Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szandi

A bulin itt volt néhány régi és új osztálytársa, ismerőse, akiket a nap folyamán megismertem.
Este szalonnát sütöttünk a kertben. Jó volt újra szerelmemmel lenni, mert mostanában nem tudtunk találkozni a nyári munkáim miatt, de tudtam ma újra vele aludhatok, amit már nagyon vártam. Amikor már túl voltunk a vacsorán és a sütögetésen, egyre kevesebben ültünk a tűz mellett. Végül a többiek mind aludni tértek. Már csak Szandival és régi barátjával, Gáborral voltunk kint. Jókat beszélgetve a tűz mellett néztük a csillagos eget. Elmélkedtünk a világ dolgairól és régi szép emlékekről. Nagyon romantikus volt. Szandi picit elpirulva és mosolyogva mesélte, hogy kiskorában szerelmes volt Gáborba, csak neki más típusú lányok tetszettek. Nemsokára háziasan nekiállt összeszedni a maradék tányérokat és szalonnát, hogy bevigye. Szép kecsesen lépkedett a pántos magas sarkú lakkszandáljában, amivel mindig is elvarázsolt. Segíteni akartam neki a pakolásban, de mosollyal szólt, hogy inkább rakjak egy kis fát a tűzre, mert még visszaülünk melegedni, addig Gábor segít bevinni a tányérokat és székeket. Így is volt, szerelmemre hallgatva kint maradtam a tűznél. Körülbelül tíz perc türelmes várakozás után lassan besétáltam a konyhába megnézni, hogy kell-e valamiben segítenem, de nem találtam őket, ezért megnéztem, hogy a szobájában vannak-e. Csak a konyából kiszűrődő petróleumlámpa fénye világította meg gyengén az előszobát, ahol a mosdó és Szandi szobájának ajtaja is található.
A szobájában sötét volt, mert az ajtó üvegén nem szűrődött ki semmi fény. Gondoltam elfáradhatott és lepihent. Be akartam menni, hogy melléfeküdjek, de nem tudtam, mert zárva volt az ajtaja. Az előszobából kiláttam az üres kertre, ahol a szalonnasütő parázsfénye pislákolt kicsit. Ekkor Szandi szobájából halk hangfoszlányokra lettem figyelmes, olyasmikre, mint amikor megfordul valaki az ágyán és közben szusszan egyet. Közelebb álltam a szobaajtóhoz, hogy meggyőződjek róla, biztos onnan jöttek-e a hangok. Pár másodperc után már teljesen biztos voltam benne, hogy Szandi bent van a szobájában. Átnéztem a szemközti szobába, ahol osztálytársai aludtak, de Gábor nem volt közöttük. Megpróbáltam lenyomni a kilincset mégegyszer, hogy hátha nyitva van az ajtó, csak szorul. De nem nyílt. Ezután Szandi halk suttogását hallottam, és mintha kicsit Gáborét is. Majd az ajtó mellé álltam, hogy ne lássák az árnyékomat, és még a konyhában is eloltottam a lámpát.
Újra kezdtem hallani az ágy szabályosan ismétlődő nyikorgását, és minden ágynyikorgást Szandi elcsukló édes hangja kísérte. Valamiért kellemes bizsergés érzése áradt szét a testemben, a szívem egyre hevesebben vert, felgyorsult légzésemet alig tudtam csillapítani. Nem akartam elmenni az ajtó elől, tudni akartam mi történik szerelmemmel. Fokozatosan nőtt bennem a kíváncsiság és a fokozatosan hangosodó cuppanások hallatán egyre izgatottabb lettem. 




Egyszer csak felkapcsolták a kislámpát az ágynál. Biztos azt hihették, hogy már rég aludni mentem. Próbáltam benézni a kulcslyukon amin keresztül még Szandi parfümjének gyenge illata is kiérződött, amit épp ma kapott tőlem ajándékba. Benézve láttam, ahogy szerelmem az ágyon hanyattfeküdve gyönyörű ívelt lábai átfogják Gábor meztelen testét, miközben izzadt testtel összetapadva lágyan hullámoznak. Eközben már tisztán kivehetően, folyamatosan hallottam a kéjes hangokat és az sem zavarta őket, amikor már felkapcsolt előszobalámpánál az üvegajtó előtt állok és nézek be a kulcslyukon. Ekkor inkább mintha direkt hangosabban csinálták volna, hogy rendesen halljam őket. Két mély cuppanás között még odaadóan egy röpke, halk és játékos kis felkacagást is elhagyta Szandi száját. Hosszú percek után elcsendesedtek. Nemsokára kattant az ajtózár és Szandi kijött a mosdóba, majd amikor ment vissza a szobába meglátott engem az ajtónál. Halkan kérdeztem tőle bemehetek-e én is, de csak szelíden, kedves bágyadt mosollyal nézett végig felizgult testemen és egy kecses lépéssel újra bezárkózott a szobába. Kis idő múlva ismét sötét lett a szobában és Gábor fáradtan átment aludni a másik szobába. Szandi szobájának ajtaja végre nyitva állt előttem. Szandika hason fekve békésen aludt, teste szépen csillogott a szobája ablakán beszűrődő holdfényben. Ahogy lassan, gyönyörködve odaértem hozzá, izzadt hajába élveztem. Még a kecses lábfejére is jutott egy kenésnyi. Majd szerelmemet gondosan betakargattam, és mellé feküdve hamar elaludtam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Érdekes a befejezés, de mintha kevernéd a fogalmakat. Lehet, hogy a főhős egyedüli a világon, aki "szerelmének" nevez egy olyan csajt, Szandit, aki néhány perce még ugyanabban az ágyban a régi barátjával szexelt, és szegény főhősünket be sem vette a buliba... Ennyit a cselekményről.
A stílus reménykeltő, s ha elhagynád az "egyre hevesebben vert" és hasonló frázisokat, még tetszene is.

emobaby ·
Ez nem történet, csak vázlat stílussal!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: