Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Suzie története

Szürke, unalmas nyári napra ébredt S. Álmosan, nyújtózkodva próbált felébredni, amin a fürdő hűs sugarai se segítettek. Egy újabb monoton nap, öltözködés készülődés és munkahely. Unottan, szinte gépiesen ment be autóval a munkahelyére. Már megint egy újabb nap, gondolta egész úton S.
De legbelül forrt benne valami, egész egyszerűen a vére. Teli volt már évek óta vágyakkal, amik gyülekeztek benne és alig várta, hogy feltörhessenek, hogy átélje azt a kéjt és borzongást, amire vágyott. Harmóniában és kiegyensúlyozott S élete évek óta, és olyan a bizalom párja és közte hogy sok olyat megengedhet magának amiről más beszélni se mer a családjában. Vére és teste néha vágyakozik, hogy átélje azt, amit fiatalként megtett. Szórakozott, flörtölt, bujálkodott és szexelt. Így érett nőként másképp kell gondolkoznia már S-nak, rájött, hogy a dolog komoly, és hosszú távra szól, és nem lenne szabad elrontania. De a természetnek és a vágyaknak nem jó parancsolni. Utat kell engedni és szerencséjére otthon a párja se mondta, hogy nem.

Elhatározta magát, hogy olyat tesz, ami az emberiséget végig kíséri, mióta létezik. Keresni fogja néha azt a kéjt, amit az emberek rég óta próbálnak kiűzni az életükből de még is egyidős velük. Sok emberrel beszélgetett mindig S, sok módját találta a férfiakkal való kapcsolat felvételére. És nekiült chatelni. Azzal a szándékkal, hogy pasit fogjon akivel ezen ősi élményt, dolgot, és játékot átélje. Vágyott arra hogy érzelmek nélkül adhassa át magát a szexnek,és kéjt adjon és kapjon. Sokan megbotránkoznának persze azon, amit tett, tesz és tenni fog még életében, mert eldöntötte ezt, de S sose a környezetének, hanem a Kedvesének és magának élt. Tiszta fejjel vágott bele az estébe, leült a számítógép elé chatelni.

Jöttek a beszélgető partnerek, kíváncsiskodtak, kérdeztek. Szinte rágta a körmét, hogy miképp kínálja magát majd, hogy fejezze ki azt, amit szeretne és S a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldást választotta. Kis beszélgetés után, a megfelelő kérdést követve egyszerűen felajánlotta a partnernek: Lehet szó szexről, de ára van. Persze sokan megbotránkoztak, sok embert pedig a net arctalansága mögé bújva csak a fotók érdekelték, de hát az üzlet ezzel jár, hogy csak a kudarcok árán lehetséges a siker. Sok privát beszélgetés után csak kiválasztódott az, akiről S úgy érezte jó lesz. Megbeszéltek mindent és elkezdődött a készülődés. Idegesen állt neki a fürdésnek, öltözködésnek és egy egész egyszerű sminknek. Nem akart túlzásokba esni, és annak akart maradni, aki volt: egy hétköznapi nőnek, akit izgat az, hogy azt teszi, amit más is, csak épp másképp.

Nézte az órát, hogy megbeszélt időpont bekövetkezzen. Kocsiba ült, és igyekezett nem idegesen odaérni a megbeszélt helyre. Szerencséjére nem tévedt el, elsőre talált parkolót, és becsöngetett a címre. Nyílt az ajtó, beengedte a férfi a lakásba S-t. Leültek és megbeszélték azt, amit a chaten is egyeztettek. Ki mit szeretne, és ki mit tud adni. Az alku létrejött és S túlesett az első alkalmon: Azt tette, amit ősidők óta tesznek az emberek. Eladta a testét, hogy kéjt adjon, és kéjt kapjon. Így vált hobbiszintű kurvává...
És elindult azon az úton, amit kevesek járnak. Nem ebből élve, nem erre törekedve megtenni azt, ami örömet ad, és így örömet kap. Várta már a következőt is, de figyelt hogy ésszel tegye, ne essen túlzásokba. Csak a megfelelő időt kellett kivárnia.

És a történet majd folytatódik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
A folytatás biztos igazolja majd a kategóriát, de ez az első rész abszolút erotikamentes volt.
Tűzmadár ·
Nekem -többek közt,- épp ez tetszett.

DREAMER ·
"Szürke, unalmas nyári napra ébredt S." Nekem a szürkéről, unalmasról az ősz ugrik be. Ha szürke, ne hangsúlyozd ki, hogy nyári! Ha nyári, akkor meg a szürkét hanyagold! Mi az, hogy S? Lusta vagy begépelni a szereplőd nevét?

"Álmosan, nyújtózkodva próbált felébredni, amin a fürdő hűs sugarai se segítettek." Híjnye, millen feredő szobád van neked? Gammasugár, bétasugár, vagy mi a kedves lófütty sugárzik egy füdőszobában? Netán vízsugárról lenne szó? Nekem valahogy nem gömbölyű, másképp szerencsésebb lenne fogalmazni.

"Unottan, szinte gépiesen ment be autóval a munkahelyére." Én nem írtam volna, hogy "autóval", egyszerűen kihagytam volna. Nem különösebben hivalkodó, de nincs semmi funkciója, értelme.

"Már megint egy újabb nap, gondolta egész úton S. " Ez az ostoba takarékoskodás "S".

"De legbelül forrt benne valami, egész egyszerűen a vére." a mondat első felében még nem tudod mi forr, hiszen azt írod valami, aztán átmenet nélkül, ugyanabban a mondatban közlöd, hogy "egész egyszerűen a vére". Rém hülyén hangzik. Vagy valami, vagy a vére. Legalább egy bővített mondat lenne, felvezetni mi a pitsa forr.

"Teli volt már évek óta vágyakkal, amik gyülekeztek benne és alig várta,..." Szerencsésebbnek gondolnék egy ilyen fogalmazást 'Telve volt az évek óta gyülemlő vágyaival és alig várta....' TELI egy pohár van, egy ember inkább telve van a vágyaival, szerintem.

"Harmóniában és kiegyensúlyozott S élete évek óta, ..." Mi van? Megint az a qrva rövidítés. Ki csinál, mit? Mit állítunk? Harmóniában és kiegyensúlyozottAN TELT SUZIE élete évek óta, vagy mi a pitsa. És különben is fogalmazásgátlót szedtél, évek óta vágyak, évek óta élete?

Eh, és most majd jön egy olyan valakinek az ábrázolása, akit az ostobább férfiak szeretnének maguknak barátnőnek, de feleségnek nem. Aki csak addig van jelen az életükben, amíg azt csep kis eszüket ki nem szívja a hímtagukon keresztül. Akinél nem számít milyen ember, mit szeret, mitől fél, minek örül, csak egy a lényeg, hogy tud kefélni.

Nem tetszett.
5,5,5

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: