Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Sebességváltótól a szendvicsig 1.

35 éves vagyok és elváltam három éve. Egyedülálló anya vagyok az összes előnyével és hátrányával együtt. Az előnyökhöz tartozik, hogy avval szexelhetek akivel csak akarok, illetve aki akar velem, hátránya, hogy mindezt úgy teszem, hogy a gyerek ne tudja meg.

A jelenlegi pasim nős és hetente egyszer találkozhatunk, mert nagyon elfoglalt. Ilyenkor jókat kefélünk és néha még beszélgetünk is.

A gondom az, hogy a heti 1 az kevés, ráadásul csak az ágyban tesszük. Ez eddig jó is volt, de az utóbbi időben valami megváltozott bennem. Valami mást akartam, izgalmasabbat, változatosabbat. Először csak erotikus álmaim voltak, aztán a neten nézegettem pornó videókat, majd betévedtem az interneten egy szexshopba és kéjelegve nézegettem a különböző eszközöket. Nagyon izgalmas volt. Itt láttam először anális játékszereket, sőt még a technikáról is olvashattam. Teljesen beleborzongtam. A kedvesemet sem sokat kellett győzködni, hogy próbáljuk ki. Olyat otthon úgysem kap. Ebbe még bele is ment és egész jó volt. De ennyi. Maradtak a kényelmes pózok avval a kiegészítéssel, hogy néha a fenekemet is megujjazta, ha nyalta a puncimat. Ez nagyon jó érzés volt, többször is elélveztem, de egy kiszámítható orgazmus még nem feltétlenül elég. (Bár lehet, hogy mások ezt nem így gondolják.)

A pohár akkor telt be, mikor már a szupermarket parkolójában is azon fantáziáltam, hogy a szembejövő pasik közül melyiknek mekkora farka lehet és hogyan használhatja. Mikor beültem az autómba és megfogtam a sebességváltót, azt néztem, hogy milyen lenne, ha beleülnék. De jólneveltségem közbeszólt, hogy milyen nő az ilyen, aki ennyire elszakadt a valóságtól és csak kefélne.

Neveltetésem folytán fellépő gátlásaim ideig-óráig féken tartottak, de aztán az jutott eszembe, hogy miért is kellene nekem "jónak" lenni. Ha nem ártok másoknak, miért baj az, ha kényeztetem magam? Így hát bevásároltam a szexshopban. Vettem egy méretes vibrátort, gésa golyókat, síkosítót, anális játékszert, és persze tisztasági csomagot, hogy mindezeket higiénikusan használhassam.

A munkahelyemre már nem farmerban jártam, hanem szoknyában, combfixben és tangában. Olykor-olykor a gésagolyók is a puncimban voltak a munkahelyen,  de olyan hamar benedvesedtem, hogy ha csak nem akartam valakit lerohanni, akkor otthon kellett hagynom. Így tengettem az életem egészen ma estig.

Délután bevásárolni mentem. Miután bepakoltam a kocsi csomagtartójába és elindultam megint beindult a fantáziám, bizseregni kezdett a puncim. Hiába, hogy két napja jót keféltünk a barátommal valahogy most is csak az járt a fejemben, hogyan is tölthetném ki a hiányérzetet a lábam között. Baszni akartam piszkosul..  Nem feltétlenül pasival, de valami izgalmat akartam. Mást, mint eddig.
Valami kurvásat Ahogy álltam a piros lámpánál, elhatároztam, hogy este, mikor már besötétedett, beülök az autóba, viszek magammal gumit, vibrit és valahol az országút szélén leállok és meztelenre vetkőzve masztizni fogok... esetleg még a sebváltóba is beleülök (láttam az egyik szexfilmben hasonlót). Arra gondoltam, ha már ott van és a mérete is nagyságrendileg jó, miért is ne? Ahogy a döntés megszületett, már könnyebb is volt.

Péntek délután lévén az exem elvitte a gyereket, így nyugodtan készülődhettem. Letusoltam, a hajamat is megmostam. Mikor a testápolóval kentem a testem, megálltam kicsit a kéjbarlangomnál és már kezdtem is a cirógatást. Ekkor eszembe jutott, hogy mire is készülök, ezért ha nehezen is, de abba hagytam a kényeztetést és inkább a ruha kiválasztására koncentráltam. Olyat kerestem, ami könnyen le- és felvehető és nem kell alá melltartó. Bugyit zsigerből nem vettem fel. Egy elöl gombos miniruhára esett a választásom. Kicsit kihívó, de most a célnak éppen megfelelt. A sminkem kicsit erősebbre sikeredett. Szerettem volna kicsit kurvásan kinézni. Igaz, hogy a sötétben senki nem láthat, de nem is az a lényeg, hanem én hogyan is érzem magam. Mikor belenéztem a tükörbe, láttam, hogy mellem feszül, a mellbimbóim meredeznek és éreztem, hogy a jól ismert izgalom járja át a testem. Kicsit elbizonytalanodtam, vajon helyes-e, hogy ezt teszem, de hosszú hajam megrázva elhessegettem a negatív gondolatokat és egy csomag kotont a "célszerszámok" mellé dobva, elindultam.

Alig, hogy beültem az autóba máris nedvesedni kezdtem. Még jó, hogy hoztam törülközőt, azt tettem a fenekem alá. Vezetés közben lassan, egyenként gomboltam ki a ruha gombjait. A városban még nem mertem teljesen kigombolkozni, mert féltem, mi van ha megállít egy rendőr. Óvatosan vezettem, közben az egyik kezemmel először a melleimet simogattam, majd egyre lejjebb. Mikor a csiklómhoz értem, már teljesen nedves volt.

Izgatott, hogy szinte teljesen meztelenül vezetek és a velem szembejövő autók mit sem sejtenek abból, hogy mi is történik a kocsiban. Éreztem, hogy két kézzel kell fognom a kormányt, mert egész másfelé koncentrálok, márpedig a vezetés veszélyes üzem.

A magammal hozott vibrátort a lábam közé raktam és így vezettem. Az ötlet nem vált be, mert nem telt el sok idő és a rezgések hatására már az orgazmushoz közeledtem, de ezt még nem akartam. Az első lehetséges helyen lekanyarodtam a főútvonaltól és igyekeztem egy olyan helyet keresni, ahol kedvemre játszadozhatok magammal.
Az mellék úton kevés autó járt. Egy facsoportnál rákanyarodtam egy földútra, ahol a fák eltakartak, de mégis megvolt az izgalom, hogy mellettem emberek közlekednek, mégsem látják, hogy mit csinálok.

Lekapcsoltam az autó lámpáit és teljesen átadtam magam az élvezetnek.

Először csak a melleimet masszíroztam, cirógattam, miközben a vibrátor a klitoriszomat rezegtette. Nem sokáig játszadoztam így, mert olyan nagyon kívántam már, hogy valami kitöltsön, hogy a műfaszt be kellett, hogy mélyen nyomjam magamba (áldottam az eszem, hogy egy kicsit nagyobb méretet rendeltem az átlagosnál).

A rezgő gyönyörűség teljesen kitöltött, de még így is hiányérzetem volt. Ezért anyaszült meztelenül kiszálltam és a hátsó ülésre térdeltem, pinámmal mélyen beleülve a szerszámba, fenekem kipucsitva középső, ujjammal a seggemet izgatva.

Az érzés leírhatatlan volt. Megszűnt a világ körülöttem, már nem láttam az autók lámpáit, már nem érzékeltem hol is vagyok, már nem számított semmi. Elemi erővel készült kitörni az orgazmus...csak másodpercek kérdése volt...

...amikor kinyílt az autó ajtaja és egy nagydarab, szőrös fickó benyúlt, kitépte a kezem a fenekemből és kihúzta belőlem a vibrátort.

- Mi van ribanc? Otthon nem basznak meg rendesen? -röhögött az arcomba.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Ha pasi írta, ne baj, de nincs fantáziája. :innocent:

misi65 ·
Várom a folytatást.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: