Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szerelem a matekkönyv felett

Most múltam 17 éves, és úgy érzem, igazán szerelmes vagyok. Ez egy igaz történet, arról, hogyan vesztettem el a szüzességem. Mostani barátom, Gábor volt az első az életemben. Nem bántam meg, hogy így döntöttem, szívből szeretem őt.
Gimnázium második osztályában kezdődött minden. Új diákként érkeztem az osztályba, nehezen ment a beilleszkedés. Gábor volt az, aki segített nekem, aki összeismertetett mindenkivel, és szépen lassan mély barátság szövődött köztünk. Bár én mindig is többet akartam tőle, mindig is tetszett, pedig nem volt az esetem (én a fekete hajú, zöld szemű srácokért bomlottam) ő pedig ennek szöges ellentéte volt. Szőke hajával, és vakító kék szemeivel az osztály legjobb pasijai közé tartozott.
Volt, hogy mindketten éreztük, hogy a másik egy kicsit több mint barát, volt hogy éreztük, ez az ölelés egy kicsit hosszabb volt, mint két barát között illő lenne, de sose zavart minket. Szerettük egymást, tudta mindenki. Ő segített, ha szerelmi bánatom volt, és én is adtam a tanácsokat, ha ő csajozott.

Aztán harmadik év elején minden más lett. A nyár alatt keveset találkoztunk, és nagyon megváltozott. Férfiasabb, markánsabb, lehengerlőbb lett, alig tudtam levenni róla a szemem. Matekból sajnos nagyon rosszul álltam, egymás után kaptam ki az egyes témazárókat. Gábor felajánlotta, hogy korrepetál, ha gondolom. Örömmel elfogadtam a segítséget. Szombat délután mentem át hozzá, mert ő azt mondta: "Nincsenek itthon a szüleim, most senki se zavar meg minket". Valahogy éreztem, hogy itt nem csak matek lesz, és kicsit többet készülődtem… parfüm, combfix, női praktikák.
Leültünk a matek könyv fölé, de éreztem, hogy nem tud rá koncentrálni. Szemeit fel-le járatta rajtam, majd egyszer csak mélyen a szemembe nézett. Láttam, ahogy kitágultak a pupillái. Megölelt, és a fülembe súgta, hogy megőrül a vágytól, ilyet még nem érzett.

Pár perc múlva az ágyán csókolóztunk. Keze lassan tévedt be a blúzom alá, érintésétől megremegtem. Rámnézett, és én elvesztem a gyönyörű szemeiben. Nem volt megállás... Megszabadított a nadrágomtól és a felsőmtől, kezei egyre lejjebb tévedtek, combjaim közé. Apró csókokat lehelt minden porcikámra, majd óvatosan lehúzta a tangám. Felegyenesedet, és pár percig csak némán nézett, majd combjaim közé fúrta a fejét, és csókolgatni, nyalogatni kezdett.

Remegtem az izgalomtól, és ettől az új érzéstől. A fülembe súgta, hogy lazíts, engedd el magad, sose tudnék fájdalmat okozni neked... Éreztem, ahogy először egy, majd két ujját csúsztatta belém, és ki-be húzogatta... Egyre jobban vágytam rá. Lehúztam róla a farmert, és a boxert. Életembe ekkor láttam először meredező férfiasságot, és bevallom, megijedtem. Megölelt, csitítgatott. Szájon csókolt, nyelve mélyen siklott a számba. Megkérdezte, hogy biztos akarom-e... csak egy sóhaj hagyta el a számat, és magamhoz húztam.

Elmosolyodott, majd óvatosan belémhatolt... Fájt. Egy könnycsepp folyt le az arcomon. Lecsókolta rólam, és finoman, nem követelőzően megcsókolt. Mélyebbre hatolt, csípőjét hozzám szorította. Egyre mélyebben, és gyorsabban húzogatta bennem lüktető férfiasságát. Majd egyre hevesebben vette a levegőt, egy pillanatra hátrahanyatlott a feje, ás rámborult. Érezte, hogy én nem mentem el. Lágyan simogatni kezdett, átölelt, együtt aludtunk el.

Azóta is együtt vagyunk, szeretjük egymást, és ennek így kell lennie!
Nem bántam meg, hogy vele történt először. Bár másnap szaladtam a patikába, aktus utáni tablettáért, meg voltunk mindketten ijedve, azóta már vigyázunk a védekezésre is.
Köszönöm, hogy elolvastátok az írásomat, úgy éreztem, szeretném elmondani mindenkinek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
black-rose ·
Nekem végülis tetszett.A testi szerelemnek gyönyörűen megformált szövegét olvashattam,köszönöm szépen

melisz ·
:)
Tetszik.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: