Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szélvész hódoló

- Szia, Aaron vagyok.
- Öh, szia öhm Mia.
- Mond csak szabad ez a hely? – kérdezte Aaron mosolyogva és a lány melletti szabd helyre mutatott a padon.
- Öhm, persze – felelte a lány.
- Köszönöm – mondta a fiú és leült. – Mia… hm még nem találkoztam Mia nevű lánnyal, igazán különleges – jegyezte meg nyugodtan. - Mondd csak Mia, hiszel-e abban, hogy valaki egy öt perces beszélgetés keretében kiderítse, hogy összeillik egy lánnyal?
- Öh… Tessék? – kapta fel a fejét Mia.
- Lefogadom még egy srác sem kérdezte meg ezt tőled – folytatta Aaron szemtelenül mosolyogva.
- Hogyan? Mi a… - bökte ki Mia, de Aaron azonnal a szavába vágott.
- Nos, ha már feltették neked ezt a kérdést korábban, akkor azon szerencsés nők közé tartozol, akik már legalább egyszer az életben találkoztak egy rendes pasival. Ha viszont nem, akkor most jött el az a szerencse.
- Oh, és ez maga lenne? – vágott a szavába Mia.
- Kitudja?!  Az a szép az életben, hogy mindig minden percben találhatunk valami érdekeset – magyarázta kényelmesen a fiú. - A legtöbben túl gyávák, vagy épp lusták, ahhoz hogy éljenek egy ilyen lehetőséggel. Ahogy az előbb elsétáltam maga előtt, azonnal felismertem a lehetőséget és éltem is vele. Szokott maga élni a lehetőségeivel?
- A lehetőségeimmel?  - lepődött meg a lány. - Én…
- Például, ha meglát egy helyes fiút az utcán, magának lenne e bátorsága odamenni hozzá és élni a lehetőséggel?
- Hogy én menjek oda hozzá? Az a férfiak dolga!
- És higgye el száz százalékig ezen a véleményen vagyok én is. Csakhogy a huszonegyedik században élünk. A legtöbb pasi gyáva alak, és fél kezdeményezni. Egy vadidegennel szemben meg pláne inába száll a bátorsága. A nőknek talpraesettnek kell lenniük, ha azt akarják, hogy "az a vonzó srác az utca túloldalán" teszem azt, elkérje a számukat.
- És most maga így próbálja meg elkérni az enyémet? – húzta fel a szemöldökét Mia.
- Hogy én? Nem dehogy. De holnap este hat órakor meglehet, hogy ugyanitt fogok ülni, ezen a padon, ahol most is – felelte mosolyogva a srác, mélyen a lány szemébe nézve, majd váratlanul felpattant a padról.
- Sajnos lejárt az öt perc. Tetszett a fukar szóhasználata, amit nyilván a meglepettség okozott – vigyorgott Aaron. – Örültem a találkozásnak Mia, további szép napot. – Azzal elsétált.
- Én… viszlát… - hebegte amaz zavarodottan.
Hasonló történetek
6645
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
4465
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Érthetetlen számomra - és gondolom, a még megmaradt néhány olvasó is így látja ezt -, hogy Pemete és hasonszőrű társai miért az olvasókkal/kommentelőkkel, és miért nem inkább az írásokkal foglalkoznak.
Csak halványan remélem, hogyha egyszer elviszik őket az intézetből egy jótékonysági színházi előadásra, Pemete és társai nem a színpadnak háttal foglalnak majd helyet, s nem a közönséget fogják lesni egész előadás idején. Biztos furcsállani fogják, hogy a színházban a székek előre néznek, és nekik kényelmetlen lesz ezen fordítva ülni, és bíznak benne, hogy a szanatórium vezetésének nem jut többé eszébe színházzal jutalmazni az ápoltakat.
Varanus ·
Te ocsmány csaló, te/ti voltatok azok, akik több száz kamunicket gyártva hamisítottátok meg az egykori szavazatok állását, illetve ezekkel a klónokkal megannyi, tömegeket félrevezető kommentet büfögtetek oda a saját írásaitok alá. A másokét meg jól lehúztátok. Ezek után inkább ne beszélj!
Marokfegyver ·
Nem kell válaszolni, mert nem érdekel ám komolyan, csak úgy kérdezem: olvastál már egyáltalán valamit, PEMETE, vagy csak a balhé miatt jársz ide, mint a meccsre járnak egyesek?
Egyébként akár kérdezlek, akár nem, nem tartok igényt a társaságodra, bár régen jártam már állatkertben, de ott sem beszélgetni szokás a rácson keresztül.
Varanus ·
Csaló kis buzi vagy. Unalmas, tangácska, carys, mylord,gagaradio,gumicsizma,szerenella,kabare,shara69,királfyi79,vadászlány,barnaszem....stb. CSALÓ!!!!!!!

Marokfegyver ·
Azt hiszem, nem voltam eléggé világos, de hát emberi kommunikációhoz vagyok szokva, nem ismerem pontosan a rácson túli szokásokat (bár talán majmok már festenek is egyes állatkertekben? no hajrá, lehet fejlődni!)
Szóval: nem vagy az estem, de ha felolvastatod magadnak valakivel a művet, és esetleg kialakul valami épkézláb véleményed - min. 4 szó magyar nyelven -, arra biztosan büszke lesz minden itteni olvasó, mert az már igen szép teljesítménynek számít az eddigi, kritikán aluli teljesítményedhez, amikor belekötsz mindenkibe.
Nos, Pemete, menni fog?
bogumil ·
Híradót néztem, kávéztam és söröztem,nem pedig szerenella bőrébe bújtam, fingógerlice madaram.
Varanus ·
Miért unnám? Hát Istenem,cigány családból származnak. Ez van.
Varanus ·
Magyar nyelven beszélek,amelyet te nem tudsz beszélni, nem tudsz ilyen nyelven írni sem ; biztosan azért nem érted, hisz te csak az állatok nyelvén értesz, patkányka!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: