Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Suliban

Az én történetem   

A nevem és a történtekben megemlített személyek neve nem lényeges, így máshogy írom le őket. Nos, mint minden tinédzsert, engem is elkapott a maszturbálás okozta élvezetek gyakori kiélvezése. Sokszor olvastam utána, mi mennyire kártékony, mégis annyi levezetetlen energia volt bennem, hogy naponta ötször is képes voltam elmenni.
Már 17 éves vagyok, és semmilyen tény elferdítése nélkül megmondom, az átlagnál nagyobb méretekkel rendelkezem. Ezt a legutolsó kalandom előtt is tudtam.
Nos, mivel nagyon stresszes időszakon mentem keresztül 2014 márciusa, illetve áprilisa között, ez a napi öt fix dolog volt. Nos én reggel soha nem mentem el, nem is csináltam. Még szerencsére suli időben se, általában, ha hazamegyek, akkor otthon. Hát, nem először fordult elő, hogy sokáig, 6-ig, vagy még tovább bent kellett maradnom. Ilyenkor egyszer-egyszer előfordult, hogy muszáj volt túlesni rajta, mert különben úgy éreztem, mint aki menten felrobban. Nos életemben csak egyszer voltam lánnyal, vele az orális kielégülésen kívül nem jutottam sokra, így szex iránti vágyam egyre nőtt és nőtt. De mivel nem volt jelenleg lány a láthatáron, ezért maradt a hoki.
Sulimat úgy képzeljétek el, hogy vannak termek 3 szinten, és van egy szint, ami tulajdonképpen a föld alatt van, ahol a szekrények vannak. Nos, az enyém a leghátsó volt, így nem okozott nagyobb gondot ilyen nehéz napokon ott megvárni, amíg elcsitulnak a dolgok, majd magamra maradva gyengéden könnyíthettem magamon.
Az a bizonyos nap is ilyennek tűnt. Én sokáig benn maradtam, az órák fél négykor véget értek, órámon az öt is eltelt. Elvonultam a csöndes kis helyemre ledobtam táskám, cipőm, és egyszerre hangokra lettem figyelmes, pontosan csak egy hangra.
Osztályomba járt egy csaj, hívjuk Fruzsinak, egy dögös, sportos, nálam két évvel fiatalabb lány(évvesztes vagyok, stb). A hangja macsó, mégis nőies és lágy. Teste, feneke, mellei, mind passzolnak kora kívánalmainak, feneke talán még formásabb is, mellei nem pornós méretűek, mégis kívánatosak.
Neki is bent kellett maradnia, délutáni sportja volt. Az öltözőből nedvesen, mégis a szagot elnyomó finom illata áradt szét az egész szekrénysoron. Barátnőivel hangosan nevetett és mindenféle pasikról dumáltak az évfolyamból. Rólam is szó esett, mi szerint szívesen leszopna az egyik(hang alapján nem ismertem fel, de nem a Fruzsi volt). Majd a szopás élményeiről, melyek valószínűleg elferdítettek, kezdték el megvitatni. Nos én kemény merevedéssel, teljesen beindulva hallgattam a lányok szexről és szopásról alkotott véleményüket, amitől azt hittem, ott és helyben eldurranok. Így vadul, mégis némán rángattam le magamról az övet, nadrágot, alsó gatyát, és álltam is neki a dolgomnak. A lányok hamar befejezték a témát, és a többiek el is siettek, Fruzsi viszont még a szekrényében turkált, így a többiek elköszöntek és le is léptek.
Fruzsi mindig egy a seggéhez feszülő, divatos nadrágot hordott. Nem olyan cica nacit, egy farmert, mégis egy olyan fonom tapintásút. Felsője egy egyszerű, márkás póló volt, ami lazán tartotta melleit, has táját, így sokszor, amikor lehajolt valamiért, és megláttam, ott helyben beraktam volna neki, na mindegy.
Aznap is olyan ruhában volt. Én közben nagyon lassan, fejemben elképzelt aktust láttam, amitől nagyon lassan rángattam magam, rágondolva. A kéj és a vágy annyira átjárta a testem, a fejemtől egészen a lábamig, hogy teljesen belefeledkeztem a körülöttem lévő világba. Ez idő közben Fruzsi valamit kiejtett a szekrényéből, ami úgy pattant-gurult, hogy át több szekrénysoron, el az enyémig. Miután végigfürkészte mindegyik sort, eljutott az enyémig, amikor meglátott, hosszú, 20 centis merevedésemmel a kezemben, csukott szemmel. Vad és nőies hangján rámszólt: „Te meg mi a f.szt csinálsz itt?” Kinyitottam a szemem és abban a pillanatban ráébredtem, hogy mi is történik körülöttem. Gyorsan a farkamat takargattam és elfordultam. Az alsógatyám után kutatgattam, amit nagy nehezen meg is találtam. Mire gyorsan felhúztam és megfordultam, Fruzsi előttem állt, vad, csillogó szemekkel, amiket máig nem felejtek el. Egyenes a szemembe nézett, míg kezei utat találtak az alsógatyámig, ami méretes merevedésemtől jócskán kiállt. Lenéztem elképedt arccal, mégis hogy lehetséges, hogy akiről annyit álmodoztam, hirtelen a farkamat rángatja.
Isteni érzés volt minden érintése. Nem azon voltam, hogy elmenjek, mégis az a fantasztikus érzés fogott el. Lassan simogatta a farkam bársonyos, puha kezeivel, míg a szemeit végig rajtam tartotta. Mosolygott, izgatott volt és vad. Láttam rajta, hogy be van indulva. Szerencsémre akkoriban döntöttem el, hogy „diétázom” e téren, így rengeteg anyag felgyülemlett bennem. Kívántam a csajt, mindenét. Nem csak szopást akartam, hanem szexet is.
Ő lassan letérdelt elém és még mindig megbabonázott képpel simogatta a farkam, körbefogta, forgatgatta, felhúzta rajta a bőrt. Majd közelebb hajolt és végignyalta az alját egészen végig. Dörzsölgette, masszírozta, majd levette azt a szexi, kis farmerét, és folytatta, ahol abbahagyta. Kényeztetett, tudta ő is, hogy ma nem itt fog megállni a dolog. Bevette és körbejárta a nyelvével mindenhol. Benedvesítette, felkeményített, elvarázsolt. Lassan be-ki vette csak a makkot és a nyelvével körkörösen bejárta. De ez csak a kezdet volt. Ő is kapni akart valamit, de nyalás helyett megelégedett azzal is, ha beteszem neki. Lekapta a felsőjét és az enyémet is. Soha nem láttam még őt melltartóban, de a látvány annyira megőrjített, hogy nőiesen formás hasára egyszerűen ráélveztem. Egyik pillanatról a másikra egy kisebb adagot ráfröccsentettem a testére. És a látvány még jobban beindított. Fruzsi értetlenül rám nézett, de amikor magamhoz húztam és megcsókoltam, férfiasságom ismét visszaszerezte régi erejét. Levetkőztünk, ő nekitámaszkodott az egyik szekrénynek, lábait kicsit szétnyitotta. Én kezeimmel rátapadtam formás seggére, elkaptam a derekát és beraktam neki. Kegyetlenül, semmi tétlenkedés nélkül, akármennyire is az első volt. Akkorát nyögött, hogy féltem valaki meghallja, igaz az iskola szinte teljesen üres volt. Ő felnyögött és én lassan ki-be toltam neki. Teste remegett, én azt hittem a mennyekben vagyok, ahogy ott basztam a csajt a suli közepén. Az orgazmus közeli állapotig felvittük egymást, amikor megálltam, egy másodperc erejéig belenyaltam a nedves puncijába, majd mögé kerülve, egyik lábát felkapva, ismét beraktam neki. Ezt a pózt egy filmből vettem és mivel ez az egyik kedvencem volt, így maga a lány látványa is, szemből, a szemem előtt volt. A póz majdnem 2 perc elég lehetett neki, és lába a kezemben remegni kezdett, és éreztem, hogy nekem is most már szabad, így rágyorsítottam, dugattyúm sebessége megháromszorozódott, és majdnem egy időben el is élveztünk. Fruzsi hihetetlen nagyot nyögött, amit senki sem hallhatott, míg én irgalmatlan mennyiségű spermát lövelltem belé. Telenyomtam nedves punciját, amiből az enyém és az övé is rendesen kifolyt…
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: