Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Szabadulás

Ujjai szorosan kulcsolódtak a rozsdás rudakra, ujjpercei kifehéredtek az erőlködéstől. Ám a vastag rácsok nem engedtek, így lassan feladta a kilátástalan küzdelmet és hátrébb húzódott, hátra, egészen az átlátszatlan sötétségbe burkolózó nyirkos cellafalig.

A folyó lágyan csobogva hullámzott lábai előtt, csacsogva, a nap fényét ezüst szikrákká szétszórva, felidézve a szabadság ősi érzését. A homokban ülve gyönyörködött a túlparton háborítatlanul növő fák zöldjében, közben arra gondolt, ha egy tündér egyetlen kívánságot ajánlana, ő időutazó lenne. Mert a folyó közelsége mindig megajándékozta azzal a semmivel sem fogható érzéssel, hogy egyedül van. Egyedül egy hatalmas planétán – egy átutazó, akinek az idő forgásában semmi szerepe nincs, csak nézelődik, csodál, meg nem változtat semmit, ám mégis része annak a hatalmas megnevezhetetlen csodának, amelyet fantáziátlanul csak világegyetemnek szokás nevezni. Vagy Univerzumnak…

Hangokat hallott, ám nem látott senkit – a sötétség egyaránt elszigetelte a halk sikolyok, kegyetlen kacajok és a zokogás forrását is. Bár elméje tudta: nincs egyedül, a sötétség az ellenkezőjéről győzködte, s bár mindennél jobban vágyott társaságra, egy idő után megadta magát és elhitte: a hangokat csak képzeli, és egyedül van. Segített ebben, hogy az övéhez hasonló cellák végtelen sorát nem láthatta.

Szomorúan búcsúzott a folyótól. Kiszakadt a csodából, és újra belekerült abba, amit mindennapi életnek hívnak. Nemsokára emberek vették körül, magányérzete mégis határtalanná duzzadt. Ott – gondolta -, a folyónál nem voltam egyedül. És szinte öntudatlanul elindult visszafelé. Lábai vakon vitték, érzékszervei számára megszűnt minden: a másik világ ellenállhatatlan erővel hívta magához.
A csobbanást senki nem hallotta a néptelen parton, testét befogadták a csacsogó, szikrázó hullámok. Eggyé vált az ősivel, az időtlennel, a csodával.

A cella zárában hirtelen kulcs nyikordult. Az ajtó szélesre tárult, és ő ott állt, szemben a szabadság kápráztató fényével.
Hasonló történetek
5280
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
6628
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Hmmm… Számomra elférne egy magyarázat… Valószínűleg a folyóba ugrás a magányból való menekülés, de nem vagyok benne biztos.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: