Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sopron

Kb. 1990-ben történt, hogy az akkori trend szerint befizettünk egy útra a "Máriahilferstrasszéra" kedvesemmel, Edinával. Három éve jártunk már, és sok mindent kipróbáltunk, ezért tudtuk, hogy mindkettőnknek a két fiú egy lány felállás tetszik a legjobban. Ez egy olyan út volt, hogy dél körül indulás, este ott alvás Sopronban, kora reggel Bécs, délután egy szuszra haza. Tudtuk, hogy ez a fajta kedvtelésünk a társadalom számára nem elfogadott. Épp ismeretleneket kerestünk, mert a szóbajövő (rendkívül gondosan kiválasztott) ismerősök fogyóban voltak. Azt terveztük, hogy Sopronban bemegyünk picit az éjszakába, és szerencsét próbálunk, keresve egy egyedül lévő szimpatikus urat. Megérkezés után gyors lepakolás a szobánkban, az úthoz járó vacsora elfogyasztása, Edina teljes átöltözése, és be, a belvárosba. Magas, 178 centis lány volt, kecses vékony alakkal, kézbeillő formás mellekkel, és meseszép fenékkel. Fekete, a hátán fenékig dekoltált mini egyberuhát vett fel, harisnyatartót, fekete harisnyát, fekete melltartót. Bugyit nem húzott. Nagyon izgatott volt, velem együtt várta az új kalandot.

Egy biliárd szalonban próbáltunk szerencsét. Leültünk, és figyeltük a hely közönségét. Voltak szimpatikus srácok, de mind a barátnőjükkel. Fél óra nézelődés után bejött a terembe két srác, akik elkezdtek 9-esezni. Nagyon tetszettek az én Édesemnek! Gyors kupaktanács: eddig mindig úgy gondoltuk, hogy csak egy fiú léphet velünk kapcsolatba, mert ha baj lenne, meg tudom fékezni, magyarul tudok vigyázni rá. Mi lesz ha ketten vannak? Megkozkáztatjuk? Meg. Odament a srácokhoz, akiken láttam, hogy majd kiesik a szemük. Idősebbek voltak nálunk jó 5 évvel, (kb 25-27 évesek) ezért izgultam egy kicsit. Később elmondta, hogy kertelés, és bevezető körök nélkül, bemutatkozás után rögtön közölte, mit is szeretnénk, és ha úgy döntenek ok, akkor jöjjenek oda hozzánk az asztalhoz. Azzal leült mellém, és láttuk, hogy 1 perc beszélgetés után pakolják össze a golyókat. Odajöttek, és bemutatkoztak nekem is. Csaba, és Jenő voltak azt hiszem. Mindketten kisebbek voltak nálam, de sportosak.

Talán tíz percet beszélgettünk, és már mentünk is ki a taxihoz. A szállás messze volt a belvárostól, és mi hátra ültünk úgy, hogy közrefogtuk a Kedvesemet Csabával. Földig érő fekete kabát volt rajta, amit kigombolt, és a combjainkra tette a kezét. Finoman simogattuk a combjait, egyre inkább közelítve az édes hajlathoz. Nagyon felizgult. Láttam, hogy nadrágon keresztül épp úgy masszírozza Csabát, mint ahogy engem. Áttette a combjait a lábainkon, és én azonnal bedugtam az ujjaim, a helyzet izgalmától már igen sikamlós hüvelyébe. Hangosan szólt a zene a kocsiban, a taxis nem vett észre semmit, csak Jenő nézett hátra néha igen érdeklődőn. Simán felengedett a recepciós minket.

Amint a szobában voltunk, Kedves elment zuhanyozni, mi hárman, pedig szép csendesen összehúztuk a két ágyat. Merész volt. Rögtön mezítelenül jött ki a fürdőből, és a minibár gyér választékából kivett némi italt. Mivel két pohár volt (nem számíthattak ránk :-) ) mindkettőt tele töltötte, és beleült az ölembe. Kétoldalt a fiúkat kezdte simogatni, ők pedig viszonozták, velem együtt. Hatkezest játszottunk rajta. Széttette a lábait, és éreztem, hogy azonnal elélvez. Mikor megvolt, letérdelt velem szemben, lehúzta a sliccem, és szopni kezdett. Csaba volt a rámenősebb kettejük közül. Felkelt, és a fenekét kezdte el simogatni, csókolni. Ekkor kibontotta Jenőt is, és ott egy eddig nem látott méretűt talált. Felkeltem, és átvettem Csaba helyét. Amikor behatoltam, már őt is kényeztette. Teljesen megvadult. Két fiút is szophat egyszerre, és én pedig közben döngölöm hátulról! Pár perc múlva feltettük az ágyra hanyatt, és a helyemre Csaba került. Sokkal gyorsabban és intenzívebben dugta Edinát, mint én. Ketten Jenővel mi az ágy mellé térdeltünk, és Kedvesem hátrahajló fejével hol egyikünket, hol másikunkat szopta. Jenő hatalmas dorongja körülbelül ekkor érte el a teljes méretét. Annyira hatalmas volt, hogy Edina minden erőlködése ellenére, a negyedénél többet nem tudott a szájába venni. Látni akartam benne ezt a dorongot!

Kihúztuk az ágy szélére, úgy, hogy térdelve kényelmesen hozzáférhessünk, és intettem Jenőnek, hogy most Ő jön. Odatérdelt, és láttam, hogy Edina is felkönyököl, hogy lássa, ahogy eltűnik benne az a hatalmas farok. Jenő finoman simogatta a makkjával a bejáratot, és lassan, centiről centire haladva kitölti a ráfeszülő nyílást. Félig bedugta, és nagyon lassan, szinte hullámozva elkezdett mozogni benne. Minden lökésnél egyre beljebb nyomta. Csabával közben csak ott térdeltünk, és néztük megdöbbenve a jelenetet. Kettőnknek nem volt akkora. Edina, ahogy egyre mélyebben dugta Csaba, elkezdett egyre hangosabban nyögni. Megkérdeztem, hogy nem rossz-e, de azt mondta csillogó szemmel: Csodálatos! Eddigre Jenő már teljesen be tudta dugni. Hosszú elnyújtott lökésekkel dugta, Amitől Edina ismét elélvezett. Pár perc után ismét én jöttem. Ugyanebben a teljesen kitárt pózban hatoltam be, és éreztem, hogy a Kedvesem, egy kissé kitágult. Hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, megdughatjuk-e egyszerre Csabával? A szeme nézve mondta: Igen! Csaba lefeküdt az ágyra, Edina beleült. Én pedig lassan benyomtam a farkam Csabáé mellé.

Edina nagyon erősen nyögött. Lassan kezdtük, egyszerre mozogva, majd kicsit gyorsítottunk úgy hogy a farkaink felváltva döngöljék. Éreztem, hogy ismét elélvez. Azután helyet cseréltünk. Én kerültem alulra, Edina rám ült háttal, felemeltük a lábait, és Csaba Fentről elkezdte dugni. Én csak álltam a Drágámban, és minden mozgást Ők ketten végeztek. Csodálatos volt. Jenő közben odatérdelt, és a szájába adta dorongját. Gyönyörű percek voltak! Láttam a Kedvesem amint egy óriás farkat próbál a szájába gyömöszölni, és éreztem, hogy egy másik farok egyre hevesebben dugja. Ő szólt, hogy szeretné ismét szétfeszíttetni magát, de most úgy, hogy Jenő és Csaba cseréljenek helyet. Jenő hatalmas szerszáma addigra már simám csusszant be mellém. Nagyon szorított a Drágám hüvelye. Az egész teste megfeszült, és (később elmondta) akkorát élvezett, hogy addig ilyet még soha.

Az enyhe fájdalom, és az erős kéj, majdnem az ájulásba kergette. Jenő egy perccel ez után kihúzta belőle a dorongot, és elnyújtott hörgéssel a hasára élvezett. Rögtön ez után, a kitágult punciban én is elsültem, és kisvártatva Csaba is teletöltötte a száját. Mindhárman letusoltunk, és mivel még korán volt, lementem a közeli non-stopba némi italért. Tudtam, hogy ha otthagyom őket, Kicsim újra életet lehel a srácokba. Mire visszaértem a két üveg villányi vörössel, a fiúk a meztelen Kedvesem mellett feküdtek, simogatták ahol érték, és közben halkan sugdostak valamit a fülébe. Amíg elmentem, megbeszélték Edinával, hogy két barátjukat még elhívják, ha nincs ellene kifogásunk. Edina igent mondott a nevemben is (hisz ismert), és Csaba leugrott a recepcióra telefonálni. Az ügyeletes kicsit haragudott az odáig elhallatszó nyögések miatt, ezt elintézte némi készpénzzel. Szólt neki, hogy jönnek még ketten, engedje fel őket hozzánk.

Amíg kibontottam a borokat, elmesélték, hogy mi is következik. Tényleg nem volt kifogásom ellene. Edinát megkérdeztem nem akar-e pihenni, de megnyugtatott, hogy semmi baj. Leültem a fotelba, és koccintottam vele, miközben már Csaba, hátulról dugta. Ivott egy kicsit, rám mosolygott, és megcsókolta Jenő szerszámát. Nyílt az ajtó. Két srác lépett be rajta, és Csaba pszt intett nekik, majd, odaintette őket az ágyhoz. Edina nem vette észre őket, túlságosan lekötötte Jenő farka. A Fiúk csendben ledobták a holmijaikat, és odaléptek. Edina ekkor nézett fel először, rám mosolygott, és sorban csókot nyomott az előtte álló farkakra. Tudta, hogy mit érzek. Olyat, amilyet előtte soha. A gyönyörű nőmet átengedem az őt körülvevő hímeknek, és én, mint egy szultán borozgatok, cigarettázom, és figyelem, ahogy használják. Émelyítő volt! Felültették az ágy közepére, és sorban szopatták. Tényleg úgy viselkedtek vele, mint egy ribanccal, és Ő ezt élvezte! Azután felrakták az asztalra, és előtte állva, sorban megdugták. Mikor már mindenki percekig dugta, négykézlábra állt előttem, és mohón szopott, miközben egymást váltva kefélték hátulról egyre vadabbul.

Először Csaba élvezett a hátára, aztán szépen sorban a többiek. Én a száját töltöttem tele, és mohón lenyelte, ami még aznap estére bennem volt. Gyors, néma szedelőzködés után a fiúk egyszerre távoztak. Mindannyian megköszönték az estét, de nem tudták, hogy aznap nekünk volt mit köszönni. Lezuhanyozott ismét, és mellém feküdt. Elmondta, hogy nem is gondolta volna, mennyire élvezi, ha férfiak használják a testét. Sokáig beszélgettünk, és az élmény még hetekig bennünk keringett. Ezután még párszor sikerült ilyen helyzeteket kialakítanunk magunk körül. Ha ez az eset tetszett, később megírom a többit is.
Hozzászólások
További hozzászólások »
töfi ·
Évek óta többször alkalmanként belenézek a történetekbe , de ez számomra mindig egy visszatérő pont ha jót akarok olvasni, sajnálom ha nem lenne újabb történeted ha igaz ha nem.

kamilla10 ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: