Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szárnyaszegett magány

Szárnyaszegett magány
(a százegyedik)

Lassan sötétedett. Felgyúlni látszottak a fények. Elmerengve nézegettem az utak mellett sorakozó fákat. Lombjaik árnyéka már hosszúra nyúlva pihent a forró betonon. Nyomott a levegő. Közel annyira sem ugyan, mint a hangulatom. Hiába próbálok elrugaszkodni. Hasztalan. Szárnyaim megtépázva. Fájdalmas súlyként ülnek hátamon. Már nem ők tartanak engem. Én tartom őket. Nincs a boldogságnak olyan szele, mely a magasba tudna ragadni. Tudom, hogy nincs vége. Tudok még repülni. De nem most van itt az ideje. Szabad vagyok. De értelmét nem látom. Törött szárnyam fájdalma elviselhetetlenné vált. Pedig megszokhattam volna már.

Két hónapja sincs annak. Szárnyam szegte. A búcsú szele földhöz csapott. A fészket csak nemrég hagytam el és így végzem. Ily védtelen. Pedig az Én dolgom védeni. Még sírt... még gyerek volt. Kezét fogtam segítőn. Repültünk a nap alatt. Majd gügyögőn törtek fel torkából a hangok. S lassan beszéde értelmessé vált. Ó, hány hasonlót láttam én! Jöttek lassan az iskolák és megemberesedett a babám. Végigkísértem életét. Óvtam, intve a bajtól. Sorsa felett én dönthettem, barátokat én szereztem. Idősebb vagyok nála, megéltem pár háborút. Sajnos túléltem őt is... Betegen ott feküdt. Hallottam a ketyerét, melyet mellkasa zárt el a zord világtól.
De lassan... szíve ritmusa egyenetlenné vált. Még mindig hallom. Mind a száznak éjbe sikoltó dalát. De lehet, több is volt, ki szárnyaim alatt hunyt el. Kezem tiszta, de vétkeztem. Vigyáznom kellett volna rá. De a halál elől nem, csak mennybe meneszthetek. Óvni tudok, menteni nem!

Most keresem új emberem. Még le nem töri a szárnyaimat ő is. Régóta cselekszem így. Mióta világ a világ s ember él. A távolban gyereksírás: egy újabb védtelen. A százegyedik gyerek, akit Én ŐRANGYAL védhetek.
Hasonló történetek
20916
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
22535
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: