Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szenvedély

A szenvedély, a túlfűtött erotika marcangolja testem. Nem értem miért, de érzem, hogy pezseg a vérem. Hevesen lüktet a vér ereimben. Mint a hatalmas folyam, mely ki akar törni medréből. Mely nagy sebességgel tör előre. Meg akarja testesíteni a testi vágyaimat. Ki akar törni az érzelem. Elönt a mámor, melytől elvesztem az eszem. Nem tudok ellene tenni, talán nem is tudok. Vagy nem is akarok. Hagyom magam sodorni az árral. Minél jobban fékezem magam, annál erősebb lesz a vágy. Nem vívódom semmivel, nem érdemes. Ki akar törni, ki is fog. Nem tudok gátat szabni eme csodálatos érzésnek. Kívánom az élet nyújtotta örömöket. Kell valami, ami megtestesíti a kínzó gyönyöröket. Ami fellobbantja a tüzet bennem, ami nem hagy elenyészni a marcangoló tűzben. Kell egy érzés, amitől égni kezdek, lángolni, ami megemeli a vérnyomásomat a fellegekig! Amitől elszállok a kéj mámorába. Elröpít idegen helyekre, megmutat mindent, amitől megfosztott az élet. A monotonitásnak gátat kell szabnom, nem szabad hagynom, hogy a gonosz lehúzzon a mélybe.

Felül kell emelkednem, hisz egy hang engem hív. Fogja a kezem és húz magával, húz egy olyan helyre ahol minden szép és boldogít! Ez a kéz a vágy, amely kiszakít a hétköznapok szürkeségéből. Felemel, megmutatja, mi az igazi érzelem, melytől a vér pezseg! Átjárja testem apró bugyrait, minden porcikámba eljut. Az erő szét akar tépni. S addig nem nyugszik, amíg a vágy be nem teljesül. Amikor elönt a forróság, a vérem szinte alvadásnak indul, eltömíti ereim, s érzek valamit. Elindul a folyam. Lassan, majd gyorsul! Magától visz, nincs semmi ami útját állná. Minden gátat felszakít maga körül. Sodródok én is az árral. Sebesen, míg a test eléri célját. Mint folyam a tengert!... Csend van. Hirtelen vége szakad az egésznek, megnyugszik a vér az ereimben, lelassul. Megszűnik létezni... és mikor nem számítasz rá, jön a szakadék. Újra felgyorsul a folyam.

Nem tudod mi történik, csak érzed a vágyat a gyönyört, a szenvedélyt, amely megint marcangol. Közben nem érzel mást, csak lebegsz, élvezed az élet minden kis rezdülését. Érzed a tested melegét, a forróságot, amely újból, és újból elönt. Nem számít senki, és semmi, csak az érzés. Nincs külvilág, csak te vagy. Csak te! Te vagy a vágy központjában. Kizársz minden mást, csak a szenvedélyre figyelsz. Figyelned kell, mert ha nem teszed vége szakadhat az egésznek. Ne hagyd, nem szabad. Élvezz ki minden pillanatot. Ne hagyd veszni a boldogságot a gyönyört. Úgy is vége lesz. Vége szakad. A folyó is eléri célját, elvégzi munkáját, és a dicsőség mámorában úszva eléri a tengert. Ott lecsendesül, megszűnik az áramlás. Lassan sodródik tovább. Megy tovább az ismeretlen felé, amíg el nem jut az út végéhez. Ha vége is szakad a gyönyörének, a vágy akkor is benne él. Nem áll meg, halad tovább.

A vágy sosem hal ki belőlünk. Megy tovább. Néha erősebb, néha gyengébb. De bennünk van. Nem alszik ki. Mindig bennünk él. Amíg élvezzük és szeretjük.
Hasonló történetek
29418
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
22483
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: