Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Snipe

- Gergőmnek szívem minden szerelmével -

Ködös őszi délután volt. Az a fajta nap, aminek a végén az ember legszívesebben elbújna egy fűtött szobában, miközben kedvenc bögréjéből kortyolja a forró mézes teát. Idilli kép, de sajnos nem mindenkinek adatik meg. Ki ezért ki azért kényszerül arra, hogy az utcákat rójja rendületlen, valami után kutatva, ami mindennél fontosabb a számára. Netalán az életet adó falat kenyér, vagy csupán egy látvány melyben még a nap korai lemente előtt gyönyörködni akarnánk. Volt azonban valaki, aki számára ez a délután mindennél fontosabb lett. Meg kellett találnia mielőtt a nap lebukik a horizont mögött, mert az éjszaka közeleg és a sötétség már nem biztonságos egyikük számára sem. Vajon hova tűnhetett és miért ilyen hirtelen?

A parkban szinte egymáshoz értek a fák lombkoronáinak csontszerű maradványai, valahol a távolban füttyszóval kúszott előbbre a szél, zizegve simítva át az összeaszott avarszőnyeget. Lakkozott cipő élesen koppanó sarka falta az aszfaltot, a sötétség könnyű takaróként borult a titokzatos éjjeli alakra. A rozzant, mállott falú tűzfal takarásából egy macska rohant ki, és apró, nesztelenül puha léptekkel szaladt keresztül az alak előtt, néhány pillanatra megtorpanásra késztetve. Az éjjel könyörtelenül beburkolta a világot. Tehetetlenül lassított le, jól tudta elvesztette őt, és azt is, hogy legközelebb másképp fogja látni, nem úgy mint azon az első reggelen a nívós szálloda halljában, először megpillantva. Hogy meg akarta menteni az pusztán egy halott lélek utolsó kísérlete volt egy szebb jövő felé? Talán a válasz sosem lesz megismerhető, mint ahogyan benne sem élednek többé emberi érzések. Halott ködarab lett ismét, mint ahogyan az is volt mindig.

A parkba érve még inkább lelassította a lépteit és az árnyékok között felsejlett egy árva pad sziluettje a terebélyes gesztenyefa alatt. A padon ült valaki, mozdulatlanságra ítélve. A férfi arra felé vette az irányt, nem bujkált, nem rejtőzött bele a sötétségbe. Ösztönei megsúgták, megtalálta, akit keresett, de ez a találkozás talán az ő érzéketlen szívének lesz a legkeservesebb.
- Azt hittem már soha nem jössz, Snipe - halkan búgó női hang cirógatta meg a férfi érzékeit, ahogyan közel ért. Az alak nem mozdult, nem fordította a fejét felé, a sötétségbe rejtőzött bele, mint egy hatalmas, fekete ölelésbe.
- Én pedig azt hittem hamarabb találok rád. - felelte és a kabátja felé nyúlt. Az alak most először mozdult meg és állt fel a padról, majd indult meg pontosan a férfival szemben. Az utcai lámpa reszketett, ahogyan fényével köré olvadt, messze űzve a jótékony, sötét árnyékokat. A nő elmosolyodott, megvillantak a szemfogai ebben a mosolyban. Talán éppen ezt akarta.
- Ó, hagyjuk ezt a mellébeszélést. Megfizettelek érte, tedd is meg!
- De én…
- Sokba kerültél nekem, Snipe. A pénzt elfogadtad. Nem lesz több alkalom. Se neked, se nekem.

A férfi bólintott, de nem mozdult, fejét egy picit lehajtotta, tétován simult a keze a kabát alá, még mindig mintha gondolkodott volna.
- A pénzt még mindig visszaadhatom. Nem vállalom. - mondta végül, de mintha nem is ő lett volna. A nő velőtrázóan felkacagott, a férfi karján szinte vigyázban álltak a szőrszálak.
- A pokolba veled! Te vagy a legjobb, nem akarom, hogy csorba essen a hírneveden, éppen miattam.
- Éppen miattad akartam megcsorbítani a hírnevem. Még mindig nem érted, igaz? Szeretlek!- a férfi az utolsó mondatot szinte suttogva ejtette ki. Rémisztő és egyben nagyon is valóságos titok volt ez. Kettejük titka. Keserű ajándék ez annak, akit nem befolyásolhatnak az érzelmei. Aki pénzért öl, és tovább is áll. Az egyetlen ellensége az idő. A lány mosolya most komor nyugalommá változott, arcán tehetetlenül elmosódni látszott az időtlenség, mely hű társa volt.
- Az érzelmeink mérgeznek meg bennünket. Tiltott gyümölcs ez mindkettőnknek. Pont azért tedd meg, mert szeretsz.
A férfi nem tudott mit válaszolni. A fegyver bántóan hűvös volt, mikor ujjai végül rámarkoltak és előbukkant a kabát takarásából.
- Azért mert szeretsz - suttogta újra a lány, és lehunyta a szemeit.
Éles, fémes dörrenés rázta meg a parkot, visszhangjába beleremegtek a fák és egy csapat varjú kárálva rebbent fel az ég felé. Minden fekete volt, csak egy vékony vörös csík csordogált keresztül az avarszőnyegen.
A férfit ismét körülvonta a sötétség, immár újra kőbörtönébe zárva az alakot, akinek már az idő sem volt többé ellensége. Senki élő és senki holt sem.
Hasonló történetek
20907
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
30286
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szelene ·
Nos:

Sírrabló: Köszönöm az ajánlást, bár az anime nálam kimerült a Final Fantasy-val, azért érdekel a párhuzam a saját írásommal no meg azzal amiről Te tettél említést. A számot egyenlőre vadászom erre is kíváncsi lettem.

Tűzmadár: értem és megértem. Sosem voltam az a fajta aki elbújt a kritika elől. Mindig megszívleltem azokat amiket nekem mondtak. Csupán van amin nem tudok változtatni. Minden alkotó másfajta. De gondolom ezt Neked nem kell magyaráznom. Mindazonáltal nem "hódolókat" vagyok hivatott ezen az oldalon gyűjteni. Ám álszentség lenne tagadni azt, hogy nem esik jól ha valaki szereti az írásaimat, sőt ilyenkor azt sem bánom ha kissé elfogult. Erős és igazán elfogulatlan kritikusom egyetlen egy van, és hidd el, ő sokszor előbb olvassa ezeket az írásokat, mint az itteni kedves olvasók.
Kövezzenek meg, de vannak olyanok akikkel szemben én sem tudok kritikus lenni, mert bár nem tökéletes amit írnak, az én szememben akkor és ott azok. Csak egy meglévő példára gondolj: József Attilát mely verse miatt csapták ki az egyetemről. Akkor az kritika volt keményen, és mégis a vers azóta is tananyag. Vagy gondolj a meg nem értett művészekre, akiket haláluk után ismertek el csupán, akikről egykor senki nem tudott, vagy ha igen akkor senkit nem érdekelt, mert pocséknak tartotta amit írtak.
Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy én művész vagyok, csupán azt, hogy az írásaim nem tökéletesek én ennyire vagyok képes.

Építő kritikára igen, szükségem van, de szőrözésre, a szavaimba való belekötésre nincs! Ha valaki nem szereti az írásaim ne olvassa, ez ennyire egyszerű!

A titokzatossággal azt hiszem félreértettél. Én nem azért vagyok titokzatos mert hódítani akarok, hanem éppen ellenkezőleg. Szeretnék kikerülni bizonyos problémákat. És azt hiszem ezzel mindent elmagyaráztam.
Sírrabló ·
Hát, ha felkeltem az érdeklődésed, az anime tömören összefoglalva egy fejvadászokról szóló történet a távoli jövőben, megtüzdelve erős jazz és blues elemekkel, és egy western életsítlussal, mélyen elgondolkodtat, és amikor legkevésbé számítasz rá, megnevetet, mégis a vége borzalmasan lehangoló ám életszerű. :innocent:

Elementhale ·
Szégynlm magam egy kicsit, mert azt a szokást vettem fel, előbb elolvsom a hozzászólásokat és aztán esetleg az írást. (fel is írom magamnak :D ,hogy ezt a sorrendet Nálad tilos betartanom ezentúl ) Csak ma olvsatam el az írásod és csak gratulálni tudok hozzá.
Pontosan azt fogtad meg amit szerintem sokan átélnek, hogy azért szakítanak mert szeretnek.(hisz a szakítás tulajdonképpen "gyilkosság" is a szerelem és a jövő feláldozása) nekem ezt is jelentette ez a fejezet.

S kérlek ne kímélj meg minket az előzményektől.

Szelene ·
Sírrabló: az anime fogalmával tisztában voltam, csak igazából eddig nem tudott megfogni. Pedig próbálkoztak sokan sokféleképpen megszerettetni velem ezt a műfajt. De mint mondtam, én anno a FF-nál elvesztem azt hiszem. Valószínű, olvasva mindazokat amit írtál sokminden kimaradt még ezek szerint. Úgyhogy feljegyezve: anime-ről majd még olvasni kicsit többet. :blush:

Elementhale: No mit is mondjak. Nálam a sorrend fordított. Sokszor még azt sem nézem meg írtak már mások adott alkotáshoz vagy sem. De ha írtak általában később azokat is elolvasom(kivált versek esetében) S mivel verset írni mint már Neked bevallottam nem igazán tudok, mindig gyönyörködve olvasom a tehetségesebb emberkék alkotásait. Azok akiknek a versei nem jönnek be, azokat vagy nem véleményezem, vagy megírom őszintén, hogy nem fogott meg. Általában emocionálisabb oldalról közelítem meg, de mint azt már szintén elmondtam nálam a kritika nagyon szubjektív. De ígérem az előzményekre ezentúl figyelni fogok. Ez megszívlelendő.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: