Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Spontán Szex - Az áhított találka

És az az érintés.. épp csak a kezem fogod meg, de szinte villámcsapásként ér mely felébreszt a kábulatból és a puha ujjaid perzselik a bőröm..
Nem tudom levenni a szemem rólad miközben becsukod az ajtót, az alakod teljesen megbabonáz. A szemem akaratlanul is a formás fenekedre téved, melyet csak még jobban kihangsúlyoz a rajta feszülő szoknya. Ahogy megfordulsz és hozzám bújsz, szinte dorombolsz, és az angyali illatod megtölti az orrom, amit nem nyom el semmilyen parfüm.. pont ahogy szeretem.

Magamhoz húzlak és szorosan átölellek.. minden porcikádat érezni, és érinteni akarom mikor finoman elkezdelek simogatni, és az arcom a nyakadba temetem, hogy apró csókokkal haladjak rajta az arcod felé. Szelíd sóhajokkal jelzed hogy nem járok rossz úton, de mikor már a feneked markolászom, behúzod a féket és ellöksz magadtól.
Kaján mosolyod azt jelzi, hogy valami különlegeset szeretnél nekem nyújtani, így mikor a kanapéhoz vezetsz és belelöksz, nem ellenkezem.

Lassan hátrálni kezdesz, és erotikus mozdulataiddal kővé dermesztesz. Mélyen a szemembe nézel miközben magadat simogatod, és kecses mozdulatokkal kezded lefejteni magadról a ruhát.
A vérem felforr a látványra, és ahogy az arcod enyhén kipirul, úgy érzem téged is nagyon izgat a helyzet. Most megfogtál és rabul ejtettél, azt csinálsz velem amit akarsz, és ezt ki is használod. Ahogy a blúzod kezded kigombolni, számomra megáll az idő, és egy örökkévalóságnak tűnik mire lekerül rólad, de közben nem áll le a lehengerlő csípő mozgásod, mely szinte hipnotizál.


Gyönyörű melleid a csipkés fekete melltartóban hihetetlenül jól néznek ki, és alig várom hogy teljesen felfedd őket előttem. Újabb kaján mosolyod jelzi, hogy az arcomra kiülő vágy minden gondolatomat tükrözi, és el is kezded lefejteni a melltartód pántjaid, amit csábos pillantásokkal tetézel. Ahogy hátranyúlsz hogy kikapcsold, mintha a kanapé mélyebbre szívna magába annyira várom a pillanatot mikor előkerülnek végre csodás kebleid.
A tenyeredben tartod a kosarakat, és őrjítően lassan kezded őket leengedni, miközben a mosolyod egyre szélesebb ahogy az arcom fürkészed, és a tátva maradó számon kuncogsz magadban. Előkerülnek a kemény mellbimbóid, és a melltartód a földre hull, ám szerepét átveszik a kezeid és finoman markolászod őket. Annyira felizgat ahogy a melleiddel játszol, hogy muszáj elővennem a meredező farkam, mert már majd szétrepedt a nadrágom.


Ahogy rápillantasz, bizseregni kezd a bőröm, és hasonló érzések cikáznak benned is amikor a melleidet bámulom. Megfordulsz, és lassan a szoknyádat kezded egyre följebb, és följebb húzni amíg nyilvánvalóvá válik hogy nem harisnya hanem combfix van rajtad, ami talán még izgalmasabbá teszi a szoknyád útját fölfele, hisz azonnal megpillanthatom lélegzetelállító fenekedet, és a falatnyi tangádat.
A bugyid vonala fölé húzod a szoknyát, miközben azt figyeled rajtam ahogy egyik ámulatból esek a másikba, majd mikor a csípődre húztad az egészet egyből indulnak is az ujjaid lefele a combjaidon vonszolva magukkal az aprócska fekete alsóneműdet. Lábaid nyújtva tartod, és előrehajolsz egész a bokádig, és csak ott engeded el a bugyit, hogy csodás puncid előbukkanjon izmos combjaid közül.
Teljesen letaglóz a látvány, neked pedig az egész tested bizsereg a szinte nyílként ható tekintetemtől. Alig várom hogy belekóstoljak, de neked még más terveid vannak. Egészen lassan fordulsz vissza miközben kezed a saját tested pásztázza. Miközben magadat simogatod, lassan közelebb sétálsz, majd leguggolsz és a formás combjaidat simogatod, majd egy határozott ám annál szexibb mozdulattal széthajtod a lábaid a kezeddel a térdednél fogva, hogy a gyönyörű puncid előkerüljön.


A térdedről finoman a puncid felé csúsztatod a kezed amíg el nem érsz a kéjbarlangod bejáratához, majd körkörös mozdulatokkal maszturbálni kezdesz előttem. Egyre szaporább légzésed jelzi, hogy nagyon élvezed ahogy nézlek, és ahogy közben végig a szemembe nézel az egészen megbabonáz. Egy pillanatra se veszed le rólam a szemed miközben négykézlábra ereszkedsz, és szinte megmászva engem lépsz a tettek mezejére.
Ahogy a lábaim közt küzdöd magad felfelé, út közben végignyalod a merev farkam a tövétől a végéig, a makkon kicsit elidőzve, majd szenvedélyesen megcsókolsz de már folytatod is az utad tovább amíg a csodás melleid az arcomba nem landolnak. És milyen fantasztikusak.. bársonyos ketrecbe zárják az arcom ahogy oldalról összepréseled őket majd egymás után kényszeríted a számba a kemény mellbimbóidat, hogy a nyelvemmel kényeztessem őket.
Eközben a nedves puncid a farkamat súrolja, és még rá is teszel egy lapáttal csodás csípő mozgásoddal így a csiklód fel-le dörzsölődik a farkam teljes hosszán. Őrülten szexi vagy ahogy a kéj újabb és újabb hullámain táncolsz rajtam, és a fejedet feltartva csukott szemmel élvezed a szinte minden irányból érkező kényeztetést. Nem így akarsz elélvezni először, azt a számnak tartogatod, így felállsz a kanapéra úgy, hogy a lábaid közt üljek és az arcomtól centikre kezded újra izgatni magad.


Gyönyörű puncid édes illata megtölti az orrom, miközben a csodás színkavalkádot figyelem az ujjaid alatt, amire csak rátesz egy lapáttal, hogy időnként szét is feszíted, hogy a csodaszép rózsaszín vaginád belsejét is megnézhessem. Kezeim nem bírnak magukkal és a bokádtól kezdve elkezdelek simogatni, és hosszú útjukat a formás lábaidon a tökéletes feneked koronázza meg, ahol el is időzök kicsit hisz egyszerűen tökéletes.
Most már újra rám nézel, és a tekinteted a lelkemig hatol mikor csillogó szemmel, a fejem mellé térdelve a számba rakod a csodaszép és nedves puncidat. Először csak a csiklódat nyalogatom, majd a nagyajkaid veszem a számba, és óvatosan szívogatom őket finom húzással megspékelve, miközben le se veszem a fenekedről a kezem. Ezt követően az egyre lucskosabb puncidba hatolok a nyelvemmel, és szinte megduglak vele.
Nem sokáig bírod ezt a kényeztetést, és ahogy a lábaid enyhén remegni kezdenek, tudom hogy már csak pillanatok választanak el téged a gyönyörtől, engem pedig a nektár áradattól. Valami földön túli érzés ahogy a számba élvezel, és megtöltöd csodás nedveiddel. Lassan csúszol lefelé, és miután újra átevickéltem mennyei kebleiden, a nyelvemről szopogatod le az orgazmusod bizonyítékát.


Eközben én a forró makkom odaigazítom a kéjtől csöpögő kéjbarlangod bejáratához, és nagyon lassan magamra húzlak, miközben a popsidnál fogva feszítelek szét, hogy a lehető legkönnyebben nyelje el majdnem 20 centis farkamat. Ezt már nem bírod ki kéjes nyögések nélkül, mert egészen szétfeszít ahogy az ölembe huppansz, bekebelezve a farkamat teljes hosszában. Szenvedélyes csókkal tetézed csípőd táncát, engem pedig elönt a puncidból áradó forróság.
Újra a szemembe nézel miközben vad tempóra kapcsolsz az ölemben, mialatt én ott simogatlak ahol csak tudlak. Végig simogatom a combjaidat újra és újra, a feneked markolászom, néha letéved a popsilyukadra is amit körkörös mozdulatokkal izgatok, majd felkúszik a kezem a hátadon és megfogva a vállaid, hogy ha lehet még mélyebbre toljam beléd vastag farkamat, aminek sikerét nyögéseid jelzik, majd újra a melleidet kényeztetem.
Eszményi forró puncid öleléséből kiszabadítom a farkam, hogy a kanapéra térdeltesselek és hátulról is vaginádba hatolhassak. Ellenkezés helyett inkább rásegítesz a feneked partjainak széthúzásával, de ezt a látványt nem bírom anélkül, hogy újra beléd ne nyaljak. Most már nincs helye finomkodásnak, és én vadul, nyelvemet erősen a puncidra feszítve nyalogatlak a csiklódtól a hátsó bejáratodig, amit (miután elég nedves lett) a hüvelykujjammal kezdek izgatni.


Egyre erősödő sóhajaid jelzik, hogy mennyire élvezed, én pedig erősen a fenekedre csapok hogy visszarántsalak egy pillanatra a kéjből, hogy aztán újult erővel önthesse el az egész tested, mikor a forró makkommal beléd hatolok. Na nem ám teljesen, csak hogy érezd mi vár rád, hisz ez alatt a vaginád újra összehúzódott és alig várja hogy újra szétfeszítsem.
Nem kell sokáig várnod, hisz én is alig bírom a tűzforró puncid ölelése nélkül, így egy pár ki-be rakogatás után az egész farkamat eltüntetem benned. A kéjtől hátrahajtod a fejed, én pedig a hajadnál fogva megtartom, és vad tempóban kefélni kezdelek. Melleid ritmikus táncát néha a kezemmel szakítom meg, hogy kemény mellbimbódat az ujjaim közé vehessem.
A rajtad maradt szoknya a csípődön most igazán jól jön ha tempót akarok váltani, mert annál fogva húzhatlak egyre gyorsabban magamra, amit újabb fenékpaskolás követ. Nem bírom ki, hogy ne láthassam gyönyörű tested teljes valójában, úgyhogy egy idő után megfordítalak és háttal a kanapéba dobva, kicsit magamhoz igazítva, most elölről hatolok beléd újra és újra.


Csodaszép arcodon verejték csillog, és szinte eltorzul az arcod a kéjtől ,miközben úgy igazítalak hogy a farkam behatoláskor a vaginád felső részéhez préselődjön, amire szeméremdombod leszorításával még rá is segítek. Isteni melleid hullámzása teljesen elvonja a figyelmem, és kezd rajtam úrrá lenni a vágy hogy beléd élvezzek, de mielőtt megtörténne, inkább kiveszem belőled a farkam, és a középső és a gyűrűs ujjam átveszik a szerepét.
Vadul izgatom a G-pontod környékét, amire ha lehet még több nedvességgel válaszol a puncid, amíg sikongatva és rángatózva el nem élvezel. A kezemet teljesen beteríti az édes nedved amit a szádba rakok, és te leszopogatod az ujjaimról. Miután én pedig a puncidból nyalom ki a maradékot, felhúzlak a kanapéból és a háttámlára fektetlek hosszában, hasra, úgy, hogy az egyik térded rátehesd a kartámaszra, a másik lábaddal pedig a földön támaszkodj.
Az így szétnyíló lucskos puncid a farkamra vágyik, amit rögvest meg is adok neki, és a csípődön támaszkodva újra magamévá teszlek, miközben a hüvelykujjammal a popsidba hatolok, hogy belülről érezhessem a farkam táncát, és ez olyan kéjjel önt el téged hogy a támaszkodó lábad remegni kezd. A másik kezemmel a karjaidat a hátad mögött tartva és kicsit fel is húzva téged úgy megduglak, hogy a melleid közben szinte ugrálnak.
Nagyon közel vagyok az orgazmushoz már én is, és amint a farkamra élvezel kirántom belőled és téged a karfára ültetve leszopogattatom a nedveidet a farkamról hogy aztán a szádba élvezhessek, amiből a melleidre is jut, mialatt te végig a szemembe nézel, amitől még őrjítőbb az egész.
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Túlírod, miközben nincs is mit túlírni, mert egy (bőkezűen számolva) 10-12 mondatban elmesélhető pornót igyekszel 120 sorrá dagasztani. A bizsergő bőr, a kéjtől csöpögő kéjbarlang... mindez jelenidőben, nem tudott lekötni.
spontanszex ·
Köszönöm az értékes hozzászólást! Nem is az volt a cél hogy komoly dolgokat meséljek el, úgy vettem észre az itteni storyk nagyrésze meg túlmesélős, ezért indultam el inkább a részletek irányába. Igyekszem minden igényt kielégíteni így ha azt mondod(játok) legyen több a történet majd igyekszem tovább szőni bár ezek csak úgy jönnek.. a hangvétel pedig a jobb átélést hivatott volna képviselni, remélem azért van akinek átment;)

Pavlov ·
Jó a szex, kemény, látszik, hogy van fantáziád!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: