Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szapphó Társaság - Carmen éjszakája

Carmen a szoba végében állt és maga előtt összefont kezekkel figyelte a körülötte zajló eseményeket. Nézte, ahogy a mindenfelé nyüzsgő, csacsogó és nevetgélő nők szinte kézről kézre adják a lányát és Susan mosolyogva és boldogan néz mindenki szemébe.
Enyhén összerezzent, valahányszor valamelyik nő tánc közben kissé lejjebb csúsztatta a kezét, és ahelyett, hogy átfogta volna a derekát, belemarkolt Susan fenekébe. A lány szemmel láthatóan nem zavartatta magát. Sőt, még élvezte is a dolgot. Carmen nem tudta, hogy miért fogta el ez a különös érzés. Elvégre ez volt az a nap, amire már tizenhat éve várt. És ez volt az a nap, amire Susan is vár, amióta az eszét tudta. Látszott rajta. Látszott csillogó szemében, fülig érő szájában és abban is, ahogy torka szakadtából nevet a fülébe suttogott perverz humoros megjegyzéseken.
Ők most már Susan feleségei is. És most már Susan is Carmen felesége. Gyöngén megmarkolta a saját alkarját. Emlékezett rá, amikor Susan még olyan kicsi volt, hogy szinte elveszett a karjai között. Korán született és, bár sohasem volt magas, akkor még kifejezetten kicsi volt. Úgy nézett ki, mintha a legkisebb szellő is elvinné. Carmen gyöngéden ölelte magához, csitítgatta és dúdolt neki.

De a lánya most már felnőtt. Nehezére fog esni úgy tekinteni rá, mint egy nőre és nehéz lesz a feleségeként kezelnie, de Susan mindig is az ő kicsi lánya marad.
- Elragadó teremtés – szólalt meg egy lágy hang mellette. Carmen oldalra fordította a fejét és Aishwaryát pillantotta meg. A magas, csinos indiai nő úgy ált ott mellette, mint egy feszülten várakozó, ugrásra kész tigris. Barna szemeiben a vágy élénk tüze égett és tekintetét mereven Susanra szegezte. Olyan volt, mintha bármelyik pillanatban kitörhetne, megragadhatná a lányt, és mint zsákmányát hurcolhatná el egy félreeső helyre, hogy a magáévá tegye.
De Aishwarya nem készült semmi ilyesmire. Tudta, hogy ez az éjszaka az övék lesz és ő tudott várni. Az arcán szelíd mosoly futott végig és a tekintete is egy kissé meglágyult.
- Valóban, királynőm – válaszolta Carmen és ismét a lánya felé fordította a tekintetét.
Susan éppen akkor csusszant ki az egyik felesége öleléséből, és egy pillanat múlva már Lori karjaiban feküdt. Carmen emlékezett, hogy a lány mennyire izgatott volt, amikor legutóbb járt itt. Eddig ő volt az egyik legfiatalabb a közösségükben. Ő volt az, akit mindenki babusgatott, akire mindenki gyengéden mosolygott. Bár az ember azt hinné, hogy Lori dühös lesz, amiért elveszti ezt az előnyét, de ő inkább még örült is ennek. Csillogó szemeit Susan tengerkék pupillájába mélyesztette és miközben táncoltak, olyan volt, mintha egy láthatatlan és eltéphetetlen fonál kötné össze a tekintetüket. Lori egész megjelenésén látszott, hogy kívánja a másik lányt és alig bírja türtőztetni magát. De az első éjszaka joga Aishwaryáé.
- Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen szép fiatal hölgy válik abból a csöppségből – szólalt meg ismét a királynő. – És nem is reméltem, hogy valaha egy ilyen szépséget a magaménak mondhatok.

Carmen halványan elmosolyodott, ahogy a mellette álló nőre nézett. Aishwarya minden egyes alkalommal ezt mondta, amikor egy új tag házasodott be a Szapphó Társaságba. Az ő szemében mindannyian gyönyörűek és kívánatosak voltak. De Carmen hiúságát mégis csiklandozta ez a már szinte túlságosan mímelt elragadtatás.
- Remélem, örömödet leled benne, királynőm – válaszolta kurtán.
Aishwarya elmosolyodott és magához húzta Carment. Karjával átfonta a nő derekát és kissé előreugró sas orrát belefúrta dús, szőke hajába. Mélyen beszippantotta a lágy levendula illatot. A királynő keze lassan utat talált magának a köntös szárnyai között és becsusszant a felesége lábai közé.

Carmen halkan felszisszent, amikor Aishwarya ujjai egy pillanatra behatoltak a bugyija alá, de aztán a királynő kihúzta a kezét a köntös alól és pajzán mosoly ült ki az arcára.
- Ne légy ennyire feszült, drágám! – duruzsolta. – Élvezd ki te is ezt az éjszakát! Susan biztos kezekben lesz.
- Ebben biztos vagyok… királynőm – vágta rá rögtön Carmen.
Igyekezett elűzni a fejéből azt a gondolatot, ami újra és újra visszatért. Hogy mennyire megváltozott minden. Mindenről ez jutott eszébe. Még Aishwarya szavaiból is. A királynő eddig mindig úgy utalt Susanra, amikor Carmenhez beszélt, mint a lányára. Sosem nevezte a nevén, vagy ha mégis, akkor is hozzátette utána azt az ismerős és most égő lyukat maga után hagyva távozó kifejezést.
Aishwarya ismét rámosolygott, majd elvegyült az ünneplő feleségek között. Talán igaza volt. Talán Carmennek tényleg el kéne felejtenie minden gondját és ünnepelni. Elvégre ez egy nagy nap. Egy boldog nap. Egy örömteli nap.

Látta, hogy Susan kibontakozik Lori öleléséből és egy másik nővel kezd el táncolni. Egy pillanatra megfeszítette az izmait, és már el is indult volna, amikor látta, hogy a lány csatlakozik két közeli barátnőjéhez. Torri és Slon nagyjából egy korúak voltak Lorival és mióta megismerték egymást sülve-főve együtt voltak. Nagyon szerették egymást. Úgy is, mint barátnők, de úgy is, mint feleségek, és mint szeretők. Carmen látta, ahogy Lori szenvedélyes csókot vált az őt üdvözlésként átölelő Slonnal és egy pillanatra ismét elszomorodott.
Kedvelte a lányt. Talán ő volt az egyik legjobb barátja a közösségben és vele érezte a legjobban magát. Aishwaryát leszámítva, persze. A köztük lévő korkülönbség ellenére Lori mindig tökéletesen megértette őt és tudta, hogy mire van szüksége. Akkor is, ha csak egy fesztelen csevegésre vágyott, vagy akkor is, amikor egy vad szeretkezésre és akkor is, ha komolyan akart beszélni valamiről. De úgy érezte, hogy ez fordítva nincs így.

Bár ezt nem érzékeltette vele, de sokszor Lori inkább kereste a barátnői társaságát, mint az övét. A kecses, antiloptestű, fekete bőrű, hátközépig érő egyenes hajú Slon, bár külsőre szinte mindenben az ellentéte volt Lorinak, de belül ugyanaz az életvidám, örökmozgó, mosolygós személyiség volt. Az alacsony, vállig érő vörös hajú, szeplős arcú Torri velük ellentétben többnyire nyugodt és megfontolt volt. Carmen ilyenkor a fiatalkori önmagát fedezte fel benne. A lány okos volt, érzékeny és gyöngéd. De néha teljesen fel tudott pörögni és olyankor olyan volt, mint a derült égből lecsapó elemi erő. Emiatt gyakran nevezték őt csipkelődve mini bombának. Torri azonban nem bánta ezt. Sőt. Ő is nevetett a vicceken.
Carmen szerette volna ezt az éjszakát Lorival tölteni, és ha végül mégsem képes lenyugtatni háborgó lelkét, akkor megbeszélni vele a problémáit. Tudta, hogy a lány boldogan meghallgatná, és szívesen segítene rajta. De nem akart belerondítani a lányok boldogságába. Lorinak ez egy nagy nap volt. Talán még jobban, mint a többségüknek. Igaz nem annyira, mint Susannek, aki élete első szexuális élményének néz elébe, de sokkal inkább, mint Carmennek, vagy a közösség más tagjainak. Inkább hagyta, hadd éljék ki a lányok a szenvedélyüket egymással.
- Gyönyörű a lányod – szólalt meg ismét egy hang Carmen mellett. A nő egy pillanatra azt hitte, hogy Aishwarya tért vissza, hogy tovább unszolja, hogy élvezze az éjszakát, de amikor oda fordult, az anyakönyvvezető mosolygó arcát látta maga előtt.
Nagyjából olyan magas lehetett, mint ő és közel ugyanannyi idős is. Atletikus termet volt, régebben rendszeresen sportolt is, de az elmúlt időben kissé elengedte magát és inkább az érzéki örömöknek adta át a testét.

Vörös szatén köntösét, amely a ceremónia alatt kifogástalan rendbe volt rendezve, most kissé meglazította, és a mellei fölött szétnyitotta, látni engedve formás dekoltázsát. A fátyol még mindig gondosan elrendezve függött a mogyoróbarna hajába font csigákon, arcán viszont az eddigi ünnepélyes komolyság helyét visszafogott mosoly vette át.
- Tudom – válaszolta Carmen udvariasan mosolyogva. Már kissé unta ezt a mondatot, amit mindenki elismételt neki az elmúlt néhány órában. Kezdetben hízelgett neki, egyesek szájából, mint például Aishwaryáéból még később is, de már kezdte unni.
- Bizonyára olyan nagyszerű feleség lesz, mint az anyja.
Carmen kérdő pillantást vetett a nőre, aki még mindig visszafogottan mosolygott rá és csillogó szemekkel figyelte az arcát.
- Biztos vagyok benne, Bree – válaszolta szenvtelenül. Tudta, hogy mit akar a nő elérni, de még inkább húzta egy kicsit. Nem szerette könnyen oda adni magát. Kivéve, ha tudta, hogy a másik nem érti félre. Aishwaryiának, vagy Lorinak szó nélkül széttette a lábát, ha arról volt szó, de másoknak meg kell dolgozniuk érte.
- Emlékszem azokra a napokra, amikor megtudtad, hogy kisbabád lesz. – folytatta Bree. – Szinte ragyogtál a boldogságtól és alig lehetett visszaráncigálni a földre.
Carmen elmosolyodott. Élvezte a nő hízelgését. Végre valaki őt is észreveszi, nem csak a lányét dicséri. Nem irigyelte a lányától a kitüntetett helyet az ünnepségen. Tudta, hogy ez a nap az övé és örült, hogy boldognak látja Susant, de ha valaki az ágyába akarja csábítani erre az éjszakára, akkor kicsit jobban is ki kell tennie magáért.
- Igen, emlékszem – suttogta. – Az volt életem egyik legboldogabb napja.
- Úgy beszélsz, mint egy vénasszony – csipkelődött Bree. – Hiszen még mindig fiatal vagy és gyönyörű. Semmit sem vesztettél abból a bájadból, amibe hajdanán a királynőnk beleszeretett.
Carmen a nő szemébe nézett. Érezte, hogy Bree pillantása mélyen belé hatol, de most már nem ellenkezett. Engedte, hogy a nő a dereka köré fonja a karjait, és magához húzza. Lehunyta a szemét, és ahogy az ajkaik egymáshoz értek, olyan volt, mintha vízbe merítené az arcát. Először csak puhán ért össze a szájuk, majd egy pillanatnyi különválás után Carmen érezte, hogy a másik nő ajkai befurakodnak az övéi közé és szétfeszítik azokat, nyomukban pedig izgatottan keresgélő kukacként csusszant át a szájába Bree nyelve, hogy vad táncba kezdjen az övével.

Az ajkaik összeforrtak, mintha végtelen szívóerő rántaná össze őket. Vadul csókolták egymást, és közben nyelveik oda-vissza jártak egyik szájból a másikba.
Carmen érezte, hogy Bree távolodni kezd tőle, de mielőtt tiltakozhatott volna, a nő magával vonta, és karját gyengéden Carmen dereka köré fonva ők is táncolni kezdtek.
Carmen teljesen elfeledkezett Susanról. Elfeledkezett minden gondjáról, elfeledkezett arról is, hogy volt egy lánya. Azt se látta, amikor tánc közben elhaladtak Loriék mellett és a lány mosolyogva nézett utánuk, majd oda súgott valamit a barátnőinek, és amikor azok helyeseltek, kisurrantak a helyiségből. Minden összemosódott körülötte és ő csak Bree zöld szemeit látta, amelyek az övéibe fúródtak.
Nem tudta mennyi idő telt el az óta, hogy táncolni kezdtek. Csak azt vette észre, amikor Bree keze lecsúszott a derekáról, másik kezének ujjait az övéibe fonta és gyengéden húzni kezdte a lépcső felé.
- Mit… - kezdte volna, de a másik nő a szájára tapasztotta az ajkait.
- Most ne beszélj, kedvesem! – mosolygott rá ismét. – Gyere! Élvezzük ki ezt az éjszakát!
Carmen szó nélkül követte, ahogy Bree a karjánál fogva húzta fel őt a szobájába. A kis helyiség egyszerű volt. Dísztelenebb, mint a legtöbb másik a hatalmas villában, de ennek is meg volt a maga varázsa.

A plafon közepén függő csillárra vékony, áttetsző vörös selyemkendők voltak kötözve, amelyek másik végeit a bútorok tetejére, a falakhoz rögzítették. Az ablak előtt is ilyenek lógtak sötétítőként, bár most ezen funkciójukra nem volt szükség. És a hatalmas franciaágy fölött is ezek lógtak, teljesen körül véve azt.
A lelógó selyemkendők mellett tenyérnyi méretű, arasznyi magas illatosított gyertyák álltak a földön és az éjjeliszekrényeken. Bree egy pillanatra elengedte Carment, hogy meggyújtsa őket és szétnyissa az ágyra boruló függönyt, majd ismét felé nyújtotta a karját.
Carmen megfogta a kezét és engedte, hogy az anyakönyvvezető, aki egy-két órával ezelőtt hozzá adta a lányát, most behúzza saját kis birodalmába, a párnákkal teleszórt puha ágyba, a selyemkendők alá, ahol csak halványan derengett a gyertyafény, a kendőkön keresztül vörös színbe burkolózva.
Bree lefektette őt az ágyra és fölé hajolt. Ajkaik ismét összeforrtak és Carmen érezte, hogy belesüpped a puha ágyba. Felemelte a kezeit és óvatosan becsúsztatta őket Bree fátyla alá, megragadva a tarkóját, és még közelebb vonta őt magához. Közben érezte, ahogy a másik nő kezei vad táncot járnak a testén, majd kiontják a saját övét, hogy a rajta lévő vörös szatén köntös jótékonyan rájuk boruljon.

Míg egyik kezével Carmen melleit masszírozta a melltartóján keresztül, a másikkal végigsimította a hasfalát és becsúsztatta az ujjait a bugyijába, úgy ahogy azt Aishwarya tette az előbb. A királynő azonban most már valószínűleg azzal volt elfoglalva, hogy örömét lelje Susanban, és hogy neki is örömet szerezzen. Carmen nem is gondolt rá többet, hanem halkan felnyögött, ahogy Bree bedugta a középső ujját a szeméremajkai közé.
Belemarkolt a nő tarkóján pelyhedző rövid, vékony szálú hajba és halkan felnyögött, zihálva bele lehelve Bree szájába. Érezte, hogy partnere elmosolyodik, de közben el nem engedve őt tovább csókolja. Forró ujjai gyöngéden simították végig Carmen nyakát, és melleit és a nő érezte, ahogy a hideg fém gyűrű a bőréhez ér. Eközben Bree másik keze Carmen lábai közé simult és középső ujja még mindig ki-be járt a nő vaginájában.

Carmen kezei is elindultak lefelé partnere hátán és letolták róla a könnyű szatén köntöst. Gyűrűje egy pillanatra bele akadt Bree melltartójának csatjába, de aztán egy gyors mozdulattal kicsatolta azt is és haladt tovább lefelé, mígnem a köntös már a lábaikon hevert és Bree bugyiját is a nő combja közepéig letolta.
Gyengéden simogatta végig a kezével felesége fenekét, miközben középső ujját bemélyesztette a két farpofa közötti völgybe, és körmével izgatta Bree végbélnyílását. Érezte, hogy a másik nő is zihálni kezd, de ahogy az előbb őt sem engedte fellélegezni, most Carmen sem engedte, hogy Bree ajkai eltávolodjanak tőle. Csak csókolta tovább és nyelvét szinte a nő torkáig lenyomta.

Bree a következő mozdulattal még mélyebbre nyomta az ujját Carmen vaginájába, amitől a nő teste megfeszült. Halkan feljajdult és érezte, hogy a testén végigfut egy erős orgazmus.
Szinte ugyanebben a pillanatban a vékony falakon egy másik, eksztatikus gyönyörrel telítődött női hang szűrődött át. Carmen felismerte Susan hangját és tudta, hogy a lány házassága Aishwaryával immár teljes. Bree felemelte a fejét és cinkos mosoly ült ki az arcára, amin halványan végigfutottak a gyertyák pislákoló fénysugarai.
- Úgy hallom a lányod már megtapasztalta, hogy tud szeretni a királynőnk.
Carmen bólintott, majd ismét megragadta Bree tarkóját és magához rántotta a nő ajkait. Úgy csókolta, ahogy nem csókolt senkit, már talán tizenhat éve. A lánya születése óta most először érezte magát igazán szabadnak. Végre kiélhette a benne felgyülemlett összes szexuális feszültséget.
Ő is mélyre nyomta az ujját Bree fenekébe, amitől a nő felsikított és szeméremajkai közül ragadós nedvet spriccelt Carmen combjára.
Carmen lelökte magáról a barna nőt és most ő kerekedett felül. A lendülettől lehullott Bree melltartója és ott maradt a vörös szatén lepedőn, feszes melleit pedig már csak a rájuk hulló átlátszó fátyol takarta.
A nő ártatlan arcot vágva nézett fel Carmenre. Olyan volt, mint aki most szeretkezik először és várja tanítómestere következő lépését. Carmennek belefájdult a szíve, amikor eszébe jutott, hogy Susan most épp ezen megy át. De inkább nem foglalkozott ezzel, hanem ráhajolt partnere melleire és a vékony selyem fátyolon keresztül izgatni kezdte a nő kemény mellbimbóit.

Bree halkan nyögött és kezeivel megmarkolta Carmen fenekét, a szó szoros értelmében letépve róla a bugyit. A fehér szövetfoszlányok tehetetlenül hulltak le a lepedőre, miközben a barna nő tovább markolta szőke szeretője fenekét.
Carmen egy idő után félre tolta a fátylat és szabadon kezdte el csókolgatni felesége melleit. Keze közben lejjebb csúszott és bele mélyedt Bree lüktető nyílásába, amitől a nő azonnal elment. Utána keze felcsusszant a nő testén és Bree mohón szopogatta le saját nedvét szeretője ujjáról.
Mi után végzett, Carmen ismét az ajkaira tapasztotta a sajátjait és lüktető szeméremdombját Breeéhez nyomta. Ajkaik együtt nyíltak és csukódtak fent és lent, a lábaik között is. Bree kezei fel-alá jártak Carmen hátán, miközben ő az egyik kezével támaszkodott, hogy ne nehezedjen teljes súlyával a feleségére, a másikkal pedig a nő arcát cirógatta.
Melleik egymásnak feszültek, ők pedig olyan vadul csókolóztak, ahogyan még soha életükben. Aztán Carmen elszakította az ajkait a másik nő szájától és lejjebb csusszant az ágyon. Befeküdt Bree lábai közé, és nyelvét mélyen a szeméremajkai közé nyomta. A nő felsikoltott, és ahogy elélvezett, telespriccelte Carmen arcát a nedvével.
A szőke nő azonban nem foglalkozott ezzel, hanem nyalni kezdte a nedves nyílást, miközben fejét lágyan mozgatta jobbra-balra.

Bree a fülei mellé tette a kezeit és a lepedőbe kapaszkodva vonaglott felesége nyelvének érintése alatt. Aztán Carmen ismét felmászott partnere mellé és engedte, hogy az lenyalja az arcán maradt ragacsos cseppeket, majd ismét megcsókolja, és hátára fektesse, mielőtt átvetné a vállai fölött az egyik lábát, hogy lüktető nyílását Carmen szája elé helyezze, miközben ő a szőke nő vaginájába csúsztatta a nyelvét.
Néhány gyors nyalás után mindketten elélveztek és fáradtan hevertek el az ágyon. Karjaikat körbe fonták egymás derekán, és egymásnak feszítették meztelen testüket, miközben ajkaik ismét forró csókban forrtak össze.
Bree hamarosan elaludt és Carmen még nézte egy ideig nyugodt arcát, ahogy halkan szuszogva fújja rá a levegőt. Arra gondolt, hogy néhány szobával arrébb a lánya is ugyanazt élhette át, amit ő most. De ez most már nem szomorúsággal, vagy feszengéssel, hanem megelégedettséggel töltötte el. Érezte, ahogy az izmai elernyednek és lassan ő is álomba merült.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: