Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szaxkalandok I (2. rész)

Lányok! Mindenképpen próbáljátok ki. Én, ahogy így visszaemlékezem arra az éjszakára, életem legorgazmusdúsabb kalandja jut eszembe, bár igaz, a tizedik után már nem nagyon tud ráhangolódni az ember a szexre, de hát itt nem mi, hanem ők irányítanak. Nincs mit tenni, és bár a végén csak fekszel, és élvezed: nagyon jó! Az, hogy úgy szopsz egy faszt, miközben érzed, hogy hátulról dolgoznak rajtad, feledhetetlen élmény. A többit nem részletezem, a szendvics-pózt nem muszáj kipróbálni. Én megtettem, és nem bánom. Négy két, két nyelv, két farok, és mindez csak azért, hogy téged kielégítsen! Ha szerencséd van, olyan partnereket fogsz ki, mint én.

A lakásba belépve mondták, menjek nyugodtan a nagyszobába. Jöttek mögöttem, Adam forró lehelete szinte a vállamat bizsergette. Tudva, mi vár rám, remegő lábakkal léptem be a nappaliba és ültem le a kanapéra. Adam rögtön mellém ült, félig felém fordulva, s mintegy véletlenül jobbja a bal térdemre siklott, majd feljebb csúszott, és lassan simogatta a combom. Herceg a hifitorony felé indul.
- Kérsz valamit inni? Bort, üdítőt?
- Egy kis izgalomcsillapító jól jönne - azt tudom, hogy a hangom rekedten csengett. Adam felnevetett, Herceg elmosolyodott, és egy lágy zenét tett be, amolyan ágybacsalogatót. Ekkor már biztos voltam benne, hogy ez a két férfi nem először csinálja ezt. Egy pillanatra elkapott a félsz, de aztán gyorsan tovarebbent - köszönhetően ez a hangulatosan berendezett lakásnak és Adam ajkainak, melyek az ujjaival félrelibbentett hajam alatt rejtező nyakamra tapadtak, óvatosan, puhán csókolgatva. Eszembe sem jutott, hogy eltoljam magamtól.

Átadtam magam a kényeztetésnek, saját kezemmel Adam combját kezdtem el simogatni, egyre araszolgatva az ágyéka felé, majd felé fordulva vad, vehemens csókban forrtunk össze. Adam ujjai felhúzták a miniszoknya alsó részét, miközben én lassan áttértem az igencsak duzzadó nadrágra. Halkan felnyögött, én pedig nem bírván türelemmel, lehúztam a sliccét, kigomboltam a farmert, és a harcra készen előugró merev fallosz szinte az ujjaim közé ugrott. Óvatos csuklómozdulatokkal kezdtem el kényeztetni, miközben azt vettem észre, hogy már nem kettő, hanem négy kéz kényeztet, lévén Herceg visszatért, az italt egy asztalra tette, és a másik oldalamra ült. Egy pillanatra ismét megijedtem, elhúztam a kezem, de Adam elkapta és visszahúzta, én pedig lassan, finoman folytattam a kézimunkát, miközben éreztem, hogy Herceg ujjai sebesen kipattintják a miniszoknya övét, majd lefelé húzzák. Csípőmet megemelve segítettem neki, és a fekete ruhadarab a földön landolt, én magam pedig immár bugyiban ültem ott. Adam lehúzta a pólóját, Herceg pedig finoman csókolgatni kezdte a combomat, csípőmet, fenekemet, ami szabad préda volt, lévén én Adam felé fordultam.

Csókjai, erre tisztán emlékszem, borzongatóak voltak, mígnem abba nem maradtak. Adam kissé megemelte a csípőjét, én pedig elértve szándékát, lehúztam róla a nadrágot alsóstul - egyikünk már meztelen volt. Elhúzódtam Adamtől, és Herceg felé fordultam, miközben lehúztam magamról a toppot. Herceg még ruhában volt, én pedig már régen átnedvesedett bugyiban, és immáron félmeztelenül.
Rutinosak voltak.

Amint Herceg felé fordultam, Adam ujjai a bugyin keresztül a lábaim közé siklottak, és finoman dörzsölgetni kezdett. Kéjesen felsóhajtottam, miközben kiszabadítottam Herceg szerszámát is, és most vele forrtam össze forró csókban, miközben lábaimat szétterpesztve hagytam, hogy Adam félrehúzza a tangát, és lassan nedves puncimba hatoljon egyik ujjával. Beharaptam ajkaimat, elhúzódtam Hercegtől, és Adam felé fordultam. Herceg kihasználva a szünetet, sebesen ledobálta magáról a ruháit, én pedig eltoltam Adam kezét, és lehúztam a bugyimat. Adam mosolyogva mellém siklott, én pedig mindkét kezemmel oldalra nyúlva egyszerre markoltam meg a két meredező faszt, és lassú csuklómozgásokkal kezdtem el húzogatni rajtuk a bőrt, miközben a két férfi a testemet csókolgatta, és hol az egyikük, hol a másikuk simogatott vagy ujjazott. Végül aztán Herceg eltolta a kezemet, és leszállva a kanapéról, elém térdelt. Érezve, mi jön most, lejjebb csúsztam a kanapén, így csípőm túlcsúszott annak szélén. Vágyakozva emeltem fel lábaimat, miközben Herceg rájuk fogott, és a nyakába vette őket, én pedig ajkaimat beharapva figyeltem, ahogy közeledik puncimhoz. Egy apró csók, kéjes nyögés kelt életre, aztán a következő pillanatban nyelve ameddig csak tudott, belém hatolt. Hangosan felsikkantottam, combjaimmal összeszorítottam a fejét, de máris abbahagyta, és felnézett, mosolyogva.

- Halkabban!
- Bocsi - vörösödtem el, és folytattam volna, hogy nálam ez így megy, de Adam feltérdelt a kanapén a bal oldalamon, mosolyogva. Felém fordult, merev pénisze szinte kínálta magát.
- Majd én lefoglalom a száját.
- Hülye - nyögtem fel, ugyanis Herceg visszatért korábbi elfoglaltságához, csakhogy most nyelve fel-alá kavillált a csiklóm környékén. Bal kezemmel megfogtam Adam falloszát, és a számhoz emeltem, majd lassan előretoltam a fejem, miközben nyelvemmel hol gyorsuló, hol lassúló köröket írtam a makk körül, lassan hol előre, hol hátra húztam a fejemet, olyan mélyen benyelve a dagadó erekkel behálózott testrészt, amilyen mélyen csak lehetett. Mindeközben fojtott nyögéseket hallattam, és talán párszor finoman végigkarcoltam Adam kényes testrészét is, mert erre tisztán emlékszem, összerezzent, de ez érthető - "odalenn" ugyanis folytatódott a kényeztetés, méghozzá nem is akárhogy.

Egyszercsak Adam elhúzódott tőlem, és nyögve leszállt a kanapéról. Herceg is abbahagyta, amit csinált, mérhetetlen bosszúságomra, és egy kissé érthetetlen párbeszéd következett számomra, ami rólam szólt. Utólag arra vonatkozott, hogy milyen jól szopok, és hogy Adam már majdnem elment. Most viszont helyet cseréltek, és Herceg térdelt mellém, kissé már megpuhult pénisszel. Nem tartott sokáig, és ismét úgy állt az, mint a cövek, áldásos ténykedésemnek hála, miközben Adam vette át HErceg helyét. Ő sem csinálta rosszabbul! Azzal kezdte, hogy ajkai közé szívta megduzzadt csiklómat, és hol erősen, hol gyengéden szívogatta. Egyre erőteljesebben hangzottak fel a folytott nyögések részemről, de most sem tudtam elélvezni, Adam abbahagyta, amit csinált, és felnézett rám. Kiengedtem ajkaim közül Herceg farkát, és bosszúsan ránéztem.
- Folytasd!
- Váltás van - Herceg lezuttyant a kanapéra, Adam pedig hátrahúzódott. Nem értettem, mit akarnak, de Herceg irányított. Lesegített a kanapéról, maga elé húzott, én pedig rájőve, mit akarnak, letérdeltem. Bal kezemmel Herceg combján támaszkodva hátranéztem, jobbom a nyáltól nedves faszra siklott, miközben Adamet lestem. A másik srác mögém térdelt, kezeivel a cspőmre fogott, és úgy irányított, hogy felé pucsítsak. Még sosem csináltam gumi nélkül és ezen nem most akartam változtatni. A magyarázat azonban meggyőzött.
- Nézd Laila, mi itt felváltva fogunk... szeretkezni veled. A célunk az, hogy minél többször, márpedig ahhoz nem kellene elélveznünk túl sűrűn, mert akkor nem fog sokáig tartani. Viszont ha gumit húzunk, azt mindig le kell venni, amikor cserélünk.

Ez meggyőzött. Bár féltem attól, mi lesz, ha valamelyikük belém élvez, elég tapasztaltnak tűntek ahhoz, hogy ne kövessenek el ilyet. Ellazultam, és Adamet figyeltem, aki mögém térdelt, baljával a fenekemet fogta, jobbjával pedig a farkára markolt rá és makkját vaginámhoz érintette. Lassan megkezdtem a behatolást, én pedig szinte azonnal elkezdtem hangosan nyöszörögni. De nagyon élveztem! Jobbommal közben lassan húzogattam a bőrt Herceg farkán, miközben hátulról belém hatolt apró lökésekkel a másik pénisz. Mikor Adam csípője fenekemhez simult, felnyögtem, és előrefordultam. Adam máris mozogni kezdett bennem, szerszáma ki-be csusszant bennem, kéjes sikkantásokra késztetve, én pedig előrehajoltam, és ajkaim közé engedtem ismét Herceg farkát. Adam mozgásának ütemére bólogattam, közepes tempóval, nyelvem viszont sebesen pörgött, s a lökések ütemére hol előre, hol hátra mozdultam. Izzadt testek kipárolgása tette forróvá a levegőt, s én érezve, hogy jön az orgazmus, kiengedve ajkaim közül Herceget, hátravetett fejjel élveztem Adam mozgását. A szőke srác érezte, hogy közeledek a csúcshoz, és gyorsított a mozgásán, de zihálásán éreztem, hogy ő is közeledik.
Én jöttem hamarabb. Hangos sikollyal robbant bennem a bomba, s Adam szinte abban a pillanatban kisiklott belőlem.

//Folyt. köv.//
Hozzászólások
További hozzászólások »
fciska ·
folytasd!!!!!
:heart_eyes:

Laila ·
El lett küldve a folytatás :blush:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: