Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Spontán szex - Kényeztetés

Két csók között a füledbe súgom, hogy kezdhetnénk egy közös zuhannyal, de engedd, hogy én csináljak mindent.
Úgy érzem, te inkább azonnal meg szeretnél kapni, már ott a folyosón, de azt is tudod mennyivel jobb lesz, ha türelmes vagy. Innentől már szavak se kellenek. Csak bevezetlek a fürdőbe és elkezdjük egymást vetkőztetni, bár én nem viszem túlzásba. Hagyom, hogy te érj hamarabb a végére, hogy aztán anyaszült meztelenül átvegyem az irányítást. Lassan körbejárlak és te ahol tudsz, lopsz pár érintést. Hol a fenekembe markolsz, hol pedig a farkam veszed kezelésbe. Arcodról rég eltűnt a mosoly, helyét a sóvárgás vette át.
Ennek ellenére nem gyorsítok a tempón, csak finoman fejtem le rólad a megmaradt ruhadarabokat. Lassan kibújtatlak a felsődből és még lassabban lehúzom a szoknyád is. Érzékien simogatva a tested kikapcsolom a melltartód is, amíg egymás nyelvét szopogatjuk. Mögéd lépek, álló farkam a combjaid közé rakom és finom puszikkal kísérve lefejtem a vállaidról a pántokat.


Magamhoz húzlak, miközben a földre hullik a cicifixed, és a vállad fölül csodálom tökéletességüket, majd óvatosan masszírozgatom őket. Hátrafordítod a fejed hogy újra megcsókoljalak. Selymes melleid puha érintése mámorítóan hat rám és a nyelved íze csak még jobbá teszi az élményt. Nem marad más hátra mint a bugyid, amit ha lehet még lassabban fejtek le rólad mint eddig bármit. Ahogy a formás fenekeden feszül, és egyre lejjebb csúszik az valami igazán szemet gyönyörködtető. Teljesen lázba hoz a már csillogó puncid látványa, és az illatával se tudok betelni, de tudom hogy már nem bírod sokáig tétlenül. Miután leért a földre az parányi kis ruhadarab, megfogom a bokáid és a kezem végig rajtad tartva állok föl, és közben lassan végigsimítom a lábaid egészen addig míg a bársonyos feneked nem markolászom. Ezután bevezetlek a zuhanyzóba és bevizezem a tested. Jó alaposan és mindenhol. Majd a szappan következik.. nagyon lassan haladok, ügyelve arra hogy az erogén zónáid határait éppen csak súroljam, hogy a vágyat még jobban fokozzam benned. Az élmény leírhatatlan számomra, minden centijét élvezem a tested teljes beszappanozásának. Őrjítően lassan haladok lefele a nyakadtól, a vállaidon át, végigsimítva az egész hátad, majd előrenyúlva a pocid és a csodás melleid. Ott kicsit elidőzök, mert egyszerűen nem lehet betelni velük. Próbálom a mellbimbóidat a lehető legkésőbbre tartogatni, de egy-egy pillanatra muszáj hozzájuk érnem. És azok a pillanatok.. kőkeményre duzzadt bimbóid szinte árkot szántanak a kezembe már annyira élvezed a dolgot, és halk sóhajaid csak megerősítenek benne.

Most már megfordítalak, és teljesen magamhoz húzom a szappanos tested hogy a csodás feneked következhessen és a farkam ismét a lábaid közé téved. Formás fenekeden újra és újra végigpásztázik a tenyerem, és közben néha-néha keményen megmarkolom, miközben a sejtelmes sóhajaid a fülem kényeztetik. Ezt követően eléd térdelek és a kezeim lassan csúsznak végig a combodon le egész a bokádig majd indulnak vissza de most már a lábaid belső felén.. mintha enyhe remegés éreznék a lábaidon amíg elérek a puncidhoz és mikor éppen csak hozzáérek, beleborzongsz. Egyik lábad a vállamra veszem hogy jobban hozzáférjek, és lassú de határozott mozdulatokkal, a kezem előre hátra mozgatva, egészen a popsilyukaidig beszappanozom a puncid is. Nem maradhat ki a belseje sem, ezért hol egyik hol másik lyukba mártom az ujjam. Nem csinálom sokáig, hisz nem most akarom hogy elélvezz, éppen csak a határáig viszlek. Ezután leöblítem a csodás tested, és miután végeztem, érzem hogy szeretnéd te is hasonlóan kiélvezni a testem. Finoman végigszappanozol. Te is fentről lefele, és itt-ott elidőzve haladsz a farkam felé. Ahogy haladsz lefelé végig a szembe nézel, még akkor is mikor a farkam már a kezedben van, lassan behabosítod, majd a csodaszép melleid közé veszed és úgy mozgatod köztük mintha beléd hatolnék. Egyszerűen leírhatatlanul fantasztikus érzés.


Miután leöblítettél te is, nem bírod ki hogy meg ne kóstold, ezért lassan teljes hosszában végignyalod a tövétől a hegyéig, és közben csak a szemembe nézel. Ahogy az ajkaid rákulcsolódnak a makkomra az valami földöntúli élmény, és azt kívánom bárcsak véget se érne, mert közben még a nyelveddel is játszadozol vele. Viszont hamar felállítalak, hisz én se itt akarok elélvezni, ezért gyengéden megtöröljük egymást, és egy bekészített masszázs ágyhoz kísérlek amire hasra fel is fektetlek. Meztelen tested ég a vágytól hogy megérintsem és nem is habozok sokáig. A hátad, a vállaid, a combjaid, a vádlid és a talpacskáid után a feneked kényeztetem és mire odaérek az egész tested szinte erogén zónává változik. Minden érintésembe szinte beleremegsz, pedig még a puncidhoz el se értem. A fenekeden időzök a legtöbbet, és finoman szétfeszegetem hogy a gyönyörű kéjbarlangod is felfedje magát. Ujjaim egyre közelebb érnek a lyukaidhoz, és te behunyt szemmel, sóhajtozva lépdelsz az élvezetek újabb és újabb szintjére.


Egészen közel megyek a fejedhez és a szádba adom a farkam, miközben egyik kezem a gerinceden csúszik le, végig a fenék partjaid közt, (elidőzve a popsilyukadnál körkörös mozdulatokkal) egészen a puncidig, ami már olyan nedves, hogy szinte akadálytalanul csúszik bele először egy, majd két ujjam is. Ahogy én növelem a tempót, úgy te is egyre vadabbul szopod a farkam, és szinte fújtatsz az orrodon keresztül az élvezettől. Ellépek tőled és kérdő nézésedre csak annyit mondok: Fordulj meg! Végignézek a gyönyörű testeden és a lábadhoz lépek. Az ágy végéről kezdem simogatni a lábaid és közben a farkam a talpad közé csúszik. Tetszik a dolog, úgyhogy még rá is szorítasz kicsit, miközben én haladok fölfele. Nem sokáig tart ez hisz melléd kell menjek hogy folytathassák utazásukat a kezeim, de a puncid most csak a hüvelykujjaimmal érintem, azt is csak annyira hogy kicsit széthúzzam a nunid, és előbújjon a csiklód. Finoman megnyalom, mire az egész tested megrándul, és ahogy enyhén ráfújok a nedves apró gyöngyöcskédre, teljesen beleremegsz. A kezeim a pocidon keresztül elérnek a csodás melleidre, hol körkörös mozdulatokkal elidőznek, majd hol lentről felfelé, hol oldalról egymásnak préselem őket, lassan, finoman, de erősen, miközben az ujjaim közt újra és újra előbukkannak a kemény mellbimbóid. Nem hagyom ennyiben a puncidat, nem kell félned. Felkönyököltetlek, és felhúzatom a lábaid enyhe terpesz mellett, és miközben megtámasztalak hátulról, lenyúlva a lábaid közé, a középső két ujjammal egyre gyorsabban izgatom a csiklódat, majd beléd hatolok velük. Enyhe nyomást gyakorlok a szemérem dobodra miközben egyre vadabbul ujjazlak a g-pontod közelében az ujjaim végével. Ahogy egyre közelebb kerülsz az orgazmushoz a hangod is megjön, és a finom sóhajokat kéjes nyögések váltják fel. A puncid egyre nedvesebb lesz, majd teljesen lucskossá válik, és olyat élvezel hogy csak úgy árad belőled a kéjnedv. Az egész tested rángatózik miközben az orgazmus hullámokban támadja a tested, de én még most se hagylak békén. Finoman oldalra fordítalak és kihúzom a popsid az ágy szélére, és a benyálazott farkammal óvatosan beléd hatolok.

Lassan csinálom, és élvezem ahogy egyre jobban feszíti szét magának az utat a forró makkom. Minden redőt érzel rajta miközben egyre beljebb csúsztatom, te csak a szememet fürkészed. Az agyam majd el durran a csodás puncid melegségétől és nedvességétől, de én csak haladok tovább. Mikor már tövig beléd toltam a dákóm, újra és újra teljesen kiveszem és beléd rakom. Egyik kezemmel megfeszítem a fejed a hajadnál fogva és olyan vad tempóba kezdek hogy alig bírod követni a már így is szapora légzéseddel, majd kirántom belőled mielőtt túl korán elmennék és lesegítelek az ágyról hogy újra ráfektesselek, de ezúttal hasra, és a lábaid a földön maradnak. Azaz csak az egyik, mert fölrakatom veled a másikat hogy jobban hozzáférjek a kéjbarlangodhoz, majd hátulról behatolok és folytatom a vad mozgást. Közben a kezeim hol a csípődön támasztanak téged hogy még mélyebbre tolhassam, hol a tested többi részét simogatják. Most nem látom az arcod de a lábaid remegése újabb orgazmus közeli állapotot sejtetnek. Nem bírom megállni, hogy mielőtt elélvezzek meg ne kóstoljam a lucskos puncid nedvét, ezért vadul nyalni kezdelek. Újra és újra beléd hatolok a nyelvemmel mindkét lyukadba majd a csiklódon időzök a nyelvem hegyével egyre gyorsabb tempóban míg újra el nem élvezel. Csodás nedű folyik a puncidból, amit az utolsó cseppig kinyalok belőled, és most már a normál ágyra doblak. Széttárt lábakkal vársz hogy újra magamévá tegyelek, de közben magaddal játszadozol kicsit, hogy még jobban begerjessz. A következő pillanatban már a nyakamban is van az egyik lábad, és a másikon lovagolva teljesed beléd tolom újra és újra duzzadó répám minden centijét. Egy-egy alkalommal kihúzom, és a csiklódon játszadozom a végével hogy egy kis időt nyerjek, de már nem bírom sokáig. Leszállok rólad és hanyatt fekve várom hogy megmássz és a kezedbe véve magadba irányítod a farkamat hogy aztán úgy megdugj hogy akkorát élvezzünk mint még soha.
Hozzászólások
Pavlov ·
Kellemes kis leírás, de a vége össze van csapva. "... magadba irányítod a farkamat hogy aztán úgy megdugj..." mot akkor ki dug kit? És a vesszőhibák is elég zavaróak.
spontanszex ·
Ez egy régebbi történetem és már nem akartam átírni.. valóban lehetne jobban leírni, de hogy megdugd magad az olyan hülyén hangzik:) jó nyílván irhattam volna hogy ..addig mozogsz rajtam.. az meg olyan snassz;) inkább a vehemenciára utaltam hogy szinte ő dug meg engem.. A vesszőhibákért elnézést, ilyenkor jönne jól az utólagos korrektúra;)
Pavlov ·
Valakivel át kéne nézetni a szövegeidet! Én szívesen vállalom...
spontanszex ·
Ennyire azért nem veszem komolyan a dolgot, de köszi a felajánlást, majd átgondolom;)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: