Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Simona és a masszőr 2.

Simona és a masszőr 2.
Simona nem vágyott másra, csak hogy partnerét magában érezze. Hosszan, mélyen, erősen. A masszőr lassan és érzékien dugta Simona punciját. Minden behatolás előtt visszahúzta szerszámát annyira, hogy épp csak makkja vége maradjon a barlang bejáratánál. Simona imádta ezt: ahogy a kőkemény férfiasság behatol, majd végigsiklik a hüvelyében és a végén lágyan megsimogatja méhszáját.
Mindkettejük testét a kéj vezette. A masszőr kezét végigcsúsztatva a lány hátának feszes bőrén a hajába túrt, közben Simona két kezével hátranyúlva megmarkolta saját fenekét, kissé széthúzva azt, ezzel is jelezve, hogy a mélyebb behatolás is ínyére lenne. Élvezte, ahogy szétfeszül puncija. A masszőr szabad kezét a lány hasa alatt lecsúsztatta egészen a szeméremdombig, ahol a vágytól tocsogó csiklón kezdett játszani ujjaival. Simona sziszegve nyögte párjának: Erősebben, kérlek! A masszőr középső ujjával egyre keményebben masszírozta a már megduzzadt csiklót, de farkát továbbra is lassan járatta ki-be partnere hüvelyébe. Szinte már fájdalmasan lassan. Simona úgy érezte, mintha pengeélen táncolna az orgazmus kapujában. Ekkor partnere gyorsabb ütemre váltott, Simona mellbimbója megkeményedett, bőre libabőrös lett, izmai megfeszültek és szinte üvöltve élvezett el. Hosszú másodpercekig rázták testét az orgazmus hullámai, majd teljesen kimerülve elterült.
A masszőr kihúzta szerszámát és a pihegő lány mellé feküdt. Kezeivel finoman végigsimította a lány hátát, fenekét, belső combját, majd nedves, puha ujjaival simogatni kezdte szeméremajkait. Simona pont erre vágyott. Finom, lágy érzéki mozdulatokra. Zihálása alábbhagyott, ő oldalára fordult, és forró csókot nyomott kedvese szájára: Nagy mocsok vagy, ugye tudod? Súgta neki halkan. A masszőr csak mosolygott. Érezte partnere merev szerszámának érintését a combján.
-    Tedd be kérlek! – mondta kéjesen
-    Azt előbb ki kell érdemelni, kislány! – válaszolt a masszőr.
Simona nem volt rest, partnere fölé helyezkedett, így egyszerre tudták izgatni egymást. A lámpa fénye tökéletesen megvilágította az arcától pár centire lévő merev kéjrudat. Teljesen csupasz volt, fénylett az előbbi aktusból maradt testnedvektől. Igazán nagynak és keménynek tűnt most, ahogy a fityma a makk alá csúszva engedte az egész pénisznek hogy szabadon ágaskodjon. Simona nem is tudott úrrá lenni magán, elsőre tövig a szájába vette, kis mozdulatokkal egyre lejjebb tuszkolva torkán. Aztán lecsúszott róla, és a tövétől a tetejéig végignyalta, majd pedig újra lefelé indult nyelvével egészen a gátig. Ettől a farok még keményebb lett. Közben párja síkosítóval bekente ujjait és már hárommal izgatta Simonát. Finoman mélyre dugta, kissé megsimogatta g-pontját, majd forgatni kezdte kézfejét, így Simona az egész hüvelyfalán érezhette érintésit.
Őrületes adok-kapok játék indult köztük. Mikor az egyik, mikor a másik juttatta csúcs közeli állapota a partnerét, hússzú percek teltek el így, mígnem a masszőr megelégelte az egészet, és finoman de határozottan lejjebb tolta Simona kerek popsiját a farkáig, és behatolt hüvelyébe. Keményen ráhúzta a merev falloszra, amiből Simona tudta a dolgát. Miközben a masszőr fenekét markolta ő kéjesen előre-hátra csúszkált. Egyre vadabbul lovagolt rajta, a masszőr paskolta hátsóját, és ettől csak még kéjesebb volt az egész. Újra egész férfiasságát magában akarta érezni, ezért a fiú fölé guggolt, háttal neki, és mélyen beleült a farkába. Néhány kemény és mély mozdulat után egyszerre élveztek el. Simona érezte, ahogy a kemény pénisz erei a hüvelyében lüktetnek, amitől csak még jobban élvezte orgazmusát. Akkor a masszőr kissé megemelte Simonát, farkát kihúzta belőle, de ott hagyta a hüvelye bejáratánál. Gonosz játékának célja nem más volt, minthogy végignézhesse, ahogy a húsos lüktető punciból a sperma kifolyik az ő merev, erezett szerszámára. Miután az első adag kijött visszatette farkát a forró barlangba és csípőjét megemelve keményen dugni kezdte Simonát. Ami ez után következett azon még az egyébként tapasztalt masszőr is meglepődött: újra elélvezett, de ezúttal már nem a punciba, hanem Simona kerek, feszes fenekére, lüktető puncijára…
Tudta jól, hogy a világon nincs még egy olyan nő, akivel jobban járt volna. Ilyen „csodákra” csak Simona volt képes…
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: