Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sorsdöntő találkozás

- Vigyázz! Nem látsz a szemedtől?! – mordult a férfi, mikor egy lány beleütközött az utcán.
- Nagyon vicces, seggfej! – feleselt vissza a lány.
A férfi visszafordult és a lány elé vágott. Nem szerette, ha visszabeszélnek neki. Elálta az utat a lány előtt, aki így újra neki ütközött. A férfi ekkor vette észre, hogy a lány vak.
- Mit akarsz?! – kérdezett a lány türelmetlenül.
Utálta mikor az emberek szórakoztak vele, csak azért, mert vak.
- Jézusom, te vak vagy! Sajnálom, amit az előbb mondtam, nem vettem észre.
- Semmi gond, de most elhúznál az utamból?
- Egy pillanat.
A férfi elgondolkodva nézte a lányt. Olyan ismerősnek tűnt neki. Hosszú fekete haja, egészen világos kék szeme, karcsú, arányos teste és szép arca volt. De nem csak a kinézete tűnt ismerősnek, hanem a modora is. Ahogy rögtön támadott, de azt is inkább védekezésül tette.
- Én ismerlek téged. – jelentette ki határozottan.  – Te Elison Smith vagy.
- Honnan ismersz? – ijedt meg a lány.
Neki egyáltalán nem tűnt ismerősnek a férfi hangja.
- Ugyanabba a gimibe jártunk. Két évvel fölötti osztályba jártam. Will vagyok.
- Will Harris?
- Igen.
- Már emlékszem! – nyugodott meg a lány.
Ismerte a férfit. Mindig megvédte ha valaki belekötött az iskolában, Ő volt a második ember a barátnőjén kívül, aki segített neki a suliban.
- Valahogy mindig a közelemben voltál, és segítettél, ha úgy ítélted meg, hogy szükségem van rá.
- Igen.
Tulajdonképp, gimiben szerelmes volt a lányba, és egyáltalán nem zavarta, hogy látássérült. Sőt csodálta, amiért olyan kaményen próbálkozott, hogy normális élete lehessen. És most, hogy találkoztak, a régi érzelmei újra lángra kaptak. Újra azt érezte, hogy mindenképpen meg kell védenie ezt a lányt, és hogy el kell érnie nála, hogy ő is úgy szeresse, mint ő. Hogy ő  váljon a legfontosabbá az életében.
- Merre igyekszel? – kérdezte meg végül, habár egyáltalán nem akart elválni tőle.
- Hát, leginkább haza.
- Nincs kedved meginni velem egy üdítőt?
- Miért ne? De neked kell vezetned. – mosolyodott el a lány.
A férfi ezt a mosolyt tündérinek találta, de a szerelmes szív mindent szépnek és jónak lát a kedvesében.
Két órán át beszélgettek. Felelevenítették a régmúlt időket, és jókat nevettek a gimis énjükön.
- Mennem kéne most már. – mondta a lány.
- Rendben, mondd merre és elkísérlek.
- Ne. Inkább mondd meg hol vagyok és felhívom az ápolóm.
A lány röviden elmondta, hogy egy ápoló segít neki a mindennapjaiban, hogy elboldoguljon. A munkájában is sokat segít.
A férfi mielőtt az ápoló megérkezett volna, randira hívta a lányt, aki boldogan beleegyezett. Már most vonzódott a férfihez.

Ezt követősen sokszor találkoztak. A második ranidjukon már engedte, hogy a férfi megcsókolja, és a  csókja olyan édes volt, mint a méz. Először finoman csak megérintette a száját, aztán egyre vadabbul csókolta, míg végül már legszívesebben ott helyben magáévá tette volna.
És ez így ment egy hónapig. Aztán a lány elfogadta a meghívást a férfi lakására. Előtte moziba mentek, és késő este bandukoltak haza fele. Végül megérkeztek a férfi lakásához és bementek. Ahogy nyílt az ajtó a férfi azonnal rátapadt a lány szájára, akinek még volt annyi lélekjelenléte, hogy becsukta maguk mögött az ajtót.
A férfi egyre vadabbul csókolta és kezével felfedző útra indult a lány testén. Ruhán keresztül végig simított a mellén, majd le az oldalán és a fenekén, és vissza. De ezúttal már a felsője alá csúsztatta be a kezét, miközben egyszer sem vált szét az ajkuk.  Egyre terelte beljebb a lányt a hálószobájába , majd finoman rádöntötte az ágyra. A lány hallgatózott és hallotta, ahogy a férfi leveti magáról az ingjét, amit még ő gombolt ki az előbb. Megérezte a férfi kezét ismét a mellén és aztán száját a sajátján. Ellenállás nélkül tűrte, hogy a férfi levegye róla felsőjét és egy kis ideig babrálva levegye a melltartóját. A férfi csodálattal nézte a lány kerek, formás melleit, majd szájába vette az egyik mellbimbóját és forró nyelvével simogatni kezdte. A másikat pedig kezével ingerelte, és felváltva. A lány hangosan sóhajtozva tűrte a játékát, de ő sem maradt tétlen. Ott simogatta a férfit, ahol csak érte.  Ezután a férfi kigombolta a lány farmerját és egy laza mozdulattal lehúzta róla a bugyijával együtt. Így már anyaszült meztelenül feküdt előtte a lány kiszolgáltatva neki. Ráfeküdt óvatosan a lányra és újra megcsókolta, miközben kezével végig simított már nedves hasítékán, egyik ujját félig bedugva nyílásába. A lány erre az érintésre hangosan felnyögött és feltolta csípőjét, hogy jobban érezze a férfi ingerlő ujjait. Ekkor finoman először csak egyet teljesen belemártott a lányba, és hirtelen észre vette , hogy a lány még szűz. Hosszan simogatta barlangját, hogy minnél jobban felizgassa, és minnél fájdalommentesebben tudjon majd belehatolni. Óvatosan belecsúsztatta második ujját a lányba, aki immáron már nem bírta tovább és egy hatalmas orgazmus vett rajta erőt. Messze fenn a mennyben érezte magát és gátlástalanul adta át magát a gyönyörnek, amit a férfi okozott. De nem sokáig hagyta pihenni. Szájával végig csókolta egész felsőtestét, belenyalt köldökébe, majd csókokkal borította belső combját egyre feljebb haladva, míg elérte nemiszervét. Könyörtelenül belenyalt a lány nyílásába, nyelvét időnként bedugva amilyen mélyre csak tudta. Jó darabig ingerelte. Egészen orgazmus közeli helyzetbe hozta, de nem hagyta elmenni.
Újra a lány fölé került megcsókolta, ízelítőt adva saját nedvéből, majd mélyen a szemébe nézett némán kérve az engedélyét, hogy belehatolhasson. A lány bólintott. A férfi megcsókolta és abban a pillanatban behatolt a lányba.
A lány először éles fájdalmat érzett, de ez hamar elenyészett. A férfi ekkor mozgásba lendült. Először lassan minden mozdulatot kiélveze mozgott a lányban, majd egyre gyorsabb tempót kezdett diktálni, amihez a lány is igazodott. Nem telt sok időbe egyszerre jutottak el a megváltást jelentő gyönyörhöz.
Mikor a férfi magához tért orgazmusa után, hálásan csókolta meg a lányt.
- Örülök, hogy én lehettem az első számodra.
- Örülök, hogy te voltál az első – felelte a lány.
- Régóta vártam már erre a pillanatra. Az első perctől fogva, hogy megláttalak a suliban vonzódtam hozzád, ami később szerelemmé alakult át. Szeretlek Elison. – súgta a férfi szenvedélyes vallomását a lány fülébe.
- Én is.
A felelet alig volt több egy sóhajtásnál, mégis a férfi tisztán hallotta. Újra megcsókolta a lányt és az éjszaka folyamán újra és újra bebizonyították egymás iránti érzéseiket.
Hosszú boldog kapcsolatnak néztek elébe, aminek az sem volt akadálya, hogy a lány vak volt. Érezték, hogy megtalálták az igazit egymásban, és megígérték egymásnak, hogy soha nem válnak el többé, minek megpecsételése az esküvőjükön kimondott igen volt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
fungirl95 ·
Köszönöm!
Ez az első alkalom, hogy egy írásomat így felraktam a netre, és pozitív visszajelzéseket kaptam.

AMADEUS ·
Megérne egy folytatást !

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: