készül, csak tudomásomra hozta kérését, hogy bújjak mellé. Hát azt ma már bevallhatom, nem kellett kétszer mondania. Amint közelébe értem, elkezdte már ágaskodásnak induló faszomat masszírozni, majd levetkőztetett komótos tempóban, s szép óvatosan leszopta faszomat! Azért mondom ezt, mert óvatos volt valóban, mint a zebra, amikor a kútra jár az alkonyatban – tizenöt évesen még élt benne némi fenntartás a férfiszerszám irányában. Közismert probléma, hogy példának okáért néha büdös – meggyűlhet a váladék a fityma alatt, meg… szóval erről volt szó, s kezét járatta rajta nem is kis ideig, mielőtt ajkát bevetette volna. De akkor aztán cidázott, s közben egy apró hajtincse furamód lengedezett ördögi fülecskéje mögött. E ponton közbejátszott, hogy szinte letéptem róla maradék ruhácskáját, s mellei simogatása közben vadul a pináját nyalogattam, majd egy s végül négy ujjamat tettem belé! Ekkorra már annyira beizgultam, hogy tudtam most vagy soha, de ő még halogatta. Kicsit félt a fasztól, mondtam már, de a behatolási aktus elodázásának véleményem szerint az ő szempontjából sem lett volna számottevő gyakorlati értelme.

Bezirka harminc perc elteltével már mind a ketten elélveztünk egyszer, s így már annyira élveztük, hogy nem bírtunk tovább várni, elővettem egy gumit (TODOSOPALLE márkájút), felhúztam, majd faszomra ültettem a leányt, s vadul dugni kezdtünk. Úgy lovagolt, mintha álmában is ezt gyakorolta volna, nyálkás puncija csak úgy cuppant a súrlódások következtében. Ekkor hátára fektettem, s hátúlról szűk seggébe eresztettem kéjektől majd szétdurranó faszomat! Kis idő múltán kivettem faszomat és ismét szopni kezdte, majd szájába élveztem… Oly érzelemmel nyalogatta le faszomról a sok spermát! Máig emlékszem a tündéri elragadtatására. Ekkor ismét odahúztam magamhoz, s lucskos pináját isméd vadul nyalogattam, s ekkor ő beleeresztette szíve lelkét, s számba élvezett! A nedveinek volt némi utóíze, kurkuma és kökény, koriander vagy olajbogyó.

Majd egymás mellé feküdtünk, s csókolgattuk egymást, most már lassan, kifulladt energiáink utolsó pulzálásait meglovagolva. Némi idő múltán felöltöztünk. Én néztem, hogyan veszi fel a bugyiját, hogyan takarja el apró pici szűk bejáratú fenekét, amiből ki sem tisztogatta magvam. Egymásra mosolyogtunk, fényesen, mint az áprilisi napkorong, s visszasétáltunk az iskolába, s folytatódott a tanítás. Utána még fél éven keresztül vad szexben dús szerelmes kapcsolatot folytattunk, míg végül mindketten megcsaltuk egymást, és rájöttünk, hogy nem vagyunk már képesek maradéktalanul kielégíteni egymás szexuális, érzelmi és egzisztenciális igényeit.
Hozzászólások
További hozzászólások »
matyiaratyi ·
HAmarosan új történetem érkezik! Csekkoljátok majd!

DeadRose ·
Szar,szar,szar,szar,szar... wáháháhááá.. xD
Az előttem szólók elmondták a miérteket szóval nem fejtem ki :innocent:
Ésnoshátigen... csak azért, mert a szüleidnek van pénze, és mindent a feneked alá tesznek amikor füttyentesz, és csakazért, mert (allítólag) olyan hűdenagyonnagyon sok barátnőd volt és ez miatt tapasztalt vagy...khm..elvileg... nem jelenti azt, hogy jól is tudsz írni... inkább hagyd a francba az egészet és menj az Alpokba síelni :innocent: :smile:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: