Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sose tudtam jó címet adni, most sem tudok

(1)




Ismét rámjött a késztetés, hogy levágjam a szőrt a farkamról. Ez a gondolat ritkán elkap, akkor végigszáguld agyamon, és mindig azt hiszem, hogyha levágom, akkor a szexuális életem is megváltozik, vagyis inkább annak gyakorisága, hogy mikor kerülök ágyba egy meztelen nővel. Persze, ez amolyan elcseszett férfi gondolat, az égvilágon semmi hatása nincs, körülbelül olyan, mint amikor egy félig vak, 180 éves vénasszony tehénvérből és használt BKV menetjegyből próbálja megjósolni a nyerő lottószámokat. Azaz van hatása, annyi, hogy már másnap össze-vissza szurkálja az ágyékomat a borosta. Mindegy, ez csak utólag jön, akkor és ott ez még nem számít elvetemült agyamnak. Gyorsan túl is estem a műtéten, azonban a golyóimon felfedeztem pár sötétebb foltot - talán anyajegyek -, és úgy döntöttem elmegyek egy bőrgyógyászhoz, akinek megmutathatom őket.




Nem sokat keresgéltem, találtam is egy dr. valakit a közelben. Bejelentkeztem magánrendelésre, és szerencsémre már aznap délelőttre kaptam időpontot. Megjelentem a rendelésen. Dr valaki nő volt, 45 év körüli, egész szimpatikus. Sosem feszélyezett az, hogy mutogatnom kell magam illetve intim testrészemet. Nőknek persze. Valahogy perverz módon fel is izgat a dolog, ahogy szerintem minden férfit. A lényeg, hogy megkérdezte mi a panasz. Erre elmeséltem neki, hogy találtam a heréimen pár anyajegy szerű foltot.
- Mutassa.




Egy szó, csak egy szó. Mutassam meg a farkamat. Bizonyos helyzetben vadítólag hatna rám ez az egy szó. Átsuhant az agyamon, mit fog gondolni rólam, mikor meglátja a teljesen szőrtelen péniszt. Na ez is egy hülye szexista, túl sok pornót néz, stb. De mindegy, jobban izgatott a problémám, hipochondriám most előtérbe került és a nemi vágy vesztett.
Letoltam a nadrágomat és elővettem a farkamat. Semmi reakció, semmi döbbenet, semmi fúj, mint vártam. A péniszemre ügyet sem vetett, a golyókat kezdte tanulmányozni.




- Hol vannak?




Kicsit a heréim alá nyúltam, és kifordítottam jobbra az egész zacskót, hogy könnyebben megvizsgálhassa.




- Látom... ezek anyajegynek tűnnek, de azért megnézzük közelebbről.




Azzal gumikesztyűt húzott.




- Engedje el!




Elengedtem. Ő nyúlt most alájuk, és olyan formában csavarta ki a golyóimat, hogy rá tudja tenni a kis nagyítóját. Megvizsgálta közelebbről a pár anyajegyet.




- Semmi gond, ezek anyajegyek.




Fél kőbányányi teher gurult le a szívemről. Agyam megszabadult a túl megerőltető halálos szindrómák okozta haláltusák végiggondolásának feladatától. Ki nem fogod találni hova áramlott az a sok vér az agyamból! Persze megpróbáltam tudatilag gátat vetni a szituáció okozta erotikus képzelgéseknek, például a belpolitikai helyzetre gondolván, de nem sikerült. A nő minden egyes aprócska érintését úgy dolgozták fel a szenzoraim, mintha egy nővel feküdnék meztelenül egy ágyban teljesen félreérthetetlen dugási szándékkal.




Na persze ezt ő nem így gondolta. A munkáját végezte, ugyanúgy megvizsgálta volna a lábujjaim közé, vagy a segglyukam fölé nőtt anyajegyet is.




Még nem fejezte be, ide-oda forgatta a kezében a golyóimat; teljesen olyan szituáció volt, mintha a szopás előjátékáról lenne szó, egy kicsi izgatás a golyókkal, hogy a tévétorony minél hamarabb kiemelkedjen a környezetéből! Teljesen felizgatott a gondolat, néztem, ahogy szakszerűen vizsgálgat és közben egyre több vér tolult a barlangos testekbe.




Figyelmeztettem magam, ez lesz a ciki, nem az, hogy le van borotválva. Persze, ha nagyon rámenős vagyok, akkor simán hagyom teljesen megmerevedni. De akkor el kell fogadnom az esetleges kudarc okozta sokkhatást is, aminek - valljuk be - jóval nagyobb esélye van, mint annak, hogy a doktornő mikor meglátja az ágaskodó szerszámot, rögtön a szájába veszi, és nyalva szopja, mint egy mandulás Magnumot.




Hát nem is ez történt. Szerencsére intenzív agyi gátló tevékenységemnek, csak félig lettem merev, ami akár még teljesen elfogadható lett volna. Hiszen mégiscsak masszírozták a heréimet!




- Ok semmi baj! - állt fel végül a doktornő. Talán egy fél pillantra megakadt a szeme a félig merev rudamon, de ez lehet, hogy csak elborult képzeletem szüleménye volt. Sőt biztos. Annyira azért nem szép a dorongom, mint egy Rodin szobor, hogy csak úgy megakadjon valakinek a szeme rajt.




Most hogy fóbiás tüneteim és halálos gondolataim vereséget szenvedtek, újra a vágy döntött fontos kérdésekben. Pl. csak most vettem észre milyen szép ajkai vannak a doktornőnek, mellei milyen gömbölydedek, harisnyája milyen csábos, szeme milyen szép seszínű, haja mennyire selymes, stb. Szívesen rárántottam volna. Mármint a rudamra, nézvén megrökönyödését. De ez a gondolat úgy suhan át agyamon, mint a Dacia expressz Szárligeten, és huss, pillanattal később már ott se volt.




- Rendben, végeztünk - szólt, mikor látta, hogy nem mozdulok sehova és félig merev farkam ott himbálódzik a levegőben.




Szóval felöltözhetek, semmi csók a farkamra, vagy valami. Ezek a nemi vággyal felturbózott férfiagyak már csak ilyenek, mert persze mindenre számítottam csak arra nem, hogy ezt mondja, ami ugye a legtermészetesebb. Például egy szempillantás alatt letéphette volna magáról a ruhát és odatérdel elém, majd szopni kezd, vagy lehúzza a bugyiját és maszturbálásba fog előttem az asztalon, esetleg elővesz a fiókjából egy hatalmas dildót - mert természetesen ilyet minden nő tárol a munkahelyi fiókjában - és bedugja magának, miközben veri a kezével a farkamat, szóval minden olyan dolgot vártam volna, aminek az esélye 1:45 millióhoz. Ehelyett a pofámba kaptam a Végeztünk-et.




Mit volt mit tenni, felhúztam levendulaillatú alsónadrágomat, belerejtettem kielégítetlen rudamat, és begomboltam a farmerom. Adminisztrációs kérdések következtek, érthető módon nem akart elveszteni egy kuncsaftot sem, ha már magánrendelésről van szó. Felvette az adataimat - farkam mérete nem volt benne. Végül a kérdések súlya alatt teljesen összetört a vágyam, rudam megnyugodott.
- Nem megy, egy pillanat.
Csak ültem és vártam.
- Fránya számítógép.
- Mi a probléma?
- Valamiért nem engedi, hogy elmentsem az adatlapját.
- Megengedi? Valamicskét értek a számítógépekhez.
- Jöjjön!




A valamicskét értek a számítógéphez annyit takart, hogy mestere voltam a médiával kapcsolatos számítógépes programok kezelésének, köszönhetően annak a rengeteg pornófilmnek, és pornóképnek, pornózajnak, pornó internetes játéknak, pornósüti recepteknek, pornóchat-elésnek amelyek sokszor kitöltötték fiatalkoromban fitymacsattogástól hangos szánalmas estéimet. Odaálltam a hölgy mögé és egyből nem láttam mi a baj. Pedig valahogy segíteni kellene neki súgta a péniszem, talán akkor legközelebb intenzívebben megmogyoróz.




Ügyeskedtem, kattintgattam, káromkodtam, könyörögtem és végül Ctrl Alt Del-lel megoldottam a problémát.




- Sajnos újra kellett indítani a rendszert – magyaráztam -, valamiért nem működött a Mentés gomb.




Magabiztosságom megdöbbentette.




- Hmm... eddig nem volt ilyen gond - mondta. - Na mindegy, nézzük meg.




Megvártuk, míg újra feláll. Mármint a rendszer, bár a doktornőből áradó finom illat nemcsak a Windowst állította fel. Egyre jobban vonzódtam a hölgyhöz, azaz a farkam egyre jobban kívánta őt. Ott maradtam mögötte, úgy látszik nem zavarta. Újra jöttek a kérdések az adatlapon, válaszoltam rájuk, majd megint a kritikus Mentés gombra került a sor. Most szerencsére minden simán ment, adataimat elnyelték a számítógép titokzatos áramkörei.




- Telefonszámom nem kell? - tettem fel a célzott kérdést.
- Végülis megadhatja - vonta meg a vállát. Szóval nem értette meg. Béna nő, pedig most ajánlottam fel, hogy leszophat, ha gondolja.




Miután bediktáltam a számot elköszöntem és leléptem. Egész úton hazafelé azon gondolkodtam, miként fogja felhasználni a telefonszámomat, milyen béna ürüggyel fog felhívni, hogy szájába tehessem a rudam. Lehet... lehet, hogy van neki egy rejtett webkamerája, amellyel mindent rögzít, és most ott ül az irodájában, majd elalél a csupasz ormányom gyönyörűségétől, miközben meztelenül fetreng a forgószékében és maszturbál. Biztos ez van, más nem is lehet.




Aztán tényleg felhívott pár nap múlva, de teljesen más ügyben.




- Halló.
- Halló. Jó napot doktornő.
- Megismeri a hangomat?
- Hát az önét nehéz elfelejteni - udvaroltam. Pedig simán felejthető különben.
- Tényleg ért a számítógépekhez?




Mivel ismét hatalmas volt a libidóm, ezt a kérdést csak egy dologra tudtam lefordítani: szexet szeretne.




- Igen, mi a probléma?
- Nem tudom, furcsán viselkedik a gépem. Meg tudná nézni?




Na persze, furcsán viselkedik, nevettem magamban. Wincs Eszter biztos kifeküdt a rengeteg meztelen képtől.




- Persze, hol és mikor?
- Ekkor és itt.




Tehát most délelőtt. Elindultam a megadott címre a megadott időben, de persze előtte megborotválkoztam. Fent is. Hipochondrségem, na és persze bizakodásom miatt útközben betértem egy kotonboltba. Erős késztetést éreztem arra, hogy egy fekete, extra rücskös, extra síkos, extra extra kotont válasszak, amelyre rózsaszín betűkkel volt rávésve az "Anyád is megvolt" szöveg, de végül egy szolid csomagot vettem. Nem is egyet, hanem kettőt. Csak optimistán, csak optimistán!




Mikor ajtót nyitott, nem gondoltam semmi rosszra. Igaz, kicsit furcsán hatott a mellemelőben.




- Mit csodálkozol? Csak nem gondoltad, hogy tényleg rossz a számítógépen?
- De, képzelje, doktornő, azt gondoltam. Na persze mást is. Gondoltam. - Nyeltem egyet.
-Különben tényleg rossz - mondta, miközben mellbimbói megrecésedtek a kinti hűvös levegőnek köszönhetően - De most nem ez a lényeg - búgta.
Azzal kézen fogott, és behúzott a lakásba. Meleg otthon ismerős szaga csapta meg az orrom, és a hölgy fantasztikus illata. Egész lénye illatozott, bőre, haja, mindene. Kacéran mosolygott.
- Hogy tetszem? - kérdezte, miközben körbefordult.
- Az nem kifejezés – nyögtem, miközben mohón legeltettem a szemem mellbimbóin, formás fenekén, és a bevágó tangán. A mintás combfix és magas sarkú cipő csak hab volt a tortán.
- Férjem vette tavaly karácsonyra. Azóta nem volt rajtam.
- Pedig azt hittem, hogy azonnal magára kapta, és ebben passzírozta a halászlét másnap.
- Vicces fiú - mondta, de nem nevetett.




Bevezetett a nappaliba, ahol már két likőrös pohár állt a kis üvegasztalkán. Ezek szerint várt. Tudta, hogy eljövök. Milyen számító bestiák ezek a nők! Így játszanak a férfiakkal, ilyen galád módon!




Felvette a két poharat és az egyiket átnyújtotta nekem.




- Figyelj, hagyjuk már ezt a magázódást, neked kiscica vagyok.
- Rendben cicám! - kaptam az ajánlatom, és koccintottunk. - Neked pedig én bulldózer.
- Bulldózer? Olyan büdös és hangos?
- Nem, nem, olyan erős, kitartó és határozott, cicamica.




Leültünk a kanapéra. Illata körbe-körbe szállt a szobában. Mármint cicamicáé. Orrlyukaim kitágultak, érezték, mohón szívták be a finomságot. Végignéztem testén, nem volt fiatal csirke, de látszott rajta, hogy karbantartja magát. A cickóknak jót is tett a mellemelő, a harisnyás láb fantasztikusan hatott.




- Minden férfi imádja ezeket a szereléseket - mosolygott, mikor látta, hogy nyálcsorgatva nézem a testét.
- Hülye, aki nem – nyögtem, és tovább pásztáztam.
- Férjem csak holnap jön haza - mondta miközben végigsimított a mellein. Ezek szerint dughatunk reggelig. Jó jel, határozottan jó jel.




Csak most fedeztem fel, hogy a tanga nyitott alul. Tiszta hülye vagyok, pedig annyi szexshop kínálatot néztem már végig, hogy kitalálhattam volna.




- Férjed hányszor látott már ebben a fantasztikus szerelésben?
- Egyszer sem.




Durvuljunk.




- És hányszor dugtál már ebben?
- Csak egyszer, csak egyszer.
- És kivel?
- Egy orvos kollegával. Először kinyalt, aztán jól megdugott.




Eh, eh, nagyon jól ért a férfiak nyelvén, tudja mennyire izgató hallgatni, ahogy mesél a történeteiről.




Végigsimítottam a mellein, a bimbók keményen végigsúrolták a tenyeremet. Bele-belecsíptem a puha húsba, dörzsölgetni kezdtem a melleit, egyre erősebben és intenzívebben. Aztán odahajoltam, és szopni, nyalni kezdtem őket. Nemsokára már a kanapén feküdtünk, egymásba gabalyodva. Egyelőre nem engedtem teret neki, én akartam irányítani. Végignyaltam melleit, aztán a hasát, végül benyalintottam a tanga vágásba. Felnyögött és átadta magát a kéjnek, hagyta testét, hadd mozogjon ösztönszerűen. Lábait először olyan szélesre nyitotta, amennyire csak tudta, majd körbeölelte vele a nyakam és magához húzott amennyire tudott. Majd megfulladtam a puncijában, nyaltam, ujjaztam és nemsokára görcsös remegés jelezte, hogy túl van az első orgazmusán. Lábai satuként szorítottak továbbra is.




Nem hagytam időt neki, határozottan szétnyitottam a lábait, felkaptam az asztalra kikészített rózsaszínű műpéniszt és a vágáshoz illesztettem. Nagyon ügyeltem arra, hogy a klitoriszát nyugton hagyjam, tudtam, hogy ez most nagyon érzékeny. A nedvtől csillogó nagyajkak örömmel nyitottak utat a rózsaszín műanyag szerszámnak, egy pillanat alatt befogadták maguk közé, én pedig élvezettel pumpáltam cicamica punciját. Le nem tudtam a szemem venni a mű és a valódi genitália mohó szerelméről, farkam ugyanolyan ütemben lüktetett a nadrágomban, mint amilyen sebesen ki-be járt a műpénisz partneremben.




Cicamica dobálni kezdte magát lábai ismét szétnyíltak, a levegőben kalimpáltak. A doktornő ajkait egyre hangosabb nyögések hagyták el, nemsokára minden egyes elmerülésnél sikkantás hallatszott. Telhetetlen férfiagyam további látványokat akart és kezeimet irányítva megfordította a női testet. A rózsaszín dildó egy pillanatra sem csúszott ki a nedves barlangból, és pár pillanattal később már a négykézláb térdelő hölgyben ismét elkezdte a táncát.




Cicamica kipucsított, rózsaszín puncijában a rózsaszín szerszámot egyre hevesebben mozgattam. Kezeivel megpróbálta elkapni a nadrágomat, de nem engedtem neki. Még mit nem!:) Mögé térdeltem, hogy jól lássak mindent. Kihúztam a műszerszámot és benyalintottam a nedvek közé. Majd ismét visszacsúsztattam a műpéniszt. Lassan megdöntöttem és most felülről tologattam ki és be a puncijában. A sikolyok egyre hangosabbak lettek, de tovább dolgoztam, farkam majd szétfeszítette a nadrágomat. Engedtem a követelésének, elengedtem a műpéniszt és gyorsan kibújtam a ruhámból és meztelenre vetkőztem. Visszatelepedtem a puncihoz és őrült erővel kezdtem pumpálni. Nem is kellett sok, rángások közepette ismét elélvezett.




Én mindig figyelem, hogy a partnerem hányszor élvez el. Tudom, nem ezzel kellene foglalkoznom, de egyszerűen ilyen vagyok, mintha verseny lenne.




És most jött a végső fázis; koton fel! Megfordítottam cicamicát, a hátára fektettem, lábait feltettem a vállamra és beléhatoltam. Hangos sikolynak is beillő nyögést hallatott. Nem hagytam most sem időt, bulldózer nevemet nem akartam meghazudtolni és határozottam kézbe vettem az irányítást. Toltam, toltam, ellenállást nem ismerve. Az egész kanapé rázkódott heves lökéseimre. Szerencsére puncija teljesen be tudta fogadni hímtagomat és így nem kellett figyelnem, átadhattam magam állati ösztöneimnek. Át is adtam. Figyeltem arcát a heves dugás közepette és ő is megpróbálta tartani a szemkontaktust. Üzekedtünk, mint az állatok. De egész egyszerűen erre volt szükség.




Hangosan csattogtunk, mikor minden egyes lökésnél hozzáütöttem combomat a fenekéhez.




- Te állat - nyögte.
- Te állat - nyögtem vissza. – Nézd, hogy duglak! - parancsoltam rá.




Kissé szétnyitottam a lábait, hogy a két combja között megpillanthassa, amint duzzadt farkam ki-be jár a puncijában.




- Nem érdekel - nyögte vissza. - Csak csináld.




Folytattam áldásos tevékenységemet. Megizzadtam, nem is nagyon bírtam, lassítanom kellett. Mire is gondoltam? Hát hogy milyen póz van még! Mindenféle pózban szerettem csinálni, felizgattak a szituációk, számomra fontosak. Kihúztam csillogó péniszemet és a földre térdeltettem. Kezeit feltette a kanapéra. Vagy kitalálta mit szeretnék, vagy ő is ezt szerette volna, a lényeg hogy ismét kipucsított. Mögé álltam, majd térdemet megroggyantva behatoltam ismét. Lassan haladtam az orgazmus felé.




( 1)
Kulcs csörgött a zárban.




A következő pillanatok olyan összevisszaságban teltek, amilyet még nem látott a világ. Kiugrott alólam, vagy én ugrottam ki belőle, már nem tudom, péniszem pulzált. Na és persze elhangzott a következő, annyira ismert és jellegzetes mondat.




- A férjem! – zihálta. - Gyorsan!




Azt se tudtam mit csináljak, össze-vissza kapkodtam, kínomban még a kotont is lerángattam hátha segít, de semmi. Ott álltam, mint egy szerencsétlen fasz, pulzáló pénisszel, egy olyan pillanatban, amikor már nem tudod megállítani az ejakulációt.




- A fürdőszobába!




Már rohantam is.




- Jaj, ne oda, a kamrába!




Már rohantam is. A gond csak az volt, hol a kamra? Ejakulálni kezdtem. Bazmeg. És közben rohantam. Spermám hosszú köpetekben röpködött a lakásban, miközben merev, himbálódzó pöccsel rohantam ki az előszobába, és sorba téptem fel az ajtókat. Szerencsémre megtaláltam a kamraajtót, mielőtt a férj belépett volna az előszobába.




Az orgazmus véget ért, én pedig ott álltam a kamra sötétjében befőttek, pirospaprika, fokhagymafüzér, almáskosár és chips zacskók között. Ahhoz képest, hogy bőrgyógyász, elég izgalmas életet él, nyögtem magamban. Hallottam amint a férj becsukja az ajtót, majd bekiabál, hogy megjött. Na, mintha nem vettük volna észre!




Aztán valami ótvar nagy csattanás, kiáltás, aztán megint valami csattanás, puffanás, kiáltás, csattanás, szakadáshangok, és végül ismét egy puffanás. Aztán csönd. Szívem a torkomban dobogott. Na meg még mindig lüktető farkamban.




- Feri! Hol vagy, Feri! - hallottam a cicamicámat, majd papucsának hangjait, ahogy kijött az előszobába.
- Úristen! Feri! - sikoltott az asszony. - Mi történt?
- Nem... tudom - nyögte egy férfihang -, elestem.
- Feri! Hiszen te vérzel!
- A kezem!
- Lehet, hogy eltört a karod.
- Au! - nyögött fel fájdalmasan a férfi.
- Várj, hívom a mentőket! - azzal cicamica berohant a szobába és telefonált.




A percek csak teltek, nem mertem kinézni az ajtón, Feri ott hevert a földön, vagy már talán fel is ült. Ha most meztelenül előmászok a kamrából, akkor nem a balesetire fogják vinni, hanem egyből a pszichiátriára.




Nemsokára megjöttek a mentők. Szerintem cicamica teljesen elfelejtette, hogy ott bújok valahol a lakásban. Pár perc múlva ajtócsapódás és néma csönd. Vártam egy kicsit, majd óvatosan kikukucskáltam. Mikor láttam, hogy tiszta a levegő, előmásztam a kamrából.




Az előszoba, mint egy csatatér, a ruhafogas leszakítva, az esernyőtartó kiborulva, a cipős szekrény felborult, és egy csomó cipő hevert szanaszét a földön. Aztán kiderült mi történt; bazmeg, Feri elcsúszott az egyik spermafolton, amit rohanás közben köptem szét, beütötte a fejét és eltörte a kezét. És mindemellett szétrombolta a lakást.




Visszamentem a nappaliba. Cicamica nem feledkezett meg rólam, egy cetlit hagyott az asztalon, hogy el kellett mennie és ne haragudjak, de meg kell értenem. Ha elmegyek, húzzam be az ajtót magam mögött. Ne várj, bent maradok Ferivel a kórházban. Ha esetleg megnéznéd a gépet, ott van a másik szobában.




Ez nem is kérdéses, természetesen szemet hunytam a furcsán félbeszakadt aktus miatt. Körbenéztem, a szobában még mindig a finom parfüm illata lengett, ami keveredett a sperma, és az izzadtság szagával. Hm, izgalmas. De azért még odaírta, hogy nézzem meg a gépet. Milyen aranyos. De ha már itt vagyok miért ne?




Idegenül járkáltam az idegen lakásban. Bekerültem egy család intim szférájába; őszintén szólva nem szívesen mászkálok idegen emberek személyes holmijai között. Én sem szeretem az ilyet. De azért becsukni nem csuktam be a szemem. Hú, milyen jó kis nő volt ez korábban, állapítottam meg magamban, mikor az esküvői képüket nézegettem. Nagy melák férfi mellett egy törékeny mosolygos csinos nő feszített. Aztán képek a gyerekekről, stb. A könyvespolcon rengeteg könyv, regények, szakmai könyvek, fotóalbumok. A lakás ízlésesen volt berendezve, de nem az én stílusom.




A számítógépet végül a kisszobában találtam meg. Bekapcsoltam, és míg dolgozott a gép, körbenéztem. Gyerekszoba. Ráadásul lányszoba. De vajon hol a lakó?




Mikor beléptem a rendszerbe - szerencsére nem használtak jelszavakat- egyből láttam mi a gond. A windows háttérnek a zöld mező volt beállítva, gondolom ezt szerette volna lecserélni egy pornóképre. Nyerítve nevettem a saját viccemen, mint egy elmebeteg, aztán a valódi problémára irányítottam a figyelmemet, amit hamar magam mögött tudtam.




Akkor esett le, hogy még mindig meztelen vagyok, amikor megtaláltam a home szexképeket az egyik elrejtett mappában. Szinte mindenki készít már ilyet, főleg mióta nem kell kidolgoztatni a képeket a fotóboltban és így nem kell a sárga földig süllyedni a szégyentől, mikor a 'kitudjaláttae' eladó átadja a spermanyelő és baszós képeket. Tudom, tudom, milyen rohadt genyaság turkálni mások gépén, de hiába, nem tudok mit tenni. Számomra ez nem ugyanolyan, mint kinyitni az alsőneműs fiókat. A mentségemre legyen mondva, hogy nem töltöttem fel azonnal az internetre az egész könyvtárat pontos címmel és névvel.




Farkam növegetni kezdett, mialatt végignyálaztam a sok szexképet a cicamicáról. Csak néhány pornográf akadt közöttük, a többin meztelenül pózolt, néhányon pucsított (imádom) és volt néhány nagyon szolíd, fehérneműs, de mindemellett nagyon szexi kép is. Fogalmam sincs ki készítette a képeket, talán ő maga, vagy a férje, esetleg az orvos kolléga szerető. Aztán mire gondolhattam másra álló pénisszel minthogy csinálok egy kis meglepetést neki. Fogtam a webkamerát és készítettem pár képet magamról, ágaskodó árbócomról, majd kerestem egy olyan mappát ahova biztosnágosan elrejthetem a képeket. Valahogy úgy kellene megoldani, hogyha leül a gépe elé akkor azonnal meglásson. De hogyan? Végül gyorsan írtam egy kis programot, amely a kívánt eredményt produkálta. Összepakoltam, nyáladztam még egy kicsit a meztelen képein, majd indultam, hogy felöltözöm, és megyek haza.




De persze mindig vétek hibákat.




Ismét csörgött a kulcs a zárban.




Már majdnem gyorsan siettem ki az előszobába, hogy befejezzük a korábbi szeretkezést, amikor rádöbbentem, hogy ilyen hamar nem érhettek vissza. Bebújtam a szekrénybe a kisszobában. Szerencsére itt nem volt teljesen sötét, mint a kamrában, mert a szekrény lamellás ajtaján, a réseken keresztül beszűrődött egy kevéske fény. Úgy látszik, sosem szabadulok ebből a lakásból.




Aki hazajött, már nem kiabálgatott, szörnyülködött, így azt vettem le, hogy tudja mi a helyzet. Tudja, hogy rendetlenség van az előszobában, hallottam távolról, amint rendet rak. Aztán csend, majd telefonálás.
- Na mi van? Feri? - hallottam egy női hangot.
Csönd
- Értem, ezek szerint nem olyan komoly?
Szünet
- Értem, ok, már itt vagyok, elpakoltam az előszobában.
Csönd
- Akkor megvárlak titeket.
Csönd
- Nem baj, ha este jöttök, itt maradok.
Csönd
- Rendben.
Szünet
- Rendben, szia.
Csönd.
- Beléd is.




Az új látogató ismerős lehetett a lakásban, bár számomra még mindig nem derült ki, kicsoda ő. A hangja alapján egyidős lehetett cicamicával, talán sógornője, testvére, talán barátnője, bőrgyógyásza? Nem tudom. Sokáig nem történt semmi, kikukucskáltam a szekrényből. Egyre közelebbről hallottam a lépteket végül megjelent a kisszoba ajtajában egy 40-es nő. Beült a gép elé és elindította. Tényleg ismeri a terepet.




Akkor esett le, hogy elrontottam valamit a meglepetéssel kapcsolatban, amikor a hölgy cicamica azonosítójával lépett be. Betöltődtek az alap dolgok. Majd azonnal elindult a diavetítés a farkamról. Na, így jártam.




A nő csak nézett, szerintem sokkot kapott a szép szerszámomról készült képektől. De nem kapkodott az egér után, hanem figyelmesen nézte végig a bemutatót. Nem csináltam sok képet, csak úgy kb. 10-et, volt rajta kókadt pénisz, álló fasz, félig merev szafaládé is. Csináltam teljes alakosat is. Mikor véget ért a diavetítés, a nő újra elindította! Újra végignézte, majd ott állította meg, amelyen egy teljesen merev pénisz látszott oldalról.




Újra telefonálni kezdett, mialatt le sem vette a farkamról készült képről a szemét.
- Szia, most nem érsz rá? - búgta a kagylóba.
Csönd.




- Rendben, megyek.




Elsőre nem értettem semmit, pedig igazán remek fantáziával áldott meg a sors. Miért búgott és hova megy, amikor meg se mozdul. Sőt. Elindította a skype-ot, bejelentkezett, majd pár perccel később már tárcsázott is. Nemsokára egy fiatalember képe jelent meg a képernyőn.




- Szia! – Mosolygott.
- Szia.
- Mi történt?
- Semmi. Csak kívánlak.
- Hát rajtam ne múljék - mondta a fiatalember. - Bár most nem fogunk tudni szeretkezni.
- Azt nem, de esetleg kiverhetnéd nekem. Tudod, mennyire imádom!
Azzal kelletni kezdte magát a számítógép előtt ülve. Masszírozta a melleit, csábosan nézett a fiatalemberre, akinek széles vigyorra húzódott az arca.




- Vetkőzz le! - jött az utasítás.




A nő lassan levette magáról a pulóvert, ami alatt egy vékony blúz takarta el melleit. Ettől is megszabadult, majd kikapcsolta a melltartóját is és felfedte nagy melleit. A világosbarna bimbóudvarból már erőteljesen kiemelkedett a két kis rücskös pöcök. A képernyőn a fiatalember is lassan masszírozni kezdte a lába közét.




- Imádom a melleidet - búgta a hangszóró. - Hogy lehet valakinek ilyen szép melle?




A nő izgatta magát, ugyanúgy dörzsölgette a melleit, ahogy én kezdtem el ismét ágaskodó szerszámomat. A fene se gondolta, hogy ez a lakás egy erkölcsi fertő, azt pedig még kevésbé, hogy ma két meztelen nőt is láthatok majd.




A túloldalon előkerült a pénisz is, elég méretes dákót simogatott a fiatalember. A képen most már csak a teljes pénisz látszott, amint egyre jobban megtelik vérrel. A fiatalember úgy látszik tisztában volt azzal, hogy a nő mennyire szereti nézni.




- Olyan szép a farkad - nyögte, miközben gyorsan levette a nadrágját és kibújt a bugyijából is. A webkamerát a meztelenül vonagló testére irányította, hogy a túloldalon a fiú is láthasson mindent.
- Tudom, hogy szép. Az lenne a legjobb, ha most jól leszopnál.
- Tudod mennyire szívesen csinálnám, de most ez van. Verd!




A fiú ütemesen verni kezdte a farkát, gondosan ügyelt minden egyes mozdulatra, teljesen végighúzta a farkán a kezét majd, vissza a makk fölé. Majd újra le és a makk ismét teljes pompájában feltárulkozott.




- Ó... - nyögte a nő - imádom, imádom.




Ujjai közben megtalálták klitoriszát, és játszani kezdett magával. Pillanatok alatt felpörgött, szíve olyan hangosan dobogott, hogy még én is hallottam.




- Dugd be az ujjad! - sóhajtotta a fiú.




A kérés sikeresen végrehajtódott, sőt, egyszerre két ujj tűnt el a két comb között. A nő ütemesen ujjazta magát miközben folyamatosan arra figyelt, miként veri a virtuális partnere a péniszét.




- Gyorsabban!




A fiú keze gyorsított, a rúdja hamar csatakossá vált előnedveitől.




- Te is!




A nyögések egyre hangosabbak lettek.




- Mindjárt elélvezek.
- Én... is.




Szinte egyszerre repültek el. A képernyőre pár spermacsepp került, zihálás hallatszott a hangfalakból és a szobából is. Szóval ilyen a webcamszex! Tiszta fertő, gondoltam én, aki egy pár órával ezelőtt dugtam meg itt a cicamicát.




- Ez jó volt, mikor láthatlak, hogy élőben is megsimogathassalak?
- Holnap?
- Ma este?
- Ma este nem jó! A barátnőm férje totálkárosra törte magát, itt maradok náluk.
- Mi történt?
- Nem tudom, hazajött, elesett.
- Na bazmeg! Csak úgy elesett?
- Állítólag igen.
- Remek.
- Mindig ilyen balek béna volt - mondta a nő, miközben lassan felöltözött.
- És a barátnőd, akkor miért ment hozzá?
- Fogalmam sincs. Talán nagy a farka. - Kuncogott.
- És a férjed?
- Már szóltam neki, hogy csak késő este megyek haza, ne várjon.
- Mindig ezt mondod neki. Ha velem vagy akkor is.
- Tök mindegy neki mit mondok, úgysem érdekli - legyintett a nő.
- Tényleg, mikor dugtál vele utoljára?
- Mit tudom én, talán fél éve. Tiszta kínszenvedés volt. Csak nyögött, meg lihegett, persze előtte hagymát evett, ahogy szokott. Jobb is, hogy nem történt azóta.
- És nem is akarta?
- Akarta volna, de nem hagytam. Mióta van más - kacsintott - azóta a szokásos dumákkal szerelem le, fáj a fejem, stb.
- Akkor az se valami ász csávó.
- Ne bántsd! Szeretem, de a szex, hát az kész, egyszerűen nem megy.
- Jól van, ne haragudj. Én mindig szívesen szeretkezem veled.
- És mi lesz, ha találsz valaki fiatalt magadnak?
- Szerintem ne beszéljünk erről - próbálta elterelni a fiatalember a témát erről a kényes dologról. Tényleg, mi lesz?
- De engem zavar. Tudom, hogy ez nem mehet sokáig, de akkor is - csüggedt el a nő hangja.
Csak nem szerettél belém?
- Nem, csak...
- Jaj... Akkor holnap - próbált elköszönni a srác.
- Rendben, szia Drága! Holnap. És ne haragudj, hogy így ilyet kértem most hirtelen tőled.
- Viccelsz? Szerinted egy férfi mit imád a legjobban?
- Hogy megkérjék, verje ki?
- Naná. Úgyhogy semmi gond, bármikor, pusz.
- Szia.




A képernyő elsötétült. Azt hiszem, most nem marad más csak várni. Eléggé borzalmas kilátások. Ráadásul meztelenül. És az a legnagyobb gond, hogy a nemi vágyam még mindig elég magas. Főleg ha ilyen ingerek érnek, először a doktornővel, aztán most a barátnője webkamerás mutatványa. Mire gondoljak, mire számítsak? Pedig milyen szépen indult a nap! Csak egy számítógépet kellett megdugnom:) És milyen jól sikerült, beleborzongtam mikor eszembe jutott, milyen szexin felöltözve nyitott ajtót cicamica! Bárcsak itt lenne, ismét megadnám neki, ami jár.




Telefoncsörgés.




- Szia.
Csönd
- Itt? - csodálkozott a nő.
Csönd
- Nem, nincs itt senki.
Csönd
- Hát biztos elment. Én nem találkoztam senkivel.
Csönd
- Különben minden ok?
Csönd
- Akkor jó. Amúgy mi van a gépeddel?
Csönd
- Odaültem, hogy egy kicsi internetezek...
Na ja, internetezik:)
- ...és egy férfiről voltak ott meztelen fotók.
Csönd
Nem viccelek!
Csönd
- Tényleg, nem viccelek! Elindítottam a gépet, beléptem a neveddel, és elindultak a képek.
- Hát vagy 10 kép.
Csönd
- Minden volt rajta - kuncogott a nő.
Csönd
- Fogalmam sincs. Te, ki ez?
Csönd
- Értem - nevetett a nő - De azért nem kellene, hogy Feri észrevegye.
Csönd
- Ok, de fogalmam sincs, hogy kell leállítani.
Csönd
- Nem gondolod, hogy felhívom?! És mit mondjak neki? Bocs, de kellene szedni a gépről a meztelen képeket, nehogy Feri észrevegye.
Csönd
- Jaj ne. Hívd fel te!
Szünet
- Jó, akkor lelépek innen, majd este visszajövök.
Szünet
- Ó ne csináld már! Most tényleg várjam meg itt?
Csönd
- Rendben, rendben, de ezért még jössz nekem eggyel.
Csönd
- Jó, jó.
Szünet
- És figyelj már, Feri nem tud semmit?
Csönd
- Értem. Még szerencse.
Szünet
- Huh, ma volt az első? - nevetett a nő.
Szünet
- Ah…
Csönd
- Ne mondd már! Még a végén kölcsönkérem... - kuncogott a telefonba.
Csönd
- Jó, rendben van, akkor megvárom.
Csönd
- Szia.
Csönd
- Szia, puszi!




Az a lényeg, hogy a viccem rosszul sült el, le kell szedni a gépről, ők pedig nem tudják kilőni a képvetítés automatikus elindítását. Ez volt a második hiba, amit elkövettem, úgy kellett volna megírni, hogy el lehessen tüntetni, vagy legalább valami üzenetet hagyhattam volna, amin elmagyarázom, hogy tudja leállítani, ha már kigyönyörködte magát. A harmadik hiba pedig az volt, hogy magammal hoztam a mobilomat.




Ugyanis pár perc múlva megszólalt.




Az ismerős Always look at the bright side of life nóta csendült fel valahonnan nagyon messziről és nagyon távolról. De lehetett hallani. Elképzeltem a nő döbbent arcát, és majdnem hangosan felnevettem. Pedig sírnom kellene. Ekkora lószart még életemben nem láttam. Minden összeesküdött ellenem! Miért én? Bár még a magam malmára is hajthatom a vizet. Vegyük a tényállást:
1) kangörcsöm van
2) itt van egy nő a lakásban akit, hm, már láttam meztelenül
3) cicamicát alig ismerem
4) haza kellene mennem.
Nos, azt hiszem az első 3 dolognak egyértelmű a következménye, a 4.-et pedig ignoráljuk.




- Hahó! Van itt valaki? - kérdezte félénken a nő, miután előbányászta a nadrágomból a mobilomat.
- Itt vagyok - dörmögtem, és kimásztam a szekrényből.
Pár pillanat múlva ott álltunk egymással szemben, a barátnő és én. Kezeimmel eltakartam magam, ő pedig tapintatosan nem nézett oda. Nem tudom ki volt nagyobb zavarban, ő vagy én? Végülis mindkettőnkről kiderültek kompromittáló adatok: én láttam ott maszturbálni, sőt tudom, hogy szeretőt tart, míg ő tudja, hogy én a barátnőjével enyelegtem ma délelőtt. Nem is beszélve arról a pár képről, amelyekkel már szembesült nemrégiben. Gyorsan lerendeztem a telefont, tudtam miről van szó.




- Szóval... akkor tud mindent - mondta kényszeredetten.




Legalább humorérzéke van.




- Igen... bocs, de hallottam – mentegetődztem.




Egy pillanat alatt elvörösödött.




- Szóval akkor azt is...?
- Azt is - megpróbáltam nem mosolyogni, és olyan képet vágtam, mintha az a látvány lett volna a világ legundorítóbb dolga a világon.
- Na itt a ruhája, öltözzön fel, aztán csinálja meg a gépet! - mondta pár másodperc múlva.




Gyorsan magamra kapkodtam a ruháimat, majd odatelepedtem a gép elé és pár pillanattal később már el is távolítottam adoniszi testemről készült remek fotókat.




- Ismervén a barátnőmet, jobb lenne, ha azokat nem tüntetné el teljesen! - bökött a fejével a gép felé.




Értem, szóval még egyszer meg akarja nézni:) Bár biztos voltam benne, hogy cicamicának is tetszeni fog.




- És magának hogy tetszett?
- Mi köze hozzá? - kérdezett vissza ingerülten, pedig csak a zavarát próbálta leplezni.
- Mert érdekel. Még sose fényképezgettem magam - vontam meg a vállam.
- Nem vagyok olyan nő - védekezett bénán.
- Aham.
- Nem úgy értem, nem vagyok bigott, meg semmi ilyen, de nem fogok mindenkivel lefeküdni, akivel összeakadok – magyarázkodott.
- Értem, értem, semmi gond - nyugtattam meg. - Nem fogok erőszakoskodni. Az viszont tény, hogy a fiatalemberrel nem vehetem fel a versenyt.
Értetlenül nézett rám szép kék szemeivel.




- Mármint farokméretben – nevettem.




Húúúú, úgy terelem a témát, mint juhász a bárányokat! Hallgatott.




Közben kimentünk a nappaliba és ittunk egy kis likőrt. Nem baj, nem baj, ez is segíthet a vetkőztetésben! Koccintottunk. Elmesélte a történetét a béna férjről és a fiatal szeretőről. Volt abban minden, királyfi, három kívánság, pöttyös labda, szerelem, házasság, veszekedés, válással fenyegetődzés, hármas szex, munkanélküliség, elrontott mákos süti stb. Én csak hallgattam és közben egymás után ittuk a likőröket. Hamar be is nyakaltuk az üveg felét. Kicsit a fejembe szállt az itóka, neki szintén. Nyomultam.




- Szóval nem tudom. Közel áll hozzám, de emiatt nem fogom elhagyni a férjemet.
- Volt már, hogy szex miatt ért véget egy házasság - jegyeztem meg hatalmas bölcsességemről téve tanúbizonyságot.
- A miénk nem fog. Meg különben is mit kezdjek egy 26 éves fiúval? Én már nem akarok szülni...
- És ha ő sem szeretne gyereket?
- Ugyan, előbb utóbb minden férfi szeretne gyereket – legyintett. - Arra jó, hogy szexuális igényemet kielégítsem vele. Csak egyre közelebb kerülök hozzá.
- És hozzám? – kacsintottam.
- Ne kezdje! Nem akarok magával szexelni!
- Miért?
- Csak. Maga a barátnőm pasija.
- Ugyan, ma dugtunk először.
- Ezt mondta ő is a telefonban - simogatta meg a kanapé szélét - És magának nem számít, hogy vele volt délelőtt?
- Nem, kellemes partner, de most nincs itt.
- Nem lehet, akkor sem - hárította el közeledésemet.
- Elmegyek, lefürdök – mondtam. - Izzadt testem frissítés és mosdás után kiált. Nem jön? - tettem fel az újabb félreérthetetlen kérdést, de tagadólag rázta a fejét.




Kimentem a fürdőszobába. Most már teljesen otthon éreztem magam, csak arra kell odafigyeljek, hogy azért Feri alsónadrágjait ne vegyem már fel! Kinyitottam a zuhanyt és beálltam a meleg víz alá. Találtam valamilyen tusfürdőt és alaposan végigszappanoztam magam.
Végül mégiscsak utánam jött. Nem tudom mi történt, a lényeg hogy nemsokára ott állt előttem meztelenül a zuhanykabinban. Még szerencse, hogy cicamicáéknak jól megy, mert akkora zuhanykabinjuk volt, mint az Empire State Building. Megcsodáltam újra a két nagy mellét.
- Mégis meggondolta magát?
- Ne magázz már baszki! Izabell vagyok.
- Szia Izi! - őriztem meg inkognitómat. - Kinyalhatom a puncid?

Nevettünk a hatalmas poénon. -De most komolyan. Mire számítottál? - kérdeztem tőle- Itt vagyunk együtt meztelenül a zuhany alatt, szép bőrödön csorog a víz szerteszét, bimbóidról csöp-csöp, tested simogatásért kiált, csak nem godnolod, hogy nyugton hagylak? Főleg úgy, hogy még sosem volt ennyire magas a szex iránti vágyam.
Azzal tenyerembe kaptam a két mellét és gyúrni kezdtem őket. A víz változatlanul nagy sugárral ömlött ránk, befolyt nyáladzó számba, ugyanis már nem gyúrtam, hanem szoptam a bimbóit. Mostanában nagyon rácuppantam a mellekre.
- Mikor jönnek haza? - kérdeztem.
- Nem tudom, estefelé... mikor végeztek - mondta.
- Akkor van még időnk - nyugodtam meg.
- Mire? - nézett rám pajkosan.
- Hogy felássuk a betont az udvaron.... ó némber.
Visszatértem a melleihez és tovább szoptam őket. Nyaltam, birizgáltam, csikorgattam csavargattam, kínoztam, de nem hagyta magát, csak nyögött.
- És akkor most megcsalod a szeretődet? - kérdeztem.
- Ő is csal engem.

Ez a mindenki mindekit csal kicsit lehangolt, de tulajdonképpen én sem csináltam mást. Cicamicát máris lecseréltem a barátnőjére. Tovább szívtam a melleit, amiket alulról meg is markoltam a kezeimmel, össze-összepréseltem őket, hogy könnyen átnyalhassak egyik bimbóról a másikra. Valószínűleg élvezte a dolgot, mert simogatta a fejemet, néha bele - belemarkolt a hajamba és halkan sóhajtozott. Nem is hagytam abba, ide -oda járattam vízes és nyálas számat a két cici között, hol erőteljesebben szívtam a bimbókat, hol szürcsölgetve nyaltam, hol pöckölgettem, hol pedig kezemmel simogattam és markolásztam. Egyre hangosabban sóhajtozott, nyögdécselt, és nemsokára elélvezett. Ritkán találni olyan nőt, aki a mellei nyalogatásától el tud élvezni.
- Huh, te aztán érted a dolgodat, kis csődöröm- nevetett.
- Ilyet még nem láttam. Általában csak a szoptatós nők tudnak elélvezni a mellük nyalásától - értetlenkedtem.
- Eddig én is így tudtam, de most valahogy annyira eltaláltad... Mit szeretnél cserébe?
- Azt.
- Azt? - kérdezte cinkosan.
- Azt.

Erre harapdálni kezdte a fülemet. Arcom olyan grimaszba torzult, mintha ecetes csokit ennék, miközben Marx Tőkéjéből hallgatok felolvasást csehül.
- Nem azt, másik azt.
- Tudom – nevetett -, csak látni akartam az arcodat.
Mondani szerettem volna valamit, de úgysem tudott volna válaszolni, mert tele volt a szája. Tele volt fasszal. Az enyémmel.
- Ördögi nőszemély - hörögtem, mikor rákapcsolt.

Leültem a kis sámlira a fülkében, széttettem a lábamat és hagytam hogy kényeztessen. Panaszra nem lehetett okom, olyan ügyesen és élvezetesen csinálta, hogy fülem kettéállt. Hol így, hol úgy, hol hosszan hol, ütemesen, hol lassan, hol gyorsan, hol teljesen, hol tövig, hol csak épphogy, szóval mindenféleképpen megkaptam. Imádom nézni, ahogy egy nő szop. Nem csak azt, ha engem, azt is, ha más férfit. A látvány elzsibbasztja elmémet, selymes érintéssel elindít a szexuális kielégülés útján, melynek végén elérek a csúcsra. Most is néztem, ahogy dolgozik rajtam a nő, izgalmas, ahogy falja rudamat, ahogy tukmálja a szájába, megpróbálja a lehető legtökéletesebben csinálni. Imádom az ilyet, testét lelkét beleadta, minden procikám várta már a beteljesülést.
- Cicamica nem is csinált ilyet - nyögtem.
Mintha meg se hallotta volna. Tovább sertepertélt szájával az ágyékomnál. Gömbölyű vállai és feje ide-oda mozgott, hátán kis patakokban folyt a meleg víz. Megsimogattam a fejét, jelezvén milyen jó kislány. De ez sem érdekelte, csak tovább kényeztetett. Nemsokára a csúcsra értem, remegve élveztem el.

Gyorsan befejeztük a zuhanyozást, én is végigszappanoztam őt, különösen ügyelve a puncijára, majd ő is engem, különösön ügyelve a farkamra. Miután alaposan végigsimogattuk egymás testét, itt volt az ideje, hogy végre egybeolvadjunk. Elzártam a vizet, majd kiléptünk a fülkéből. Egy határozott mozdulattal nekipréseltem a csempének és harapni, nyaldosni kezdtem a nyakát. Természetesen megadta magát, nem tiltakozott és hagyta, hadd szopogassam újra a melleit, majd egyre lejjebb. Kalandoztam. Nedves testéről úgy ittam a vizet, mintha a legédesebb nedv volna, amit valaha kóstoltam. Hamar elértem göndör szőr borította vénuszdombjához és azon túl.

Leült a sarokkád peremére, egyik lábát feltette maga mellé és így csillogó pinusához szabad kezet kaptam. Nem is tétováztam, letérdeltem, majd belenyalintottam. Gondolom, mondanom sem kell, hogy ismét sóhajtozni és nyögdécselni kezdett. Nem is hagytam abba, egészen addig nyaltam, amíg el nem élvezett.

Jó, ha felváltva élvezünk el, mert ilyenkor nem áll le a ringlispíl. Mire ő elért a csúcsra, én ismét merev voltam, és akartam őt. Kihúztam magam után a nappaliba, koton fel, hanyatt fektettem a kanapéra és óvatosan beléhatoltam. Szimpla misszionárius póz, ha valakit érdekel. Ha már ilyen pózmániásak vagytok. Arcába lihegve dolgoztam, megpróbáltam nyújtani a hüvelye okozta élvezetet, nem járt a seggem, mint a légkalapács, hanem inkább finoman kőrözgetve járattam pálcámat benne.
- Ez undorító, amit csinálunk – nyögte.
- Tudom - nyögtem vissza -, sose láttam még ennél undorítóbbat.

Lábai egyre széjjelebb nyíltak, egyre mélyebbre mártogattam a rudamat a rózsaszín nedvességbe. Heréim minden lökésnél hozzáértek a fenekéhez, a meleg ilyenkor teljesen körülölelt. Szája szétnyílt, szemeit félig lecsukta és átadta magát a ringatódzó, hullámzó mozgásnak, amit csipőm kőrözéássel kombinált ki-be mozgása okozott. Mellei remegtek, körbe-körbe forogtak egy képzeletbeli tengely körül, néha lehajoltam és meg-megnyaltam őket.
- Szeretsz lovagolni? - tettem fel a kérdést, hogy leplezzem mennyire kurvára elfáradtam.
Szó nélkül fordultunk meg, hanyatt feküdtem a kanapén. Felmászott fölém és lassan rám ereszkedett. Most rajta volt a sor, én csak pihentem és élveztem. Lassan indult a tánc, fel-le, ügyesen mozgott, sosem hagyta, hogy kicsusszanjak belőle. Ördögi érzékkel állt meg mindig a csúcs előtt, és ereszkedett vissza. Eleinte még felegyenesedve ropta, de később mikor tempót váltott, már kénytelen volt rátámaszkodni mellkasomra. Egyre sebesebben mozgatta csípőjét fel és le, pumpált veszettül.
-Ó bassza meg - nyögtem fel.
És a mai nap már harmadszor kulcs csörgött a zárban. Bazmeg, ha mesélik, egyszerűen nem hiszem el!
- Ó bassza meg - nyögtem fel. - Mi a franc ez itt, átjáróház? - kiabáltam.

Ez persze nem oldotta meg a problémát és pillanatok alatt kellett dönteni arról, hogy mit csináljunk. Semmi nem jutott az eszembe, egy gigászi fekete lyuk mindent kiszippantott az agyamból.
- Még szerencse, hogy belülről ráfordítottam a biztonsági zárat - mondta Iza.
Hát tényleg szerencse. Így legalább kaptunk egy kis időt.

(1 1=2)

Csöngettek.
- Mindjárt megyek, pillanat - kiáltott Izi.
Lemászott rólam, öltözködni kezdett, én is magamra kapkodtam a ruháimat. A nadrágot ágaskodó szerszámomtól nem tudtam begombolni, úgyhogy lehuppantam a kanapéra, és az ágaskodó szerszámomat egy díszpárnával takartam el. Megegyeztünk, ha kell, én leszek a vízvezeték szerelő. Iza sietett, és kinyitotta az ajtót.
- Szia Iza.

Ez cicamica hangja.

- Szia Mel. Bocs, csak ráfordítottam a zárat, megszokásból.
- Semmi gond, minden rendben?
- Igen - hallottam Iza hangját.
- Iza, jól vagy? Olyan szétesettnek látszol.

Egy perccel ezelőtt még vad tempóban salsázott a farkamon, hogy kellene kinéznie?

- Persze... persze, minden ok - remegett meg Iza hangja.

Cicamica bejött a nappaliba. Kicsit meglepődött, hogy még itt talál, de mosolyogott.

- Szia.
- Szia Cica! - mondtam vigyorogva.

Cicamica lerogyott a kanapéra, Iza pedig az egyik fotelben helyezkedett el.

- Na és mi volt a kórházban? - tudakolódzott Iza.
- Semmi, unalom. Feri úgy viselkedett, mint egy gyerek, hisztizett ésatöbbi. Ugyanúgy ahogy szokott.
- Hát ezt már megszokhattad.
- De már kezd elegem lenni - dühösködött cicamica. - Előbb a mentőorvossal kötözködött, majd a nővérrel a kórházban.




- De miért?
- Mit tudom én! Olyan ciki volt...
- Ez a Feri ilyen problémás? - kérdeztem közbe.
- Ne tudd meg - legyintett cicamica.

Felállt, elővett még egy poharat a bárszekrényből és az asztalra tette, majd likőrt öntött.

- Egészségetekre - emelte ránk a poharát.
- Egészség – mondtuk, és mindhárman belekortyoltunk a mámorba.

Cicamica nagyon dühösnek látszott.
- Nyugi, nyugi - simogattam meg a combját.
- De totál felhúztam magam. Néha úgy viselkedik, mint egy idióta.

Őszintén szólva hazudnék, ha azt mondanám, nem jutott eszembe a hármas. Végülis mindkét nőt már megszerkeztetetm, megreszketeteztetem, megszeretkeztem egy kicsit a mai nap folyamán, de még nem teljesedett be egyik kapcsolat sem.

- Mióta vagytok barátnők? - kérdeztem.
- Középiskola óta - felelte Iza.
- Akkor már jó régóta ismeritek egymást - mondtam. Jó béna duma.
- Igen, Párszor már jól összevesztünk, de valahogy mindig kibékülünk.
- És mi volt a viták tárgya?
- Mi, mi? Hát a pasik természetesen - bökte ki Mel. Gondolom Melinda.
- Elszeretted a fiúját?
- Nem én az övét, hanem ő az enyémet - mondta Iza.
- És Feri?
- Mi van Ferivel?
- Feri is ilyen elszeretés eredménye?
- Nem... - vonta meg a vállát Iza. - Mindketten ismertük őt ugyan, de engem sosem vonzott igazán.

Újra töltöttünk.

- Pedig milyen csintalanok voltunk - nevetett Mel. - Emlékszel Iza?
- Naná - kacsintott a nő. - Hogyne emlékeznék!
- Csintalanok? - kérdeztem reménykedve.

Nem válaszolt senki, csak néztek egymásra cinkosan. Elmondják vagy sem?

- Igen, csintalanok - simogatta meg a combomat Mel.
- Akkoriban féktelenek voltunk, élveztük a szabadságot, a középiskolát.
- Aztán később a főiskolán még vadabb dolgok következtek.

És egymás szavába vágva emlegették fel a kis, közepes és nagy csínyeket amiket elkövettek. Azt hittem tömény szex sztorikat fogok hallani, de csak a szokásos történetek köszöntek vissza: dohányzás a lányvécében, puskázás a zh-kon, átmulatott éjszakák, dobálódzás tejbegrízzel az iskolai menzán, autóstoppal a Balatonra, lékhorgászat, ívhegesztés, darukezelő tanfolyam, stb. A likőrösüveg lassan kiürült, cicamica pedig közelebb bújt hozzám. Áttettem a vállán a kezem, és így pont a bal melle fölé ért a tenyerem. A lányok tovább mesélgettek, én pedig lassan de biztosan ujjaimmal cicamica mellbimbóját kezdtem körbejárni a ruhán keresztül. A bimbók azonnal reagáltak és nemsokára már látszott is a kiemelkedés, melyet az összeráncosodott bimbó okozott.

Iza egy újabb üveget vett elő a bárszekrényből.

- Huh, Iza nem lesz az sok? - nevetett cicamica.
- Én szeretnék folytatást - búgta Iza, és kacsintott.

A beszélgetés olyan tempóban akadt el, amilyen ütemben egyre nyíltabban és erősebben kezdtem izgatni cica mellbimbóját. Nemsokára már mindhárman Melinda melle körül táncot járó ujjaimat bámultuk szótlanul. Cica levette a blúzát, majd visszabújt hozzám, én pedig a melltartó csipkéjével kezdtem babrálni.

- És aztán? - kérdeztem.
- Mi aztán? - sóhajtott Iza.
- Mi történt?
- Nem meséltünk semmit - magyarázkodott nevetve Mel.
- Akkor meséljetek még valamit!

Iza hablatyolni kezdett egy munkahelyi problémáról, de persze nem figyelt oda senki, még ő sem. Én pedig kibányásztam a melltartóból cicamica mellét és most már semmilyen szövet nem állt az ujjaim és a mellbimbója közé. Izgattam, birizgáltam, simogattam a mellbimbót, majd tenyeremet lejjebb csúsztatva elrejtettem a mellét. Masszírozni, gyúrni kezdtem a finom puha dombot. Feltettem lábaim a kanapéra, Mel pedig befeküdt az ölembe, így mindkét kezemet előrenyújtva elértem a cicijeit. Most már mindkettővel foglalkoztam egyszerre, gyúrtam, csiklandoztam őket.

Izára pillantottam, aki mosolyogva, csillogó szemekkel figyelte amint játszom cica melleivel.

- Izi, mesélhetnél a szeretődről egy kicsit! - mondtam neki - Mesélted már Melnek, milyen jó nagy farka van?
- Na, Iza mesélj! - nógatta cicamica is a barátnőjét.
- Interneten találkoztam vele pár hete - nyögte Iza. - Már az első randin volt szex.

Tovább gyúrtam Melinda melleit, ő pedig közben a nadrágjától majd a bugyijától szabadult meg.

- És nagyon megdugott? - kérdezte Mel izgatott hangon, mialatt kezei a lába közé csúsztak. - Meséld el!
- Egy pizzériában találkoztunk - kezdte Iza - majd utána elvitt egy kicsit kocsikázni. Megálltunk egy félreeső helyen. Nyilvánvaló volt, hogy szopatni akar, de nem tette meg a kezdő lépést, úgyhogy nekem kellett megsimogatnom.

Melinda lábai szétnyíltak, ujjazni kezdte magát.

- Aztán? - kérdeztem.
- Aztán elővette a farkát, és leszoptam.
- Nagy... farka... volt? - nyögte Melinda.
- Méretes - nyögte Iza. - Aztán ő nyalta ki a puncim. Nagyon értette a dolgát, mert hamar el is élveztem. Utána pedig kifektetett a motorháztetőre és megdugott.

Melinda ajkáról sikkantások szálltak fel, félig lecsukott szemmel nézett a barátnőjére.

- Aztán? - kérdezte elcsukló hangon. - Mesélj piszkos részleteket!
- Mire vagy kíváncsi?
- Hogy dug?
- Hátulról, kutya pózban. Kipucsítok neki ő pedig betolja a farkát. De van, amikor lovagolok rajta, ő ezt szereti a legjobban, mert így látja a melleimet is.
- Ohhhh - sikkantott fel ismét Melinda. Több ujjai is elmerült a hüvelyében. Most már én is teljesen kemény lettem.
- Milyen a gecijének az íze?
- Szeretem. Lenyelem.
- Mindig, mindet?
- Mindig, mindet.

Iza sem bírt már magával, szétette lábait a fotel karfáira és simogatni kezdte magát.

- Bár a múltkor azt kérte, hogy kenjem szét magamon. - nyögte Iza - szét is kentem, és csak a maradékot szoptam le a farkáról.

Mel nem bírta tovább, elélvezett. De most már elszabadultak az események, Mel orgazmusa nem állított le semmit. Felkaptam a rózsaszín műfaszt, és Mel puncijába toltam. Közben ő kigombolta a nadrágomat, előhalászta a farkamat és verni kezdte.

- Gyere fölém, szopni akarlak - utasított.

Átettem a feje fölött az egyik lábam, és a klasszikus 69-es pózban bevezette a szájába a péniszemet; szívni kezdte. Én pedig tovább izgattam a hüvelyét a rózsaszín dildóval.

- Aztán volt egyszer olyan is, hogy nejlonharisnyában basztunk... - hallatszott Iza távoli sóhaja - vadállat módjára széttépte rajtam a harisnyát a puncimnál.
- Szeretem, ahogy megdug, jó mélyen bennem járatja a farkát .... golyói teljesen hozzáérnek a fenekemhez…

Melinda tovább dolgozott, én is tovább dolgoztam. Az izgalom a tetőfokára hágott, orgia kerekedett az anyajegy vizsgálatból. Felemeltem a fejem és Izát kerestem a tekintetemmel. Egymásra néztünk, szemében könyörgés látszott.

- Mindjárt Iza - nyögtem neki.

Iza szó nélkül tűrte hiányomat, tovább maszturbált, egyre hevesebben izgatta csiklóját. Ujjait nem vezette be hüvelyébe, hanem hevesen dörzsölve a klitoriszát juttatta magát a csúcsra.

- Óóóóóó… - sikoltotta, és elélvezett.
- Dugd a számat! - hallatszott alulról.

Mozgatni kezdtem a csípőmet, eleinte lassan, majd egyre gyorsabb tempóra kapcsoltam. Szinte már sajnáltam Melt, ahogy néztem milyen sebességgel dugom a száját. Aztán hirtelen beleélveztem a szájába. Minden spermámat, azt a keveset, ami maradt a mai nap eseményei után, mélyen a szájába tolt farkammal csepegtettem a nyelvére és a torkába. Magához húzott, annyira mélyre tolta magába a rudamat, amennyire csak tudta, én pedig görcsök közepette ürítettem az utolsó cseppig.
Pihegve rogytam le a földre, Mel szájából kicsusszanó péniszem csatakosan csillogott és remegett.

- Huh – nyögtem. - Kész vagyok.

Mel is lefeküdt mellém a szőnyegre. Puncijában még mindig ott nyugodott a műpénisz. Iza is odatelepedett mellénk a földre. Átöleltem őket.

- Hát lányok, még sosem volt ilyen orgiában részem. Köszönöm.
- És még nincs vége- vigyorgott Mel. - Még meg se dugtál.
- Engem se - vigyorgott Iza is.
- Sajnálom, ez már nem fog menni, ma már harmadszor élveztem el. A büdös életbe nem fog felállni…
- Van egy ötletem - vigyorgott Mel. - Egy perverz ötletem.
- Mire gondolsz? - kérdezte Iza.
- Mindjárt.

Feállt, a lába közül hangos puffanással esett ki a dildó a földre. Izával egymásra néztünk.

- Te tudod mit forgat a fejében? - kérdeztem.
- Fogalmam sincs. De biztos a szexszel kapcsolatos - vigyorgott.

Játszani kezdtem Iza melleivel.

- Kár hogy nem dugtál meg - sóhajtotta.
- Majd legközelebb.
- Lesz-e legközelebb? – kérdezte.
- Már miért ne lenne? Sőt, akár a szeretőddel együtt hármasban is szexelhetnénk - kacsintottam rá.

Mel visszatért. Egyből láttuk a perverz ötletét. Egy felcsatolható műpéniszt lóbált a kezében.

- Ezzel minden meg van oldva. Már csak azt kell eldöntenünk, hogy mi dugjuk meg egymást Izával, vagy te minket felváltva?

Ez a pár szó még sokáig ott csengett a fülemben, mint a legvágykeltőbb mondatok egyike. Nem akartam kimaradni a jóból.

- Mel, mióta van neked ilyen? - csodálkozott Iza.
- A fene se tudja. Egyszer rámszállt a lila köd, és rendeltem egyet.
- De mire? – kérdeztem. - Felcsatoltad a nagymacira?
- De hülye vagy! - nevetett - Na, ki akar lenni a fiú?
- Majd én - mondtam, mert még a végén ez két megveszekedett, kielégítetlen nőszemély kitalálja, hogy engem akarnak hátulról megtámadni. Mel segítségével magamra kötöttem a szexuális csodajátékot. Petyhüdt péniszem nem zavart be és simán a derekam köré került a játékszer.
- Na, ki legyen az első? - kérdeztem vigyorogva, és megsimogattam a teljesen valósághű szobrocskát - Pucsítva, ha kérhetném!

Egyszerre fordultak meg és egyszerre emelték feneküket a magasba.

- Én! Én! - visongták egyszerre.

Felhúztam a kotont a szerszám végére. Izával kezdtem. Nem volt szükség semmire, nedves puncijába azonnal bele tudtam merülni. Teljesen betoltam a szerszámot, és Iza halk nyögéssel vette tudomásul, hogy hüvelyében nem csak levegő van, hanem egy kemény, méretes fasz. Mozogni kezdtem benne, ki-be húzgáltam a péniszt, ami halk pukkanással szabadult ki minden egyes hátrahúzáskor a bíboros rózsaszín szeméremajkak közül. Újra megmerítettem a pálcát a kéjben és lassan pumpálni kezdtem. Mel közben megfordult és hanyatt fekve nézte, ahogy dolgozok a barátnőjén.

- Iza, még sose láttalak aktus közben - búgta Mel. - Szép vagy.

Eleinte furcsa volt, hogy férfi létemre felcsatolható szerszámmal ügyködök, de később már nem zavart. Ki akartam elégíteni a két nőt, és annak ellenére, hogy a merevedésre már szinte képtelen voltam, a vágyam megmaradt, főleg miután azt a két meztelen nőt ott láttam  vergődni magam előtt és alatt. Ez olyan látvány, hogyha hat napig maszturbálok egyfolytában, akkor sem tud hidegen hagyni.

Miközben Iza puncijában járt a pénisz, felvettem a földről a rózsaszín dildót.

- Fordulj meg - mondtam Melnek. Melinda ismét elhelyezkedett a pucsító pózban, én pedig játszani kezdtem a puncijával. Fel-le húzgáltam a vágásában a dildó csúcsos hegyét, és néha betoltam a hüvelyébe. Most már ketten nyögtek alattam, igazi Herkulesnek érezhettem magam, egyszerre két nőt kényeztetek. Sosem volt még erre példa az életemben, és valószínűleg sosem lesz újra. 

Iza nyöszörgni kezdett, majd visítások közepette egyik kezével szorosan magához húzott.

- Bazmeg... ez kurva jó... mindjárt elélvezek... ne hagyd abba!

Nem is kellett már sok, pár keményebb lökés után remegve omlott össze alattam. Kihúztam puncijából a nyálkás műfaszt és Mel mögé térdeltem. Az ő puncija is csatakos volt már a sok nedvtől, így kotoncsere után (milyen jó, hogy két csomagot hoztam) semmi ellenállást nem tapasztalva zuhantam bele a szűkebb kútba.

- Gyorsabban!

Egyből nagyon sebességre kapcsoltam, és pumpáltam.

- Csak ennyit tudsz? - nyögte.

Erősebben, nagyobb lökésekkel dugtam tovább. Majd szétszakadt alattam, de úgy látszik, a műszerszám nem volt elég hosszú, hogy teljesen kitöltse.
Megfogtam a kezét, felfektettem a kanapéra, a lábait feltettem a nyakamra, és abban a pózban keféltem tovább, amelyben korábban nem tudtam beteljesedni. Így most már teljesen mélyre tudtam hatolni, hangos csattogások hallatszottak, miközben ki-be jártam a puncijában. Hosszan sóhajtozott, nyögdécselt.

- Ez az bulldózerem, fejezd be, amit délelőtt nem tudtál...

Be is fejeztem, jó pár perc kimerítő és fárasztó hadművelet után, végül Mel is sikeresen eljutott a csúcsra, hangos óóóó sikoltások közepette. 

Hát így ismerkedtem meg a bőrgyógyászommal.

Hozzászólások
További hozzászólások »
tina_bad ·
Kicsit vonatott, és inkább komédia,mint erotikus, de azért tetszik.

Velyn ·
a címe tetszett - a többi nem

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: