Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Séta haza III. rész

Reggel tapogattam magam körül – nem volt ott. De nem túl régen kelhetett fel, mert még langyos volt a helye. Nagyon kellett vizelnem, hamar elintéztem, aztán kinéztem a konyhába, mert hallottam, hogy ott van. Fürdőköpeny volt csak rajtam. Anyám ott állt a konyhapultnál, kicsit álmos szemekkel, kócosan, kávéscsészével a kezében. Áttetsző hálóköntöse alatt jól kivehettem a mesés, rengő körtéit, a nagy udvarú, mogyorós, kemény bimbóit, az ágyékszőrzete sötétlő árnyékát. Gyönyörűnek találtam, és kívánatosnak, így reggel is.
- Csináltam neked is kávét – mondta, és zavartan, kissé szégyenlősen pillantott rám. – Hm, izé, szóval, nem bántad meg, ami történt?
-    És te? – mosolyogtam rá üdvözülten. – Istenem, anya, olyan, de olyan gyönyörű vagy!
Úgy elpirult, mint tegnap az egész legelején párszor.

-    Ó, te szamár! – mondta, és letette a csészéjét. Odalépett hozzá, a szemembe nézett, és megfogta a tökeimet.
- Szóval azt mondod, hogy ez továbbra is az enyém? – Félrebillentett fejjel, kipirulva nézett rám.
Azonnal megsimogattam az egyik mellét, és a másik kezemmel finoman a puncijába markoltam.
-    Ha mindez továbbra is az enyém, akkor, amit fogsz, a tiéd, szerelmem.
Anyám már az időközben keményen felmeredő farkamat fogta.
-    Te… teee… - simult hozzám – hallottad már azt a mondást, hogy öreg kemencében maga az ördög rakja a tüzet? Hm?
-    Nem, anya, de hadd rakja!
-    Vedd tudomásul, hogy én még soha senkivel ennyire nem kívántam a szexet! – ölelt szorosan magához.  –Annyira jó veled, kisfiam, hogy az már nem normális!  Most is. Máris tocsog a puncim. És ha azonnal nem kapom meg ezt itt ni, akkor alighanem migrénem lesz. Megőrülök, annyira kell! Gyere gyorsan, basszál meg! Most rögtön! Akarom!
És úgy megszorította a kőkeményen álló rudamat, hogy szinte fájt. Őrülten kívántam őt én is. Nem vacakoltam sokat: szétrántottam a köntösét, derékon kaptam, és feltettem a konyhaasztalra. Épp jó magasságban volt az ágyéka. Magától tárta szét a lábát és már ott is tátongott előttem a csupa méz, gyönyörű, érett pinája. Orromba csapott a teleélvezett, kissé állott punci csodás illata, amitől végképp elveszítettem az eszemet. Anyám megtámaszkodott az asztallapon, kissé hátra dőlt, felhúzta a tárt párnás combjait. Hatalmas körtemellei rengve omlottak némiképp oldalra, a csészealjnyi udvarú, rózsaszín bimbói nyálcsorgatóan kínálták magukat. A hasán észvesztően duzzadt egy szép hájhurka, alatta kétarasznyi szélesen bodorodott selymes, sötétszőke szőrzete. Felnyílt vágása dús nedvektől csillogott, a felső csücskében nyákosan duzzadt elő izgatott csiklójának makkja.
-    Anya - sóhajtottam, beleremegve a gyönyörbe, amit a teljesen szemérmetlenül felkínálkozó érett asszony látványa nyújtott. – Istenem, de szép vagy! Úhh, menyire kívánlak! Idenézz!
Azzal nekiszegeztem a kelyhének a vörösen duzzadó makkomat.
-    Ó, de aranyosan áll rám a faszod, kicsim! – búgta, és rajongó pillantásával simogatta a farkamat. – Gyere. Gyere anyucihoz szépen! Nagyon kellesz! Érezni akarlak magamban! Told belém azt a drága farkadat!
És én toltam. Mohó gyönyörrel néztük mindketten, amint a drága puncija elnyeli a rudam. Rögtön kissé előbbre csúszott az asztalon, hogy egészen, hogy tövig magába tudjon fogadni. Összeértek a szőrös ágyékaink, és én megéreztem a makkomon elcsúszó, rugalmas méhszáját. Anyám hangosan felnyögött a kéjtől:
- Ez az, kicsim, ez az! Ó, de csodásan kitöltesz! Gyere, nyomjad, nyomjad! Csináld! Nagyon kellesz! Ó, de fel vagyok izgulva! Mindjárt elélvezek! Úgy, basszál, egyetlenem, basszál! Ez az! Most jó! Ne hagyd abba! Gyere! Gyere! Nem bírom… Óhhh! Gyere! Most! Mooooost! Jövök hozzád máris, egyetlenem!
Egy percig sem tartott az együttlétünk, és anyám frenetikusat élvezett ott a konyhaasztalon, a hüvelye úgy mozgott, vonaglott, úgy markolászta a farkamat, mintha két kézzel fejné valaki, s közben szopná is. Persze, hogy nem lehetett kibírni, de nem is akartam, hiszen láttam, hogy elélvez, úgy hogy mentem vele én is. Hihetetlen volt ez a nyuszibaszás: semmi előjáték, csak durr bele, azonnal tövig, nem kellett semmit visszafogni, ami jött, az jött – észvesztő volt, mondom! És megint éreztem azt a csodát, hogy ujjnyi vastag, tömör, sűrű állagú sugárban lövellt ki belőlem a sperma, s mivel anyám édes hüvelyét tényleg teljesen kitöltötte a farkam, úgy simult rá a pinája, mint egy isteni koton, a magömlésemnek egyszerűen nem volt helye benne. Hatalmas, korábban ismeretlen erővel jött, préselődött ki belőlem, szinte felfújva, tágítva anyám punciját. Ő meg ezt érezte, és eszeveszett gyönyört okozott neki. Szinte elájult az orgazmustól, remegett, vonaglott még hosszan a csúcs után. S a farkam alig eresztett le benne. Hát hogyisne! Most sütöttem el életem asszonyát, hogy alig kap levegőt, a puncija remeg, még mindig meg-megvonaglik, a csodás, hatalmas mellein szinte szétfolynak a bimbók, hullámzik, reng az a két mesés cici.

És akkor megint csoda történt! Hirtelen újra, görcsösen megmerevedett a faszom. S alig merevedett meg, de annyira, hogy már nyilallva fájt is, éreztem, hogy azonnal ismét ejakulálni fogok. Olyan orgazmusom közeledett, hogy szinte megrettentem tőle. Anyám érzékelte a benne ismét kőkeményen megmerevedő hímtagot, és hitetlenkedve felnyílt a szép, szürke szeme, s az ágyékára meredt.
-    Óh, kicsim, te jó ég! – rebegte elbűvölten. – Ez nem is igaz!
-    De igen, anya, egyetlenem, de igen!- kiáltottam fel, és nem tudom, miért, de kirántottam belőle a szerszámom. Ott vöröslött a robbanásig duzzadt makkom szemben lucskos, tárt pinájával, a kantárom a pisilő nyílására tapadt, fölötte a duzzadt pöcije, és akkor megnyílt a farkam hegye, s most láthattuk is, amit az előbb csak éreztünk: ujjnyi vastag, opálos, fehér sugár szökkent elő, telibe lőtte a csiklóját, azonnal egy evőkanálnyi spermába burkolta. Azt hittem, kiszakad a gerincem, mintha onnan jött volna a szerelmi nedűm egyenesen. Kéjes fájdalommal kiáltottam fel, és belemarkoltam anyám combjaiba. A következő löket már feljebb sikeredett, arcon találta anyámat, de csak jött és jött, vagy tízet lőtt a farkam, csupa friss geci lett anyám mindkét melle, a hájhurkás haskója, a fanszőrzete, mindene. Totálisan összeélveztem őt, mindenütt fürdött a bőséges szerelmi nedveimben. Honnan volt bennem annyi, máig sem értem.
Anyám gyönyörében, boldogságában elsírta magát, nevetve, zokogva ölelgetett, majd felkapta a spermás cickóit, és mohón, cuppogva szopta, nyalta róluk a termésemet, aztán gyorsan odanyúlt a csiklójához, ami egy pillanat alatt kőkeményen megduzzadt újra, és két ujja közé csippentve a szintén csupa ondó kis szerszámot őrült vibrálást végzett rajta, de nem tovább, mint tíz másodpercig. Akkor felsikoltott, és csak úgy rázta a kéj, ostorozta a gyönyör. A puncikája nagyot rottyant, és egyszer csak a félkemény farkam és a hasam elázott: lövellt belőle a női ejakuláció!
-    Jaj, Istenem, jaj, Istenem…- nyögdécselte önkívületben, mert fogalma sem volt, mi történt vele, láttam, azt hitte, annyira elvesztette az önkontrollját, hogy bepisilt. Pedig egy frászt, csak még soha nem hallott olyanról, hogy női ejakuláció. Na, én aztán felvilágosítottam gyorsan, és mohón elkezdtem lenyalni róla a finom nektárt, csak úgy fürdött az arcom a csupa nedű drága pinájában. S közben megint falállt rá a faszom. Ki is egyenesedtem, és betettem neki. Hörögve élvezte, s most vagy öt percig keféltünk, mire ismét uniszónó sikerült elélveznünk.
Remegett a lában, ráborultam, ő a melleire ölelt, és simogatta a hajamat pihegve.
-    Ó, én édes szerelmem, kicsi fiam! – suttogta. – Mit művelsz te velem?  Hogy még ejakulálok is tőled!
Sose hittem volna, hogy ekkora, ilyen gyönyör létezik! Hát ennyire kívánni valakit. De jó, hogy ennyire kellek neked, mert te is kellesz nekem. De ebbe bele fogunk bolondulni, halálra keféljük egymást. Három numera ilyen rövid idő alatt?! Nem vagyunk normálisak.
-    Nem érdekel, anya, nem érdekel! – doromboltam a két hatalmas, puha, spermaillatú melle között. – Látod,  mit művelsz velem! Milyen hatással vagy rám. Soha, semmilyen nő ilyesmiket nem váltott ki belőlem. Honnan terem bennem ennyi sperma? Hogy van az, hogy minél többet vagyok veled, annál jobban kellesz? Hm?
És ott ültünk le a konyhában, rágyújtottunk, és szopogattuk az időközben langyossá vált kávét. Szeretkezés illata lengedezett körülöttünk. A farkamról még csepegett a saját és anyám leve, belőle szivárgott a spermám, mellein lassan tompán csillogó finom cserepekre száradtak nedveink. Szemérmetlenek és boldogok voltunk.
És aznap még többször szeretkeztünk. Anyám teljesen odaadóvá vált, nem tudtam olyat kérni tőle, amit meg ne tett volna. Mint bevallotta, soha korábban nem engedett be senkit a fenekébe. Nekem azt is első kérésre megengedte – s mi több, azonnal meg is szerette a dolgot. „Nem is tudtam, hogy két pinám van!” – kacarászott az első popsimenet után. Élvezte, hogy perverz vagyok, vagyis inkább, hogy gátlástalan a szerelemben. S felébredt benne a nőstényoroszlán. Mindazt, amit egész életében csak elképzelni mert, velem megvalósíthatta.
Ráadásul pár hónap múlva nagy szerencse ért bennünket: az USA-ban meggazdagodott nagybácsija, akinek nem volt senkije, őrá hagyta az egész vagyonát. Majdnem egymillió dollárt. Vettünk belőle egy házat a horvát tengerparton. Anyám visszaíratta a nevét leánykorira, én maradtam, aki. Senki sem ismeri a múltunkat. A külvilág számára csak egy furcsa párrá lettünk – egy középkorú nő, aki fiatal férfival él. Manapság ez már nem szenzáció, nem is keltettünk feltűnést. Anyám immár hatvan is elmúlt, de kit érdekel?! Számomra istennő maradt, és még mindig épp olyan szerelmes vagyok belé, mint a kezdet kezdetén. Nászutunk tehát tart, boldogok vagyunk.
Előző részek
Hozzászólások
zero-eco86 ·
Nekem tetszett a történet, jó is volt, inkább a biológiai része az amin elgondolkodtam. Halottam olyan elméletet hogyha a férfi minden szempontból a tökéletes nőjével van együtt akkor elméletileg képes megszakítás nélkül is szeretkezni vele, de ami ebben a három történetben volt, bár nem számoltam össze, az szerintem egy kicsit sok egy férfinak. Ennyi az össz. kifogásom vele,egyébként tetszett. Ment a zöld.

Rózsa7 ·
Nem érdemes leragadni a 'hányszor' mellett valószínüleg soha nem szeretkeztél anyukáddal.
anyjafia ·
Kedves Rózsa, ha a maga fia lennék, szívesen kipróbálnám, hányszor tudom szeretni...
zero-eco86 ·
Ezt elismerem valóban nem, de akkor ha szabad had kérdezem meg, önöknél, mennyi szokot lenni a tárban?

Tudom nem sok közöm van hozzá, de egy ilyen kijelentésre nem tudtam másképp reagálni.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: