Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sex az uszodában

Egyik csütörtöki napon (téli szünet) a helyi uszodában voltam, mivel az idő túl rossz volt ahhoz, hogy mást csináljak. Az uszoda majdnem üres volt, csak egy két nyugdíjas lézengett. Éppen a forgómedencében álltam és a hazamenetelen gondolkodtam, mikor egy 17 éves kinézetű srác úszott el mellettem és nem erősen, de határozottan benyúlt a két combom közé. Mondanom sem kell, hogy rögtön beindultam, de még nem mozdultam. A következő körnél azonban mikor megismételte a mozdulatot utána úsztam. Az egyik öltözőbe ment és befordult a fürdőkabinokhoz. Megtorpantam, oda azért nem mentem utána. Mivel már amúgy is elegem volt az úszásból én is beléptem a szomszédos fürdőkabinba és vetkőzni kezdtem, hogy letusoljak. A kabinok fala nem ért plafonig. Kb. még egy fél méter lehetett a kettő között. Ahogy nyúlok a zuhanyrózsa felé látom, hogy a srác a falon átdugta a fejét és engem bámul. Mikor megláttam, csak ennyit kérdezett: Átmehetek?
Mondanom sem kell megint teljesen beindultam. Egy perc alatt egy kabinban voltunk.

Elkezdett simogatni. Nagyon jó volt. Szájába vette a még alig kifejlődött, de méretes bimbóimat. Szopogatni, izgatni kezdte. Először az egyiket, majd a másikat. Mikor már kemények voltak, mint a kő, elkezdett csókolgatni. Fentről haladt szépen lassan lefele. Ekkor már azt hittem nem bírom tovább. Ekkor ért le. Először csak finoman csókolgatta, majd nyalogatni kezdte. Mennyei volt. Aztán hozzáért a csiklómhoz. Nyalogatta. Majd az ujjával is belenyúlt. Nem bírtam elélveztem. A szájába, hatalmasat spriccelve. Azt sem tudtam mit csinálok. Ekkor felállt, de az ujját benntartotta és folyton mozgatta. Ettől én folyton nyögtem, mert nagyon jó volt a csúcs közelében lenni egyfolytában, de zavaró is volt. Másik kezével a már ágaskodó péniszét masszírozta, verte. Csókolóztunk. Ekkorra már nem volt bent az ujja. Most én léptem, bár még sosem csináltam hasonlót. Letérdeltem és nyalogatni kezdtem a makkját. Furcsa volt... Hirtelen megragadta a fejem és rányomta a farkra. Először alig kaptam levegőt, de miután elengedett, magamtól mentem vissza. Teljesen leszoptam.

Ezután már nem várt. Ágaskodó szerszámát egyből benyomta félig. Felüvöltöttem. Nagyon fájt. és vérezni kezdett. Kihúzta. Leguggolt és kiszopta a vért. Ettől megint felizgultam. Felállt és ismét benyomta. másodjára kevésbé fájt. Lassan elkezdett előre hátra mozogni, közben szorosan ölelt magához és smároltunk. Gyorsított a tempón. Nagyon jól esett. A vége felé hangosan sikongattam. Leült a földre én meg rá. Véletlenül rátenyereltem a zuhanygombra, ettől dőlni kezdet ránk a langyos víz. Ő továbbra is rendíthetetlenül mozgatta a csípőjét az én ütememre. Így élveztünk el mind a ketten egyszerre. A végén még egyszer leszoptam, és kiszívtam a maradékot a péniszéből, de lenyelni nem mertem.


Ez volt az első alkalmam, azóta rengetegszer csináltam már, de őt többet nem láttam. Határozottan nagy élmény volt.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: