Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szenvedélyes délelőtt

Verőfényes délelőtt volt. Csak ültem és néztelek. Szerettelek nézni, hisz oly gyönyörű voltál. Válladra omló göndör hajfürtjeid mindig elkápráztattak. Imádtam a bőröd különleges illatát. Nem, nem a parfümödét, a bőrödét! Szinte csüngtem rajtad mindig. Ebben az idilli pillanatban még szebbnek láttalak. Te valahogy megérezted ezt és leültél mellém. Megfogtad a kezem, és mélyen a szemembe néztél. Nekem ennyi elég volt. Nem kellett, hogy azt mond, hogy szeretsz, nem kellett hogy ajándékokkal halmozz el. Ezek a dolgok mind mind semmik voltak pillantásodhoz képest. Csak az számított, hogy képes voltál így nézni rám. Barna szemeid égi tüneményként hatottak. Megcsókoltál. Ajkad mézédes volt, mint mindig. Nyelveink őrült táncot jártak. E szenvedély örökre összekötött bennünket, éreztem, még ha akarnék se tudnék ettől elszakadni. Észrevétlenül elengedted a kezem, s derekamra csúsztattad. A külvilág megszűnt létezni, csak te voltál és én. Kezed lágyan simogatott, s te nem tudtad, hogy mennyit is jelent ez nekem. Szememben te voltál a világ, te voltál azaz ember akire mindig is vágytam. Azt hiszem ez az érzés kölcsönös volt, hisz szemed megmondta, hogy istennőként tekintettél rám.

Eközben a kezed lejjebb csúszott, s a fenekemet érintette. Gyengéd voltál és érzéki. Csókunk egyre kevesebb volt, s éreztem, hogy mindkettőnkben feltámadnak az ösztönök. Az ágyban is tökéletes párost alkottunk, szexuális életünket bármelyik pár megirigyelhette volna.
Én sem tétlenkedtem tovább, kezem lassan a sliccedhez csúszott. Meglehetősen tetszett ez neked, így hát lehúztam a cipzárt, s finoman férfiasságodhoz hozzáérve kényeztettelek tovább. A te kezed a fenekemről a nadrágomba vándorolt, s gyengéden simogattad a vénuszdombomat. Nagyon kezdtem már beindulni, de te sem éreztél másképp. A szenvedély nagyobb méreteket öltött, s hirtelen vetkőztetni kezdtük egymást. A díványon is már számtalanszor megtörtént, nem éreztük magunkat feszélyezve.

Pillanatok alatt mindkettőnkön csak fehérnemű maradt. Így még vonzóbb voltál, tested messze nem volt tökéletes, de nekem így volt a legszebb. Szemed ismét mindent elárult, kebleim, mint mindig őszinte csodálattal töltöttek el. Csókolgatni kezdted őket, majd feljebb csúsztál, s nyakamat kényeztetted. Pontosan tudtad, hogy mennyire szeretem, ezt egyre nedvesebb nemi szervem és halk nyögéseim jelezték. Óvatosan az alsóneműdbe nyúltam és éreztem kemény férfiasságod. A nyakamról a nyelved átvándorolt a melleimen át a hasamra. Itt végig puszilgattál, közben kezeddel a fehérneműmbe nyúltál, érzékien s óvatosan ujjazni kezdtél. Nyögéseim egyre hangosabbak lettek, s ezen felbátorodva lehúztad a tangámnat, és szájjal kezdtél kényeztetni. Vadul a hajadba túrtam, a mennyben éreztem magam. Semmi más nem számított csak a kéj, érezni akartam a gyönyört. Egyre gyorsabban és erősebben nyaltál. Ezt már nem bírtam, olyan orgazmusban volt részem, mint még soha.
Sikolyom hatalmas volt, a szomszéd lakásban is biztosan hallották. De nem érdekelt. Ez a kéj mindent megért.

Most rajtam volt a sor, hogy legalább ekkora élvezetet biztosítsak neked. Forrón megcsókoltalak, s hátadra fektettelek. A fülednél kezdtem a kényeztetést, hisz tudtam, hogy ez az egyik erogén zónád. Lágy nyelvcsapásokkal izgattalak, majd áttértem a nyakára. Ezt is különösen szerette. Kezemmel közben férfiasságod kényeztettem, s keménysége mutatta ennyire jól is esik neked. Nyakadtól lassan lefele haladva elértem puha hasad, megpuszilgattam, s haladtam tovább péniszed felé.

Mikor elértem finoman nyalogatni kezdtem, majd számmal vákuumot képezve isteni gyönyörben részesítettelek. Közben fel-felnézve drága arcvonásaidon is látszott, hogy igen csak tetszik neked. Egyre erőteljesebben kényeztettelek. Hamarosan eljött nálad is az orgazmus pillanata. Megremegtél, arcod kifejezéstelenné vált, de pontosan tudtam, hogy a gyönyör pillanatai ülnek ki finom vonásaidra. Folyamatosan lövellted az ondót a számba, éreztem a megszokott sós ízt, majd lenyeltem. Finoman kivettem péniszét a számból, tudtam hogy ilyenkor még nagyon érzékeny.

Pihegve melléd bújtam, s lágy csókot nyomtál ajkaimra. Csodálatos érzés volt karjaidban megpihenni, a legcsodálatosabb, amit ember kívánhat, melletted mindig nőnek éreztem magam. Lágyan átöleltelek, s tovább élveztem e mennyei pillanatokat.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sweet Freedom ·
:flushed: :flushed:

ROCKY88 ·
Szeretni is kellett volna,és nem csak a \\\"férfiasságot\\\"...
Pedig lett volna más is, de tönkretetted, nincs vissza út.... :frowning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: