Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Steve és Mare

Amikor a nő belépett a bárba, a levegő vibrálni kezdett. Sokan nézték meg testére feszülő vörös ruháját. Hosszú combjai elő-elő villantak a magas hasítékból. A bárpulthoz érve rendelt egy martint és azt kortyolgatta, míg valaki hátulról meg nem szólította. Magas fekete hajú és szemű, elképesztően sármos férfi állt előtte. Táncolni kezdtek, és közben beszélgettek. Kiderült, hogy a férfit Stevenek, a nőt Marenek hívják. Tánc közben hozzá-hozzá simult a férfihez, így az észrevette, hogy a nő nem visel alsóneműt.
- Izgatsz - Súgta mély hangon a nő fülébe.
Meglepetésére, az karon ragadta és elindult vele a lépcsők irányába. Egészen a szobájáig mentek, közben Steve a nő kemény, formás fenekét simogatta.

Ahogy az ajtó becsukódott egymásnak estek. Vadul csókolóztak és Mare ruháján a zipzár lassan csúszott lefelé. Hagyták, hogy a ruha lecsússzon a padlóra. Steve megmarkolta Mare fenekét és magához húzta, hogy a nő megérezze a felajzottságának merev bizonyítékát. A nadrágon keresztül megfogta és simogatta a kemény farkat, majd lehúzta a zipzárt és letérdelt a férfi elé. Nyelvével a makkot kényeztette, a kezeivel pedig simogatta a férfi heréit.
- Igen - hallotta a rekedt suttogást. Egészen a szájába vette a merev faszt és erősen szopni kezdte.

Steve lenyúlt és megmarkolta a két feszes mellet, ujjaival izgatta a mellbimbókat. Mindeközben a nő folyamatosan kényeztette a merev férfiasságot. A makkot a szájába vette, és a nyelvével érzékien játszott rajta. Minden mozdulatával csak kergette Stev-et a gyönyör felé.
Mikor a férfi érezte, hogy már nem sokáig bírja, megfogta a nő vállait és felhúzta magához.
- Kapaszkodj a nyakamba! - utasította.
Mare megtette, és érezte, ahogy Steve karjai a lábait megemelik, majd csípőjére fonják. Így, összefonódva, indultak el a nagy franciaágyig.
Steve eldöntötte a nőt az ágyon, de az nem húzta le a lábait Steve csípőjéről. Két lábfejét a férfi háta mögött összekulcsolta, így combjai mégjobban szétnyíltak, megmutatva a már nedves, fazonra borotvált puncit.

A férfi a tenyerével simított végig a kívánatos csiklón, majd hüvelykujjával ingerelte azt. Mare lehunyt szemekkel élvezte a kényeztetést, de felpislogott, amikor érzett valamit a száján. Ahogy kinyitotta a szemét látta, hogy Steve másik kezének mutató ujja játszadozik az ajkaival. Nem bírta tovább a kísértést és a szájába vette az ujjat, miközben merőn a férfi szemeibe nézett. A kéjes játék az ujjával izgatta a férfit, mert száját résnyire nyitván halkan felnyögött.
A nő az izgatta a legjobban, amikor valaki hangot ad a gyönyörének. Érezte, hogy egyre közeledik az orgazmus felé, amikor két ujj a már teljesen nedves puncijába hatolt. Kicsit mozogtak benne, majd amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan tűntek is el. De a csiklójához dörzsölődő makk sokkal nagyobb élményt jelentett számára, mint az előbbi ujjak. Ennek hatására még erősebben szopta a szájába vett mutatóujjat.
-Tetszik? - kérdezte a férfi rekedt hangon.
Válaszul gyengéden beleharaptak az ujjába. Elkezdte lassan a nőbe tolni magát, de alighogy a makkja beért, már meg is állt. Szabad kezével (a másik a nő szájában volt) Mare kemény mellbimbóit simogatta, gyengéden csavargatta.
- Kérlek - sóhajtott vágytól remegő hangon a nő.

Steve értette a célzást és merev férfiasságával tövig a nőbe hatolt. Az torkából felnyögött az érzéstől. Erőteljesebben harapott rá a szájában lévő ujjra, ami kicsit fájt a férfinak, de a szorító punci érzése mindezt elfeledtette vele hamar. A mellbimbókat simogató keze visszatért a csiklóhoz és körkörösen simogatta azt a hüvelykujjával. Már nem sok volt hátra egyiküknek sem. Ahogy folyamatosan néztek egymás szemébe, szinte kommunikáltak. Tudták, hogy a gyönyör pillanatában is így merednek majd egymásra.
Mare egyre erősebben szopta a szájában lévő ujjat, Steve pedig váltakozó tempóban és különböző technikákkal izgatta a nő csiklóját.
Mindketten érezték, hogy nincs már hátra sok idő a gyönyörig.

A férfi egyre gyorsított a lökések tempóján, és mikor érezte, hogy egy karnyújtásnyira van a gyönyörtől, tövig nyomta kemény farkát a nőben és megállt. Hagyta Mare hadd élvezze, ahogy ő kitölti. Mindeközben folyamatosan izgatta a nő csiklóját és érezvén, hogy az közeledik a gyönyörhöz, nagyon lassan mozogni kezdett. Kicsit gyorsított a tempón, de nem volt túl gyors. Homályosan érzékelte, ahogy Mare háta ívbe feszül és megemelkedik az ágyról, majd, mikor az orgazmus utolsó hulláma is elcsillapodott, visszahanyatlik rá. De ezt csak fél szemmel látta, mert végig egymásba fúródott a tekintetük.

Most rajta volt a sor. Gyorsított a tempóján, de már nem sok kellett hozzá. Ahogy érezte, hogy spermája kilövell, tövig nyomta magát a nőben és úgy maradt. Mélyen egymás szemébe néztek és Mare is vele együtt nyögött fel, a magában érzett hirtelen forróságtól.
Steve a nő mellé feküdt, és még beszélgettek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Itt hagytam abba az olvasást:

„Egészen a szájába vette a merev faszt…”
Whym ·
"Félig a szájába vette a merev faszt."
"Egészen a kezébe vette a merev faszt."
"Egészen a szájába vette az ernyedt faszt."
"Egészen a szájába vette a merev levegőt."
"Egészen a szájába kapta a merev faszt."

Látod mennyi mást írhattál volna és te pont az egyetlen rosszat válaszottad elijesztve a szigorú Tűzmadárt.

Tetszett a Mare név.

:flushed:
kornélia ·
Ha ezt tudom biztos , hogy másképp irom azt az egy mondatot.
Tűzmadár ·
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

tanárúr ·
Egy rossz mondat még nem a világ...
Egyébként biztatni való kisérlet, várjuk a folytatást. Nem volt ez rossz, hidd el!
Tűzmadár ·
Hmmm...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: