Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sötétség

Sötétség. Csak ennyi fogadott. Pedig mennyi mesét köré építenek; „Milyen jó lesz majd utána!” - hangoztatták milliók. Nem, nem fogsz rivaldafényben megérkezni és senki sem fog rád várni. Csak a magány, ördögi feketében testet öltve, és a kilátástalanság, ami az idők végezetéig úrrá lesz rajtad.
Megszabja minden tetted, bár azok sem lesznek már igazán. Esetleg ide-oda suhanhatsz, de egy idő után megunod ezt is. Idő. Percek, órák, napok. Nem fogod tudni milyen gyorsan telik, - „Vajon mióta lehetek itt?” - teszed fel majd gyakorta magadnak a kérdést. Választ várnál, de mind hiába. Fogadj meg hát egy jó tanácsot ideátról. Élj a mának, ne rontsd el az életed, mint én tettem. Ne akarj mindig másoknak megfelelni, ne keresd folyton mások kegyeit. Igen, szerettem volna a napjaikat boldoggá tenni, boldogabbá, mint a sajátomat, és közben elfelejtettem élni. Annyi szeretet szétosztogattam, hogy, amikor nekem volt rá szükségem, semmit sem tudtam felmutatni. És képzelheted, a többiek sem rohantak vissza hozzám, hogy valamelyest segítsenek. Az életem túl rövid volt ahhoz, hogy mindig csak mások bajaival foglalkozzak. Tanulj a hibámból! Váltsd valóra álmaid, legyen az akármi, élj a neked tetsző módon, de ne mások kárára!
Ha úgy nézzük, a mostani helyzetem nem sok mindenben különbözik az előzőtől. Pár méter szintkülönbség a földben, sötétségben lebegek, de a lelkem ugyanolyan magányos és csak várja, csak várja a soha el nem jövő társát.
Hasonló történetek
3870
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
2652
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Isabella ·
Nekem is tetszett :)

szerenella ·
Komolytalanná vált az egész írásod a választék nélküli, erőltetett szókincstől.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: